-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
veterán
Mivel nem igazán találtam ilyen témával foglalkozó topicot ezért nyitok egyet.
Itt meg lehet osztani a tapasztalatokat, videókat, és kérdéseket feltenni.[ Módosította: Kalandor ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
veterán
A DVR 027 mind3 fícsört tudja (van nokia aksija, szivargyújtóról tölthető, gyújtás ráadására felvétel indul levételére leáll, tapadókorongos rögzítés)
A K6000 ami nekem van nem indul gyújtásra, és ez elég gázDVR 027-ből inkább innen vennék [link] de ha van rá 20K ft akkor már inkább ezt GS1000
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
veterán
-
TaaT
veterán
-
TaaT
veterán
válasz runner 125 #53 üzenetére
Elég sok autónak gyárilag sincs középen, nem hiszem hogy ez gondot okozna
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
veterán
Korábban linkelt Bul07 egy teszt videt egy hasonlóan nagy kijelzővel szerelt készülékről, és ott az ember megemlítette hogy a nagy kijelző miatt a tolvajok navinak nézhetik és feltörhetik érte a kocsit
Van az a készülék hogy Blackvue ($200+), azon még kijelző sincs
Én mondjuk fixre akarom szerelni a kamerát, erre a GS1000 a legalkalmasabb ebben az árban
Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
veterán
válasz Asmodeus01 #119 üzenetére
Nincs rossz képe nappal, de a hang nem az igazi [link]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
veterán
Az első kettő jófajta kamerák olcsósított változata, a dupla lencsés már elég drága, az ucsóról nincs infóm de nagyon hasonlít arra amit pár kommentel korábban linkeltek.
Az hogy mennyit foglal nehéz megmondani, valszeg mind Mjpeg tömörítést használ ami azt jelenti hogy sokat foglalnak a fájlok és gyengébb minőségűek a felvételek.
bul07: "Hú ez egy jó videó"
Már már túl jó Nem tudom mit csinált vágottszemű kollégánk hogy ilyen piszok jól néznek ki mert a valóságban ennyit nem tudnak ezek...
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
veterán
válasz Asmodeus01 #148 üzenetére
Ha elégséges a 640x480-as felbontás akkor vállalható. Kell a hátra kivezethető kamera? mert nélküle ötvenpár dollár ugyanez.
De ha nem kell a GPS akkor ez olcsóbb [link]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
veterán
válasz Asmodeus01 #150 üzenetére
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen