Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.HUman
tag
válasz S e t h #13908 üzenetére
Kizárt, tudja magáról, hogy helytelenül ír, mégis szarik rá.
"Én meg "kopasz kigyurt tetovált fuxos kokszos díszmajom" vagyok."
Oszt? Ijedt már meg tőled valaki?
Shteer: hol a piros-pontom?
mod: 3 hete nem edzettem, mégis híztam, fedett izmok, növekvő has. Nem lesz ez így jó.
[ Szerkesztve ]
.
-
Zomb€€
őstag
Rámentem a tömegre. 99 vagyok, de még sose voltam ilyen tömeggel ilyen definiált.
Zabálok is, de az edzéseket szigorúan tartom, illetve hétközben 1-2 foci is van.
Még az áprilist végignyomom kreatingogsszal aztán jöhet a szálkázás.
Soundra megint összehozok vmi ilyesmit[link]
Tamooo idén is tali?
(Az egész post csak azért volt, hogy betehessem a képet... )"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #14065 üzenetére
Vótmá (a vadbarom)...
-
meroly
veterán
Nah krea kúra első hetének mérlege:
72,3kg-->73,3kg
mell: 100-->101cm
kar: 36,5-->37cm
derék: 83,5-->84,5cm
magasság: 178cm-->178cmKíváncsi leszek a végén ebből mennyi a víz....
(#14072) spammer: egy perc után meguntam a videot, úgyhogy nem alkotok véleményt, meghát ha vótmá, akkor viszlát, nem?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Boxer001
veterán
válasz Coccolino_O #14076 üzenetére
Nem is nyomok edzés előtti pörgetőket, legalább te ne hazudj, az Manitou tudománya.
-
macikos
addikt
válasz Coccolino_O #14067 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a szervezetünk koleszterinből állít elő néhány lényegtelen hormont, például a tesztoszteront...
-
Boxer001
veterán
válasz spammer #14074 üzenetére
Mert bele se nagyon olvastam a topicba, csak ránéztem 1-2 hozzászólásra.
Most már akkor az is hazudik, aki vegyszerrel csatázik, meg az is, aki a természettel, értem.
Nem foglalok állást egyébként, mert én nem vagyok olyan kicseszett okos, mint ti.Izmosak, okosak, jóképűek vagytok, le a kalappal.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #14071 üzenetére
Eztet a videjót már kitárgyaltuk egyszer [link]
"Hazudik elég ránézni már a nyakkendője is gyanús."
Bár melory szakvéleményét még nem hallottuk
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
BÁ Nutrition
addikt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
_NCT
addikt
válasz mocsanisi #14069 üzenetére
Én is így vagyok vele, 2 hete vettem Opti-Men vitamint, nem vót ócó, meg sok hatóanyag, gondoltam jobb lesz, reggel nem leszek annyira nehezen kelő (4:50) és talán kevesebb bajom lesz. Egész télen nem szedtem semmi multit, csak C-Vitamint, zőccséget meg gyümölcsöt se nagyon, húst-hússal ettem. Nem voltam beteg, most tavasszal fáztam meg, de az is a saját hülyeségem volt (10fokban leizzadva kinn csinosítgattam a kocsit egy szál f@szban).
Mióta szedem ezt az Opti-Men-t, azóta picivel éhesebb vagyok a B-Vitaminnak köszönhetően, de azonkívül semmi változást nem érzek. Reggel ugyanolyan nehezen kelek mint eddig, nap közben sem vagyok üdébb. Azt remélem, majd 1 hónap múlva teljesedik ki jobban a hatása, nem kap el a tavaszi fáradtság....
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
válasz Coccolino_O #14064 üzenetére
Volt mikor 1 hónapig monster 100 volt, előtte 2-3 hónapig multi pro, utána fél évig semmi vitaminkiegészítés. Semmi különbség nem volt, beteg se lettem, nem voltam levert, fáradékony meg főleg nem. Most elvagyok a pezsgőtabikkal, azok legalább finomak
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #14060 üzenetére
Jó, hát az MPP nagyobb dózis, de drágább is. Nem egy kategória. Régebben már ki lett számolva, hogy MDO + kiegészítés is olcsóbb, mint MPP, persze azóta változtak a termékek meg az árak, de valószínűleg még most is olcsóbbra vagy hasonló összegre jössz ki MDO+kieggel, és akkor te választhatsz még mindig a termékek közül, ami lehet, hogy végeredményben (dózisban) jobb lesz.
Nem tudom, ki kellene számolni, de semmi kedvem hozzá
(#14058) wertigo1984 : Kösz, csak ez az oldal, meh... minden infó külön sorban, kényelmetlen végigolvasni
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Milyen fura, hogy máshol meg azt olvasod/hallod, hogy ne egyél tojássárgáját...
-
Yeffy
veterán
LOL, ezek elég meredek infók...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz shteer #14062 üzenetére
ami nekem újdonság volt az az hogy valami olyasmit magyarázott a faszi hogy a sónak a 1/3-a só a másik két összetevő pedig homok és üveg, ezek összebaxák az érfalakat és a koleszterin ezeknek a begyógyítására rakódik le. így aki sok sót eszik az van "fokozottabb" veszélyben ebben a témában, mert alapból a koleszterin nem baj ha magas értéken van. szal nem mindegy milyen sót használsz.
ill hogy ezek alapján nyugodtan bezabálhatsz 25 tojást is sárgájával együtt
meg hogy a vitamin se szintetikus legyen
remélem Gogre majd idetéved és véleményt nyilvánit/wood/Godyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dexar007
veterán
Pozitív alatt mit értesz?
Én eddig sem éreztem semmilyen "javulást" a vitaminoktól..20 évig semmit se szedtem,rögtön Mega daily-vel kezdtem,de azon kívül,hogy világított az első pár napban a pisim,semmit sem változtam.Give me your cum,bull!
-
shteer
titán
válasz BÁ Nutrition #14061 üzenetére
Koztudott. Csakhat a gyogyszer lobbi...
szerintem jónak tűnik..
-
BÁ Nutrition
addikt
pont most néztem a jutyubon egy fickót aki azt magyarázta hogy lugosítással,meg vitaminokkal a rák pár héten belül gyógyítható
C, E, meg sok zőccségyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Coccolino_O
őstag
válasz spammer #14057 üzenetére
Jaj, nehogy elkezdd te is a vitamin dózis háborút.
Fogalmam sincsen, hogy mennyi "kell" (ez szerintem örök rejtély marad), de az biztos, hogy amikor mpp-t toltam, pozitívak voltak a tapasztalataim vele. Most tolom a hozzá képest gyenge (de olcsóbb) mdo-t, majd meglátjuk, hogy ez mennyire lesz "jó".
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #14054 üzenetére
Szólj, ha tudsz ebben az árkategóriában jobbat, engem is érdekelne Honnan tudod egyébként, hogy nem elég? Mondjuk az biztos, hogy megy belőle a WC-be is rendesen C-ből ezért használok port, így folyamatosan/fokozatosan tudom bevinni a nap folyamán, meg olcsóbb is.
De amúgy tényleg a qrva öreganyját a szkíteknek, hogy 30 kapszulával kevesebb van benne, olcsóbb meg nem lett Ezentúl csak a bigyótek!
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Dexar007 #14055 üzenetére
Azok még rosszabbak...
De láttam olyat is, hogy 6 kapszula tartalmaz 1000mg omega 3-at, 120 kapszulás kiszerelés valami akciós 1500 forintért. A hülyének is megéri, vitték is, mint a cukrot. <sóhaj>
Még semmit sem néztem, de most nekidurálom magamat, mert ez nem állapot.
-
Dexar007
veterán
válasz Coccolino_O #14054 üzenetére
Akkor mit szólsz a centrum és társaihoz? Abban tizedannyi van mint a daily one-ban.
Vagy mit néztél helyette?Give me your cum,bull!
-
Coccolino_O
őstag
Amúgy nem tudom, hogy ki állította, hogy a MDO a legjobb ár/érték vitamin, de most nézem hogy 2 kapszula tartalma is kb. a kiscicának elég. Ez azért jó, mert én is ilyet vettem pár napja.
-
Dexar007
veterán
Régen volt már..
istenem.ezek a gifek..
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
dragonfx
veterán
fujj de gáz.ez azzal az olajjal van emgcisnálva ultra gáz.totál arányos a gyerek mi.
#14021>>hehe oks várom ezta nyulat jöhet répázni.
#14026>>ne ez komoly valaki ezt használja?kicsit se sufnituning meg balesetveszélyes.vajon a satu hány kilós?
#14042>>hehe ez a jo hozzáállás kettébaxoma termet. ...
faja volt a mai karozás.végre kialudva mentem le rendesen.ó.reggel tuzrmix tojásrántotta tartjával...edzés előtt bcaa+glutamin.utána turmix és most toltam le egy házi tuninggolt csirke gyrostálat. ..atta....
este meg partytime feles fütyi, hubi bekészitve.....hol a hiba?[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Boxer001
veterán
Tegnap úgy mentem lábazni egy hét után, hogy még mindig volt egy kis izomlázam.
Mára úgy keltem, hogy...alig tudok felkelni. -
Radnix
senior tag
Egyik volt edzőtársam találta youtubeon ezt a Cohn Wolfe gyereket, végre egy nagyon jó fizikum aminél még hihető is hogy natúr, elvileg 16 éve edz. természetesen ámerikai.
érdemes megnézni az evezést, furcsának tűnhet de látszik hogy nagyon nagy a mozgástartomány, meg a guggolás videónájánál is érdemes megnézni a mozgástartományt. ezt nevezik "ass to grass"-nek
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
ez a .net framework mire jó?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Boxer001
veterán
Na akkor jó, a húsvétra szarok, fakkság.
Most már jön vissza az étvágy, hála a jó égnek...hajnali 4-kor már sikerült egy szép adag sült húst krumplival betolni, meg is lepődtem, mert amúgy ilyen harmadjára ettem meg egy tál kajákat mostanában. Most most is normáilsan ebédeltem, jövő héten kettébaszom a termet.
-
Dexar007
veterán
válasz Daniel Alves #14040 üzenetére
Ugyan ugy mint barmilyen "javitasnal",erdemes tobb szerelohoz elmenni,mert mindegyik mast fog mondani.
Give me your cum,bull!
-
Eagl3
veterán
válasz Daniel Alves #14035 üzenetére
"Orvosok: vicc."
Azért csak megmentették a szemedet. Kicsit több tisztelet is lehetne benned irántuk.
-
Yeffy
veterán
hát körülbelül. vagy mintha valami gennyes szart növesztenének a karjukon, és nem vágatják ki.
nnnaah, ne is mondd, egyszer láttam egy olyan vidit, amiben kifolyatják azt a szart a kezükből, hát majdnem lehánytam a monitort... broáááááfBoxi: semmi, rendet kellett volna tenned...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Daniel Alves
őstag
válasz dragonfx #14019 üzenetére
Amikor az erek már kipattannak a homlokomon az már szerintem sok lenne
Azért is kérdeztem ,hogy létezik külön kis súlyokkal való edzés?(#14017) BÁ Nutrition:
Orvosok: vicc. Azt sem tudják mi a f@sztól vakultam majdnem megIlletve semmilyen szakirodalmat nem nagyon találtam erről a dologról, azért is meg próbálok fórumokról infót kapni.
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Boxer001
veterán
Csá patkányok.
Történt valami érdekes mostanában? -
meroly
veterán
válasz spammer #14031 üzenetére
Szerintem nekem is ilyen van, én dobálom, nincs semmi baja. De amúgy ha a műanyag alatt eltöredezik és zörög, az kit zavar? Mindegy amúgy, árban tényleg nagyon ott van
(#14020) MMA87: ez egy okádás, ennyi, remélem lerohad a karja a bele nyomott cuccal együtt.
Impossible is nothing
-
spammer
veterán
válasz meroly #14029 üzenetére
Nem, a cementre. Ha nagyokat huppan, előbb utóbb repedezni, töredezni fog, és lehet majd hallani, ahogy a műanyagburkolat alatt mozognak a lemorzsolódott darabok.
(#14020) MMA87: ez tényleg egy büdös gyökér
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
-
spammer
veterán
válasz Apollo17hu #14013 üzenetére
Teljesen jó otthoni edzésre. Hátránya, hogy nagyobb (térfogatú), és hogy nem ajánlatos csak úgy földhözbaxni, mert morzsolódik, törik De ha nem dobálod és csak rúdon lesz, akkor teljesen rendben van. Súly az súly. Itt van a Fred, aki satut használ radiátorcsővel [link]
-
Jim-X
őstag
Kellemes, pozitív nitrogénmérlegben gazdag Húsvéti Ünnepeket minden Gyúrós Fórumtársnak
Ja, és sok locsolót
A játék az nem játék!
-
spammer
veterán
-
meroly
veterán
-
_NCT
addikt
A nap gyökere: Katt
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Daniel Alves #14015 üzenetére
hát én ilyen műtéttel szerintme egy életre meggondolnáme dzek e...kurva nagy erőlködéstől lehet baj belőle nem??
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz adam432 #13955 üzenetére
Arról beszélek, hogy az 1--es típusban nincs inzulintermelés, inzulin nélkül meghalsz.... Fiatal korban alakul ki, de a 2.-es típus is kialakulhat relatíve fiatalon, de nem lesz fiatalkori tőle, nem pontos a meghatározás, azért kell pontosan megnevezni.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Daniel Alves #14015 üzenetére
Cedric is 10 kilóval bicepszezik úgyhogy biztos van értelme kis súllyal edzeni
azt hogy mennyire terhelheted magad inkább orvostól kérdeném, mint egy fórumon
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz Coccolino_O #13997 üzenetére
(#13995) shteer : meló+2 danube burger+turmix=rohadtul aludnék egyet
Meroly: hímes tojás?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Daniel Alves
őstag
Szevasztok!
1-2 guru véleményére vagyok kíváncsi.
Az alapokkal tisztában vagyok korábban edzettem,kaja, edzés rendben.
A problémám az ,hogy 1 évvel ezelőtt volt egy komolyabb szem műtéten. (retina illetve ideghártya leválás ,jelenleg szilikon olajjal van feltöltve)89kg 189cm és kb 5-6 kg felesleg van rajtam.
Ti milyen edzésmódot tudtok ajánlani amivel tudnék erősíteni. A reggeli kardióval a fenekem "kitötörlhetem" ha nincs súlyzós edzés a tervemben. Viszont ugye a nagy súlyos edzés kilőve A kis súlyos több ismétléses edzésnek mennyire van értelme?Köszi a válaszokat és boldog húsvétot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Dexar007
veterán
válasz Apollo17hu #14013 üzenetére
Szia,
meg. De ilyen dolgokat,én csak használtan vennék.Give me your cum,bull!
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Van itthon egy kisebb fekvenyomópadunk, amin kevés a súly. 2 db 15 kg-os tárcsát vennénk, ezért körbenéztem, hogy milyen árban vannak. Ezt találtam. A belseje cement, de harmadannyiba kerül, mint más 15 kg-os tárcsák.
Mi a hátránya annak, hogy cementtel van töltve?
(Otthon ez a tárcsa lenne a legnagyobb tömegű, tehát "legbelül" lenne, vagyis szinte soha nem rakosgatnám, mindig a rúdon lenne.)Megfelel az ilyen az otthoni használatra?
-
BÁ Nutrition
addikt
ilyen a box
annyit csalnak amennyit csak tudnakyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dexar007
veterán
Nem vagytok tiK HÁCÉk gyerekek.. Én egy szkájtek banános fehérjével fogok ünnepelni.
Give me your cum,bull!
-
Stirbi
addikt
-
Tipo16V
aktív tag
neztek az erdei vs gracsov boxmeccset az elobb?
vicc volt az egesz, szegyen ami vilagszinvonalon megy.
ben johnson is megmondta hogy az elsportba tul sok penz es politika keveredik...."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Dani82
senior tag
válasz meroly #13999 üzenetére
nekem is volt ilyen a tavalyi diétában. Asszem 16. hétben volt anyukám szülinapja és ilyen all you can eat étterembe mentünk, ahol durván a leves és az első főétel adag után a wcn ültem az étteremben és kb. 1 órát ki se tudtam jönni, mert mindenhol jött a zsiros gulyasleves meg hus meg minden
Spammer: nem fogok itt nyűgni ne aggódj, jövő héttől vásárolok személyi edzőt, mert ti itt kigyúrt kopasz fuxos unszimpatikus pateszok vagytok mind és ugyse valaszoltok
-
dragonfx
veterán
válasz mocsanisi #13991 üzenetére
a fahéjas ja egész ihato igen a csokis mega turos citromosat ittam az szörnyű xar meg az erdei gyümölcsös is talán egy hajszállal jobb.
jaja holnap jön a sonka most csak főtt tarja votl.faja.
amugy a bcaa és a karnitin az valo diétás időszakhoz nem meg glutamin?[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Kenyeret nem ettem, de süti az ment (diós és mákos bejgli) Sonka annyira nem az én világom, meg ez most valami kibebaszott sós is, de toltam azt is tojással.
Már látom magam előtt, ahogy Dani jön majd húsvét után sírni, hogy feljött a sok zsír és hogy most mit kellene csinálnia, plusz kardió, karnitin, BCAA?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest