-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
MadGame #35750 üzenetére
Routerembe törtek be hekkerek
-
Goose-T
veterán
válasz
MadGame #35709 üzenetére
A Marketplace már csak zombijátszótér. Az aktív hirdetőket kezdik kiszórni valamiért, többen is írták itt és másik topikban is, hogy elvették tőlük a Marketplace-jogosultságot. Tőlem is. Valószínűleg az lehet az oka, hogy jelentgettük és tiltogattuk a scammereket, aztán valami elbaltázott AI diszkriminációnak vette. Vagy a scammerek jelentgették bosszúból a hirdetőket, nem tudom. Mindegy is, az utóbbi időben már az én hirdetéseimre is alig jelentkezett igazi érdeklődő, de ez szerintem azért van, mert az ország kiváló gazdasági helyzete miatt nincs senkinek pénze már használt cuccokra se.
-
vacs
veterán
-
paatrick
őstag
válasz
MadGame #35193 üzenetére
Ha PC-n vagy érdemesebb elmenteni könyvjelzőnek a Feeds aloldalt. Ezen csak az ismerőseid cuccai és az oldalak amiket követsz jelennek meg, nekem 0 hirdetés és ajánlás van rajta. Sokkal jobb mint a Kezdőlap hírfolyama. Viszont a Feeds fülön meg nem látszanak a Történetek meg a szülinapi emlékeztetők, meg talán az se ha csak megjelölnek egy ismerőst valahol de nem ő tölti fel hanem valaki más akit nem ismersz.
[ Szerkesztve ]
-
-
krizmo_
Topikgazda
-
totron
addikt
válasz
MadGame #28621 üzenetére
Elszürkítve ott van a többi is, megszolíthatóak, adatlapjuk megjeleníthető, funkcionálnak, léteznek. A változás csupán vizuális.
(#28612) gabor128: a poszt alatt etaponként vagy az adott nap végén tégy fel screenshotot az útvonalkövető alkalmazásról, így frissül a megtett út, utólag is kronológiailag látható sorban a teljesítmény, az esemény.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz
MadGame #26595 üzenetére
Jobb oldalt fent található ez, így se tudsz visszaváltani?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
MadGame #26496 üzenetére
Esetleg ezen a linken nem jön be?: A te játékaid.
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
MadGame #22784 üzenetére
Üdv,
A Facebook priorizál és valamilyen általa logikusnak tűnő dolog miatt hátrébb sorol bizonyos oldalakat, pl.: nem élnek a fizetős hirdetési funkciókkal, más oldal amit kedveltél többet fordít hirdetésekre így inkább azokat mutogatja stb... Lehet, idővel majd ezt is beteszi a hírfolyamodba... Mostanában egyre többször fordul ez elő.
-
MadGame
senior tag
válasz
MadGame #22669 üzenetére
Valaki?
Rájöttem, hogy ez több oldalnál is fennáll. Csak amikor a "Legfontosabb események" fülön van a FB, akkor látom a bejegyzéseket, de ha pl. perccel ezelőtt tett(ek) valamit és a legfrissebbeket nézem (mondjuk néha arra is a órával ezelőtti bejegyzéseket adja ki), akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Celebtanya - Farm VIP IV
- Android szakmai topik
- Házimozi haladó szinten
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...