Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
válasz Shadowbull #46298 üzenetére
Nem hagyományosan készülnek. Fehérjepor, zab, zsírtalanított mandulaliszt, kalóriamentes édesítő, natúr kakaópor, tojásfehérje, most így elsőre ezek jutottak eszembe mint hozzávalók.. és halál finomak egyébként.
-
penene
őstag
válasz Cassidey #46290 üzenetére
Köszi, érdekesek a kaják, nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak (csirke vagy rizs ).
Amennyire kell, annyira tudja, hogy mit kellene enni, és különösebb mérés nélkül a mennyiséget is be tudja állitani, úgyhogy majd ha lesz kedve, akkor biztos csinálja (amig meg nem igy csinálja, és netán hisztizik, egyszerű oltani ).
Ha csinálja és esetleg mégse jönne össze, mert már azóta megváltozott a teste és nem reagálna, akkor majd úgyis kiderül, és belőjük a kaját jobbra, de az már más tészta.Ennél jobban egyelőre nem akar belefolyni a dolgokba (szerintem nem is kell, mert jól csinálja és jó kaját is csinál nekem is), én pedig pont ezért nem is erőltetem.
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz penene #46236 üzenetére
Én két centivel vagyok magasabb, de ha izmosodott azóta, akkor nyilván nem is az eredeti kiindulópont a cél. Konkrét étrendet nem írnék be, hisz az edzőm ebből él, de írok 1-2 példát mennyiségek nélkül. Én alapanyagcsere felett +300 kcal-on diétáznék a helyében jó elosztású makrókkal, de ha nem fog étrendet követni akkor lője ki a cukrosat/liszteset.
Nekem ilyesmi a napi kajám:
Reggeli - zabkása banánnal, vagy palacsinta vaníliás almakrémmel, kornspitz mogyórvajjal és diabetikus lekvárral, fehérjeturmix
2. kaja - gyümölcssali mandulával, kornspitz megkenve édesítővel kikevert túróval
Ebéd - csirkés zöldséges tészta, tilápia édesburgonyával és brokkolival, taco
4. kaja - amerikai palacsinta, gofri, somlói, ezek mind zéró vagy alacsony szénhidrátos, egészséges édességek, fehérjeporral turbózva
5. kaja - cottage cheese, tonhalsaláta, vaníliás krémtúró erdei gyümölccselÉn nagyon édesszájú vagyok, mint az látszik is. De nem élem meg szenvedésnek vagy korlátozásnak az étrendem abszolút.
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
Várom már a pólós időt, és a jajj ez de furi meg jajj de gusztustalan beszólásokat [link]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Shadowbull
addikt
válasz szőröscica #46201 üzenetére
Egyszer 10 napra elhagytam teljesen a ch-t, kabe a 3. napra allt be a ketozis. mukodik.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
kolosanyi
veterán
válasz MPowerPH #46276 üzenetére
Rokon edzésforma. Mindent lehet értelmesen és szarul csinálni, én mindig igyekszem betartani az alapelveket, bármilyen eszközzel is dolgozom. Kontrollált mozdulatok, agy izom kapcsolat, mozgástartomány stb. Persze ettől még egy biomechanikai szempontok szerint megtervezett profi gép nyilván hatékonyabb, mint mondjuk egy GFlex, de cserébe az utóbbi hordozható. Ennek is megvan az előnye, meg annak is, ezért szeretem a változatosságot. Edzésmódszert tekintve követem a "gyúrós sémát", csak az eszközt váltogatom, így lesz változatos számomra. Aztán, hogy ez mennyire jó vagy rossz, nem tudom, de én egyelőre fejlődök így, szóval nem érzem, hogy változtatnom kell ilyen tekintetben.
(#46278) Silverr
Igen, egy kisebb ember általában gyorsabb, ügyesebb és jobban bánik a nehéz súlyokkal, valamint a saját testét jobban mozgatja. Cserébe nekem a hosszú végtagjaim előnyt jelentenek futásnál, labdajátékokban, valamint küzdősportokban. Mondjuk ez a része pont nem érdekel, igazából csak fejlődni szeretnék meg mozogni, sportolni, nem másokkal versenyezni.(#46279) Ijk
Jelenleg 3000-3500 kcal között viszek be egy nap és szépen megy lejjebb a zsír. A rendes tömegelést nem is tudnám megfizetni, így is a határon vagyok.(#46281) xcds
Ha nem is pont ekkora, de jól mondod. Általában nem összeesek, hanem elhízok ha kicsit leállok az edzéssel. Endo-mezo keverék alkatom van, sajnos könnyen zsírosodok. -
Silverr
aktív tag
válasz kolosanyi #46266 üzenetére
Jó ez
De most rájöttem, hogy nem akarok már magas lenni Elég sokáig zavart a 170 centim de azt hiszem minden téren előnyösebb ha alacsony az ember. Max letörpéznek sokszor, de ezt már megszoktam.
Ez most azért jött igy ki belőlem, mert szerintem neked iszonyatos munkát bele kell tenni, hogy látszódjon is valami. Ez látszik a karméretből is. Csak igy tovább -
kolosanyi
veterán
válasz Rabbitf_24 #46268 üzenetére
Köszi! Viszont tényleg nem az igazi még. Egyelőre még sok a zsír rajtam, illetve tényleg látszik az aszimmetria, még ha a mostani képeken nem is feltűnő.
(#46269) Assdak
A WP7.8 galériájából töltöttem fel, gyorsabb, csak nincs beállítási lehetőség és nem az igazi a minőség. Mondjuk a Lumia 800 se egy fotós mobil.(#46270) penene
Saját testsúly plusz némi kiegészítés. Kézisúlyzók, gumikötelek (ez egyébként tényleg fasza, nem bántam meg, hogy megvettem), illetve GFlex.(#46271) rwin5
Azért a brutáltól messze van. De majd jobb lesz, van időm szépen lassan fejlődni, nem sietek sehova.(#46272) intr1cacy
Az dobta meg legjobban a karom az utóbbi időben. Aki eddig hanyagolta, nagyon ajánlom. -
Casanova*
veterán
tegnap de nagy buli volt. sok töményet ittam,meg sokat cigiztem. halo kúra alatt nagyon nem jó. jaj,de haragszok magamra. megfogadtam többet nem iszok,nem cigizek ennyit egy buliba.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #46259 üzenetére
Kar:
A jótól még messze vagyok, de szeptember óta van változás (akkor kezdtem el a kompozíciós étrendet). Változatlan tömeg mellett -2 % testzsír eddig. Kíváncsi vagyok, hogy nyárig mi sül ki belőle.
Szerk.: Durva, hogy a OneDrive mennyire lerontja a képminőséget, azon keresztül szinkronizáltam a képet a tablettel és úgy töltöttem ide.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
szavazzatok a carbf-re a builder heti akcióban, beszarok ha a fos casein nyer
-
penene
őstag
válasz Zomb€€ #46260 üzenetére
Neked jobb? Nekem jobb volt, amikor felkelés után nem sokkal toltam zabpelyhes turmixot, aztán rá 1 órára reggeliztem.
Mostanra leszoktam a turmixról, és kb. 1 órával ébredés után reggelizem, és ez viszonylag jó, de ha tovább húzom, már rossz lesz.Mondjuk Te nem tudom, mennyivel később eszel.
-
kolosanyi
veterán
válasz penene #46257 üzenetére
Ne is mond, a konyha ajtaja még alacsonyabb, rohadtul bevágtam a fejem kétszer is a hétvégén, a könnyem is kicsordult.
(#46258) Ijk
Barátnőmnél csináltam a képet, egész hétvégén falusi kosztot zabáltam, csoda, hogy ilyen egyáltalán. Egyébként ezért is fekete-fehér a kép, a falak rózsaszínre vannak festve. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #46256 üzenetére
meg hogy ezen a képen nem lehet sokat látni belőle amúgy sem.
állj szemből inkább,úgy félig látszik vmi talán, de ha hátulról jön a fény akkor nem biztos[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kolosanyi
veterán
Dobok egy képet én is. Változatlanul 15-ös testzsír, 115 kg, 45-ös kar. Viszont így kevesebb zsírral feltűnt, hogy eléggé aszimmetrikus vagyok, a bal oldalam izmosabb. Jobb oldalon kevesebb izom van rajtam mindenhol, mell, váll, kar... Gondolom a 12 év röplabda miatt, ott ugye az egyik oldal dolgozik csak. Mondjuk jobbkezes vagyok, szóval nem értem, mindenesetre ezt javítanom kell.
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Én hosszú évekig (amikor még reggeliztem) minden reggel letoltam 10 tojást 2-3 sárgájával...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
rwin5
őstag
válasz BÁ Nutrition #46250 üzenetére
ne parázzatok már annyit -
BÁ Nutrition
addikt
válasz penene #46247 üzenetére
nekem volt mikor napi 30 is megvolt. aztán mégis életben maradtam..
vicc mikor ezen aggódnak, de a cigi, pia, kóla, csipsz miatt nem aggódnak annyitaztán elolvasnak egy cikket az aszpartamról és bele akarnak halni, utánna meg lefutnak gyorsan a boltba 10 kiló cukorért..
Kolosanyi: erőemelő volt . vele volt az erő
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #46221 üzenetére
De Yoda nem volt izmos.
-
penene
őstag
Jó, de gondoljatok arra, hogy átlag értelmezésben (legyen az szülő, kiskegyed, nagymami, orvos) a tojás az egész tojást jelent. És arra azért igaz, hogy heti 30 az akár sok is lehet (és reggelire 15 is sok).
Az más kérdés, hogy ha valaki úgy eszik meg "7 tojást", hogy abból van benne 1 v. 2 sárgája. De nem ez az általános gondolkodásmód.
-
hrvp
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #46218 üzenetére
Szúrd már be ide is a január 24.-ei képe(i)det, biztos vannak itt többen, akik még nem látták. Legyen végre valami on is a topicban. Úgy látszik baromi szerencsés alkat vagy, hogy a bőröd ennyire jól reagált.
-
syl5
őstag
válasz krisztian112 #46230 üzenetére
Erről a sokoldalú fasságról csak annyit, hogy mióta nem vagyok rászorulva/kötelezve anyámék szarjaira, azóta nézek ki valahogy, azóta nem vagyok beteg, és azóta sokkal erősebb és fittebb vagyok. Pedig dolgozok keményen (rohadt nagy pörgés van mostanában, minden azonnal kell, sokszor hétvégén is), naponta tömegközlekedéssel járok sok ember között, és a heti 5 edzés mellett bicikli, futás vagy aerob is be szokott figyelni. Mindezek mellett mindenkitől azt hallom, hogy nem nézek ki annyinak ahány éves vagyok (27).
Szal ennyit a sokoldalú táplálkozásról.
Egyébként meg sokoldalú és egészséges egy sportoló táplálkozása, mert szinte minden étkezésben van hús, zöldség, szénhidrát és zsír is. Illetve minden reggel lehet párizsis zsemlét falni, az ugye sokoldalú...Visszatérve a kérdésre, van hogy heti 30 tojás is elmegy, de van hogy csak 5. Persze tojássárgája maximum ennek csak a fele, inkább harmada.
-
rwin5
őstag
válasz penene #46239 üzenetére
Sajna igen, de még csíkos ígyis szóval (még) nem vészes Egyelőre viszont hason még nem látszik felesleg szóval meg vagyok elégedve.. az is igaz, hogy ezer éve nem toltam kreatint szóval jól is reagálok rá.
Amíg a fejem nem lesz tőle víztorony méretű mint egyes embereké egyéb kúrától addig nem aggódom a vállam miatt
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz norbi2010 #46223 üzenetére
én pont kreatin kúrán vagyok, pontosan meg nem tudom mondani mióta de a fórumba írtam, hogy mikor kezdtem ~kb 2 hete tolom 3 kiló már feljött - eléggé ki is vállasodtam tőle, majd 1 hó után írok egy bővebbet róla meg lehet egy képet is csinálok. Before képpel nem tudok szolgálni mert nem szoktam fotózgatni magam.
-
penene
őstag
válasz Rabbitf_24 #46235 üzenetére
A sültszalonna is kell, mert a zsir az fontos, azt is irta a vital.hu!
-
penene
őstag
válasz Cassidey #46227 üzenetére
Nagyon nem tervezzük sehogy se tolni. Tudja, hogy mit kell csinálni, csak elhatározás kérdése.
Olyan tipusú étrendet, amilyet valószinűleg te is követsz, úgyse fog csinálni.
Egyébként teljesen jól néz ki, csak 48-ról felment 56-ra és zavarja, hogy nem jönnek rá a gatyák, meg kicsit zsirosabb lett. 163 centi.
Nem olyan alkat, mint te, hogy arányos felső és alsótest, sokkal komolyabb futóművel rendelkezik a felsőtesthez képest (izomkötegben, sűrűségben), ezt örökölte.Igy, ha azt akarom, hogy legyen fent is valami, akkor lent arányosan nagyobb lesz. És mivel én szeretem, ha fent is van, igy ez van. "Sajnos" ezzel nem lehet mit tenni. Súlyzózás hatására szépen jött fel a karján is az izom, de a lábára is, mert guggolt is. Szereti, ha izmos, csak a zsir nem tetszik neki. Igy majd pucolja, ha akarja.
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
a kakaós csiga, a pirítós stb az tényleg a sokoldalú és egészséges táplálkozás elmaradhatatlan kellékei...
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #46233 üzenetére
jaja hamisítani kell egy kiskegyed cikket, hogy a tojás a legjobb
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BÁ Nutrition
addikt
"egyoldalú táplálkozás"
kérdezd meg tőlük hogy ez pontosan mit is jelent szerintük.de ha meg akarod győzni őket akkor nyomtass ki egy cikket valahonnan. vagy akár te is megírhatod. írd rá hogy elte tudományos rovat, dr bubó
azonnan el fognak hinni mindent amit beleírsz. akkor is ha az van benne hogy minden nap 5x csak farkasembereket lehet enni pirítóssal
merhát az újságcikkbe nem hazudnak az úgy van. a tudósok bebizonyítottákyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dexar007
veterán
A lenyeg,hogy oroszlanok modjara kajaljon mindenki.Mert ok izmosak.
Give me your cum,bull!
-
Woodslave
félisten
mit számít? az meggyőzi a szüleidet?
az orvosok nagy része ezt szövegeli, az infok más része szerint semmi hatása nincs a kajálásnak (marginális) a koleszterint szintre
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Próbálok reggelire tojást enni a piritóskenyér, sültszalonna, kakaós csiga és egyéb hülyeségek helyett, viszont a szüleim azt mondják hogy ne egyek annyi tojást mert megemeli a koleszterinszintet, meg a szokásos "egyoldalú táplálkozás" duma amit már unok. Ti mennyi tojást esztek meg egy héten? Köszi a választ!
Huawei P10 lite
-
BÁ Nutrition
addikt
van pár tuskó spamküldözgető aki betalált
le tudom valahogy tiltani a címét hogy ne kapja tőlük levelet? mert 2 óránként küldözgetik a szarjaikat.. tegnap óta ugyanazt a baromságot már több mint tízszer megkaptam..
indamail-es a címemna már látom elvileg hogy kő
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz Cassidey #46225 üzenetére
Barátnőm most begolyózott, hogy ő is fogyni akar. És hogy csináljak neki étrendet, meg mi legyen.
Hasonló paraméterekkel birtok. Meg van neked elektronikusan az étrended? Csak hogy lássa, milyen, mert ilyet úgyse fog. Egyébként nagyon nem is kell neki, csak ha nem csokizik annyit, már jó lesz.Mutattam neki pár mintaétrendet, de azt mondta, hogy azt nem is lehet megenni. Szóval nagy reformáló dolgokra nem számitok, de mutatnék neki egy olyan étrendet, amit tényleg élő ember eszik, és ehető.
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
Aki nyárig látványos eredményt akar, az miért nem teszi bele a maximumot? Inkább legyen overkill, és lehet 20%-al kevesebb is elég lett volna, de ott állsz majd a strandon, és tudod, h megvolt ami lehetett. Mondjuk én fúróból is inkább megvettem a normálisat, én mindenben ilyen vagyok.
Ha nem türelmetlen az ember szerintem sokkal jobban belefér a nem maximum, hisz ráér, majd megjön az eredmény, csak lassabban..
Étrendre myfitnesspal.
-
penene
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Helló.
Ti az első kreatin kúrátok után mennyit szedtetek fel? Miután abba hagytátok mennyi maradt meg?
Most 76kg vagyok, 58-ről indultam 2012. novemberében, és egy 80-85kg-t nem lenne rossz elérni.Köszi!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz stargazer #46213 üzenetére
"próbáljátok meg úgy felfogni, mint az egyszeri barkácsmestert, akinek nem biztos hogy a legprofibb fúrógép kell 1-2 fúráshoz, lehet hogy arra elég a teszkógazdaságos is. ez baj...?"
Yoda mester azt mondta: tedd, vagy ne tedd.. de ne próbáld!
szal ha faxlóbálós a hozzáállásod akkor majdnem biztos hogy azeredmény is pont olyan lesz.
a legtöbb embernek a komolyabb eredményekért krva keményen meg kell dolgozni..egy mr rik formát ha összehozol akkor már örülhetsz. pláne nyárra
-
Rabbitf_24
addikt
igen, eddig -43kg.
-
kolosanyi
veterán
válasz stargazer #46215 üzenetére
Nem kell semmi hihetetlenül komoly dologra gondolni. Egyél sok húst, tedd azt a szendvicsbe, nyomasd azt ebédre, vacsorára mehet mondjuk túró, délelőtt egy snack, meg délután, az lehet mondjuk tökmag, vagy valami jó kis egyéb mag, gyümölcs stb. Reggel, edzés után egy fehérje azt kész. Nem kell túlbonyolítani, egy hosszú távon tartható rendszert kell kidolgozni.
-
stargazer
senior tag
válasz kolosanyi #46214 üzenetére
értem én csak erre már nem tudom hogy van-e időm/energiám. úgy gondolom már az egy hatalmas dolog ha ez emberben meg tud születni az elhatározás, és le is megy a terembe. első lépésnek sztem ez is megtenné.
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
stargazer
senior tag
végülis edzéstervem van, 2 szakaszra, 1. 3 hónap meg 2. 3 hónap (a konditeremben az edző állította össze), csak talán kicsit túl általánosra sikerült, és azért nem fejlődtem ott és annyit, mint mikor inkább csak bizonyos izomcsoportokra összpontosítottam (persze tudom tudom akik igazán komolyan veszik azok nem csak a legslágergyanúsabb izomcsopotrokra dolgoznak, de én csak egy egyszerűarcú parasztgyerek vagyok). ja és lehet hogy túlgépiesített volt, mintha szabadsúlyos edzéssel jobban fejlődtem volna, de ez már elég régen volt, lehet hogy akkor jobban fejlődő szakaszában voltam az életnek egyébként is. Meg sztem ez a nagyon modern creatine transzportrendszer sem annyira hatásos mint ahogy mondják (vagy csak ez a biotec nem olyan jó, vagy én nem jól szedtem). Egyébként én úgy éreztem, a cmh-tól erősebb is voltam. lehet hogy tömeg is jön vele, de én úgy vettem észre hogy nem az az elsődleges hozadéka. na csak arra akartam rákérdezni hogy mi számít manapság jónak, biztos van különbség a különböző creatinok között is, márkában is tipusban is (persze azt is tudom hogy nem mindenkinek egyformán jön be minden).
ennyire soha nem vettem komolyan hogy még az étrendemet is külön igazgassam, ennek ellenére tudtam azért kicsit fejlődgetni, igaz általában mindig akkor hagytam abba amikor megindult a dolog, dehát ilyen az élet. ha lehet, kérlek kicsit próbáljátok meg úgy felfogni, mint az egyszeri barkácsmestert, akinek nem biztos hogy a legprofibb fúrógép kell 1-2 fúráshoz, lehet hogy arra elég a teszkógazdaságos is. ez baj...?[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
Ijk
nagyúr
-
stargazer
senior tag
Helo,
gondoltam megint elkezdenek kicsit dolgozni magamon. Mostanaban milyen nem szteroid szerekben erdemes gondolkodni? Legutobb probaltam a biotecusa pezsgos creatinjat de oszinten szolva nem sokat ert. regen a sima creatine monohidrat sztem sokkal jobb volt. Jahh tomeget novelni nem akarok az mar van, meg tobb is mint kene, csak sajnos nem izom formajaban
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
genetika
egy bivaly meg fehérjét eszik kevesebbet aztán ki van gyúrva
ill jó neki a növényi fehérje isyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
szőröscica
addikt
Hello!
A ketogén diétával, és a szénhidrátfogyasztás tartós megszüntetésével próbálkozott már valaki?
Röhögni fogtok, de úgy jutott eszembe a dolog, hogy néztem ma egy oroszlános természetfilmet, és azért az oroszlánok meglehetősen izmos állatok, pedig szénhidrátot tuti nem esznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest