Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Windows XP
- Facebook és Messenger
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Milyen routert?
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- OpenMediaVault
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajvan2
tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy megjött a kamerám, úgy néz ki tökéletesen megy is, viszont lenne egy olyan, hogy a szivargyújtóba dugva folyamatosan működik, végig áram alatt van, ha az autó leállt, kulcs kivett, bezárt akkor is. Számítógépre dugva működik az automata ki és bekapcsolás. Kiküszöbölhető valahogy ez a jelenség? Gondolom ez az autó hülyesége nem? Köszi. -
havri1
félisten
Jól megszivattam magam ma reggel.
Kamera indít, erre hallom kikapcsol. Na mondom töltő annyi, vagy a kamera halt be. Cserélek töltőt, ugyanaz. Na aztán amikor akartam nyomni egy resetet rajta, akkor látom, nincs benne sd.
Szóval érdemes másolás után visszatenni a kamrába 😂 -
-
Gépötty
senior tag
Volt egy kis, háromszög alakú táblája, a hegyére állítva. Ezek szerint jól gondoltam, hogy nem fog látszani a felirat
Egyetlen dolog miatt csináltam ezt a videót: találtam egy jó videószerkesztő programot, és ha már játszottam vele, nem az eseménytelen felvételekből raktam össze.
Szóval nem akarok itt házmesterkedni, és még egy hasonlót valószínűleg nem fogok csinálni, de nem voltak ennél ütősebb forrásaim. -
-
Gépötty
senior tag
Marad a gyerek ha játszik...
Tizenöt kilométert vezettem ma, itt a termés. -
Moleman
addikt
Én nem nyúltam semmihez, gyári beállításokkal jól működik. A videók hosszának beállítását keveslem kicsit, az előző kamera 15 perces részleteket vett fel, így nekem még az 5 is kevés. De nagyon jól működik, nemhogy nem veszik el fájlváltáskor az idő, hanem ugyanaz a fél mp mindkét fájlban megtalálható (összeillesztve hülyén néz ki, de inkább ismétlődjön, minthogy elvesszen).
Az előtétlencsék még nem jöttek meg, ha meglesznek, csinálok összehasonlítást. -
Moleman
addikt
Az eddigi tapasztalatok szerint nem szoktak. A színe nekem nem jön be, de azt leszámítva tökéletes.
(Töltöttem fel egy éjszakai képet is dropboxra, igaz, csak fészbukról lelopott, gyenge felbontású volt nálam, de a lényeg látszik.) -
lajo
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem Banggoodról egy G1W-t, ők szoktak fake-et küldeni?
HDMI van rajta, MOV-ba rögzít, ez a kettő kizárja, hogy az legyen? Csak mert az elején még szeretném kideríteni és nem bontanám meg ha nem muszáj.
Egyébként 10 nap alatt itt volt, 31,6€, ingyen tracking number, le a kalappal. -
-
Gépötty
senior tag
Egyértelműen azért, mert az SDHC szabvány 32GB-ig tart. A 128-as kártya tuti hamisított, de minden specifikáció a 32-es felső határt hozza, így aztán valószínű, hogy már a hirdetett 64-esek is azok. Innentől kezdve egyértelműen arról van szó, hogy az eszközök csak visszafelé kompatibilisek, azaz SDHC helyett nem használhatsz SDXC-t.
-
válasz
huncutka1029 #2086 üzenetére
Ott is általában 32GB-os limitről írnak. Mindég meg akartam kérdezni miért, mikor már vannak 64, sőt 128GB karik is. Eddig nem találtam a megfelelő topikot...
-
Gépötty
senior tag
Minden specifikációban 32GB-ot írnak az SDHC formátum maximális tárolókapacitásának, ennek ellenére egy csomó helyen látok 64GB-os SDHC kártyákat. Szerintem a 64GB már SDXC lesz, és a formátumok közti kompatibilitás miatt nem fogod tudni használni.
Persze lehetnek kivételek, nekem is van 4GB-os Kingston SD kártyám, aminek már SDHC-nek kellene lennie, mégsem az, ebből kiindulva bármi lehet.Mindent összevetve ha létezik 64GB-os SDHC, akkor 90% esélyt adok rá, hogy hibamentesen fog működni.
-
havri1
félisten
Kevés a 32gb kártya nekem. Sajnos másféloóra lemarad az elejéről. 64gb-ra van már megoldás g1wh esetében?
Valaki találkozott már vele? -
lazac_
tag
Eletoponline365 tapasztalat:
-május 27.: jeleztem, hogy hibás a Mobius-om
-május 28.: megkért, hogy küldjek videót a hibáról
-május 30.: jelezte, hogy nem tudja megnézni, töltsem fel youtube-ra
-június 1.: (ekkor már Mandy aláírással) jelezte, hogy nem tudja megnézni youtube-ról sem, de legyek türelemmel, megoldja
-június 2.: önszorgalomból feltöltöttem youku.com-ra, mindenkinek javaslom kipróbálni, nincs angol nyelv, illetve 1 nap, míg közzéteszik a videót a politikai korrektség ellenőrzése céljából...
-június 4.: megkért, hogy küldjem vissza a kamerát
-június 6.: kamera postára adva (kb. 1300 forint volt pufiborítékban, ajánlottan kínába, trackelhető)
-június 19.: megérkezett kínába a kamera
-június 20.: feladta a cserekamerát, trackelhető
-július 2.: megjött az új kamera, egy ajándék akkumulátorral, amin meglepődtem, pedig utolsó levelében benne volt, hogy lesz giftKicsivel több, mint egy hónap "ügyintézés". Véleményem szerint vállalható, pláne, hogy 2013 augusztusban vettem a kamerát, nem gondoltam hogy létezik kínai garancia.
A hibás kamerával a H2testw.exe is elvérzett a képhiba mellett, az újjal hibátlan, remélem így is marad. -
Moleman
addikt
Igen, rájöttem, hogy tokenes a direktlink dropboxon.
Akkor továbbra is a teljes mappát linkelem, beírtam a fájlnevekbe az eszközöket. -
Moleman
addikt
válasz
huncutka1029 #2073 üzenetére
Sajnos nincs, kb csak a helyzetjelző tápkábeléből lenne ésszerű áramot lopni, mert a B terv a műszerfali biztosítéktábla...
Megvolt a teszt, elégedett vagyok.
Garázs: [noname DVR], [Fuji kompakt gép], [G1W]
Útközben: [Fuji], [G1W]A bal felső sarok rossz szokás szerint kicsit mosottabbnak tűnik néhány képen, de nem zavar különösebben. A tapadókorong kicsit deformált volt a dobozban, még be kell törni, egyszer leesett útközben, de az USB kábel megtartotta.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
huncutka1029 #2074 üzenetére
OK. Köszönöm. Megértem én az érveket, ezért írtam, hogy "furcsa"
. Az Overmax 6.1-ről valami tapasztalat, ha már az itthoni kínálatot nézzük?
-
huncutka1029
addikt
válasz
Sanyesz. #2067 üzenetére
Ez teljesen rendben van vele, nincs lógás, lötyögés, zörgő hang menet közben.
mivel fix a talp el lehet "bújtatni a töltőkábelt a kárpit mögé, csak a talpnál kell kivezetni.
elfér a tükör mögött, a KPM, és a műszaki vizsgáztató sem akarja lefeszegetni a vizsgán, azzal, hogy kitakar a látómezőből.
kb 1300 ft a GPS nélküli talp, 4-5000 a GPS-es ezt másik autóba beragasztva sem zavaró.
Ráadásul nyugodtabb szívvel hagyom fent parkolókben is, bekacsolva mozgásérzékelő funkcióját, mert aki észre is veszi azt látja, hogy nem egy egyszerűen, rongálás nélkül kilopható cucc.
Ráadásul van rajta AV csatlakozó, így tud kezelni hátsó kamerát is. -
Moleman
addikt
válasz
Gépötty #2071 üzenetére
Köszi!
Megfordult a fejemben, hogy most akciósan venni kéne még egyet, de lusta lennék a hátsó ablakra is szerelgetni, fateromnak meg kár lenne odaadni, a mostanit se használja soha. (Mondjuk hosszú utakra lehet, hogy felcuppantom a régit hátra, csak kéne csinálni szivargyújtóaljzatot.) -
Moleman
addikt
Na, megjött a G1W banggoodról, 13 nap alatt, Svédországon keresztül.
Sajnos kéket kaptam, de ettől eltekintve jónak tűnik. Ha sötétebb lesz, ki is próbálom. -
Gépötty
senior tag
válasz
Sanyesz. #2067 üzenetére
Én ezt nem látom hátrányként, a vákuumos tappancs akkora, hogy lelóg a kamera a tükör mellé, holott fölötte is kényelmesen elférne, jobb helyen is lenne, és a rövidebb erőkar miatt feltehetően nem is rázkódna annyira. Persze, ha egyszerre több autóban akarod használni, akkor ez jelent egy 4-5 ezer Forintos plusz kiadást, de szerintem ez bőven megéri.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
huncutka1029 #2064 üzenetére
Köszönöm. Ezeket én in néztem. Ami kicsit furcsa, hogy ragasztott a talpa, azaz másik járműhöz pót talpat kell venni.
-
Gépötty
senior tag
válasz
sto1911 #2063 üzenetére
Ez talán segíthet, még ha senki nem is látott még ilyet közelről.
-
Gépötty
senior tag
Úgy látom, az oroszoknál nem sokat fejlődött a közlekedési kultúra az utóbbi egy-két hónapban, mióta nem néztem ilyen videókat
Techmoan ugyanarra a végkövetkeztetésre jutott, mint én: két külön kamera jobb mint egy egység két kamerával. Van ugyan szó a tolatókamera üzemmódról is, és valóban, én is rendszeresen nézem a képét a tükörben, mert egy csomó holtteret be lehet látni, amit a hátsó szpojlerem eltakar, de semmiképp nem helyettesít egy rendes tolatókamerát. Egyrészt kicsi, és rossz helyen van a kijelzője, másrészt kicsi a látószöge, harmadrészt nem lát be a holt terekbe, ami a feladata lenne. Annyira jó erre a célra, mint ahogy baltával lehet krumplit hámozni.
havri1 (#2059)
Nem kikopott az a tartó, hanem megnyúlt. Az enyémek is ilyenek, gondolkodom is a megoldáson. Korábban ragasztottam bele pamut szigetelőszalagból egy kis darabot, az rugalmasan kitöltötte a helyet, és nem rezgett, de ahogy rásüt a Nap megmelegszik, és deformálódik az anyag, már kellene még egy réteg. Nyilván lehet ugyanezt visszafelé is, kicsit megmelengetve hőlégfúvóval, beljebb lehet nyomkodni az anyagot, de én valami jobb megoldást szeretnék. Elképzelésem szerint egy fejjel lefelé T-alak csusszanna be a kamerába, ahogy most is, csak a gallér, ami most felülről határol, mozoghatna a helyén, felülről egy rugóval terhelve. Esetleg egy kis nyelvet applikálnék még rá, amivel vissza lehet húzni ezt a "gallért", hogy könnyebben el lehessen távolítani a kamerát. A megvalósítás még várat magára, most jöttünk haza nyaralásból, egy rakás elmaradásom van, amit pótolnom kell, nem lesz időm egy darabig.zozor76 (#2060)
Zselésedik a kép. Teljesen természetes jelenség, elég nehéz kiküszöbölni. El kell fogadni, ezek ilyenek, de semmi baj nincs.Sanyesz. (#2062)
mini 0801 vagy mini0803. Alapvetően viszont mostanában a Novatek 96650-es (vele egy szinten az Ambarella A2S60) és az Ambarella A7-es képfeldolgozóval szerelt kamerák jelentik a kínálat minőségi tetejét, amikben ezeket találod, feltehetően nem fognak csalódást okozni. -
sto1911
veterán
Sziasztok, egy ilyet tudnek helyben venni, errol a tipusrol tud valaki valamit?
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Legyetek szívesek és ajánljatok egy jó ár/érték arányú GPS-es autós kamerát. Barátomnak lenne rá szüksége, mert ki adta a lelkét, amit eddig használt.
Nekem egy Mobius van, ami minőségben teljesen jó, de a srácnak fontos lenne a kijelző és nyomkövetés is.
Előre is köszönöm a javaslatokat. -
havri1
félisten
G1W -hez rendelt már valaki utólag tartókart, valami combosabbat a gyárinál?
Nekem kikopott, és baromira remeg az autóban.. -
bul07
nagyúr
Techmoan újabb videója egy két kamerás rendszer
Csak én látom úgy hogy a hátsó kamera jobb felvételt készít?
-
bul07
nagyúr
Brutális hogy egyeseknek mekkora szerecsenjük van
5:34-től piros pólós -
Moleman
addikt
válasz
Gépötty #2055 üzenetére
Én már megszoktam a pepecselést, most nappal a low-end DVR-207 utánzat kamerát használom, estére pedig letekerem róla a tapadókorongot, és áttekerem a kompakt fényképezőmre, majd fél óránként újraindítom a felvételt, mert 2 giga után megáll a FAT32-es kártya tudománya...
Gondolhatod, mennyire várom már, hogy megérkezzen a G1W (ami természetesen éjjel is köröket ver az 5 éves kompakt gépre).
-
Gépötty
senior tag
válasz
ZoleeWolf #2051 üzenetére
Na, az jó hír! Két hét gyorsan elmegy
da012807 #2052:
Első körben szétszedném a kamerát, és megnézném, milyen van benne. Aztán pl. a TME-nél keresgélnék, esetleg a Nedisnél, Lomexnél érdeklődnék. Így típusra senkinek nem lesz ötlete szerintem,de mindenképp oszd meg, ha találsz megoldást, rajtam kívül másokat is érdekelhet.
Moleman #2053:
Ez így nem rossz megoldás, ha valaki odafigyelős típus, akkor működhet. Én az első két héten vagyok ilyen -
Moleman
addikt
Wow, nekem nem hagyta, pedig mikor vettem, próbáltam. Meg tegnap vettem innen műszerészcsipesz-készletet, és arra sem engedte beváltani, pedig ugyanezt a kódot próbáltam.
(#2048) Gépötty
Ilyen megoldással akarom feltenni (csak kétoldalú ragasztó helyett sima szivaccsal vagy gumigyűrűvel, hogy könnyen le lehessen venni, és forgatni az egész fészket a polárszűrő "fókuszálásához"), kíváncsi leszek, mennyire lesz jó, mert nagyon olcsó lencsét vettem, kb 370 ft volt. Szükség mindenképp lenne rá, van egy tárolórekesz a műszerfal tetején, eléggé be tud csillogni.
UV szűrőt csak azért vettem, mert 1 euró alatt volt, lehet, hogy nem is fogom használni, ha többet ront a képminőségen a plusz egy lencse+levegőréteg, mint amennyit használ. -
da012807
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem linkelni olyan oldalt, ahol a kameramodulhoz lehetne hosszabb szalagkábelt venni?
Azon gondolkodom, hogy szétszedmém az F500- as kamerámat, és csak maga a kamera modul lenne látható
a szélvédő mögött. A többi egység a tetőkárpitban lévő tárolórekeszbe kerülne.
Köszi! -
ZoleeWolf
tag
válasz
Gépötty #2033 üzenetére
A köröket megfutottam, igen kellemes meglepetésben volt részem.
Az eladó gyakorlatilag rögtön válaszolt és gyakorlatilag 1-2 jó tanács (mit hogy nem a kamerába, hanem a tartóba dugjam a tápot) után, már fel is ajánlotta, hogy küld másik GPS-el ellátott tartót!
Eddig nagyon pozitív a hozzá állása, és remélem tényleg küldi is a tartót!
Most már csak várakoznom kell, csak türelem kell, csak az hamar el szokott fogyni... -
Gépötty
senior tag
válasz
Moleman #2045 üzenetére
A polárszűrő jó találmány, csak van egy nagy hátránya: csökkenti a szenzorra jutó fény mennyiségét.
Amit a fényképezőgépemhez használok, az legalább egy fényértéket ront, ez pedig nem kevés. Tanácsos lesz úgy rögzíteni, hogy este csak le kelljen kapni, különben többet árt mint használ majd. Még jobb olyan helyre rögzíteni a kamerát, ahol a legkisebb a tükröződés. -
Moleman
addikt
válasz
Moleman #2044 üzenetére
A G1WH-t viszont bánom, megért volna 5.5 dollárral többet az a plusz 20 fok látószög.
Bár ha szűknek találom majd a G1W-t (remélem jövő héten már megjön, 3 napja továbbították Svédországból), lehet, hogy rendelek egy ilyet is, ha még akkor is akciós lesz. A CPL és/vagy UV szűrőhöz majd más átalakító kell, mert nagyobbnak tűnik a lencse körüli műanyag átmérője, de az már filléres tétel.
-
bul07
nagyúr
Igen az akart lenni
, csak rossz lapról másoltam ki
Tehát erre gondoltam, US$ 15.99 (kuponnal US$13.59 )És ezért volt megnyitva a G1WH, kuponnal $46.69 , Coupon: f54ded
És még valami az elsőhöz is van kupon, d97372 , $15.39 jön ki kuponnal
Sőt a fő akció linkjét is eltoltam mert egy al menüt linkeltem , ez a teljes akciós lista
Szerinted eredeti a G1W?
-
bul07
nagyúr
Ha valaki akar egy olcsó DVR-t a hátsó ablakra , akár úgy hogy szétszedi és beépíti
Car DVR Camera 6 IR LED 90 US$ 16.39Esetleg van ilyen is, bár
1.8 Inch 1.5 Inch LY808A US$ 15.99 (kuponnal US$13.59 )
Ehhez pár videó [link], [link]Sőt még van kupon is amivel -15% BG8888
G1W US$41.99 és ebből -15% US$35.69
Egy két szaki aki biztosan meg tudja állapítani hogy eredetei nézzen már rá mert ha eredeti akkor gyorsan rendelni kell -
bajvan2
tag
Évekig nem szántam rá magam egy kamerára, mert hirtelen mindig a smarty cuccokba "futottam" mint "minőségi" etalon.
Annyira nem vágom a műszaki dolgokat, így had kérdezzem meg, jól látom, hogy ezek igazából 60-70 ezerért minden tekintetben nagyságrendekkel gyengébb kamerák, mint amiket ezen topikba is emlegetni szokás 40-100 dolláros nagyságrendben? -
Gépötty
senior tag
Jaja, nekem van hátul fake G1W-m, és teljesen használható képe van. Ettől független a szaros nyomába sem ér az LS650W-nek (ami ugyanaz mint a G1W, G1WH).
Éjszaka még átgondolom, hogy akarok-e még beletolni egy keveset, hogy vegyek inkább egy mini0803-at. Ha igen, felajánlom 8000 Ft-os kamerának, még 32GB kártya is van benne -
-
bul07
nagyúr
G1W-nál ne nagyon add lejjebb, és nem is a nappali felvétel miatt, mert kisebb árkategóriában is elfogható minőséget produkálnak napaliba, viszont az éjszakai felvétel ami meghatározza menyire is jó egy DVR
Néz végig pár teszt videót, G1W éjszaka
-
Xantor
tag
Sajnos a G1W(H) nem férne bele a keretbe, esetleg volna-e valami ami tényleg 8.000Ft körül kapható?
-
-Mike-
addikt
Van itt olyan, aki gopro-t használ dashcam-ként?
-
TaaT
nagyúr
Mondjuk az a G1WH majdnem a duplája a 8000ft-os keretnek, és a gari ugyanúgy Kínába szól.
Más.
Ezt most láttam, fake G1W, teljesen korrekt nappali képpel. Hátsó szélvédőbe simán elférne ez a minőség (bár szerintem sok embernek elsőbe is), főleg valami 6000ft-os áron. [link]
-
bul07
nagyúr
válasz
Moleman #2017 üzenetére
Memória kártyában inkább ezt vegye
TRANSCEND 45MB 32GB 32G GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10 300X UHS-I U1 MICRO SD AU $18.39 ( 3,888 HUF)
Ugyan az az eladó csak másik neveebay-es link igaz drágább , de többen ettől az eladótól vették
És még valami
Nem írta hogy külföldi rendelés játszik e
De nem gond ha nem járatos benne van aki segít, Winner_hun-t kell keresni , itt a hirdetése mindent leír(#2018) Xantor
HOPPÁ
Pont feljebb van egy itteni eladó , ez a hozzászólás (#2014) ΩМΞGΔЯΞD , kérdez rá és ha minden jó egyezettek meg , ez a kameraMemóriakártyára meg ott van akit írtam szívesen segít
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Édesapám szeretne venni egy autós kamerát, de sajnos nincsenek tapasztalatok ez ügyben, ezért gondoltam, hogy biztos van ennek is egy topic-ja...
Röviden és tömören: A lényeg, hogy 8.000Ft-ot (+pár ezres szerintem nem akadály) szánna rá magára a készülékre (+8k a memóriakártya (32GB)) és gondoltam, hogy akkor már kikérdezem a véleményeteket, hogy honnan és milyet volna érdemes venni, illetve, hogy melyik volna a legideálisabb számára. Szeretnek utazni, ezért is volna elsősorban lényeges a kamera, hogy ha bármi történik, akkor legyen bizonyíték. Milyen felvevési minőség mondható elegendőnek, illetve órára levetítve hány GB adatot rögzít átlagosan egy készülék?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Gépötty #2013 üzenetére
Na nekem semmi nem jön össze
Tegnap este találtam egy itthoni forgalmazónál raktáron GPS-es tartót a kamerámhoz, még ha majdnem dupla áron is mint Kínából, de kell nekem felkiáltással rögtön megrendeltem!!!Aztán ma jött a mail a cégtől, "sajnos a raktáron lévő eszköz rossz, nem működik"
Kb 2-3 hét és lesz nekik.
Visszaírtam, hogy Kínából én is megtudnám rendelni féláron, szóval köszi de így nem kell...
Kezdek lemondani a GPS-ről, már csak az eladóban bízhatok, nem úszom meg írnom kell estore-nak... -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok megjött ma nekem is a G1WH. Már egy hete eldöntöttem, hogy ha megjön el is adom és veszek egy action kamerát mert motorozáshoz is remekül tudnám használni. Ha esetleg van itt érdeklődő első körben ide írok. Holnap készítek teszt videót és felteszem apróra is. Geekbuyingról rendeltem Jun 9.-én ma kaptam meg. Elsőre szép képet csinál nem FAKE! Védő fóliákat rajta hagytam mivel nem tartom meg. Ha érdekel valakit keressen meg pm-ben. thx
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Gépötty #2010 üzenetére
Sajnos a helyzet változatlan
Nem hajlandó működniszerintem a talpával van a gond, mert a kártyára a GPS könyvtárba rakosgatja a log fájlokat, csak a vevőről nem érkeznek az adatok bele.
A stab IC-nél lehet nem a feszkó a gond, hanem esetleg nem tud elég ampert áttolni, hacsak 500mA tud akkor az kevés lesz a töltéshez használat közben.
Na most akkor ki volt a harciasabb? Te vagy a szúnyog
-
Gépötty
senior tag
válasz
ZoleeWolf #2006 üzenetére
Na, mi a helyzet a GPS-szel?
Nálam megvan a hajnal hármas szerelés átka: már akkor mértem, hogy csak 4,9V jön ki a stab IC-ből, de nem esett jól még forrasztani kettőt, hogy kicsit 5V fölé emeljem a feszültséget. Ennek eredményeként szép lassan lemerül a kamerák aksija. Úgy 200-250km után vettem észre, hogy az első kamera újraindulgat, de estére a hátsó is elkezdett szórakozni. Szerencsére voltam olyan előrelátó, hogy hoztam egy szivargyújtós tápot, de így meg Moha bá nincs. Mindegy, valahogy túléljük, az most jobban zavar, hogy egy szúnyog miatt kitapsoltam pár gombot a billentyűzetből, és ezeket a sötétben nem is találom -
huncutka1029
addikt
válasz
Moleman #2008 üzenetére
Igazad lehet, ebben az 5000-es árfekvésben elég sok a gagyi kamera, amit sokkal jobbnak tüntetnek fel.
De nem tudhatjuk mik a kolléga igényei. Lehet, hogy úgy választ mint én anno, ez tetszik, ha szép, biztos jó is.
Így jártam az X3000-el, szerencsére jól eladtam, és vetem helyette egy roadcam HD40-et. (mini801) -
bul07
nagyúr
Vélemények erről?
K8000 Full HD1080P 2.0 Inch LCD 140 Degree Wide Angle Lens US$ 28.99 -
Gépötty
senior tag
válasz
ZoleeWolf #2003 üzenetére
Like
Én nem bírnám ki, hogy ne tudjam mi az eredmény. A belsőtér-világításomat például hajnal három után fejeztem be, úgy vonszoltam be magam a lakásba, mint egy zombi. Viszont ha nem végzek vele, képes lettem volna álmomban is azt csinálni, ahogy ez rendszeresen meg is történik. -
Gépötty
senior tag
válasz
SteveBeard #2001 üzenetére
Igen, jutott hátra, meg még el is adtam egyet, mert hirtelen annyi lett, de ez egy hosszú történet
Nem vagyok ám mindig ekkora vulgáris köcsög, biztos valami front lehetett, mert aznap mindenki idiótaként viselkedett az utakon. Szegény párom is megilletődött, pláne mert a kollégái is felkapták a fejüket, ahogy hallották az ordítást a telefonjából -
ZoleeWolf
tag
válasz
huncutka1029 #1994 üzenetére
Nem a kijelzőn megjelenő adat a gondom ott egyébként a dátum van nekem.
Hanem amikor visszajátszom a felvételt a lejátszóval akkor ott a google térkép résznél hibát ír ki, és alul a sebesség mérő sem megy.
Az időt beállítottam CET+1-re, és a tükör mögött van az említett kb 15 cm-es sávban.
A kártyán a GPS mappában vannak log fájlok, de ha belenézek akkor a koordinátáknál csak nullák vannak -
SteveBeard
senior tag
válasz
Gépötty #2000 üzenetére
Ez is jó.... tetszik, hogy van hátsó kamerád
Kár, hogy a buszra nehézkes lenne felszerelni, mert akkor az én felvételemen látszana, hogy az utolsó autó nem is a sorban haladt, hanem a busz mögött kb. 50 méterre levő utcából hajtott ki.
Nem is az zavart, hogy a buszt nem engedik ki, már megszoktam, hanem a zebra sem érdekel senkit....
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autós topik
- PlayStation 5
- Windows XP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest