Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Winner_hun #1897 üzenetére
Ha nem azt küldte, amit rendelt? Akkor ragaszkodjon a cserehez, de semmiképpen se plusz költségért. Nyelje be az eladó. Nem szabad hagyni, pont erre utaznak az eladók.
Ha nem eBay, akkor a negatív pontozás sajnos nem mérvadó.
-
zpapp28
csendes tag
Szerinted nem próbáltam ezt megoldani így és másik legalább 2 másik módon??? Kb 1 hónapot leveleztünk és max annyit tettek volna meg hogy ha visszaküldöm akkor ők is elküldik azt amit rendeltem (tehát ugyanott vagyok). A "nagyon korrekt" csákó pedig azt mondta, hogy ha külföldről rendelsz akkor neked kell vállalni a kockázatot. Erre nem nagyon tudtam mit mondani....
A vámot visszakaptam 4-5 hónappal később mert a magyar fogaskerekek lassan forognak.
Mivel nem ebayen hanem csak a honlapjukon keresztül rendeltem és paypal-lal fizettem ezért csak a honlapon tudtam negatív kritikát hagyni...amit másnapra eltávolítottak.No comment....
-
Winner_hun
félisten
Meg ahogy te azt elképzelted. A refund az nem olyan hogy na akkor most indítsuk és vissza is jön. Ha az eladó nem akarja csak úgy visszaadni a pénz akkor azt mondja hogy csak akkor van refund ha visszaküldöd a terméket. A PayPal meg addig nem ítél számodra amíg a nyomkövetési számot meg nem adod...
-
havri1
félisten
válasz
zpapp28 #1895 üzenetére
Nem jól csináltad, már ne is haragudj.
Nem jó a telefon? Eladónak szólsz. Levámolták? Kérsz olyan opciót, ami pont erre való (neve most nem jut eszembe). Az a lényege, hogy ha csere terméket kapsz, arra nem lesz vám, mert azt már megfizetted.
Szóval ez az opció, aldónak vissza, kapod az újat. Természetesen eladó állja a postaköltséget oda vissza, hisz az ő hibája. Ha nem? Megy a negatív, és refund. Max akkor buktad volna a vámot, de lenne egy xy telefonod, refund-al. -
zpapp28
csendes tag
válasz
Gépötty #1893 üzenetére
A paypal refund egy vicc... Rendeltem egy telefont és az egyik Jackie Chan összekeverte a dobozomat egy másikkal és másik típust kaptam (Lenovo helyett Juayu-t). Levámolták, amiről ők nem tehetnek és amikor kiderült ez a hiba annyit mondtak hogy vagy megtartom vagy visszaküldöm saját költségen. Ez a utóbbi lett a megoldás és ennek köszönhetően buktam majdnem 13000Ft-ot.
A paypal azóta sem válaszolt a 2 panaszomra és amikor felhívtam őket az írországi számon, akkor meg csak annyit mondtak, hogy próbáljak beszélni az eladóval és oldjuk meg...Köszi...Szerintem az ebay több védelmet ad a vásárlóknak, főleg a fenti tapasztalatom után én ezt gondolom.
-
Gépötty
senior tag
A Banggood egész korrekt cég. Másnál nem nagyon tapasztaltam még, hogy lefényképezik a csomagod mielőtt feladják. A tartozéklista is egész jó, minden arra hajaz, hogy ez igazi.
Minden másra ott a PayPal refund.
Szerinted azok után, hogy sikerült egy fake verzióba belefutnom, nem közelítettem gyanakodva? -
Gépötty
senior tag
Ha valaki most akarna venni, azt hiszem, hirtelen nem tudok jobb ajánlatot, mint a Banggoodé.
Más:
Tegnap beleégett az egyik kamera a kezembe, annyira felforrósodott a napon, a másiknak pedig nemhogy elvált, de ívesre hajlott a kijelző előtti plexije. Azt mondják, ha meg tudod fogni a tárgyat, de hirtelen kedved támad letenni, akkor az kb. 60 fokos. Na, énkurvanagyon gyorsan letettem, pedig kézben forrasztok sarut kábelvégre.
Elgondolkodtam (hiba volt), és be is paráztattam magam, hogy az aksi nem képes-e ilyenkor jobb esetben felpüffedni, rosszabb esetben kigyulladni (mondjuk gyanútlanul elindulok, és kap egy kis töltést még a meleg mellé, hagy egyen).
Éjszaka nézegettem hozzá szuperkondikat, de egyrészt ami befér annak nincs kapacitása, ami meg már legalább az aksit tudja pótolni, az akkora, mint egy uborkásüveg. Ráadásul kb. a kamera ára a bekerülési költsége - de ez még nem is zavarna, az autóban keletkező kárhoz viszonyítva jelentéktelen.
Ti nem gondolkodtatok még a megoldáson? Legszívesebben kidobnám az akkut belőle, kellene rá valami szolúsön. -
vviktor1
aktív tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, úgy néz ki döntöttem.
-
TaaT
nagyúr
Azt nem tudom honnan vette végül is a LED TV-jét, de volt olyan akció hogy megrendelte, átvételkor kellett fizetnie, és ha menet közben csökkent a készülék ára akkor az alacsonyabb árat kellett kifizetnie, így még további pár ezer forinttal kevesebb lett a végösszeg.
De hogy valami ON is legyen, action cam teszt.
-
Rick4
félisten
Szerintem a legolcsóbb azt is jeleti, hogy ugyanaz a termék, ugyanazzal a feltételekkel, csak kevesebb pénzért. Namost ha valami 100K-val olcsóbb, és ugyanúgy magyar gari, stb van, akkor aláírom, oké, de az outletes, bolti garis, szürkeimportos cuccokat ebbe ne vegyül bele. Pont mesélte valaki, hogy konyhaújítás lesz, gondolta bemegy, kinézi az összes cuccot pofára- használhatóságra, tulajdonságokra tekintettel, ami neki kell, megfogdossa, aztán a pontos típusszámok birtokában rákeres a neten és rendeli. Ehhez képest megdöbbenve nézte, hogy minden ott volt a legolcsóbb...
-
válasz
vviktor1 #1876 üzenetére
Van amelyikhez kormányra erősíthető tartót is adnak.
Miért biztonságosabb a kondenzátor az akkumulátor helyett? Ha a fenti linket lejjebb görgetitek a -C variánsra írja ezt.
-
vviktor1
aktív tag
Még egy gondolat, feltöréstől nem félek, jórészt biztonságos helyeken parkolok, inkább a kilátásban ne zavarjon, másik dolog, ebben a melegben inkább motorozok már, valami kormányra szerelhető tartó létezik ezekhez, vagy azt barkácsoljam magam ? És ugye itt lép színre az akku üzemidő is mert a mocin nincs szivargyújtó aljzat, és az se baj ha valamennyire víz (csepp/eső) álló a cucc.
-
vviktor1
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, nem is hittem volna hogy ennyire pörgős a téma, lehet elmebay-t kihagyom, mert heteket nem szeretnék rá várni, ha az ajánlott készülékre lenne belföldi forrás, kiegyeznék vele.
-
Gépötty
senior tag
Hátizé... Egy haveromnak nemrég cseréltem a letört tükrét, igaz neki ugyanilyen felpattintható tükörbe épített monitora van, a tolatókamerájához. Egyszerűen elfáradt a tükör konzolának anyaga három év alatt.
Nem emiatt, de nekem valahogy nem szimpatikusak ezek a kamerák, de igazából nem tudom megmagyarázni miért.
Viszont van ilyenről Techmoan teszt, azzal többet segítek talán, mint a fenti pár sor ballaszttal. -
TaaT
nagyúr
válasz
Gépötty #1868 üzenetére
"simán lehet, hogy amit ugyanonnan, ugyanolyan típusszám alatt rendelek meg, abban teljesen más alkatrészek lesznek, eltérő minőséggel."
Ez sajnos igaz, volt már olyan hogy a gyártó egy egész türhető objektívvel (vagy bármilyen más alkatrésszel) kezdte forgalmazni a termékét, aztán amikor rákaptak kicserélte egy olcsóbb, gyengébbre.
Bár alapvetően nem ez a jellemző.
Inkább az összeszerelés minősége hullámzó, bár nem is csoda ilyen körülmények között. [link]
-
Gépötty
senior tag
Nyilán így van, de kínai termékről lévén szó, az objektívek minőségét csak általánosságban lehet firtatni. Tuti tippet senki nem adhat, attól hogy neki van valamilyen minőségű objektíve, még simán lehet, hogy amit ugyanonnan, ugyanolyan típusszám alatt rendelek meg, abban teljesen más alkatrészek lesznek, eltérő minőséggel. Mindenesetre a képalkotásba a legelső körben ez szól bele.
-
Gépötty
senior tag
Jut eszembe!
Ez kifejezetten jól illeszkedik a kocsihoz. Nem is feltűnő, de nem is egyszerű kiszedni.
Egész jó választás lehet, a képfeldolgozó meg a szenzora ugyanaz, mint a már ajánlott G1W(H)-ban vagy az én L650-esemben. -
Gépötty
senior tag
Azt vettem észre, hogy a látási viszonyok nagyban befolyásolják a kép részletességét. Napos időben, városi forgalomban a szembejövők rendszáma (feltételezve az 50kmh sebességet mindkét félnél) hibátlanul látható. Szürkületben, ami most kb este nyolcnak felel meg, azaz akár egy borúsabb nap is lehet, már kell a szerencse, hogy az út mellett álló autók rendszámát látni lehessen, és ehhez már igazán nagy sebesség sem kell. Van ilyen felvételem, én 30-40 között mehettem egy kocsisor mellett, és csak egy-két esetben lehet kitalálni a rendszámokat teljesen, sokszor csak karaktereket lehet kisilabizálni, de inkább elmosódott foltok látszanak. Tök sötétben, utcai világítás mellett pedig akkora a képzaj, hogy gyakorlatilag csak akkor látszik bármi, ha megállok.
Azon viszont csodálkozom, hogy ellentétben a régi videós berögződésemmel, itt akkor látszanak jobban a részletek, ha kikockázom a felvételt, míg anno a videókorszakban mindig mosottabb volt az állókép, mint a visszajátszott felvétel.
Ha lesz egy kis erre fordítható pénzem, átteszem hátra az L650-est a G1W utánzat helyére, előre pedig veszek egy 0803-at, vagy valami hasonló picikét, de nagy felbontásút. -
-
-
Gépötty
senior tag
válasz
vviktor1 #1856 üzenetére
Az a baj, hogy ebből annyi gagyi van, hogy nem lehet megmondani, mit fogsz kapni. Ráadásul a 720p felbontást már át is léptük rég.
Az előzőekben említett G1W-G1WH páros nagyon jó választás, de sokkal kevésbé feltűnő a mini0801, ami kissé drágább - itthon 26kFt - de cserébe GPS-t is kapsz. Utóbbinak megjelent már a 1296p felbontású verziója is (tesztvideók a linken). Hosszútávon a magam részéről ilyenben gondolkodnék, nem egy már elavultat választanék. -
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, ezt meg szabad venni ennyiért ? Szállítási díjra mennyit számolhatok kb ? Ez ugye nem MJPEG már és nem is hamisítvány ? Esetleg alternatívák ? Ilyen kihajtható kijelzőst szeretnék hogy minél kevesebbet takarjon ki lehetőség szerint, és becsukva nem is annyira feltűnő. Köszönöm !
-
ЯΞD
senior tag
Köszönöm szépen az infókat. 16gb-ra mennyi időt tud felvenni kb 1080p-be G1WH?
-
gabx76
senior tag
Sőt! Courtesytrading user név alatt is érdemes időnként körülnézni. Ugyanez a banda, ugyanilyen megbízhatósággal.
-
-
bul07
nagyúr
Másik nevével árul normális áron 32GB-ost
TRANSCEND 45MB 32GB 32G GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10 300X UHS-I U1 MICRO SDNekem most 31napra jött meg tőle egy pendrive, de lehet azért mert ünnep alatt rendeltem
-
Gépötty
senior tag
-
havri1
félisten
Amit én szoktam, most elfogyott első link (ezért ennyi az ára, amúgy 3800 ft körüli, figyelni kell)
TRANSCEND MICRO SDHC 45MB 32GB UHS-I U1 CLASS 10 300X PREMIUM 32G 32 G GB SD NEW
TRANSCEND MICRO SD MICRO SDHC CLASS 10 32GB 32G 32 G GB MEMORY LIFE TIME WARRANT
TRANSCEND MICRO SDHC 45MB 16GB UHS-I U1 CLASS 10 300X PREMIUM 16G 16 G GB SD NEW
-
ЯΞD
senior tag
Rick4: Okos gondolat
Nos nekem is kéne egy kártya majd a készülékhez és akkor várnék néhány linket ajánlatot milyet honnan érdemes. Illetve mekkorát érdemes venni. 16GB vagy 32GB? Mire mennyi adat fér el időben?
-
Rick4
félisten
Abba belejátszik a jogdíj is, pont ezért jó kisebb tárhelyes tabletet venni, (pont pár napja gondoltam végig, miközben vettem is egyet) és egy ilyen kártyával megtoldani, ha a tablet meghalna, a rajta lévő adatnak is huss, a kártyát viszont másba is átteheted, és megy tovább.
-
havri1
félisten
válasz
huncutka1029 #1835 üzenetére
Én 37xx-ert 32gb - osat veszem. Igaz kintről.
-
Rick4
félisten
Úgy néz ki, a kártyával volt a gebasz, pontosan a kamera nem csípte, máshol nincsen vele gond. A berakott 16GB-os UHS-1-es kártyát szereti, már megy két napja, és nem cirkuszol, törli a régit, veszi az újat, pedig volt felvétel mentés (védetté tétel) is. Remélem így is marad..
-
ЯΞD
senior tag
Nincs valakinek eladó G1W vagy G1WH? Esetleg GS9000?
-
Rick4
félisten
válasz
huncutka1029 #1818 üzenetére
A mediamarkt volt a feladó.
Ez a második kamerám, gariban cserélték, igaz, majd egy hónapig jött.. A másik is itt van nálam, az is ugyanezt csinálta, ma bekerült a kártya, azért még meg kell tömni felvétellel, ma nem mentem annyit, de hét végére okosabb leszek....
-
Gépötty
senior tag
válasz
Wheelbarrow #1819 üzenetére
Simán lehet összeférhetetlen a kártyával, de lehet akár szoftveres bug is.
Az enyém HDMI-vel tévével összekötve egyszercsak lekapcsolja a hangot, és legközelebb csak újraindítás után jön ki belőle. De ez legyen a legnagyobb baja.
Első körben megpróbálnék mindent ha nem is defaultra, de egy általánosan használhatóra visszaállítani, és azzal tesztelni, aztán egyenként állítgatnám ízlés szerint az apróságokat. -
Gépötty
senior tag
válasz
Wheelbarrow #1820 üzenetére
Na ilyen még nem fordult elő, a mozgásérzékelést nem is próbáltam eddig. Majd meglesem alkalomadtán, kösz a tippet!
Az egészben az a vicc, hogy a világ legtermészetesebb dolga lenne előkapni a bedienungsanleitungot, és kiolvasni belőle, de erről épp egy nyomorult szó sem esik.
A kínaiak amúgy sem szeretik elhalmozni információkkal az embert, épp egy GPS trackerrel szívok a szűkszavú, géppel fordított használati utasítás miatt. Annál már van pár, egymásra is különböző módon ható beállítási lehetőség. -
huncutka1029
addikt
resetelted,
az alapértékre állít mindent. az alap felvételi idő 3 perc, G senzor normál,értékre beáll, stb.
Keress egy hozzá való szoftvert, és másold fel a kártyára, és frissíts rá a mostanira.
Az majd helyrehozza.
Ha nem akkor vissza a feladónak.Amúgy lefagyott képernyőről fotót készíteni nagy ötlet volt... Szerinted mit látunk belőle?
Egy fotó, ami azt mutatja, hogy nem változik semmi a kijelzőn. -
Gépötty
senior tag
Elvileg az enyém bele ugyanaz, mint a tiéd. Kinézetre és elrendezésre az ikonok is. Az enyémen 3, 5 és 10 percre lehet állítani a felvételek idejét. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ezzel a hosszal van összefüggésben, de akkor neked sem kétperces felvételeket csinál, hanem három.
Arról nem is beszélve, hogy ha csak kétperces lenne a felvétel, nem tarthatna három percigDe ha már így szóba került.
Van a menüben egy olyan pont, hogy "Auto power off". Ez neked mit csinál?
Én azt hittem, hogy a gyújtás levétele után még ennyi ideig működik tovább a kamera, de nem, azonnal kikapcsol, amint elfordítom a kulcsot. Most visszakapcsoltam, legközelebb megfigyelem, nem a kijelzőt kapcsolja-e le, a G1W utánzatnál annak van külön menüpontja. -
Rick4
félisten
Ma megint úgy gondolta a kamera, hogy elég, megállt mint a cövek. Ezt d.u. 17:50-kor fényképeztem, csontra fagyott, resetelni kellett.... Holnap jön a 16GB-os kártya bele, meglátjuk, háklis-e erre az eredeti Samsung 8GB-osra... Persze miután reseteltem, megint megállt a felvétel, formáztam a kártyát, nem nyúltam hozzá, hazáig (250km) vett rendesen...
Nekem elég furcsa, hogy pont 3:00-nál állt meg, leginkább azért is, mert emlékeim szerint 2 percre van állítva a felvétel...
-
havri1
félisten
Nekem a buszban a szélvédő teljesen sík, és függőleges, erre megy a kamera. Egy kicsit van csak megdontve a kamera, hogy inkább többet vegyen az útból, mint a kék égből. Így kb 1cm-re van a lencse a szélvédőtől, és nem láttam így különösebb tükröződést.
Kivétel, ha este a buszban az utasterben világos van, na az visszaverodik, és látszik.Szgk-ban sztem tök mindegy, arra figyelj, hogy a szélvédőn belül A műszerfal ne tükröződjön, az zavaró.
Bocs, Mobilról vagyok.
-
rellif
senior tag
Sziasztok, a G1W szivargyújtó vezetéke milyen hosszú?(pontos infót nem találtam sehol)
-
Gépötty
senior tag
Tegnap már nem mentem a kocsival, de ma le lett próbálva az LS650W. Sokkal jobb a képe (erre azért lehetett számítani), mint a G1W utánzaté, de a legnagyobb eltérés a hangjában van. Leírhatatlan a különbség, még úgy is, hogy sokat javítottam a G1W rögzítésén.
Apropó!
Ha valakinek hasonlóan elszabott felfüggesztése van, mint a G1W és családja, az LS650W, vagy a GS8000 esetében, sokat javíthat a lötyögésen egy kis puha szigetelőszalag használatával. Ilyen szöszös, bársonyra hasonlító (talán pamut?), tekercsben kapható dolog (kép), épp egy kicsi kell csak belőle, és a lötyögés csörgő hangja megszűnik. Gyanítom, egy darab puha textil pont ennyire megteszi, csak azt nagyon szépen meg kell kérni, hogy a helyén maradjon.
Még egy apróságot elkövettem:
Szétszedtem a szivargyújtóba dugható töltőfejet, és a belét beinstalláltam a belsőtér-világításomba. Ott úgyis van gyújtásplusz, egyelőre simán rákötöttem. Mivel el van törve a lámpatestem, nem foglalkoztam vele tovább, de a v2.0 verzióban egy kapcsoló is lesz, amivel álló helyzetben lehet működésre bírni a kicsikét, így ha beszaladok valahova, vissza tudom nézni, ahogy a parkolóban beletolattak, vagy rápakolták a zöldségesrekeszt a szpojlerre... -
Rick4
félisten
Kiültem a kocsiba, a 111MB hely ellenére végigment a 2 perc, 2:11-nél szépen nullázott, vett tovább, végigment a második 2 perc, majd a harmadiknál 15 másodpercnél húztam ki a töltőt, ekkor ugye szépen befejezi a felvételt, és kikapcsol. Újra gépbe dugva a kártyát, most 329MB szabad hely van. No akkor nem bántom, figyelem, mikor nem vesz.
-
Rick4
félisten
Oké, tehát legyen több fájl, azzal nincs gond. Egy 2 perces fájl 189MB. a 8GB-os kártya kb 7.4 formázva, tehát a 189MB-os fájlokból fel kell férjen kb 39db, ezeket felülírja a készülék, ha betelik a kártya. Eddig tiszta. A baj viszont az, hogy én nem ezt tapasztalom. Itt a kártya, a 7.41GB-ból szabad 111MB, értelemszerű, hogy itt már nem tud 2 percet felvenni, holott 2-3 mentett fájl lehet, ami ugye 2-3x 189MB, a maradék 6.8GB-on meg felvesz- töröl, felvesz- töröl. Most megyek, megnézem, mit csinál, de szerintem nálam megáll időnként, 2-3 mentett fájlnál is.
Oké, vegyem természetesnek, hogy a kártya mindig tele van, rendben. Mert azt innentől értem, hogy vette folyamatosan a fájlokat, és amit védek az nem törlődik, amit nem védek, az törődik, de ez mindenkinél így megy? Mert akkor elfogadom, a képzavar csak annyi volt, hogy én azt gondoltam, ez olyan, mint a kamerás videofelvevő rendszer, egy bizonyos területre folyamatosan veszi az élő műsort, majd ha jelet észlel, pl bemozdul valami, akkor a két perccel előtte lévő időszaktól is megvan a felvétel.Ok, jó ez így, csak másképp képzeltem.
-
-
Undoroid
őstag
Az az első szerintem nem ajánlott! Az ismerősöm beszerzett egy ilyet és csak baj van vele! Néhány érdekes feat a "működéséről" :
- a gyári Nokia akkuja tönkrement pár hónap alatt. (Zárlatba ment át, felpúposodott és tűzforró lett)
- az elkészült felvételek időnként lejátszhatatlanok voltak (10 felvételből legalább 8, márkás memókártyával)
- a loop funkció még az elején működött, majd már az sem...
- használat közben (saját töltőről használva) elektromágneses zavarokat generál = keményen zavarja az autórádiót
- sötétben 5Méternél tovább nem is lát, amit mégis lát az zajos
- rendkívül könnyen törik a gyári tartója
- stb...Nem nyitottam szét, de nem is érdemes időt / pénzt pocsékolni rá ellenőrizni a belsejét! ...persze lehet, hogy egy "jól sikerült" FAKE-verzióhoz jutott az ismerősöm.
-
Moleman
addikt
Szerintem egy kamera sem működik így. Folyamatosan veszi fel egymás után a 2 perceket, és mikor elfogy a hely, törli az első fájlokat, és folytatja a felvételt. Ha a tiéd nem így működik, valami el van állítva. (Ez a törlési folyamat az én low-end kamerámnál több perc kiesést is eredményezhet, a drágábbaknál gondolom igényesebben van megoldva, de okozhat látszólagos fagyást.)
-
huncutka1029
addikt
A felvétel beállítása nem végtelen, hanem 2 percre van állítva, vagyis újra és újra veszi a 2 perceket. Ez nekem azt jelenti, hogy a kártyán nem lehet több, mint 2 percnyi felvétel, hiszen nem kértem mentést
Ez így hülyeség amit írsz, olyan nincs hogy csak 2 percet vesz, és felül írkálja ugyanarra a helyre.
A lejátszó program, amit formázásnál rápakol, elvesz egy kevés helyet. A többi helyen 2-2 perces felvételekkel tele lesz a kártya. a loop recording az, ami engedi neki, hogy felül írja a régi fájlokat.
olvasd el, a használati utasítását. G szenzor, érzékenységét vedd kisebbre, mert az is lezárhat
Ha mindig leáll a felvétel, és nem írja felül, akkor valószínűleg bekapcsolt/ad a felvétel védelmet, kis lakat ikon jelzi általában a fájl mellett, ami megakadályozza a fellírást.megelőztek..
-
Gépötty
senior tag
Szerintem meg teljesen rosszul gondolod.
A kamera folyamatosan menti a kétperces felvételeket a kártyádra, Te pedig, mikor rányomsz a mentésre, akkor szépen zárolod ezeket, azaz törölhetetlenné teszedÍgy persze, hogy betelik a kártya.
Nézd meg fájlkezelővel, ha nem tudod letörölni, mert írásvédett, akkor ez van. Emellett a beépített rázkódásérzékelő (G-szenzor) önmagának is lezárhat felvételeket, ha úgy érzékeli, hogy ez bizony baleset volt.
Ezeket szintén nem lehet törölni. -
havri1
félisten
Na, íyg már nekem is kezd körvonalazódni.
Első körben formázd meg a kártyát normálisan, lehetőleg az SDFormatter -el, és fat32-re.
Aztán nyomnék egy load defaultot a kamerán, majd újra beállítanám a 2 perces felvételt.Normáls esetben, a kártyára szépen tolja a 2 petrces videókat, ha megtelik a kártya, a legrégebbit törli.
Ha elmetesz egy videót, azt a 2 perces részt, átteszi egy másik mappába, amit nem töröl.Ennek így kellene működnie normál esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Netfone
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest