-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
A fényképek résznél van egy olyan nevű fül, hogy 'Fényképeid'. Nekem több képem is van, ami háromszor is megjelenik, miközben ugyanaz a kép (likeok, hozzászólások, adatok egyeznek).
Ezzel lehet valamit csinálni?
-
rokendrol
senior tag
Van egy csoportom. Szeretném azokat a tagokat akik közben elhunytak a csoportban meghagyni tiszteletből. Az a kérdésem lenne,hogy nincs olyan lehetőség,hogy egy fekete átmenő csikkal jelezni,hogy elhunyt,vagy valami másként.
-
Buster17
addikt
Hali!
Egyéb üzeneteket hol találom? Régen ott volt de ma már nem látom ott. -
rokendrol
senior tag
sziasztok van egy csoportom ,,mikor jelentkezik valaki a csoportba,hogy tag legyen,és én engedélyezem. Majd utána jelezni szeretném és üdvözölni akkor itt tudtam. de most ezt nem lehet mi lehet a gondom,,Ediig azt írta ki hogy ki az új és lehetett neki k
üldeni üdvözlőt ,és megjelent a csoportba hogy ki az új tag.. most ezt írja ki
-
Van egy céges oldalam, amit mint magánszemély én kezelek (mióta ez a fasság van, hogy önállóan nem lehet). Pár napja csak a 2014-es év végéig látom a bejegyzéseket az oldalon, a 2015-ös nem látszik.
Nem látszik oldalt sem, ahol az évek fel vannak sorolva, a legfrissebb a 2014.De csak ha be vagyok jelentkezve a saját oldalamra, és onnan nézem, ha nem vagyok bejelentkezve, vagy más nézi, akkor látszik a 2015 is. Tök gáz, hogy ma is raktam fel egy hirdetést, de csak én nem látom
Hol tudom beállítani, hogy látsszon a 2015 is?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Van egy sportklub oldalam is Facebook on. Amikor valaki like-olja, azaz követni kezdi az oldalt, akkor nem mindig mutatja ki, nem kapok mindig jelzést arról, hogy ki az aki újonnan jött. Tehát néha csak növekszik az oldal követőinek a száma, de nem tudom, hogy ki jött.
Hogyan lehet ezt mindig megnézni?
köszönöm
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Ha eddig kiraktam egy YouTube videó linket, akkor beolvasta a YouTube videó index képét és címét. Ha a címére kattintottam, akkor meg tudtam változtatni a címét a videónak, mielőtt még megosztottam volna.
Most miért nem lehet?
köszi
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy Facebook eseménynél hogyan tudom megnézni, hogy egy ismerősömet ki hívta meg arra az eseményre?
köszönöm
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #14254 üzenetére
Az új rendszer szerint ha idegennek írsz, először a facebook jelzi neki hogy írt 1 idegen, el kívánja e olvasni, ez tőle függ. Elvileg ez jobb mint a régi rendszer ami elvileg automatikusan 1 eldugott mappába tette az üzenetet az idegentől , amiről sokan nem is tudtak, hogy egyáltalán van olyan mappa...
-
SOAD19
addikt
Hali!
Írtam az egyik emberkének privátban, aki nem ismerősöm. Az üzenet ablakban a levelem előtt azt írja, hogy közte és köztem nincs kapcsolat a fb-on.
Ebben az esetben megkapja az üzenetemet, vagy csak akkor, ha ismerősnek jelölöm, és visszajelöl?Köszi!
-
ThePoweR
senior tag
Hali
Az új Facebook appból kivették a Sync Contacts opciót. (android) Szóval nem tudom hozzácsatolni a telszámokat facebook barátokhoz. Van erre valami megoldás?
Köszi!
Üdv,
Dave -
zolka95
őstag
Sziasztok!
Ugye a facebook néha mutatja a hírfolyamon, hogy egy ismerősöm lájkolta egy oldalnak a posztját.
Amik nem érdekelnek, azokat beállítom, hogy soha ne mutassa a hírfolyamon.Be lehet állítani azt, hogy egy listán én adom hozzá, hogy milyen oldalakat ne mutasson a facebook?
És ha igen akkor vannak hozzá listák?
Ilyen lájkold, oszd, nyersz oldalakat akarok tiltani. -
törölt tag
Sziasztok, a belépési imélcímet hol tudom kicserélni, köszi!
-
Nocsesz1
senior tag
Segítsetek ha tudja valaki a választ.
Hol kell mit beállítani hogy van egy oldal amit követek és szeretném ha új bejegyzés van tőle akkor a mobilra küldjön értesítést. -
Robokutya
senior tag
Srácok nem tudtok valami jó bevált csítprogit a TrainStation játékhoz?
-
LazaCCC
tag
válasz
Mr. Elliot #14231 üzenetére
Az a baj, h én is csak olvasgatok, néha megosztok 1-1 családi képet, semmi egyebet, meg nem like-olgatok ......... és egy jó fél évvel ezelőttig még nem így működött, most meg minden szart kipakol, pedig barimira nem érdekel. Konkrétan úgy jelennek meg egyes emberek okoskodásai, mintha az én ismerősöm lenne, pedig csak az egyik ismerősöm likeolgatja meg néha hozzászól ... engem meg baromira idegesít, valszeg letiltom.
-
eagles01
csendes tag
Sziasztok
Az utóbbi héten eltűnt a felső kék sáv a facebook-ról. Se a keresés, sem az értesítések, sem a kijelentkezés természetesen így nem működik. Próbáltam másik gépen illetve másik böngészővel, és úgy látszik hogy csak az én fiókommal van gond... Ha explorer-en a help-et próbálom behívni a csatolt kép jelenik meg. (firefox-on még az sem)
Akinek volt hasonló problémája légy szíves segítsen
-
LazaCCC
tag
Sziasztok!
Az elmúlt pár hónapban arra figyeltem fel, hogy valami megváltozott a FB-n, mert már nem csak az ismerőseim megosztásait rakosgatja ki, hanem elkezdett rengeteg, számomra tök ismeretlen eberről és dologról kirakni postokat, amit egyik ismerősöm likeolt pl ....... de engem ezek kvára nem érdekelnek ... a számomra tök ismertetlen emberek véleményei, fotói, stb-stb .... mi a fenéért rakja ezt ki és hogyan lehet kikapcsolni? Rommá van szemetelve az egész
-
blankonero
újonc
válasz
krizmo_ #14227 üzenetére
Köszi a válaszod! Nem lehet, hogy facebook hibáról van szó? Megpróbáltam egy régebbi személyes facebook oldalamat átalakítani üzletivé, és mondanom sem kell, nem sikerült, mivel az adatok kitöltése után ennél azt írta ki hibaüzenet formájában, hogy próbáljam meg később.
Amennyiben üzleti oldalról nem fogok tudni üzenetet küldeni az roppant mód kellemetlen lenne, erről sehol nem olvastam.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
enginev3.0 #14222 üzenetére
Úgy tudom elképzelni, mint például egy Instagramra feltöltött videót. Gondolom csekély mérethatára lesz. De egy hónapig biztos nem fogok mást látni a falamon, csak azt, hogy mindenki videókat tölt fel.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
blankonero #14225 üzenetére
-
blankonero
újonc
Idő közben sikerült módosítanom az admin szerepét, így jelenleg két admin hozzáférés van, az egyik a személyes face oldalam, a másik pedig a mai napon átalakított immáron üzleti oldalam. Viszont erről a második üzleti oldalamról továbbra sem tudok belépni, pedig admin oldal, valamint üzenetet sem tudok küldeni úgy, ha valakire rákeresek a like-olóim közül. Viszont üzenetet tudok fogadni, és arra tudok válaszolni.
Az lenne most a kérdésem, hogy akkor az üzleti oldalról soha nem fogok tudni bejelentkezni? Lehetséges, hogy az átállás miatt nem enged üzenetet kezdeményezni, mondjuk pár napig?
-
blankonero
újonc
válasz
krizmo_ #14224 üzenetére
Köszi szépen a válaszod, igen, jól értetted, a személyes oldalból tudok csak hozzáférni, amit adminként adtam meg. Így viszont egy komoly problémával szembesültem, nem tudok üzenetet írni az ismerőseimnek, mert ha rámegyek egy ismerősre, nem jelenik meg az oldalán az üzenet gomb.
Van arra mód, hogy megváltoztassam az admint, vagyis egy másik facebook oldalamat jelöljem meg admin joggal?
Továbbá jól értem, ezen túl csak és kizárólag az admin oldalról fogok tudni belépni az üzleti face oldalamra?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
blankonero #14223 üzenetére
Lehet, hogy félreértettem valamit, de ha jól értem akkor hozzátudsz férni a céges facebookodhoz is, csak a személyes profilodon keresztül?
Mert, ha ez így van akkor ez természetes. Már nem lehet az oldalad önálló, mindenképp be kell integrálni a személyes facebookod alá. És ha onnan eléred, akkor minden rendben van.
-
blankonero
újonc
Egy gyors kérdésem lenne felétek, nagyon hálás lennék, ha tudna tanácsot adni valamelyikőtök. A mai napon felszólított a facebook, hogy a jelenlegi "személyes" oldalamat azonnal állítsam át üzleti oldallá. Belekezdtem az átállításba, amikor kérte, hogy adjak meg egy másik facebook profillal rendelkező email címet adminisztrátornak, én megtettem a valóban személyes oldalamat. Miután minden további beállítást megadtam és persze lementettem az adataimat, fotóimat, a face elkezdte az átállást, de valamilyen hiba üzenettel megállt az átállás. Jelenleg ott tartok, hogy csak a személyes face oldalamról tudok belépni adminként az üzleti oldalamra. Tehát az üzleti oldalamra amikor megpróbálok belépni a korábbi felhasználónév/jelszó párossal, akkor a következő hibaüzenettel utasít el:
"Your migration is in process
Az oldaladból adatlap lesz, hamarosan elkészül. Kérjük, további részletekért nézd meg a leveleidet."Nem hiszem, hogy cirka fél napig tartana a folyamat, vagyis a tényleges átállás. Mi lehet a baj, hogyan fogok tudni simán belépni az üzleti oldalamra? Üzenetben már bejelentettem a hibát a facebook-nak, de azt sem tudom, hogy erre fognak-e reagálni valaha is.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mr. Elliot #14220 üzenetére
Szerintem mókás lesz
-
Mr. Elliot
senior tag
Hamarosan profilkep helyett videó.
-
-
legiaap
félisten
Szevasztok. Azt már kisakkoztam, hogy a Messenger müködik Facebook account nélkül is, viszont az még mist sem világos, hogy mi leszna chat elözményeimmel. Valaiki felvilágosítana?
Ja meg ha le is törlöm magam a Facebook-ról attól függetlenül még tudok keresni embereket Facen? -
MadGame
senior tag
válasz
Remekelek28 #14213 üzenetére
Nálam hol mutatja, hol nem. Már rég elolvasták, erre két hét múlva leveszi a "Látta" jelzést. Másnál azt jelzi, hogy meg sem kapta az üzenetet (ezt telón v. messenger.com-on nézem). Így most azt se tudom mi van, direkt nem olvassák el, törölték az üzimet v. egyáltalán miért jelez olyat, hogy még egyelőre küldi (üres karika pipával, nem kézbesített), közben meg az illető állítólag fent van/volt, igen ám, de ezt sem tudod, mivel az illető állandóan offline… És hasonlók. Rendkívül idegesítő.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Persze, bugos szar, nem tudsz vele mit csinálni.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Nem működik jól a rendszer, nem valós adatot mutat . Ahogy, azt sem mutatja jól, hogy mikor voltál fent utoljára chat-en...stb...
-
Remekelek28
őstag
Nálatok is előfordul,hogy a látta jelzést arra az időpontra irja ki,amikor az üzenetet irtam? Közbe még nem is látta. Ez mitől lehet?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
IDŐVONALRA ÍRÁS:
Hogyan tudom beállítani, hogy az idővonalamra publikusan/nyilvánosan bárki írhasson?Én csak olyan beállításokat látok, hogy CSAK ÉN írhassak, vagy az ISMERŐSEIM írhassanak.
köszönöm
-
Shingen
addikt
válasz
Mr. Elliot #14207 üzenetére
Hmmmm az érdekes.
-
Shingen
addikt
Hali!
van ez a Tinder app ami az Fb-ről lehet csak képeket rátenni.
Hogyan tudok úgy képet Fb-re feltenni, hogy senki se lássa, de a tinderbe be tudjam illeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest