Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
-
gaborn1
tag
válasz margithid #101856 üzenetére
Gyümölcs tea édesítővel, étcsoki szopogatás, csokis fehérje ivása, nekem ezek váltak be, ha édességre vágyom, aztán persze havi 1-2x lecsúszik valami komolyabb is (1 csomag pilótakeksz vagy egy fél üveg nutella ) Ha nem napi szinten űződ és belefér a kalória keretedbe, akkor szerintem nem gond.
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #97206 üzenetére
3-4 év állás után semmi csillapítás nincs a cipőben, ha az még a régi cipőd és akkor meg is van a probléma. Ha új, simán lehet, hogy nem a te lábadra való. Ezt a lehetőséget nem zárnám ki teljesen.
(#97209) aelod
A keményeknek. A punciskodó divatgyúrósok meg feladják úgyis.[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz margithid #97191 üzenetére
Együtt érzek veled... tavaly én is elhatároztam, hogy eljárok futni, vettem egy normális futócipőt, szép lassan nekiálltam, nem durr bele módjára, első alkalom után fájtak a sípcsontjaim, elmentem még párszor, egyre rosszabb lett, de mindenki azt tanácsolta, hogy hozzá kell szoknom, majd szépen elmúlik, addig jutottam, hogy már lépni sem tudtam annyira fájt mindkét sípcsontom. Elmentem egy neves sportorvoshoz, aki megállapította, hogy mindkét sípcsontomnál durva gyulladás van és azt tanácsolta, hogy ne erőltessem a futást illetve írt cipőbetétet.
A cipőbetét semmit sem ért, pedig a lábamra készült, viszont a Nike Air max cipők teljesen rendbe hozták a lábaimat. Azóta le is tettem arról, hogy futkossak, ha mozogni akarok, felülök a biciklire. -
aelod
veterán
-
aleister
veterán
válasz margithid #96661 üzenetére
Nem olyan rossz az kezdésnek. Én 40 perc alatt szoktam nyáron 6-6.5km-et futni direkt, mert az még tuti aerob zóna nálam. Nem tudom kardió vagy aerob volt-e a célod, de ha az utóbbi, akkor kifejezetten rossz, ha ennél nagyságrendekkel jobb eredményt produkálsz.
Anno 12 alatt futottam fénykoromban a 3200-öt a seregben. De akkor napi szinten kocogtunk, és heti egyszer toltunk egy Coopert.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Zola007
veterán
válasz margithid #96658 üzenetére
lassan indulhatsz a helyi nyugdíjasotthon adventi futóversenyén
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
itouchfan
senior tag
válasz margithid #95984 üzenetére
Kezdjük ott hogy azért megnézném azt a napi 1600 fekvőt negyvenes sorozatokban. De ha még meg is csinálod, és nem vmi hulladék módon, akkor meg azt mondd el mi értelme van? Mit akarsz elérni?
Amúgy az meg elég fura hogy aki napi 1600 fekvőt lenyom, most kezd guggolni vagy épp "nem mer kétkezes rúddal bohóckodni"...
Először inkább olvasgass picit...„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Ijk
nagyúr
Véleményt lehet formálni Ronciról a focis topikban, ugyanis engem egy labdarúgónál a pályán mutatott teljesítmény érdekel, ami nála ugye elég magas szint. Más kérdés hogy emberileg milyen az illető, itt nálam ő meg is bukott.
Az meg külön szép amikor valaki mással példálózik, főleg ha profi sportoló az illető. Tudtam hogy nem rád kell irigykednem, szándékosan írtam úgy. Egyelőre foglalkozz magaddal, elsősorban hogy sportolj, javítsd a teljesítményed, tudásod. Másokkal és főleg mások külsejével meg ne foglalkozz./人◕ ‿‿ ◕人\
-
kolosanyi
veterán
Ezzel nincs is gond, mindegyik profi sportoló rettenet komoly munkát fektet a sportba, ez a munkájuk, ebből élnek. Én is szerettem volna profi röplabdás lenni annak idején, de nem úgy alakult. Viszont kétségtelen, hogy CR testalkata "gyúrós szemmel" nem izmos. Sokak számára lehet ideál, szerintem is esztétikus, a csajok is megbolondulnak érte, de nincs rajta valami nagy izomtömeg.
(#95985) Alpachino
Rögbizni még elmehetne 90 kilósan is.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz margithid #95981 üzenetére
Egyébként C Ronaldo tényleg nem izmos, (testépítőszemmel persze) majd ha 185cm magasságával legalább 90kg lenne, ezzel a jelenlegi kb. 8% tzs-vel, na akkor igen ....de akkor meg a gyorsaságát és ámbolokk a focit is elfelejthetné...na látod ezért nem jó példálózni más sportágak fizikumával egy badys topicban
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #95968 üzenetére
Ezzel hosszú távon fekvőtámasz bajnok leszel, mást viszont nem nagyon érsz el vele. Ha saját súlyos gyakorlatokat végzel, nincs semmi gond, viszont tessék nehezíteni, mert a 40-es ismétlésekkel se tömeget, se erőt nem fejlesztesz. Ott a fegyencedzéstől elkezdve egy csomó lehetőség a saját súlyos edzésre.
CR téma: A világ egyik legjobb profi sportolója, szenzációs teljesítményt nyújt, ami elismerésre méltó. Nagyon jó genetikát örökölt és mellette olyan edzésmunkát fektetett be, amilyet itt senki nem tud megközelíteni se. Átlagemberhez mérten tök izmos, viszont ezt az izomtömeget egy hobbigyúrós is tudja produkálni, szerencsésebbek ugyanilyen testzsírszázalék mellett. Ez nem von le semmit az érdemeiből, neki ugyanis nem ebben mérik az eredményességét. A személyisége nem szimpatikus a pályán, viszont ez se árul el sok mindent, a magánéletében lehet tök normális fazon is. Én szívesen megismerném, szívesen edzenék együtt vele, biztos rengeteget tanulhatna tőle akármelyikünk. Nyilvánvalóan nem izomtömeg növelésében, de állóképesség fejlesztésben ("kardiózásban") gyanítom tudna újat mutatni.
(#95980) kk831228
Engem ugyanennyire zavar az is, hogy bármelyik rádiócsatornára hangolok, ugyanazt a tömegszart kell hallgatni, bármelyik TV csatornán ugyanazok a semmitérő sitcomok, "tehetségkutatók" meg valóságshowk mennek és persze a b*zi reklámok. Erre van igénye a társadalomnak. Hál' Istennek nem kötelező ezeket nézni/hallgatni, megvan a módja, hogy elkerülje az ember.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz margithid #95981 üzenetére
Nem igazán értem mi a problémád. Attól hogy a világ legsikeresebb sportolói köz tartozik attól még nem izmos. Ahogy egy aranyérmes maratoni futó sem az.
És ennek egyszerűen az az oka hogy nem testépítő, hanem labdarúgó.Izmosság meg relatív. Neked izmos, nekem nem, BÁ skáláján meg a vézna kategória.
Azt sem értem egyébként minek kell ide jönni profi sportolókkal példálózni. Itt nincsenek profi sportolók./人◕ ‿‿ ◕人\
-
kk831228
addikt
válasz margithid #95970 üzenetére
Nem igazán... Szálkás... 20kg- val nehezebb lenne, ugyanilyen TZS- al akkor már rá lehetne mondani hogy kezd izmos lenni... Viszont 20 perc után feküdne... Én a tzs %-át elfogadnám na meg a pénzét... Attól még díszbuzi kategóriába tartozik nekem, mivel utálom a buzi focit, mindenütt azt nyomják, egész nap és irreális sok pénzt ölnek bele a sport teljesítményhez képest...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
nagyúr
-
aleister
veterán
válasz margithid #95968 üzenetére
Otthon én egylábas guggolást szoktam csinálni. Ez végeredményében olyan, mintha súllyal, páros lábbal csinálnád. Figyelj a normális bemelegítésre!
Vádlira meg ehhez hasonlót. A fürdőszoba ajtóban van egy lépcsőfoknyi szintkülönbség. Az tökéletes erre. De bármilyen lépcsőfok megfelel a célnak. A hátizsákba beteszek jelenleg 20 kilónyi súlyt, és ez elég is. Nyilván ezt is lehet egy lábbal, ha meg tudsz kapaszkodni.
Arra kell figyelni, hogy az alsó holtponton várjál 2-3 másodpercet, mert az ínszalagban van annyi rugalmas energia, hogy az fedezné az ismétlések erőigényének egy részét.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Alpachino
veterán
válasz margithid #95436 üzenetére
Próbáld ki a zabos-túrós lepényt...én már hónapok óta ezt reggelizem
2 tojás ( ha nem diétázol mehet sárgájával), 60g száraz túró, 60g zabpehelyliszt, én kakaó helyett 10-15g csokis protein port teszek bele, kevés folyékony édesítő, mivel a protein por valamelyest édesít rajta.
Ezt összekevered, ha sűrű egy kis vízzel felengeded és teflon serpenyőben kisütöd mind két oldalát
Az átfordításnál vigyázni kell, mert ha véletlen több túrót raksz bele, mint 60g, akkor könnyen törik....ez saját kísérlet....60g túróval még simán átfordítom
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz margithid #95436 üzenetére
Ugye milyen felüdítő amikor magadtól rájössz a finom zab titkára!
- annak ellenére hogy már vagy 20x elmondtuk hogy érdemes enni
Néha tényleg tényleg úgy érzem, hogy valami bináris falra hányt digitális borsó amit itt elmond az ember...
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kk831228
addikt
válasz margithid #95364 üzenetére
Megnéztem ezt : [link] amikor úgy gondoltam elég jól megy már 10 perc fölött és a videó után meguntam... Biztos hogy erősíti a törzset... Csak tolni kell mellé hiperhajlítást is...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Zola007
veterán
válasz margithid #95352 üzenetére
hol fáj?
mennyi tudsz belőle?
súllyal csinálod vagy anélkül?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kk831228
addikt
válasz margithid #95352 üzenetére
Nem jellemző( mondjuk már nagyon rég csináltam de soha nem fájt) , valószínűleg azért fáj mert bebicsaklik a törzsed amikor fáradsz... Próbáld egyenes törzsel ameddig bírod...
-
Shingen
addikt
válasz margithid #94915 üzenetére
Igazából a beavatkozás nem fájt, az érzéstelenítő miatt.
Majd amikor annak megy el a hatása az a tuti, meg hogy nem bírsz normálisan enni.
Fura de nagyon nehezen akar gyógyulni egész du vérzett a seb folyamatosan.
Nekem az volt szar így alól szedték ki, képzelj egy egy rágófogat amit így alól szednek ki.
Elég gáz volt.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
-
-
Alpachino
veterán
válasz margithid #92881 üzenetére
4db tojásfehérje, 30g power protein, 30g natur 1.4-es joghurt.... tetejére 100g száraz túró (édesítőszerrel)
Ez 52g fehérje nem rossz kis dózis egyetlen palacsintában
mivel a Power protein csokis és kellőképpen édes, így nem kell külön ízesíteni a tésztát.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz margithid #92707 üzenetére
Nem kezdtem még meg, de ízesítetlen lévén meglepetést nem várok tőle
-
aleister
veterán
válasz margithid #92530 üzenetére
"Ízre miket rendeltél?"
Mármint milyen fehérjeport teszek a reggel zabpehelybe? Holland csokist. Nem az igazi. Nekem nem jön be, de már megszoktam.
(#92531) Cassidey:
Csak nem azok a napok vannak?
Én inkább olvasok ilyen érdekes dolgokat, mint a 0 információtartalmú "mejj vót, atta" jellegű "kommenteket".Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Apollyon
Korrektor
-
Shingen
addikt
válasz margithid #92233 üzenetére
Én esténként 250 gr túrót eszem, 1 kis doboz tejfölel és édesítőszerrel. Nekem nagyon bejön és nem is unom meg.
Jól bírod ha minden este benyomod az adagot.
Volt egy kollégám az is ezt nyomta minden este csak ásványvízzel lenyomott egy zacskó túrót, aztán meg összefosta magát.....風林火山
-
Apollyon
Korrektor
válasz margithid #92231 üzenetére
Már itt írta valaki hogy a csoki-kókusz inkább iható mint finom, szóval szerintem skippeld.
A brownieval nem nyúlsz mellé, pedig én nem vagyok egy nagy csokis...Más:
Szoktam venni Aldiban cottage cheese-t, a zsírszegény verziót, 250g-os kiszerelés, ilyen tégelyes cucc, 320 Ft és szerintem tök finom, egy lefekvés előtti kajálást simán kitesz. Van ennél olcsóbb megoldás?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz margithid #91517 üzenetére
Biotech Brutal Gainer-t, és Arnold Iron mass-t. Felváltva szedtem őket, nem tudom melyik okozhatta, vagy talán mindkettő, bár az Arnoldos jobb minőségűnek tűnt és drágább is volt. Régebben is sokat ittam Universal termékeket meg Scitec-et akkor nem volt baj, vagy csak nem vettem észre.
Persze a tápkieg egyszerűségében rejlik a sikere, könnyű magadhoz venni. Ettől még nem feltétlenül egészséges. Az orvosom szerint egy csomó mindennel szennyezve lehet, akár szteroiddal is. Ezen anno én is nevettem amikor a boltban kapható fehérjéket azonosítottak az illegális szteroidokkal egyes emberek, de a tény az, hogy valami bezavarta a hormonháztartásom, a csomó ettől keletkezett. Szerencsére nem volt rossz indulatú és el is múlt, de azért elgondolkodtam. Inkább még több minőségi kajával próbálom pótolni.Én senkit nem akarok hittéríteni, 90-es évek vége óta foglalkozom a súlyzós edzéssel, voltak kihagyások sajnos balesetek miatt, de sok év edzés van a hátam mögött. Sok tápkieget is szedtem, de mostanában elgondolkodtam rajta, hogy van e értelme egyáltalán? Felőlem mindenki azt szed amit akar csak leírtam egy véleményt.
[ Szerkesztve ]
-
Ti Bo
aktív tag
válasz margithid #91502 üzenetére
Csinálok egy blogot ( , fogytam 54 kilót, próbálok ötleteket, recepteket, stb írogatni) és írtak, hogy felajánlanának egy 50 eurós kupont, cserébe írjak a kiválasztott termékekről egy beszámolót. Két éve tőlük rendelek, szóval örömmel vettem az ajánlatot.
Choclate smooth-ot ettem sokat, de a csoki-brownie szerintem finomabb, szóval ha szereted a csokis ízeket akkor ajánlom!
[ Szerkesztve ]
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Ti Bo
aktív tag
válasz margithid #91464 üzenetére
Legutóbbi nagy pozitív meglepetés az almás pite-vanília puding íz volt. Ajándék 50 eurós kupon részeként gondoltam kipróbálok valami "perverzebb" ízt mint a szokott csoki-brownie, de bevált. Kellemes, egységes íze van és annak ellenére finomnak tartom, hogy a vaníliás ízek soha nem tartoztak a kedvencek közé. A sticky toffee pudding is frankó, karamelles csoki kb.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Alpachino
veterán
válasz margithid #90851 üzenetére
Sajnos a másik sem különb én mind kettőt ittam már...de a biotech csokisa azért jobban ízlett és olcsóbb is.
Ezért írtam a múltkor, hogy ezek a fehérjék inkább csak sütésre alkalmasak..
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz margithid #90209 üzenetére
nem volt más az íze, csak melegben nem vagy éhes, nem kívánsz semmit.
Én is finomabbnak érzem, pedig ugyanabból a zacskóból van, amit 2 hónapja bontottam és jól van tárolva is.Az étvágy jön meg, ha jön egy kis lehűlés. Legalábbis magamon ezt vettem már többször észre.
Most is ki tudnám enni a hűtőszekrényt. Nem diétázom, de már így is többet eszek mint kellene , és éhes vagyok naponta többször, pedig a makróim már egy ideje túl vannak a szintentartó mennyiségen.A kérdés, hogy egyek-e többet és hízzak be még jobban vagy mit csináljak. Zöldség mint ballaszt nem megoldás, abból 1-1,5 kilót eszek naponta.
-
nagyúr
válasz margithid #78964 üzenetére
Undi. Nincs benne semmi, ami halra emlékeztetne. Nincsenek rostok, ízek, tónus. Undi, na.
Én mondjuk a saját leves konzerveket nem szeretem, mert száraz mind, mint a tapló. Az olajosat szoktam venni az Eva-ból, aztán jól leöntöm róla, és máris jó az állag mindenféléhez.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Dexar007
veterán
válasz margithid #78964 üzenetére
Tonhalseggbol van
Segget eszel.Hal segget
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
nagyúr
válasz margithid #78957 üzenetére
Az nem az a darált izé? Én is sok tonhalat nyomok, igaz úgy, hogy 1 konzerv, 6 tojás meg némi sajt rántottának.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zoo123
senior tag
válasz margithid #78018 üzenetére
Én a Strawberry cream és a Chocolate Smooth ízt próbáltam eddig, mindkettő iható, de a Chocolate Smooth kiütéssel győzött: valami isteni finom, mintha nesquick kakaót innék, csak nem olyan geil édes, szinte sóvárgok utána, alig várom hogy ihassam...
Pont ma rendeltem belőle 15 Kg-ot.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
littlelion21
addikt
válasz margithid #78046 üzenetére
Az enyémhez még hozzá se szagolt. Azért is érdekes, mert először az egyik nem használt (egyenleg nélküli) kártyámra adtam meg a megbízást, 1 óra múlva jött is az sms hogy nem tudott teljesülni, erre meg se kép se hang.
Ezért is gondolok arra hogy talán a kártyanév került rosszul kitöltésre, a sorrend, ékezetek miatt. -
csababarca
őstag
válasz margithid #78022 üzenetére
Nekem is édességként funkcionál sokszor...olyan proteines sütiket csinálok,hogy ihajj...
Tegnapelőtt túrós-proteines tortát csináltam.
Sovány túró, vaníliás fehérje,kevés mandulaliszt, 2 egész tojás, két tojásfehérje ment a tésztának.
rá meg sovány túró+vaníliás protein+zselépor...egy nap a hűzőben,jól összeállt, megdermedt, finom is volt, még diétásnak is mondanám..Most a sztracsatellásra vagyok rágyógyulva,ki akarom próbálni,de nem találok jó árban most olyat,ami nocukor,nozsír...
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
userxy
őstag
válasz margithid #78020 üzenetére
Nagyon sok finom van csak nem nagy mennyiségbe és folyamatosan egy.
Mindenki mondja, hogy íz nem számít meg gyúrós mindent megeszik....
Hát én inkább kibaszok az ablakon 4 ezerrel többet de az legyen finom és essen jól.Am én is egyszerre több ízt futtatok.
Most eper fehér csoki és banán megy.
-
userxy
őstag
válasz margithid #78018 üzenetére
Merész vagy!
Nekem a csokis kókuszos semmilyen ízű volt. Szeretem ha édesebb...
A sütikrémes 2,5 kilós is nagyon nehezen csúszott le. Elején nagyon jó volt majd egyszer csak inkább jött visszafele mint lefele. Toffee-t nem tudom.
Nekem a legnagyobb tanulság az, hogy nem gyártották még le azt a fehérje ízt a világba amiből én 5 kilót folyamat megtudok inni.
-
syl5
őstag
válasz margithid #78004 üzenetére
5 % tuti van, de ha jól emlékszem 10 %-ot is behúztunk már.
Ha még nem regeltél, megadod a ref kódom regisztrációkor?
Bármilyen címre kiszállítanak.
Mi már csináltunk olyat is, hogy barátnőm account-jával rendeltünk, de az én kártyámmal fizettünk, és az én munkahelyemre rendeltük.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz margithid #77952 üzenetére
Azt javaslon fotelt ne vegyél
Jó minőség, de annyit nem ér az biztos
-
python1
veterán
válasz margithid #77926 üzenetére
Most egyelőre tolom még ezt aztán májprotko. Én májprotkotól csak izesítetlent toltam,nem tetszett az íze ,igaz akkor makrózgattam.
Legközelebb ha mondjuk a dzsámbó nem jönne be,rendelek valami ízesítettet a májprotkótól.
Én olyan állásponton vagyok,hogy próbálgatok mindenfélét,azt ami jobban bejön azt tolom egy darabig.
Egyébként edzéssekkel is így vagyok,állandóan változtatok valamin,nincs 2- egyforma edzésem. -
Dani82
senior tag
válasz margithid #77931 üzenetére
Ez a 25% akció most elég jó, azért ilyen mértékű nem sűrűn van.
Amúgy én nem igazán szeretem ízre a Whey Impactokat. Nagyon kevés, ami tényleg finom és szívesen tolom a reggeli zabra. Most kijött pár új íz, amit ki fogok próbálni, sajttorta pl amire azt írták nagyon finom. De nekem eddig amiket próbáltam, cookies&cream, peanut butter, choco smooth, chocko-nut, toffee egyik se volt az a katartikus "úristen ez de jó" feeling. Reggeliz tolom, hogy 1 kanál ízesitetlen 1 kanál valamilyen ízesítés, de az edzés utáni turmix az 3 kanál unflav.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest