Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Hogy tudom kinyitni a werebeare skillt?
Ezt a buildet használom:Primalist Leveling Build Guide - Maxroll.gg
és itt már lvl 20nál bent van, nekem viszont nem engedi. Van már 25 pont a driud passzívon. -
Sunrider987
tag
Eeees wudijo megolte uber abberoth-ot live, sajnos csak 2ik lett a versenyben, az elso helyezetrol se kep se hang csak a nevet tudjuk meg hogy EHG szerint minden szabalyos de se video se semmi, senki se latta... Wudi-t legalabb mindenki lathatta, es bar nem kedvelem a fazont minden elismeresem mert megcsinalta, Carn orakig szarakodott es inkabb elment aludni, megerdemli hogy lemaradt....
-
Sunrider987
tag
Ha valaki tudja a pontos valaszt, nekem valamitol elizelodott a crest 2 harbinger kill utan, azota csak inactiv hiaba oldosom az empowered monolith bossokat nincs harbinger spawn nem tudom mi tortenhetett es miert...
Vak vagyok, 125 corruption kell... -
Sunrider987
tag
Lily vegul visszament es 50% alatt megfekudt, pont amikor mar elkezdett neki szurkolni kb az egesz szcena...
-
Sunrider987
tag
Vicces ez az uber hc abberoth race, eddig 2 emberrol tudom hogy megprobalta, Bina elso hp szegmens utan kapott egy pofont es annyi volt a storm crow snapshot build, ment is ujra szintezni, aztan most az elobb Ds Lily bepanikolt es inkabb ki tp-zett es azota is az idegeit probalja rendezni... nem vagom a penz vagy a presztizs okozza ezt a nagy sokkot, Fubgun tok nyugodtan egette magat orakig sc-ben legalabb nem fog agyverzest kapni...
-
la_cc
addikt
válasz
Sunrider987 #1604 üzenetére
Azta...
-
Sunrider987
tag
Woven echo volt nekem amiben 2 realm kozott valtogatva kellett vedelmezni a kristalyt az ozonlo moboktol/championoktol es a vegen a kristaly engedte volna az attributum cseret. Sajna nem 4d sakkozva gyujtogettem a cuccokat ugyhogy pont nem volt egy sem amin kiprobalhattam volna.
A masik craftolos woven echo az LP reroll na az nekem legfeljebb levette az 1 LP-t de feljebb nem tekerte, max hagyta ugy ahogy volt 1 LP-n. Azt biztos nem ertettem jol hogyan kelett volna hasznalni.
A woven echo leirasokban benne van hogy melyik mit tud de egyelore en is csak a pont miatt hajtottam oket nem a craftolasi lehetoseg volt az elsodleges cel.
Na csak megtalaltam
-
dante3
addikt
-
la_cc
addikt
Menj rá a prófáciákra 2 lencsével az egyik bow, a másik a uniq és pörgessed el a pontokat olyanra, amiket meg tudsz csinálni, illetve használd el a rune of ascendance-t is bármilyen bow-ra, valami 1:7 az arány, hogy kidobja a rúna, az azért elég baráti.
(Más kérdés, hogy a %-okat elég "érdekesen" kezeli a game, futottam a sapi miatt kb. 6-7 db T3 arbor dungit, és 1 (egy) sapka esett 48% körüli esélynél, ha lehet hinni lastepochtools-nak.)
Más téma, valami régebbi videóból rémlik valami, hogy lehet csak statot is cserélni. Pl. INT-ről DEX/STR/ATT/VIT. Rosszul emlékszem vagy van ilyen craft? A kereséssel nem találtam semmi infót erről.
-
Har_melin
addikt
Erasing Strike void knight, eddig szép és jó. Csak most már eshetne valami kicsit jobb cucc, lvl40 körüli darabokban szaladgálok lvl68-as monoliton.
A weaver mapok közül van valami, amit érdemes hajtani? Egyelőre nem sikerült kisakkoznom, hogy melyik mennyiben jobb a másiknál. Most még persze csak a pontokat gyűjtöm a weaver passzív fára, szóval futom mindet, aminél zöld kereszt van. -
Ellia
addikt
És a Dragonsong még mindig nem akar
kiesni...
-
Sunrider987
tag
Meg mindig deathless
Kezd uncsi lenni kicsit, egyre jobban foglalkoztat hogy milyen lehet a Heartseeker, Mathil csapatja vele durvan, ejj...
-
la_cc
addikt
válasz
Sunrider987 #1592 üzenetére
Érdekes koncepció. A Nemesis spawn rate-nél pl. elég kötelezőnek hangzik a 3 pont, ha az kellene éppen...
-
la_cc
addikt
válasz
Sunrider987 #1590 üzenetére
Ránézek, ez hasonló az enyémhez.
A számokat nem látom, te mennyiket tettél a lizard-okra?
-
Sunrider987
tag
-
la_cc
addikt
Weaver fára ki milyen taktikát válaszott early mono-kra?
Én egyelőre annyit csináltam, hogy lementem jobb alulra a lizard-okért, meg kivettem az ottani "Sealed Riches"-t, hogy, elvileg, több fegyó essen miből kéne.
A tervem, hogy visszakúszok jobb fentre kiszedem a könyves részeket, aztán respec-elem az egészet vmi értelmesebbre.
-
la_cc
addikt
válasz
-FreaK- #1587 üzenetére
Olyan 57-en mentem át...
Kicsit szenvedős volt, kellett egy laza 10 szint meg pár legó cucc és még mindig nem az igazi...
Szerk.: Ja, nem...
60 előtt mentem a HS MM build-re, majd visszajöttem az Umbral endgame build-re és azzal a csapatom. 74 kari, az első 5 sima mono van még csak meg.
-
la_cc
addikt
válasz
-FreaK- #1583 üzenetére
Már a maxrollos endgame build-en vagyok, annak a falcon-os bow van a kezében. Nem rossz build, a Heartseeker után másodjára is reset-eltem a mastery-t és egyelőre ez tetszik a legjobban...
Mondjuk a dupla crit multi-s implicit-es dagger/mace dual wield gameplay jobban tetszett, de gondolom, nem véletlenül variálta át a pali, ezzel kicsit "kaotikus" játszani, mert folyamat nyomni kell minden skill-t kb.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Ez a falconer leveling build valami elképesztően OP, legalább is itt az elején még. 50 fölött ahogy kicseréled a shift-et arial assault-ra, kb. megállíthatatlan. Még az se gond, hogy a resistek gatyán vannak, a moboknak reagálni nincs idejük.
Tipp: Próbáld ki azt a champion affixes mace-t, ami smite-ot ad throwing hit-re
-
la_cc
addikt
válasz
Sunrider987 #1578 üzenetére
Toltam vele, elég ügyetlen volt. Tök sokszor csak egyhelyben pörgött a koma vagy épp össze-vissza korcsolyázott támadás helyett...
-
Sunrider987
tag
Elkepeszto, mar van lvl 100as hardcore karakter...
https://www.lastepochtools.com/ladders/tombs-of-the-erased/latest/hardcore-1p/level/all
-
la_cc
addikt
válasz
Sunrider987 #1576 üzenetére
Az S1 levelling-re írtam.
-
la_cc
addikt
Amúgy S1 elejéhez képest ennyivel könnyebb lett a campaign vagy csak a rugó falcon levelling build-je ennyivel OP-bb egy acolyte minion build-hez képest?
Gyakorlatilag ezzel az Umbral Blades build-del végig futottam a Monolith-okig.
Aztán lehet csak már jobban ismerem a game-t...
-
sto1911
veterán
válasz
-FreaK- #1572 üzenetére
Nem, utanaolvastam meg tegnap, illetve megneztem, minden magot hasznal. Viszont megis ez lett a megoldas, ugyanis meg benne volt az inditoparameterben a force dx11 opcio. Kivettem, es azota Gilgameshel osszefutva egyaltalan nem csokkent az FPS!
Ugyhogy koszonom!
#1573Sunrider987: nem kell szokos, -useallavailablecores, csak igy be kell masolni. De [link] nem hasznal.
-
Sunrider987
tag
válasz
sto1911 #1566 üzenetére
Nem biztos hogy segit de nalam pl brutalis kulonbseg lett abbol kinezetben es teljesitmenyben is hogy nem fullscreenben toltam hogy borderless/windowedben. Probald meg, hatha. Amugy masoknak is volt enyhebb stutter, ez memory leak issue es van akinel a szimpla jatek restart megoldotta.
Mas. Judgement paladin, undorito, lvl 39 ota amikor is feloldottam szimplan eltorte a jatekot. Eleinte azon oromkodtem hogy mindent kihealel aztan ez oda fejlodott hogy mindent megol 2-3 tickbol. A gearem nem idealis, a Judgement tooltip dps 19k es ez nem szamol rakas masik dolgot mi lesz ebbol ha kirakom az ajanlott/aspirans geart... Sajna en nem vagyok igazi "hc" es muszaly volt kis alvasszunetet beiktatni, most lvl 72rol vehetem fel ujra a kesztyut, eddig deathless a kari, micsoda skilles pancser vagyok, ha ezt igy tudom akkor nem standardba indulok XD
-
sto1911
veterán
En most nyomtam egy kicsit, de van meg mit optimalizalni rajta...
Valami villamos unique szorny megjelenik -10 FPS, a forgeban a lavakopo szorny elcastolja a lava tocsas skilljet, az elviszi az egyharmad FPS-t, es minden very low-on van... Szornyu. Es ez meg sehol nincs monster densityben a monolithokhoz. I8700K, 2070 8GB es M2 SSD-n van a jatek.
A kurzor nem koveti az ellenfeleket, ertsd, ha a tamadott ellenfel meghalt, akkor ujra kattintani kell egy ujabb celpontra, hiaba van rajta a kurzor.
A technikai resze megoli ezt a jatekot.
-
Har_melin
addikt
Én is egy void knight-tal indultam, a PoE borzalmas útvesztői után felüdülés a játék. A másik, hogy nem tudom, az ellenfeleket nerfelték, a skilleket buffolták, de gyakorlatilag trash cuccal megyek a kampányban és egyelőre minden hullik, mint ha leveling unique cuccokban rohangálnék. Én offline módban megyek, nekem semmi gondom nem volt akadással. Igaz, én csak olyan este 10 körül szálltam be, és most délelőtt játszottam vele.
-
0karmacoma0
senior tag
Igaz start idején még volt dolgom, de 8 körül némi karakter alkotás képernyőn ragadás után atom stabil volt a játék. Nem volt lag, adott helyen ragadás vagy egyéb cucc ami anno startkor napokig kísértett. A 120-140k ember ellenére kifejezetten jól sikerült ligaindítás volt ez. Void Knightot kezdtem és minden előzetes terv nélkül kattintgatva összeraktam egy kb ugyan olyan buildet amit még 1000 éve a bétában is összepötyögtem, csak közben minden eleme smoothabb lett és minden skill meg tree fejlődött. Valamelyik movement skillel (elején lounge most már voliate reversal) odaugrok, void cleave majd két erasing strike(Ez kb két képernyőre elég aoe meg sebzés). Bossok ellen van Rive felfejlesztve, hogy legyen mit csinálni amíg a cooldownok lepörögnek. Később majd akarok pár autocastolt orbot magam köré, mert ahogy néztem van egy két nagyon jó buffjük a skill treen.
Így hogy toltam korábban hasonló buildet, azt kell mondjam eszetlen sokat fejlődött a játék. Sokkal kevésbé darabos, minden jobban néz ki és erősebb a szinergia a skillek között. Úgy tűnt a kampányon is vágtak egy kicsit. Mintha hiányzott volna az a quest az elején hogy a void támadása alatt meg kell keresni 3 különböző helyet(valami gombász rémlik meg katonák), meg összességében is mintha jobban pörögne a kampány. Elsőre úgy tűnik több a lore szöveg is random elhagyva itt-ott. -
-FreaK-
veterán
-
sto1911
veterán
Vannak meg azert gondok, akarkivel beszelek, egy pillanatra megall a jatek, ugyanez a Forge megnyitasakor... vagy barmelyik menu bezarasakor, HA! ESC-el zarom be
. Elolrol kezdtem, szoval a kesobbi performancerol meg nem tudok mit mondani...
-
Ellia
addikt
Amúgy ez a játék nem való HC-re... olyan pofonok vannak alkalmanként, hogy csak pislog az ember.
-
la_cc
addikt
Valami ötlet, hogy az umbral blade-es levelling rugó build-nél, miért írják, hogy kell a "Melee Damage Leeched as Health"? Az umbral blades nem melee, akkor minek?
-
ƵøŁĭ
veterán
Na már nem engedd vissza.
-
ƵøŁĭ
veterán
Bent vagyok.
-
Sunrider987
tag
Probalkozni kell, engem miutan beengedett utana kidobott karakter krealas utan hogy online play not available aztan kovire megiscsak beengedett, szoval megy.
Az kemeny most irta ki masik csoka mar lvl 14...
-
savior
őstag
Újraindítottam a játékot és egyből beengedett. Igaz karaktert kreálni nem tudok.
Sok create gombr kattintás után csak engedte. -
dante3
addikt
Pedig Uber Aberroth-ra pályáztam, de így már esélytelen a race megnyerése!
-
ƵøŁĭ
veterán
-
la_cc
addikt
Várható volt!
-
-FreaK-
veterán
Akinek teljesítmény problémája van, rakja be steam launch optionsbe a -useallavailablecores parancsot. Nekem az atom laggos explosive trap detonating arrow-t teljesen kisimította.
-
la_cc
addikt
Értem.
Én még mindig vacilálok az online vs offline között...
Támogatni szeretném a game-t, vannak 10 EUR-os pack-ok is, de ha csak offline-t tolok, ugye nem tudom használni a kapibara-t, amit azért lehet akarnék nézni azért.
Amúgy a letöltés egyszer csak elindul a steam-en varázslatos módon vagy mi a taktika erre?
-
la_cc
addikt
Ennek mi értelme, hogy nincs pre-download?
Fokozatosabban esnek rá a népek a szerverekre vagy, mi?
Más téma, már lehet pörgetni a stream-eket a twitch drop-okért. Az összesért 6 óra screentime kell.
-
savior
őstag
1 óra és lehet ölni a pokol pörköltöket.
Akinek nem futott jól, az tegyen vele megint egy próbát. Nekem a régi mediumon futott 40 fps körül, és az 1.2 ultrán 50-70 fps. Ráadásul a grafikán is javítottak sok helyen. -
Sunrider987
tag
válasz
-FreaK- #1527 üzenetére
Nem altalanositottam, konkretan megmondtam hogy en akkor se kovetnek dr3adful guide-ot ha csak o lenne egyedul a scenaban. Az a csavo sikidegbaj, volt ido amikor kameraval streamelt nekem 5 perc alatt megfajdult a fejem tole, a laba allandoan tickelt es a folyamatos dobolastol allandoan mozgott az asztal es a kameraja is vele, nekem ez eleget mondott arrol hogy milyen tiszta lehet a gondolkodasmodja. Meg a sok rinyalas amikor nem tetszett neki valami, kb ugy kepzelte magat hogy o csak jelzi mi nem jo szerinte es EHG ugrik es maris atjavitja ugy ahogy o szeretne es amikor ez nem igy tortent akkor ment az allando pofazas, apropozas stb a videokban/streamen. Valami hihetetlenul elenszenves szamomra nem is kovetem mar evek ota. Tevedhetek persze, ezert irtam hogy szerintem.
Raxx az Raxx, teljesen mas sulycsoport az meg hogy van benfentes aki sug neked hat az nem feltetlenul rosz -
-FreaK-
veterán
válasz
Sunrider987 #1525 üzenetére
Nem szeretek így általánosítani, ha keresek egy buildet, akkor megnézem milyen guide-ok vannak és kipróbálom a nekem szimpatikusat, ha valami nem tetszik, akkor alakítok rajta. Sok minden amúgy is attól függ, hogy milyen itemeket tudsz szerezni.
viszont van itt két fontos leveling guide, ami mindenkinek hasznos, ugyan arról:
hogy a leggyorsabb végig menni a kampányon, hol lehet skippelni, hol vannak a nehéz részek, meg a sok apró trükk, ami segít a levelingben:
Raxx:
Last Epoch Campaign Speedrun Tips and TricksÉs mivel kértem, Terek is csinált egyet
Campaign Guide Until Chapter 7 (Quest, NPC, Path) - Last Epoch Season 2 -
dante3
addikt
Judgement Paladin-al indulok, loot filter bekészítve. Pár nap múlva kiderül úgyis, hogy mellényúlás volt-e. Az a baj, hogy 10-re mennem kell melóba...
-
Sunrider987
tag
válasz
-FreaK- #1524 üzenetére
Izles dolga de Dr3adful valahogy sohase jott be, szakik szerint a buildjei az "offense above all else" alapjan vannak kitalalva, ha mar LE content creator akkor nekem Lizard IRL vagy BinaQC sokkal hitelesebb nem beszelve Palsteron, Carn vagy Raiz-rol. Megegyszer, izles dolga.
-
-FreaK-
veterán
Minden guide egy helyen, by Dr3ad
Last Epoch New Player Resource Spreadsheet For 1.2 Tombs Of The Erased -
-FreaK-
veterán
Nekem ez is tetszik még, volt már korábban judgement paladinom, a Phox féle "RF" build.
Last Epoch - JUDGEMENT PALADIN: GIGA DPS, UNKILLABLE -
Ellia
addikt
Szerintem Void Knight, a storyban elbohóckodok saját buildel aztán majd nézek valamit
De a HS Marskman is bejátszhat még.
-
la_cc
addikt
Ha továbbra sem akarok a MG-vel baszakodni és CoF-et választok, akkor tulajdonképpen az MTX-ek elvesztése tudatában, mi értelme az online szerókon tolni?
Azt hiszem még a kis chat ablakot is beszoktam zárni.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Piistii #1518 üzenetére
Heartseeker marksman lesz nekem elsőre, utána majd ki akarom próbálni a frostclaw mage-et később.
Viszont amin nagyon filózom, hogy MG vagy CoF legyen, de szerintem MG lesz, eléggé tetszett most hogy kipróbáltam. Az az előnye, hogy sokkal kevesebb idő összeszedni a kellő cuccokat. Legalább is jelenleg, de annyi minden változik hogy most már lehet ez sem feltétlen így lesz.
-
Piistii
tag
Ki mit fog indítani ? Nekem ez a Warpath Void Knight nagyon tetszik
-
Ellia
addikt
Sracok, volt arrol info, hogy mikor indul a cycle (halnak le a szerverek)?
-
ƵøŁĭ
veterán
Remélem, hogy hosszútávon élvezhetőbb lesz a játék.
-
dante3
addikt
-
Ellia
addikt
Most jutottam el addig, hogy megnézzem a videót, tömény lett. Remélem megkapják a megérdemelt figyelmet
-
0karmacoma0
senior tag
Ami nagyon tetszik benne, hogy igaz tud az ember balszerencsés lenni, és sokkal kevesebbet kihozni egy jobb itemből mint remélte, de alapvetően azt kapja amit szeretett volna. Nem egy random rossz mod brickeli az itemet. Legóknál már kicsit más a helyzet, de ezen is változtattak most. Nagyon tetszik, hogy feljebb tudod gamblingelni a potenciált, így több lövésed lesz, nem lesz kuka minden 1 potenciálos cucc miután lett egy jobb 3-as.
-
dante3
addikt
válasz
0karmacoma0 #1507 üzenetére
Nekem is a craft tetszik a legjobban, hogy egy új itemet találva azonnal craftolhatod, ott a mapon, ráadásul te választod ki a lehetőségekből a megfelelő prefixet vagy suffixet, nem random dob rá valamit. Gyakorlatilag minden materiál "nálad" van amit találtál. Ami meg nem tökéletes, de vannak rajta jó statok bezúzod, és felhasználhatod egy másik tárgyon. Ja és a forging potentialt gliphekkel magas százalékon tartalékolhatod, ami nagyon nem mindegy egy jónak tűnő fegyveren pl.
-
la_cc
addikt
válasz
0karmacoma0 #1507 üzenetére
Főleg, hogy PoE 2 kurva szar jelenleg...
Én csak kapkodom a fejem, hogy mi ez az új craft opciók, nem érzem, hogy átlátnám egyelőre...
-
0karmacoma0
senior tag
Most néztem meg a videót. Szerintem nagyon okos választás, hogy dinamikus mozgásokat, nagy aoe-kat, felpörgetett dolgokat raktak a vágások alá. A POE 2-más jellegű lassabb játékmenetéhez képest nagyon erős a kontraszt. Nagyon jó játéknak tartom a POE2-t, de be kell vallanom ez kb ötvenszer jobban megmozgatott, mint a GGG bejelentés 0.2-ről. Szerintem egyre több POE 1 árva fogja megtalálni magának a játékot, főleg ha tényleg sikerült mélyebbé tenni endgame-et. A craftrendszer már most elérte azt a szintet, hogy nem csak az alapja zseniális(Szerintem a legjobb a piacon), de a komplexitása is közelit a legnagyobbakhoz.
-
la_cc
addikt
3:30-nál mi ez a build, ami így köpködi ki magából a jeget hullámokban?
-
sto1911
veterán
Live a patch notes, kisebb regeny meretu.
-
savior
őstag
Az átugorható kampány módot beletették már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest