Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Szerintem szúr valamit csak nem írja le. Aztán amit mondott, azt naponta leedzi reggel-este.
Még neki mondják ne legyen kemény. Lényeg Schumi: Száll mint a lepke, csíp mint a méh!
[ Szerkesztve ]
-
Silverr
aktív tag
válasz SchumiBácsi #47791 üzenetére
80 perces lábedzés izomláz nélkül Nekem majdnem egy hétig eltart
Ez a hozzászólásod még jobb mint a pisiszünetes edzésterved -
thesafran
csendes tag
nem tudom, én mai karedzés végén teljesen kész voltam, egy nagy vascsőnek éreztem a karom, úgy be volt durranva. azonban szépen lenyújtottam, egyelőre nem érzek izomlázat, lehet, hogy holnap? de tapasztalataim szerint a nagyon durva izomláz az a nyújtás hiányából fakad, semmint a kemény edzéstől. persze edzeni is keményen kell.
Sb
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Woodslave
félisten
izomláz órában megadva? B+ ez jobb mint a fehérjés történet. 4 óra izomláz hogy jöhet ki
láb után nincs izomlázad?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
deniro2
senior tag
Kemény lehet 40 percig csak bicepszet edzeni, illetve a 80 perces lábedzés is elég intenzív lehet...
-
Dicker
őstag
Akkor valamit rosszul csinálsz. Mindegyiknél kéne legalább 24 óra izomérzet utólag, ha nem is kimondott izomláz. Vállra meg má' nem divat edzeni.
-
őstag
Mell 60perc: 24-72óra
Tricepsz 40perc: 18-48óra
Bicepsz 40perc: 0-8óra
Hát 60perc: 0-4óra
Láb 80perc: -
Has --perc: -A percben az edzés ideje van megadva +-10%, az izomláz pedig órában egy tipikus (csúcsterhelés 80%-a) terheléssel járó edzés után.
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #47787 üzenetére
Az mi az? Nem drogozok...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Woodslave
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #47785 üzenetére
te gyúrsz amúgy?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Miamiquake
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #47782 üzenetére
Neked csak ez számít?
Egyébként szerintem nem csak a zseton miatt szeretik
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
rwin5
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #47781 üzenetére
mindegy, annyi pénze van hogy ráfanyalodnak a nők így is
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Miamiquake
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #47779 üzenetére
Statham púpos vagy gerincferdülése van??? De most komolyan.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #47779 üzenetére
-
Woodslave
félisten
megkűttem a hátat meg a bicót, aztán egy kolbászos sajtos szendviccel és spar csokispárnával beindítottam a növekedési folyamatokat. (mondjuk ezek után tanulmány se nagyon kell miért nézek ki így ) nem, ennél kisebb képet nem tudtam berakni
izomláz: mell, tric láb tuti, hát, váll gyakori, bic: opcionális
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Végre volt egy jó edzésre alkalmam nem fájt a derekam, megváltás volt így nyomni.. Viszont életemben nem láttam ennyi embert lent péntek délután, mint most. Alig lehetett elférni nem volt gép szabadon stb..
-
kolosanyi
veterán
Detto. Ha nincs, akkor az egy szar edzés volt, ha nagyon izomlázas vagyok, akkor meg egy hétig is eltarthat. Főleg olyankor van ez, amikor nagyon szokatlan terhelést kapnak az izmok, vagy amikor eszetlenül túlterhelem magam.
Szerk.: Minden izomcsoportom ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
válasz Dexar007 #47757 üzenetére
Hát igen még csak 5. hónapja lábazok súllyal, ma 85Kg-ba gugoltam 12-őt, nem sok de nekem elég.
Pár hónap és meglesz a 100Kg.Ijk: Ha rendesen legyilkolom a mellem akkor az -nekem- 3 nap izomláz.
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Ijk
nagyúr
Nektek mennyire van izomlázatok? Nekem ma is olyan van mint aki tegnap edzett mellet életében először.
Csak hogy bedobjak újra egy végletekig ismételt témát.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kolosanyi
veterán
válasz God Vazzeg #47762 üzenetére
Gonosz, de jogos!
Kiráz a hideg, amikor megmondják, hogy mi a szar meg a jó edzésforma, értelmetlen ezen vitatkozni. Persze most ezzel feladom a labdát én is, de alapvetően én sem a mászókán himbálódzást szeretem, pláne nem egy botsáska alkatú gyerek marhaságait akarom hallgatni/olvasni az igazi erőről.(#47766) BÁ Nutrition
Ő tényleg jól néz ki. Mondjuk az a motivációs videója a lábujjáról... Nem túl okos.[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
-
_NCT
addikt
válasz Miamiquake #47735 üzenetére
Jól néz ki, de el nem tudnám képzelni, hogy ne egyek valami emberesebb kaját ezután....Fél fogamra elég kategória....
-
Barell
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel és esetleg nem tud róla ma Biotech-ben outlet nap van. Én pont vásárlás előtt álltam úgy hogy sikerült elcsábítaniuk, le is csapok egy Nitro Gold, Anadrol, Thermo Drine kombóra aztán BeastMode!
-
GeryFlash
veterán
válasz Zoo123 #47755 üzenetére
Én is, vagyis ahogy sokan ajánlották, láb+kar. Amúgy meg az nem lábnap, ahhoz senkinek nincs kedve, TESZTOSZTERON napnak hívjuk
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Miamiquake
aktív tag
-
rwin5
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #47744 üzenetére
Nem, ők csak négerek.
rwin5
Ne hagyd magad átverni,tegnap volt! Holnap lesz, igen.[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
egy kis off: Holnap (azaz március 8.) van Nőnap nem? Bnőm bizonygatja, hogy ma van és a rádió is bemondta, de szerintem holnap van nem?
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #47736 üzenetére
vagy egy qrvanagy kamu. Á nem hisz' ez az internet
-
rwin5
őstag
válasz BÁ Nutrition #47736 üzenetére
na akkor megint okosabb lettem ettől független továbbra is ő fog beugrani az ilyen aránytalanságokról
-
bandus
veterán
kar + has + hiit a menü a mai napon.
így osztottam fel végül 3 napra:
mell + első+oldalsó váll
hát + hátsó váll
karemellé has meg hiit vagy valami aerob mozgás edzés végén megy mindig. ezt az edzéstervet már kedd óta tartom
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #47723 üzenetére
Igazából van, mert 2 hetes mikrociklusokra van osztva a program ismétlésszámok szerint.
(#47724) Assdak
Én pusztán praktikussági okokból nyomom most így. Heti 2 úszás, 1 tesi (bármennyire is röhejes, intenzív óráink vannak) mellett nem tudok 2-nél több edzést nyomni, nem regenerálódok. Így viszont kapóra jön ez a megközelítés. Egyébként tényleg fárasztó. -
Assdak
őstag
válasz kolosanyi #47722 üzenetére
Igazából nem rossz a dolog. Elég régen edzettem már teljes testet és, általában nagy súly/kevesebb gyakorlat/kisebb sorozatokban edzek. Így ez most rendesen odaver az idegeimnek is.
Az eleje a neheze, ez a Guggolás/Merevlábas felhúzás-lábtoló/Felhúzás/Döntött evezés/Fekvenyomás kombó az elején rendesen kikészít.[ Szerkesztve ]
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #47719 üzenetére
melledzés elvileg
-
rwin5
őstag
Na valami baj van? Végigolvasom az utolsó 50hsz-t és egy berki sem szúrja ki a szemem úgy látszik valami jó irányba fordult végre Ki mit edz ma? (Mire készüljek milyen gép lesz foglalt ma nálunk is )
-
Zomb€€
őstag
Muhaha
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Ijk
nagyúr
válasz SchumiBácsi #47711 üzenetére
Igazából napi egy adag turmix elég. Diétában lehet kettő, de többtől csak azt éred el hogy fingasz meg ha olyan napod van fosol.
Többet ér ha inkább kajálsz rendesen, tojást, húsokat, illetve növényi fehérjét mer rákos leszel.
Én igazából csak edzés után iszom már célirányosan, reggel meg csak azért mert lusta vagyok, egyszerűbb leönteni egy turmixszal a zabot./人◕ ‿‿ ◕人\
-
őstag
Na ha így kezdted volna mindjárt másabb a buli. Mivel a fehérjémhez gyárilag tartozik a mérőkanál, logikusabbnak tűnik ha adagot írok. Volt egy kis tanácstalanság is, ami végül sikeresen megoldódott.
Továbbra sem értem a kérdés hülyeségbe sorolást. Az lett volna a hülyeség ha ezt nem kérdem meg, mert lehet párhét és simán elérem a gyárilag megadott napi max fehérjebevitelt kb. tök feleslegesen. De a válaszok átbogarászása után arra jutottam, hogy nekem elegendő lesz hosszabb távon is átlagosan naponta legfeljebb 1.5 adag. Így pedig 2,5× tovább tart a meglévő fehérjekészlet és persze a későbbiekben jövő is. Így meg már több pénzt megtakarítok mint az óraváltással és ez már vállalható kockázat, hogy itt időnként beoltanak
Azért kösz!
-
őstag
válasz BÁ Nutrition #47693 üzenetére
Már annyi pénzt és időt szántam erre hogy abbahagyhatatlanná vált. Ha lesznek is kihagyások, az 99% munka miatt várható: március-június a legrizikósabb időszak nekem, ilyenkor melózok a legtöbbet, gyakran előfordulhat "gym-drop"...
Fizikumban eléggé jól fejlődtem, az elején kevesebb ismétléssel több súllyal mentem és ezért jobban az erő jött, később az ismétlésből lett több kevesebb súllyal és így a több erőhöz idővel jobb kinézet is társul.
Sajnos első pillanattól kezdve csak a bicepszemet mértem rendszeresen, de mivel a főbb dolgokat is ugyanúgy egyformán edzettem, és jól emlékszek régi önmagamra minden szinten mérhető a plussz méret.Vágom
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
őstag
-
_NCT
addikt
Elértem 90kg-s határt. Jah és 2 hete nem edzek. Lehet hogy ez lenne a megoldás, hogy abba kell hagyni a pics*ba, ha tömegelni akar az ember??? + a hasam se lett nagyobb.
1 hete beteg vagyok, tegnap vakbélgyulladás gyanú vót....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest