Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koppanyvezer
tag
válasz kukinyo #70072 üzenetére
Az említett Impact Whey mondhatni egészen iható magában is... viszont ez.... nah ezt meg ne próbáld magában inni Fel tudod dobni bolero-val, cukormentes cappuccino-val és hasonlókkal, de magában hányinger.
Amúgy én akkor már inkább ilyet vennék és valszeg fogok is, miután a scitecshop.hu-n is "megemelt" a termékek árát.Steamen: xxxpaulxxx
-
Zola007
veterán
válasz turbobusa #70097 üzenetére
én 10%-ot vagyok hajlandó magyar termékre ráfizetni, legyen az bármi. (oké, nem autó)
Aminél nagyobb az árkülönbözet, abból az olcsóbbat veszemMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz turbobusa #70095 üzenetére
meg lehet azt csinálni jóra, azt mondjuk nem tudom hogy a magyar tejüzemek technológiai fejlettsége üti-e az osztrák szintet...
Én szoktam venni, a Riska 0,1-es annyira nem sz.r, bár főzni nem lehet vele
múltkor úgy égett oda a palacsinta, amit azzal kevertünk, hogy ki kellett önteni a tésztátMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #70092 üzenetére
"Valakitől azt hallottam, hogy olyan, mintha másfeles tejet innál."
Azért az erős túlzás!
Másfeles tejnek sokkal jobb az íze.
Olyan ázott, híg fűrészpor íze van, de engem tényleg nem érdekel, olcsóbb volt és nincs is tele mindenféle ki tudja milyen ízesítőszarokkalszerekkel.
Most jobb lennék egy csokival vagy ananásszal, ami tudom, hogy se csoki,se ananászt nem látott még képről se?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-Mike-
addikt
-
válasz Zola007 #70091 üzenetére
Én anno whey isolate-et vettem tőlük, de valamiért nem tudtam ízesítetlent. Talán mert 5 kg-sból nem volt vagy nem tudom, de így lemaradtam erről az ízélményről. De egyébként milyen? Valakitől azt hallottam, hogy olyan, mintha másfeles tejet innál.
(#70081) turbobusa
Schönherz kondi
Bár ide csak a félévek elején, vagy nyár elején tudsz bérletet szerezni.
Vagy azt hiszem még, hogy a Sportközpont-ban is vannak kondigépek, de arról nincs első kézből tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Budapesten jár valaki terembe?
-
Zola007
veterán
vagy az ízlelésünk tér el ennyire vagy a palacsintareceptünk
Impact Wheyem van, azt azért nem mondom hogy díjnyertes, de iható magában
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz sutyesz96 #70075 üzenetére
Mi kérünk. Akkor tudom elképzelni hogy van értelme kidobni ha ingyen van és 10-nél többet eszel. Amugy 4 bőven elég jobb ha feldobod sajttal baconnel. Árban sárgájával együtt van partiban a csirkemellel ha kidobod a fehérjét is tartalmazó sárgáját már bukó.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni, keresek egy konditermet hosszabb időre.
Fontos lenne, hogy délután s este ne legyen nagy tumultus. Ebből adódóan a budaörsi két terem, ami szóba jöhetne felejtős, bár az áruk elég kedvező lenne. Diáknak 5-6 ezer.
Budapesten mit tudtok ajánlani? Tudom drágább a diák is a fővárosban, de akkor legyen értelme. -
BÁ Nutrition
addikt
olckúl móccer bénázva[link]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
Zola007
veterán
válasz sutyesz96 #70067 üzenetére
ver.1: megfőzöm és megeszem egyben
ver.2: megfőzöm és egy gáláns mozdulattal kidobom a pcsába a sárgáját
ver.3: ha a kutya a közelben van, a ver.2 lép életbe némi módosítással#70072) kukinyo: kóstoltál már hígra kevert palacsintatésztát? olyasmi
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sutyesz96
őstag
válasz FIREBLADE78 #70063 üzenetére
Az addig oké. A sütés folyamatára lennék kíváncsi. Tükörtojást készítetek sárgája nélkül? Vagy nem értem ti hogy tudjátok kivitelezni ezt a sárgája-kerülést. Meg mit csináltok utána vele? Mind kidobáljátok?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Erről mi a véleményetek?
Estleg személyes tapasztalatok? -
törölt tag
-
gghrtz
őstag
Eddig erre jutottam a ketogén diétás étrenddel:
100kg | 27% BF | ~73kg zsírmentes
visszatöltés (2 nap)
150 gramm fehérje
440 gramm szénhidrát
30 gramm zsír
Kaja
1 adag fehérje| 20 gramm lenmag | 22+20
20 dkg csirke | 20 gramm lenmag | 40+20
20 dkg diszno | | 32+40
20 dkg diszno | | 32+40
20 dkg túró | 20 gramm lenmag | 32+20
-------------------------------------------------
Fehérje: 160 gramm
Zsír: 140 gramm
640+1260 = 1900 kcal[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok
Tojásfehérjét ti hogy szoktátok elkészíteni?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
boost
addikt
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni.
33 vagyok, 99kiló, 187 centi (szóval 10 kg túlsúly) és pont két hónapja járok heti 3szor konditerembe. Izomzatom konvergált a nullához (programozó vagyok) mikor elkezdtem. Tíz éve napi 100km-eket lebicajoztam, de 8 éve bicajra se ültem.
Eddig a következo"képpzen edzettem (ne röhögjetek az elnevezéseken ):
10 perc gyaloglás 6kmh-val
fekvenyomás
mell, géppel (amikor összezárod magad elott a kezed)
döntött háttal lehúzás, szembo"l, géppel
ugyanez háttal
láb géppel
bicepsz kétkezes francia rúddal
15 perc futás 7.5kmhvalez átlagosan, 5-6 ismétléssel 75 perc volt.
Úgy olvastam, hogy két hónap bevezetés után érdemes elkezdeni egy rendes edzéstervvel. Szeretném kérdezni, hogy ti milyen tervet javasolnátok? heti 4 napot tudok eljárni, itt van az utcában a konditerem, és nagyon megtetszett ez a sport.
-
Zola007
veterán
Valamilyen súlyzós edzéshez való kényelmes, de masszív cipőt kellene egyébként vennem, mert a tornacipő nem az igazi
Többen járnak box-cipőben lábazni (mondjuk van aki bicepszezni is abba jár ), de én valami kevésbé flancolósra gondoltam.
Birkózó cipőket néztem neten (pl. Adidas HVC), talán az megfelelő lenne a célra, de ebben a putri Debrecenben nem kapni semmi ilyesmit.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #70054 üzenetére
nyugi, hiába próbálkozol, téged nem fognak randira hívni
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #70051 üzenetére
Sarokból tolom azzal nincs gond, tulajdonképpen nem azért kérdeztem, hogy hogy kell csinálni, csak ki hogy csinálja. Mert látni millióféle kivitelezést, nem is tudom elképzelni hogy egyik-másik egyáltalán kényelmes mozgást takar.
A normál sportcipőm [link] helyett lábtolóhoz direkt felveszem a gagyi kínai tornacipőt, mert annak sima a talpa, nem olyan instabil és tudom közvetlenül sarokból tolni. Az Adidas az nagyon rugalmas, főleg futáshoz, ugráláshoz lett kitalálva, azon keresztül nem érezni hol megy át az erő.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Zola007 #70050 üzenetére
Most nem néztem végig Schumi videóját, nem tudom, hogy benne van-e, amit most akarok mondani, de azt is a sárga oldalon olvastam régen asszem, úgyhogy lehet.
Szóval ha félre tudod tenni az önérzetet és kisebb súlyt raksz fel (nekem nem mindig megy), akkor ha kimondottan sarokból tolod, az durván megdolgoztatja a combot. Én is ha már nagy súlynál vagyok és nagyon erőlködök, hajlamos vagyok kicsit elemelni a sarkam (mint mindenki). De ha koncentrálsz rá, hogy sarok lent maradjon, azzal nagyon ki tudod nyírni. Nekem legalábbis kimondottan új élmény volt a lábtolózás, mikor ezt így kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #70048 üzenetére
Oké, majd legközelebb szólok neki, csak most így alakult.
Egyébként nem tetszett, "egyesekkel" ( ) ellentétben én nem akarok mindent megdgni ami mozog(#70039) SchumiBácsi : ezek az alapok megvannak, viszont én pont fordítva, széles terpeszben érzem inkább a külső részt. Szerintem helyesen csinálom, de majd legközelebb megkérek valakit, nézze meg kívülről is rendben van-e
-
-
válasz Zola007 #70037 üzenetére
Szóljál neki, néma gyereknek anyja sem érti szavát. Sokszor előfordul ilyesmi, az ember bele van feledkezve az edzésbe, vagy rutintalan (mint pl a csajok sokszor) és nem tűnik fel, hogy használatban lévő gépről veszi el a súlyt. Nem feltétlenül bunkó. Lehet, ha szóltál volna neki, egyből leesett volna, hogy mi a szitu. Tán még randira is elhívhattad volna
Amúgy láttad már a John Wick-et? Ha nem, akkor mindenképp nézd meg. Olyan gyönyörű '69-es Boss 429 Mustang van benne. Zsebkendőt, majd készítsd elő, ha esetleg a gatyádba csöppennél, nekem majdnem sikerült -
őstag
-
őstag
válasz Radnix #70042 üzenetére
Köszi, de a javaslatod első fele nem nyerő Nálam biztonságtechnikai okokból egy edzésben 3különböző gyakorlatot kaphat a megcélzott izom kivéve ha új gyakorlatra van szükségem ilyenkor gyakorló szinten plusz egy gyakorlat 4×10-ben alacsony súllyal néhány edzésig és ha beválik bevezetem aztán szintén 3gyaki jön edzésenként.
A második részt megnézem valamikor és ha beválik sztem menni fog különösen erőnövelő edzésben, mert régebben amikor csúcsterhelést adtam fekve nyomáskor, szinte felesleges volt bármi mást csinálnom utána
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Zola007
veterán
A kemény viking harcos katona - vagyis Én - néhány biciklis bukás, 2 térdműtét és egy patellaízületi kopás után átgondolta a dolgot.
-
Woodslave
félisten
Látszik nem tartod a lépést a mellizom anatómia tudományával .
. Negativ, alacsony pozitiv és tárogatás csigán. Én kézivel még nyomok egyet másik napon sima padon. Nehogy már legyen egyszerű válasz 😁[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz Zola007 #70038 üzenetére
Csak a homárok csinálnak olyat, a kemény viking harcos spártai katonák azok guggolnak
(#70041) SchumiBácsi: szerintem még rakj be vagy 3 mellgyakorlatot és a végén csinálj vetkőzősorozatokat is.
Viccelődést félretéve a minuszos nyomást kivenném a pitsába, az áthúzással és a tárogatással együtt.
4 sor 0fok 4 sor 30 fok és nem kell oda több[ Szerkesztve ]
-
őstag
Most pedig választ adhat valaki az én kérdésemre
Bonyolítanám egy kicsit a mell edzésemet mert nem elég bonyolult :Đ
Bevezetésre került a -15fokos tartomány fekve nyomásban, és a +30/45fok is. Észrevettem hogy mínuszban vagy többet nyomok ki, vagy többször ugyanazt mint a 0foknál. Ez valószínű a rövidebb út miatt lehet vagy mert új a gyakorlat és még nem pontos, ugyanakkor pozitívban kevesebbet, igaz utóbbiról tudtam már előtte, de nem is ez a lényeg, hanem egy edzésre érdemes e belesűríteni negatív/pozitív/semleges tartományt egyszerre, a tárogatás és áthúzás cicoma mellett, vagy minden edzésen fekve nyomásból legyen egy kimaxolt tartomány, a tárogatás áthúzás mellett?IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Zola007
veterán
Kérdés:
ki-milyen széles terpeszben lábtolózik, milyen pozícióban és milyen magasan teszi a lábát a lapra és milyen mélyre engedi le?Mert én látok párhuzamos, széttartó lábfejtől kezdve a közvetlen egymáshoz érő lábon át netán csajoknál egészen az "idevele" széles terpeszig mindent.
-
Zola007
veterán
To:ko:m kivan az emberekkel.
Törölközőm a lábtolón, flakon víz mellette, súly felrakva. Én odébb ültem 2 méterre egy dobozon
A 2 tartóállványon van még 300 kiló szabad préda.
Csajszi odabilleg, leemel a lábtolóról egy 10-es tárcsát, átteszi a mellette lévő gépre, mellébiggyeszt 2 ötöst, elkezdi nyomni.Sebaj, nem szólok, nem zavarom meg edzés közben. Elmentem, hoztam másikat magamnak.
No de mégiscsak úriember vagyok!! Hát gáláns voltam és hoztam neki is egy 5 kilósat, ne kelljen már megint az enyémről levenni.
Sőt, még rá is raktam neki mikor éppen elment hasazni.
2 sorozatot lenyomott mire észrevette.......Igen, fasz voltam
De már kikívánkozott jó ideje.
Mindig rendes, korrekt, előzékeny vagyok mindenkivel, én meg naponta összefutok valakivel aki bunkó, figyelmetlen vagy felsőbbrendűnek érzi magát.[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
én 85-87 kg vagyok, 20-22 perc alatt megy a 10,10,9,8,8. (volt már olyan amikor 5x10 ment..)
nem írtad a fogást gondolom szélesen fogsz felső fogással, én alsó fogással szűken húzok, hogy a bicepsz is kapjon jól, meg úgy tudom, hogy így hosszanti irányban fejlődik jobban és nem széltében mint a széles fogásnál (nem is látszik szemből kb semmi ) becslésem szerint legalább 30%-kal kevesebb jut így a hátnak, de legalább bicepszem sincsStay hungry!
-
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #70027 üzenetére
Változatosság. Sajnos megrekedtem teljesen, többet kéne zabálni vagy nemtudom.
Akármit csinálok kb 10 húzódzkodás megy aztán kész. Azért állok meg 5-nél mert ha lenyomom a 10-et akkor nem egy percet hanem 3-at kell pihenni hogy menjen a következőben az 5.
Persze teljesen szabályosakat csinálok, tehát teljesen lenyújtom, dinamikusan felhúzom magam nyakig, majd lassan visszaengedem amíg teljesen megnyúlik a hátam. Régen erre képtelen voltam.
Azért a 94 kilós tömeg tud ám lefelé húzni.Radnix: 1-1,5 perc. Nálam 45 perc egy komplett hátazás. (széles fogású 4-5, szűk fogású 4, t-rudas 4, fűrész 3-4, csigás evezés 3-4)
HussarF: Légyszíves nekünk ne azokat a képeket rakd be mint a csajaidnak.
Te gyúrsz amúgy?[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Találtam egy múlt havi képet a telefonomban, gondoltam megosztom. Karom, vállam sosem volt nagy szám, csak ha kimondottan odafigyelek rájuk on-szezonban, akkor szoktak jobban mutatni. Mellel viszont nem volt problémám sosem. Inkább mindig alul kell edzenem, hogy ne vigye el nagyon az összképet.
Ilyen off-szezon-os kép ez, este lőttem, semmi edzés előtte vagy ilyesmi. Csak rávettem egy csajt, hogy küldjön magáról képeket fehérneműben és cserébe nekem is kellett szolgáltatnom valamit. Szerencsére ő nem volt olyan kritikus, mint ti vagytok Így téli alapnak úgy vagyok vele, hogy jó ez a forma, erre lehet majd építkezni jövőre, aztán majd meglátjuk mit hozok ki belőle. Na lehet fikázni
-
Radnix
senior tag
Akkor az elsőben lett volna 7 is, a másodikban meg 6. ennye-bennye
Nekem kb hetente változik, hogy éppen bad pull up day van, vagy good pull up day, mert van hogy az első sorozattól tökéletesen szét akar repedni az egész hátam, van amikor meg az első sorozatban megérzem az alkaromat, emiatt nem tudok koncentrálni rendesen a hátamra.
Mekkora pihenőket hagysz 2 sor között kb?
[ Szerkesztve ]
-
Mai nap termése:
Régóta kacérkodtam az MP Combattal, most le volt árazva, így "csak" 32k-ba fájt. A Warrior Juice-nak viszont érdekes története van. 100% Casein Complex-et akartam venni, bementem a márka dedikált boltjába, hát nem volt. De eléggé le voltak rabolva a polcok, mondta a srác, hogy van ez a WJ, aminek a fele kazein. Mondom oké, jó lesz nekem úgy is. Kérdezem az árát: 7500. Mondom van 5%-os kártyám. Jó, akkor 7k. Kicsit fura volt, mert 7500 mínusz 5% nyilván nem 7000. Aztán láttam, hogy lehet erzsébettel is fizetni, mondom király, van nálam abból is 4000, így kp-ban csak 3ezret kellett kiperkálni. Természetesen a gépbe semmi nem lett beütve. Meglepett a dolog, mert azért ezekben a dedikált boltokban nem találkoztam még ilyen adózási morállal.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Én meg este bebaszok pálinkából,pótolni kell a kiesett kalóriát
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Radnix
senior tag
Segítsetek nekem, hogy hol lehet venni olajos magvakat (pörköletlen és sózatlan!) nagyobb kiszerelésben?
Mert ezek a 90g / zacskós kiszerelések viccnek is rosszak.(#70017) -Mike-: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz Nightmare #69977 üzenetére
Hehe, nekem meg ez a könyv van meg Kennedytől
'96-ban vettem az első gyúrós probálkozásomhoz -
gghrtz
őstag
Helló!
Szeretnék hétfőn belekezdeni a CKD-ba, csak mivel még soha nem csináltam, így hálás lennék egy kis felhomályosításért. Elolvastam egy shop.builderes cikket, meg belenéztem a sárga kapszula étrendjébe, és eddig erre jutottam:
100kg | 27% BF | ~73kg zsírmentes
~ szum: 2400 kcal
220 gramm fehérje - ~ 900 kcal
150 gramm zsír - ~1350 kcal
visszatöltés (2 nap)
150 gramm fehérje
440 gramm szénhidrát
30 gramm zsírA zsírbevitelt lehet fedezni például disznóhúsból? (Persze nem mindet, de mondjuk úgy a felét zsíros húsból és tojásból, a másik felét meg lenmagolajból)
Másik kérdésem, hogy kell-e ennyi zsír, mert az egyik helyen azt olvastam ennyi kell, a másik helyen meg azt, hogy a fele is elég.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Megint visszakanyarodok egy kicsit a húzódzkodáshoz, ma megvolt az 5x5.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #70009 üzenetére
csirke
-
Woodslave
félisten
voltam atta. Beléptem az öltözőbe és úgy éreztem otthon vagyok. Aztán rájöttem hogy nem mert itt sokkal jobb
guggoltam saját súllyal 5*10-et
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Radnix #70003 üzenetére
én meg pulzusemelés gyanánt sétáltam 5 kilométert a 0 fokban
ingyér vótMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Radnix
senior tag
válasz littlelion21 #70004 üzenetére
Nem tudom, valami noname webshop, edzőtársam vett és hívott h vegyen e nekem is, így lett ilyenem. Utánnanézek.
szerk: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Nos akkor NO-xplode vélemény: Koffein az van benne, ezt aláírom, pulzust a normális szint fölé tolja
7000-ért megérte black friday akcióban de 13 ezret nem adnék érte. Miben jobb egy koffein kapszulánál? Az érzés, hogy ebben van még 30 felesleges hatóanyag erőt ad.
Hogy a rosszabbik oldaláról is írjak: többet kellett guggolások és felhúzások között pihennem mert légszomjam volt, és szapora pulzusom, de valószínűleg sokat vettem be, mert a mérőkanalat nem találtam meg benne és evőkanállal kellett adagolnom[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #69999 üzenetére
átlagembernek soknak tűnik, és ez a lényeg. Ezzel már el lehet adni egy sportot, minden hóbelebanccal együtt.
Edző, bérlet, ruha, tápkieg, crossfit logós tyúkketrec, mittudomén.
Ez itt a lényeg.Egyébként magával a crossfittel semmi bajom, azzal a kitétellel, hogy haladó (>3-4 éve rendszeresen) sportolónak való elkezdeni, nem egy utcáról betévedt, TV-távirányító emelésben erős átlag júzernek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest