Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
Azaz, Courtesytrading! Nem jutott eszembe.
Ugyanaz az oldal, de neked van egy 'au' a végén.
Én háromszor rendeltem eddig tőlük, a mostani a negyedik. Az első a 9-ik napon érkezett meg, aztán a 11-en, de akkor pont szombat lett volna a kilencedik, a harmadik rendelésem meg a 10-ik napon volt itt. A ma délelőtti rendelésemről már jött az emil, hogy shipped.
Ez alapján nincs okom panaszra, sajnálom, hogy így jártál velük, van ilyen bicikli.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz Gépötty #2147 üzenetére
Hát nekem most van gondom vele pendrive ügyileg
Késnek:
1rendelés 27napnál
1rendelés 22napnál
1rendelés 21napnál
1rendelés 15napnálNekem az ebay egyből számol
Amúgy ugyan azt linkelted mint akit én is
Amúgy a harmadik neve
courtesytrading ( Visit store katt mert akkor adja ki a összes termékét, vagyis nálam így van)
Ennél a nevénél olcsóbb a fentebb linkelt memória kártya
Transcend MicroSDHC 32GB UHS-1 45MB/sec 3700Ft[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Vagy ez is az ő oldaluk, csak itt nem AUD-ban vannak megadva az árak (és van legalább még egy tőlük, csak azt nem találom). Ha ráérsz, érdemes átszámoltatni. Ma reggel vásároltam, valami kétszáz Ft különbség volt GBP és AUD váltás között.
Nagyon megbízhatóak, a reggeli rendelésem már fel is adták. Tíz nap alatt itt szokott lenni a kártya, és persze minden fullos, eredeti.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
Ha jól tudom többen ezt használják
TRANSCEND 45MB 32GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10 300X UHS-I U1Egy eladó két névvel
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2139 üzenetére
A kamera biztosan rosszul kezeli majd, mert olyan helyekre is akar írni, ami címzés szerint nem létezik, és persze a már meglévő felvételekbe is belerondít. Nekem is volt ilyen, csak az négygigás, nem tudtam egy lejátszható felvételt sem produkálni, ha hagytam, hogy tele legyen.
Tanácsoltak egy egyszerű megoldást:
- megnézed mekkora a valós mérete;
- csinálsz rá egy akkora partíciót.Mondjuk azt nem tudom, hogy fogod megakadályozni, hogy a fennmaradó helyre is akarjon írni...
Mondok még egyszerűbb megoldást:
Rendelsz sincerityéktől egy új, 32 gigás kártyát, átutalsz nekik nem egész négyezret, vársz 10 napot, és csönget vele a postásAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bajvan2
tag
válasz Gépötty #2127 üzenetére
Ja úgy tűnik marad.
Azért kérdeztem videó tulajdonságait, mert amilyen szarul festett 20" körüli monitoron pont annyira faszántos 100 centi feletti tévén. Szóval mindkettőn meglepődtem, csak ellenkező irányba. Eddig "közelről" csak ilyen itthoni filléreseket láttam, nameg ahogy itt írták többen is a youtube is csalóka, szóval igazából tudja a tököm.
Volt 70 dollár, annyiért gondolom nem volt rossz üzlet semmiképp. (Csak az áfát ne nyomták volna még rá vámon a parasztok, akkor valóban nagy királyság lenne. Viszont lesz hozzá ingyen egy 32 gigás fake kártyám. Legalábbis leokézták a teljes refundot, mert csak 8 giga működik belőle. A többi részén lassú a sebesség, tesztprogi szerint hibás is, de én simán tudok írni, meg leszedni róla. Kíváncsi vagyok, hogy a kamera ezt a jelenséget hogyan kezeli majd le.) -
Gépötty
senior tag
Akkor most próbáld meg!
Nem lenne rossz, ha a Youtube gyorstippben megmutatná, mit is állítasz be éppen, sokáig vaciláltam, hogy privátra, vagy nem nyilvánosra állítsam be. Végülis volt rá 50% esély, hogy sikerülAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Lipótűztől parázósoknak akkutöltő zsákocska. Tükörre akasztva, Wunderbaum helyett elég szarul nézhet ki.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
-
Gépötty
senior tag
Mára csak egy kétkerekű szervdonor jutott.
(Miért konvertálja a youtube 720p-re a videót?)Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
De, szerintem ez ugyanaz, mint amit én linkeltem (én konkrétan onnan rendeltem a car-társnak), de még nem láttam, mert kicsivel több mint száz kilométer választ el minket.
Utólag már én is belegondoltam, hogy a buszba ez nem lesz jó neked, de hátha másnak meg jól jön az infó, hogy ilyen is létezik.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
havri1
félisten
válasz Gépötty #2124 üzenetére
Car Rearview Mirror Bracket Holder Mount For Dash Camera G1W G1WH LS300W LS330W
Nem ilyen? Ez forog oldalra is. Csak nekem más a belső tükör, nem hiszem, hogy ez jó rá..
havri
-
Moleman
addikt
válasz Calogero #2129 üzenetére
Akárhova teszed, tükröződni fog, esetleg polárszűrő lencsével lehet kísérletezni, ahogy én is fogok (már megrendeltem, a lencse már itt van, csak a 25-37 mm átalakító hiányzik).
-
Calogero
addikt
Kérnék szépen tanácsot.
Hova érdemes tenni a kamerát hogy a műszerfal tükörképe ne látszódjon a felvételen?
Próbáltam lentre középre, most felraktam a tükör mögé. Az utóbbi esetnél még jobban látszódott a műszerfal tükörképe? -
Gépötty
senior tag
Elnézést, ezt eddig nem fogtam, a videón meg nem láttam. Erre akkor végülis megoldás lehet az újabb fajta tartó, de szerintem ezt is szét lehet pattintani, megmelegíteni kicsit, hogy jobban feszüljön, és hasonlók.
Láttam - illetve egy klubtársnak rendeltem is - olyan tartót, amit a belső tükör szárára lehet feltenni.
G1WH-hoz két dodóért adták.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
bajvan2
tag
válasz bajvan2 #2118 üzenetére
Sőt el is adom a picsbe. Nem kell valakinek?
(Nem hogy a tükör mögé nem fér be, de kb lehetetlen úgy felrakni, hogy ne fejeld le, láss is tőle és jó felé is nézzen. )
Mindig ilyen hülyeségekkel szív az ember.
Esetleg nem lehet ezekre más felfogatást tenni? Bár gps-es, az meg a talpban van nem? -
Gépötty
senior tag
válasz Moleman #2123 üzenetére
Havri:
Nekem is ilyen, mind a kettő. Erre mondtam, hogy abba a kis fészekbe a kamerán, amibe becsúszik a tartó, én tettem némi pamutos szigszalagot, hogy támassza. Meg azt is, hogy ez egy darabig jó volt, de mostanra megint ugyanúgy lötyög.
Amúgy irigylem a tartódat, ilyet szerettem volna én is, mert ebben könnyen el lehet fordítani oldalra, de olyat kaptam, mint Moleman.
Moleman:
Ez a gyártási szórás. Nekem a gagyi G1W-hez egész használható tartó érkezett, az elvileg jobb (és főleg drágább) LS650W-be meg kicsit faragni kellett a talpon, de a biztosító pöcök még így sem pattan be, mert nem éri el a perem szélét. Ahhoz a kamera burkolatából kellene kicsit leszedni, de mivel úgyis akarok csinálni neki épkézláb tartót, nem foglalkozom vele.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Moleman
addikt
Az újaknál megváltozott a tartó, én ilyet kaptam. Kiegészült egy pöcökkel, ami a kamerán lévő vájat széles végébe akad bele - és nagyon passzentos, először nem is tudtam végigtolni a vájatban. Azt hittem, a csúszkás rögzítés miatt könnyebb lesz levenni, de nagyon nehezen mozog, úgyhogy továbbra is le szoktam szedni az egészet, tapadókorongostól.
Eleinte az úthibákon bekopogott a hangfelvétel, de mióta beerőltettem a rögzítő pöcköt is (az utolsó 1 mm-hez kb 20 kilóval kellett nyomnom, azt hittem, eltörik), teljesen mozdulatlan. -
bul07
nagyúr
Nekem mondod én tegnap reggel fél hét óta fent vagyok(most jöttem haza)
Pár órája ebay-en meg is nyertem három licitet és közbe nem is szállít hozzánk , írtam neki hogy ingyen szállítás állítson be vagy törölje[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bajvan2
tag
válasz Gépötty #2115 üzenetére
De olvastam, csak szart se értettem belőle. Komolyra fordítva elég volt belőle az az infó, hogy megoldható, majd autószerelőm reméljük megcsinálja.
Viszont ezzel a tüzet fog dologgal nem nyugtattál meg, épp nézegettem ezt is, mert egyelőre csak kézbe fogva próbálgattam, hogy 5-10 perc után elég rendesen meleg lesz. -
Gépötty
senior tag
válasz Calogero #2113 üzenetére
Ez érdekes kérdés. Az enyémek elég ridegtartásosak, legalábbis a hátsó, de többnyire az első is ott lóg benne.
A burkolatuk képes meglágyulni, itt már írta valaki, hogy az ő kamerájának a tartója kikopott, én meg válaszoltam rá, hogy szerintem csak a melegtől deformálódott, mert az enyém is elkezdett lötyögni - azóta már mind a kettő.
Az akkuktól kifejezetten parázok. Egész pici Li-ion aksik is nagy tüzet tudnak csinálni, csak remélni tudom, hogy nem lesz velük gond. Ez az egyik dolog, ami miatt agyalok valami külső tápon a beépített cellák helyett. Amúgy léteznek szuperkondik, lehet is kapni G1W-c néven olyan kamerát, amiben akku helyett kondér van, de amik beférnek az eredeti helyére, nem sokat érnek, amik meg már bírnak is valamit, a kamera árába kerülnek. Mondjuk a leégett autó még többe fáj...
Működésben nem vettem észre különbséget, napon felforrósodott kocsiban is ugyanolyan felvételek készültek, mint akármikor, a hidegre jobban kíváncsi vagyok.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Moleman
addikt
Még jó, hogy a G1W tényleg jól lát a sötétben, így megörökíthettem egy tornászbemutatót a gyorsforgalmin.
Elég magabiztosan közlekedek gyalog, de ez még nekem is sok. -
Calogero
addikt
Ezek a kamerák meddig bírják a kocsiban lévő meleget. Gondolok itt ha pl kánikula idején a kocsiba marad a kamera.
Gondolkodok én is egy ilyen concorde roadcam HD40-en
A Black Camelem ha nem tudom eladni, akkor maximum megy hátra. -
bajvan2
tag
Egyébként azt megnézné valaki tutira, hogy "eredeti-e" a kamera? Illetve az-e aminek árulták?
(gs9000 pro) -
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2100 üzenetére
Nem minden autó kapcsolja le a szivargyújtót, illetve ha 12V-os aljzat, akkor lehet gyújtásfüggetlen. Egy kollégám így szokta atomra lemeríteni ülésfűtéssel az aksiját a H Astrájában
Milyen autód van, hová dugod a kamerát?
Ha más lehetőség nincs, kellene egy gyújtásra kötött szivargyújtó-aljzatot telepítened, de még jobb lenne fixen bekötni a tápegységet, és akkor nem fordulhatna elő az sem, hogy bosszantóan kontaktozik a világ legelb@szottabb aljzata.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
-
havri1
félisten
Persze mikor nincs nálam sd kártya, amikor leszáll elém az útra egy helikopter.... 😂
havri
-
bajvan2
tag
gs9000 pro
Manuelt nem ismerem. Ha használati utasításra gondolsz, akkor az semmit. Egy deka értelmes infó nincs benne. Van a beállításokban erre pont, az be is van állítva. Tehát ha a kikapcsolt kamerát pl usb-vel számítógépre dugom, akkor indul, lehúzásnál, számgép kikapcsnál magától leáll. Autóban nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest