Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Van egy céges oldal, aminek én vagyok az adminisztrátora.
Eddig úgy volt, hogy ha rákattintottam, akkor átvitt a céges oldalra, egyébként a saját oldalam az alapértelmezett.
Ma reggeltől viszont csak a céges oldalt láton, a sajátomat nem. Ha rákeresek a nevemre, akkor kiadja, de csak a saját idővonalamat látom, az eddigi hírfolyamot sehogy sem érem el.
Hogy tudok visszamenni a normál nézetre?Mod: megvan, jól eldugták, jobb felső sarok kis logó...
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Van egy céges oldalam, amit mint magánszemély én kezelek (mióta ez a fasság van, hogy önállóan nem lehet). Pár napja csak a 2014-es év végéig látom a bejegyzéseket az oldalon, a 2015-ös nem látszik.
Nem látszik oldalt sem, ahol az évek fel vannak sorolva, a legfrissebb a 2014.De csak ha be vagyok jelentkezve a saját oldalamra, és onnan nézem, ha nem vagyok bejelentkezve, vagy más nézi, akkor látszik a 2015 is. Tök gáz, hogy ma is raktam fel egy hirdetést, de csak én nem látom
Hol tudom beállítani, hogy látsszon a 2015 is?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Van ez az új fassága a fecebooknek, hogy a céges oldalakat össze kell kötni személyes fiókkal, különben megszűnik az elérhetősége.
Ad is egy linket, hol kell, de persze ott nem lehet, és érteni sem lehet, mithogykell.
Megpróbáltam összekötni a személyes fiókomat a cégessel, de a nyomorult nem a létező oldalt kapcsolta hozzá, hanem létrehozott egy újat ugyanazzal a névvel. De persze az új tök üres, a régit szeretném használni.
1. Hogy lehet kitörölni a létrehozott üres oldalt? Ha a cégesbe lépek, akkor a régi oldal jön be, ha meg a sajátról lépek át, akkor az új üres oldal jön be, de az oldal törlésére a saját profilomat akarná törölni...
2. Hogy lehet a létező oldalt összekötni a személyes profillal?
-
nagyúr
Térképet hogy lehet betenni?
Néhol látom, hogy valakinél be van téve térkép, de nem találom, hogy kell.Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz Mr. Elliot #4154 üzenetére
Megvan, csak nem csinál semmit.
Ott van ugye, hogy "Kösd össze az Oldaladat a Twitterrel", rákattintok, és visszavisz a kezdőlapra...
Szerk.: közben a "redirecting" látszik a böngészőben a fülön.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mr. Elliot #4151 üzenetére
Köszi!
Valahol láttam, hogy a twitterrel is össze lehet hozni. Azt hogy kell?
-
nagyúr
válasz Mr. Elliot #4142 üzenetére
Ezt a direkt címet hogy kell megadni?
Valami SMS-t akar, hogy érvényesítsem mobiltelefonon keresztül, de e-mailben már kaptam érvényesítő linket, és működik az oldal...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi szépen mindkettőtöknek a segítséget!
-
nagyúr
válasz Mr. Elliot #4144 üzenetére
De ez a reklám csak akkor van, ha külön fizetek érte?
-
nagyúr
válasz Mr. Elliot #4142 üzenetére
Köszi.
És ha "Cég, szervezet vagy intézmény" kategóriát csinálok?Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Sziasztok!
Segítség kellene.
Én magam nem vagyok fenn a facebookon, nem is nagyon akarok, úgyhogy nagyon nem vágom a dolgotViszont csináltam egy céges oldalt mert az a menő, és az kell
Nem emberként, hanem "helyi üzlet vagy hely"-ként.
Minden nagyon szép és jó, megadtam az adatokat, töltöttem fel képeket, de nem tudok ismerősöket keresni/bejelölni stb.
Mások nem is találják meg az oldalt a keresővel sem. Ha konkrétan kimásolom a böngészőben a címet és átküldöm, akkor úgy megtalálják, lájkolni tudnak, de ismerősnek jelölni nem.Vagy helyi üzletként ezt nem is lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest