-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Aki kitalálja ki a szerző vehet egy cuffgós fánkot Norbinál:
"3 éven belül itt mindenki a ...-ről fog beszélni és én leszek az egyetlen, a legfényesebb csillag az egészséges életmód egén. Aztán eltelik 10 év, majd jön valaki más és átveszi tőlem a helyet, ahogyan én fogom átvenni Norbitól, de hát ez az élet rendje. Mindig jön valami más, valaki új, és most én vagyok az új. Az én időm csak most jön el és mindenki megismeri a ... nevet."
Csak, hogy bedobjam megint a bombát
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Tesla topik
- Politika
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest