Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soucaller
tag
Na mint mondtam elkezdek újra edzeni.
Fél év után újra kezdtem, tegnap volt egy kis szoktató edzés, nem volt rossz.
El is fáradtam de jól esett nagyon, nem tudtam mi hiányzik az életemből, folyamatos intenzív testmozgás
Kis futás, kis súlyzózás -
kolosanyi
veterán
Múltkor beszéltünk a sprintelésről. Találtam egy jó videót, ahol egy feka részletekbe menően elemzi a mozgást tanító célzattal. Bedobom, hátha valakinek kedve támad sprintelgetni
(úgyse lesz ilyen ). Első rész, második rész.[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
baluka6
aktív tag
Nem olyan rég volt szó a halodrolról, na úgy döntöttöm, hogy kipróbálnám, mert unom már a kreatin kúrát...
Visszaolvastam, hogy miket írtatok róla és neten is kerestem leírásokat, de angol tudás nélkül sokat nem értettem belőle, ezért kérnék itt segítséget.
Milyen márkát ajánlanátok/mit lehet kapni az országban? Milyen mennyiségben kellene szedni? Kell mellé valami extra kiegészítő vagy a fehérje-vitamin-ásványi anyag elég?
Köszi -
-
adam432
tag
Aki rendelt már myproteint külföldről tudna egy pü-t dobni? köszi!
Más:
Ma Kathi Bélával húztam fel itt a debreceni Cutlerben... betyáros volt. Van itt motiváció rendesen„Si vis pacem, para bellum.”
-
shteer
titán
valaki lájkolhatná és megoszthatná velünk miből telik gokszra
szerintem jónak tűnik..
-
Dexar007
veterán
Szoval akkor haribo lesz a feherje mellett. Me' az van ottho'.
Give me your cum,bull!
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #48759 üzenetére
Az a gond hogy például önmagában az AG guggolás sem jelent semmit, mert pont ennél olyan gyönyörűen bele lehet rugózni alul hogy csak pár hét múlva jössz rá hogy valami nem kerek amikor nem bírsz felmenni a lépcsőn úgy fájnak a térdeid. Na én pont így jártam vele
Szóval ma már inkább lemegyek vízszintesig, mert első sorozatban még tudok koncentrálni hogy megállítsam, utolsónál meg csak jöjjek vissza valahogy./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Morris
veterán
válasz BÁ Nutrition #48775 üzenetére
Ezt a sok baromságot
Érezze magát megtisztelve a doboz amiért scitec van benne, mi?!
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz Dexar007 #48771 üzenetére
Hát figyu.
Bunny azt mondta, hogy a Scitec fehérje jobb, mert a szénhidrátjának ultrarövidek a láncai és így sokkal jobban és hamarabb tudja a gyomrod felszívni.Múltkor láttam ahogy Bunny elégetett egy másmilyen noname szénhidrátnak a zacskóját, mert hogy az sokkal rosszabb. Jobban is égett mintha Scitec-et égetett volna, de ez eleve oximoron, mivel Scitecet minek égetnénk, mikor az jó?
Szerk.:
(#48776) Sanyi.il : Komolyra fordítva a szót, tényleg keresd meg kolosanyit.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Hi,
droidra keresek valami app-ot:
- amiben tudok trackelni a súlyom, esetleg kalória bevitelt és ehhez segédletet
- vannak benne edzéstervek
- hangos navi (vagy mi), amikor vége a pihenő időnek és kezdhetem a következő sorozatot
- egyéb?Másik amit keresek, olcsón pulzus mérős karórát. Ebay játszik, márka, csilli villi nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Kifogytam a gyors szenhidratbol.Jo lesz ha haribot rakok a feherje melle (edzes utani)?
Give me your cum,bull!
-
Woodslave
félisten
válasz mocsanisi #48756 üzenetére
a fekvenyomást elhiszem, mert Boxer is nyomott annyiba és ő se volt sokkal több kiló, a felhúzást elhiszem, mert azt még én is meg tudnám bár nem 69 kg-san mert annyi nem tudnék lenni.
De a guggolást felpakoltad a 130 kilót és ténylegesen beleguggoltál egy normálisan mélyet, vagy kalkulátorral számítottad ki?
milyen típusú guggolás volt?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
thesafran
csendes tag
Sziasztok,
csirke-rizs kajahordóban kibír egy 4 órás buszutat, hátizsákban, nem? vagy előző este inkább fagyasszam le, hogy még tovább legyen hideg az út során?
Sb
-
Drizzt
nagyúr
válasz Woodslave #48741 üzenetére
En elotte elegge sok hust ettem, aztan vegulis szinte teljesen elhagytam. Hus mostanaban kb. heti 3szor van. Halolajat kezdtem szedni, meg koleszterincsokkento margarint hasznalni. Bar nekem fura a helyzetem, mert mindemelle 6x kilos vezna gyerek is vagyok. Amikor nagyon magas volt a koleszterinem, meg sok hust ettem, akkor sem voltam nehezebb.
I am having fun staying poor.
-
Woodslave
félisten
válasz Drizzt #48740 üzenetére
nem tudom mitől magas egyébként. 90%-ban csirkemellet eszek, feldolgozott húskészítmény szinte 0 (néha kolbászos zsömle heti 1x) állati zsír alig, disznóhús alig...Tojás az utóbbi időben csak süti és rántotthús alkatrészeként...
mivel "küzdötted" le?
-
Cassidey
senior tag
válasz Zomb€€ #48636 üzenetére
Jobbfajta pulzusmérő órával lehet mérni a kalóriafelhasználást meglepően pontosan.
#48704: a plyo baromi jó dolog! Zseniális de annyira utálom, nem szeretek ugrálni.
Én egyébként edzem ezerrel, ha valakit érdekel (tudom, nem ), bár az elmúlt 1 hétben egy alkalomra sem mondanám, hogy jól ment.. Nem tudom mi van.
Ja, emelt az edzőm kb. 200 kcal-t a napi kajámon, kíváncsi vagyok mi lesz, szavát adta, hogy nem fogok hízni.
-
Sanyi.il
aktív tag
hátfájásra van valami jó bevált gyakorlat? már buszon ülve is fáj a hátam, lehet mert a hátam nem fér bele a kis háttámlába, de akkor se kellene fájnia..
-
freaghill
őstag
Jó, nem jó, miért?
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
voltam vérvizsgálaton. Ami csillagos a koleszterin (mondjuk az össz és a HDL arány jó) meg a húgysav. 400mx enyém 433... Mi lenne ha még ennék elég fehérjét
-
Shadowbull
addikt
válasz margithid #48721 üzenetére
veset egyertelmuen jobban megviseli.
Nade ez valahol logikus is, ha egy anyagbol tobbet viszunk be, akkor annak a feldolgozasa jobban megterheli a szervezetet. Hogy aztan ez normalis szinten marad, vagy betegseget okoz, az mar egyeni tolerancia es genetika kerdese.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
margithid
veterán
Légyszi ne oltsatok le ha hülyeséget kérdezek, de a sok fehérja nem viseli meg a szervezetet, a májat, vesét?
-
Ijk
nagyúr
válasz kolosanyi #48713 üzenetére
15%-os testzsír mellett nem tudom elképzelni hogy ne lenne definiált egy 75-ös comb. Nyilván nem olyan mint a színpadon, de azért egybe hurka lábtól igen messze van az.
deniro2: Én már kb ötször feladtam a fejlődéssel kapcsolatos ambíciókat, aztán mégiscsak mindig beüt egy ilyen időszak.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
deniro2
senior tag
Lehet, hogy csak belőlem hiányzik az ambíció, de 64-es combokkal már csak bringázni járnék, esetleg 2 hetente egy light lábazás... 75-össel meg kézen járnék, hátha összemegy...
Egyébként is már azt várom, amikor végre tisztán az egészséges kajálásra koncentrálhatok, mindenféle izomépítő, erőltetett fehérje meg ch bevitel nélkül... Szerintem ősszel feladom a további fejlődést (nem mintha így nagyon fenyegetne a dolog ) és átállok szintentartásra. Esetleg évi 1-2 hónapot rászánok majd valami tömegelésre.[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Aki kitalálja ki a szerző vehet egy cuffgós fánkot Norbinál:
"3 éven belül itt mindenki a ...-ről fog beszélni és én leszek az egyetlen, a legfényesebb csillag az egészséges életmód egén. Aztán eltelik 10 év, majd jön valaki más és átveszi tőlem a helyet, ahogyan én fogom átvenni Norbitól, de hát ez az élet rendje. Mindig jön valami más, valaki új, és most én vagyok az új. Az én időm csak most jön el és mindenki megismeri a ... nevet."
Csak, hogy bedobjam megint a bombát
less qq more pewpew!
-
kolosanyi
veterán
válasz Koczó93 #48714 üzenetére
12 évig versenyeztem + 1 volt még hobbiból. Ifi válogatott és felnőtt NB1 szintig jutottam, ezalatt nagyon sok dolgot tudtam tanulni az edzőimtől. Azért emlegetem, mert amit hasznosnak ítélek, azt megtartottam, a fórum pedig elvileg a tapasztalatcseréről szól. De ha ez zavar, akkor beszélhetünk másról is. Herevasalással hogy állsz?
(#48715) userxy
Jó lenne, de mezo-endo alkattal nagy fegyelmezettséget kíván meg, az pedig jelenleg nincs. Fejben gyenge vagyok a diétához. -
kolosanyi
veterán
Na igen, nekem is azóta nem fáj a térdem, mióta nem röplabdázom. A kurva sok ugrálás, lábmunka miatt ugrótérd alakult ki nálam is. A múltkor olvastam amúgy egy érdekességet, az ízületeket osztotta fel a szerző aszerint, hogy melyik mobilis és melyik stabil. A boka mobilitási funkciót lát el, a térd stabilitásit, a csípő megint mobil, a derék stabil és így tovább. Azt írták, hogy ha az egyiknek a mobilitása romlik, akkor utána a felette levő stabil ízület megy szét, ami a következőnek csökkenti a mobilitását és így tovább. Tipikus példának hozták fel a kosarasokat, mikor boka sérülés után lerögzítik azt, úgy játszanak, majd elkezd fájni a térdük, aztán a derekuk. Én is így voltam vele. Elméletileg ezek funkcionális sérülések, tehát a mobilitási pontok nyújtással, a stabilitásiak erősítéssel helyrehozhatók.
Shadowbull
Ugyan, lábazni nem kúl, csakamellbicepsz!userxy
Fedett, 15-ös testzsír mellett sajnos ilyen. Mindegy, majd egyszer leszek szálkás, mint egy tengeri hal.[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Sok itt a gumimatrac,hogy allandoan pumpalgatni akartok..
Give me your cum,bull!
-
-
Ijk
nagyúr
válasz kolosanyi #48704 üzenetére
Szerintem meg az a baj hogy nem 24 évesen kell elkezdeni sportolni. Őszintén rohadtul nincs kedvem ugrabugrálni.
Egyébként tisztességes 64-es combom van.Woodslave: 12 alatt szinte semmit nem csinálok lábra. De igazából úgysem fogok változtatni, csak irigy vagyok, hogy zombi is hónapokig szarik az egészbe, aztán elmegy guggolni 200-al.
Amúgy rohadtul nem érdekel már az egész hogy olvasgassak, kísérletezzek. Néha változtatok 1-2 dolgon, ismétlésszámon, van hogy tolok 16-20 ismétléseket kis súllyal, van hogy 8-10-et nagyobbal és kész.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
kolosanyi
veterán
Mit szólnál egy kis pliometrikához? Lábmunka terén van némi tapasztalatom, a guggolásból felugrások, ugráló kitörések elég jól meg tudják dobni az erőt, illetve az izometrikus tartások is. Ilyen módszerekkel edzettünk edzőtáborokban rengeteget és mindig sokat fejlődtünk rövid idő - 1 hónap - alatt. Példa egy ilyen programra:
• 4-5 sorozat guggolásból felugrás (kevés ismétléssel, törekedve a maximális magasság elérésére), ez mehet akár súllyal nehezítve is, vetkőzőben
• 2-3 sorozat guggolásban tartás (több szakaszban megállítva a mozdulatot, mondjuk alsó holtpont, középen, felső holtpont, ezt biztonságosabbnak tartom kézikkel, mint rúddal)
• 3-4 sorozat ugráló kitörés (mi mindig időre nyomtuk, 30-60 sec volt egy szet)Utána mehet a többi. Mi általában 40-45 percet lábmunkáztunk, olyan 8-10 gyakorlattal alkalmanként. Most már nem bírnám azt az intenzitást, de ezek a módszerek működnek, tudom, tapasztaltam. Orosz súlyemelők is nyomták ezeket.
-
Dexar007
veterán
En pedig tegnap labaztam iden marciusban eloszor,es most jarni se nagyon tudok.Ez jo nekem?
Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Motorola TLKR T62K walkie talkie
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest