Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheelbarrow
aktív tag
Vagy az a céges, a másik meg a privát.
Nálunk a cég Smartykat vett, azokat szereli a buszokba. Ilyet még nem láttam. Plexi burkolatban van a kamera ami kulcsal nyitható, csak az illetékes tudja kivenni a jelszóval védett memóriakártyát. Valami 80 000-sok pénz darabja. A rendörség is javasolta a cégnek a kamerák beszerelését -
TaaT
nagyúr
válasz
Wheelbarrow #3298 üzenetére
A jobboldali sztem radardetektor.
-
Wheelbarrow
aktív tag
EZ A HONGKONGI BUSZSOFŐR nem bízza a véletlenre a dolgot. A szélvédőn is két kamera van
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Moleman #3292 üzenetére
A saját kocsimban van egy 2A-s töltő, ott arról megy de a buszba kell a szivargyújtó. Illetve a busz fedélzeti számítógépén van USB csati, arról is tudom üzemeltetni. (a középső két érinkező leragasztva, és egy USB toldóba dugva, ismerem a trükköt
)
Közben kiderült, hogy a dátum bug a kollégám kameráját is érinti, tehát nem egyedi hiba lehet.
-
TaaT
nagyúr
válasz
SteveBeard #3295 üzenetére
A legtöbb dual kamera kompromisszumos megoldás
Ha fontos a minőség akkor 2db teljes értékű kamera az ideális megoldás.
-
TaaT
nagyúr
válasz
SteveBeard #3293 üzenetére
Bővebb leírás. [link]
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Erről a készülékről mi a véleményetek?
-
Moleman
addikt
válasz
Wheelbarrow #3291 üzenetére
Töltő helyett javaslom Gépötty megoldását, ebayről 3A-es stabil táp csupasz dróttal, szerelhető USB aljzattal kb 700 ft (az aljzat D+ és D- lábait össze kell kötni, különben számítógépnek érzékeli a kamera táp helyett), készre szerelt USB aljzat(ok)tal 1000 ft körül. Hozzá 3 méter mini USB kábel kb 750 ft, biztosíték-kivezetés a betáphoz kb 400 ft.
Nekem mindkettő fajta táp van (mindkettő beszerelve, egy a telefonnak, egy a kamerának), a macera elkerülése érdekében én az utóbbit választanám. -
Wheelbarrow
aktív tag
Két hónap aktív használat után néhány negatív tapasztalat a MODECOM MC-CC12 kameráról.
A kamera kiváló videókat készít éjjel nappal, a GPS is remekül működik, ez jó.
A tapadókorongos tartó és a töltő viszont elképesztően gagyi, merev, törékeny műanyagból készül. Erre a tényre a mostani hideg idő derített fényt. A töltő vége könnyen letörik mert túl széles és merev műanyagból van, a szivargyújtóba csak nagyon óvatosan érdemes be-ki dugdosni. Hidegben a töltő vezetéke is merev lesz és szintén könnyen törik. A tapadókorong erősen tart, de ha nem nedvesen rakod föl akkor előbb utóbb a tapadókorongot megfeszítő műanyag rúd felrakáskor szintén könnyen törik ahogy a tartó menetes része is a gömb bepattintásakor.
További hiba a mélyen lévő USB ajzat, gyakori a kontakthiba. Egy memóriakártyám tönkre is ment. PC-re kötve elég egy apró mozgatás és lecsatlakozik a kártya. Nem foglalkoztam vele, nem formáztam újra, le is fagyott a kamera mikor meghalt a kártya. Azóta ha be van kapcsolva az automatikus idő akkor az év visszaáll 2014-re. A hónap a nap és az idő stimmel. Kiapcsolva az automatikus időt és 2015-re állítva nem áll át, csak az óra nem marad pontos. A hozzá adott USB kábel is hosszú, előfordul, hogy ismeretlen eszkönek látja a PC. Rövidebb kábellel nincs ilyen gond. FW letöltése nincs a hivatalos oldalon, nem tudok fríssíteni.
Valaki írta, hogy csak töltőn működik az övé. Az enyémet szét kellett szednem mert az akku vezetéke kilógott a házból a tartó mélyedésében látszott a drót. (áldottam a szorgalmas kis kínai kezét aki összerakta)A kamerával egyébként elégedett vagyok, rendeltem hozzá másik tartót (tartalékot is) töltőm meg volt itthon, de azért ezek a negatívumok árnyékot vetnek a használatra. Szóval aki ilyet akar venni az vegye figyelembe ezeket a dolgokat. Továbbra is ajánlom, de aki naponta ki-be rakosgatja a kocsijába az főleg hidegben nagyon vigyázzon.
-
Petyus87
aktív tag
-
Petyus87
aktív tag
Szemezgetek az eladó termékei között. Találtam egy ilyen fajtát. Ez most halál komoly, hogy még egy ilyen "no name" (ettől persze jó, legalábbis a leírás szerint) kínai készüléknek is képesek legyártani a klónját? Hát ez nagyon durva.
-
havri1
félisten
válasz
Petyus87 #3284 üzenetére
A H az újabb, elvileg coms 5.0 sensor, a g1w-ben coms 3.0van. Én nem vettem észre különbséget.
Külsőben kicsit más. És a H-nak nagyobb azt hiszem 10 fokkal a látószöge. (Most nézem, mind2 040 fok. Pedig mintha egyik csak 120 lett vna)
Elvben ugyanaz, de ha ebayről rendelsz, akkor estore009 -től rendelj, ő a favorit etéren!
Vám..nekem eddig mind átcsúszott, pedig volt, ami 10e feletti összeg volt, tehát vámköteles.
Most 22$ vagy 22EUR a vámhatár, nem tudom, olvastam ezt is azt is... -
Petyus87
aktív tag
Jókor találom ki én is, hogy most akarok külföldről kamerát rendelni... Lehet, hogy várnom kéne vele?
Mi a különbség amúgy a GW1 és H verzió között? Az E-bay-en és a Banggod-on árult verziók elviekben megegyeznek nem? Ja és nagy kérdés... Ha ez dobozban érkezik, megakadhat a vámon nem? Erre állítólag, most egyre jobban odafigyelnek, úgyhogy a legtöbb kis kütyüt csomagolás nélkül kérik... -
havri1
félisten
válasz
Gépötty #3279 üzenetére
HD 1080P Car DVR G1W Dash Recorder Camera G-sensor 2.7 Inch
Price:13548 ft???
-
Gépötty
senior tag
válasz
Petyus87 #3278 üzenetére
Azért ezeket a "márkákat" még gyártmányonként se vegyük egy kalap alá!
Concorde mint gyártó nem létezik. Ez egy befektetői csoport. Páran (vagy egyetlen ember) összedobja rá a pénzt, hogy legyártasson kínában ezzel a névvel termékeket (ilyen a magyar MyAudio is, de ha megvan a SAL és az M.N.C, akkor ez nem ismeretlen előtted, de van ilyen rengeteg, szerintem a piac 70%-a ilyen címkéztető cég). Nem is biztos, hogy ugyanabban a gyárban készülnek a termékek, sőt!
A cég képviselője elmegy egy szakkiállításra, és leszerződik a kínai beszállítóival, akik a kívánt márkanévvel gyártják le neki a termékeket.
Pont azért, mert sem egy követhető fejlesztési folyamat, sem egy egységes minőségellenőrzési rendszer nem áll az egész mögött, nem lehet következetesen azt mondani, hogy az adott márka termékei jók. A forgalmazó sem tudja, igazából az ő hozzáértésén múlik a te örömöd, vagy bánatod. Lehet, hogy a te telefonod jó, aki előtted/utánad vásárolt ilyet, meg szidja, mert fizikailag mást kapott.
Jó példa pont az ajánlott G1W kamera, amit forgalmaztak Concorde néven, illetve aminek volt olyan szériája, ami bal oldalon homályos képet rögzített. Később ezt bejelentés nélkül kijavították. Namost ez visszafelé is működik ám, és ezalatt nem az azonnal észrevehetően gyengébb minőséget értem, hanem esetleg a felhasznált alkatrészek olcsóbbra cserélésével lecsökkenő élettartamot. Minden ugyanaz, csak mégsem. -
Gépötty
senior tag
válasz
Petyus87 #3274 üzenetére
Jaj, dehogyis! Felejtsd el!
Ilyen felvételt csinál (töltsd le, az a valós minőség). Ennél azért már bőven előbbre tartunk. -
negroo
aktív tag
Néztem olvastam. És történt valami, de a jog miatt nem történt semmi, mert a rendőrség csak akkor fegyelmez, ha vér folyik. Ez a magyar jog. Például egy facbúkos bejegyzésen is fel volt háborodva, hogy egy örült fenyegeti gyilkolással a feleséget és férjt. egy hétel utánna a szomszéd védte meg és rendőrt kellet hívni, mely a szomszédott állították elő. A másik héten ez az örült ölte meg a férjt és a szomszédot. Igen, mert míg nem folyik a vér addig ez van. Ha végre hajtás folyik rendőr tehet ki. Hol van a jog. Igen is meg véd az, de csak a bíroságon. Viszont te kérheted, hogy a rendőr vegye fel a fényképezőjére az esetett. Ezt nem tilthatja meg. És meg véd.
A felvételen látszik, hogy direkt cukkolják is a söförkét és ami kimaradt, hogy elötte leállt és rá dudált, mert a széllesége miatt nem tudta kikerülni. Ez után jött a történés, mely ŐK is hibáztak így nem értem azt, hogy ŐK mondják veszélyeztete a szabadságukat, azt ŐK is ugyan azt tették.
-
Ne ringasd magad hamis biztonságérzetben.A rendőrség szerint semmi sem történt
Vagy elfogadják bizonyítékként, vag nem. -
negroo
aktív tag
Én egy rollei car használok és senki nem beszél a üvegházhatásról, hogy a üveg mögött és fekete borítással igen melegedik a kamera is. Ez bírja az extrém meleget és fullhd -és. Azt hogy mi olcsó és mi drága az szépen eldönti, hogy egy ügyvéd ólcsobb és az idegeskedés, vagy van bízonyítékod. A másik a kamera miatt vissza fogsz venni, mert ügye azért vetted, hogy ne te legyél a hunyó. Ez is egy előnye. Én 2 esettem volt belőle és ha nem lett volna akkor még mobilom, akkor vittem volna a balhét. Annak ellenére, hogy a csaj megállt és én ezt kerültem. Mikor mellé kerültem betolta az elejét és csak annyira tudtam kivédeni, hogy a bal vissza pillantó buráját törtem le. A tükör üveg maradt. EZt mondom sima ügy, de az idős hölgy aki fitneszelni ment nem figyelt, de azért a tanú meghalgatáson a korodisz micsoda teljesen kifordította a szavaimat és plusz meg fenyegetett, hogy ha nem írom alá lecsukat, meg hamis tanúkat hívat be. Erre írtam egy másik levelet neki, mely én tovább vittem volna az ügyet, de nem kellet, mert egyik fél sem tudta bízonyítani. Ha én lettem volna a húnyó még a gatyám is rá ment volna. Csak, hogy miért is kell a kamera, mert a szó elszáll a videó marad. És a rendörök is emberből van és ki tudja, hogy melléd áll, vagy semleges és ennek is kellene lennnie, vagy ellened lesz.
Másik esetemben ügyvéd volt és csak rá mutattam és ez sem volt nagy anyagi káros dolog, már megérte a dolog.
-
Petyus87
aktív tag
válasz
bajvan2 #3266 üzenetére
OFF
Határeset... Az E-bay-en vásárolt Razer egeremmel szerencsém volt, kevesebb mint 9000 Ft-ba került postával, itthoni ára 20.000 Ft... Könnyen beleszaladhattam volna a "fake" verzióba... A telefonom Magyar/Kínai, garival, szervizháttérrel, tényleg minőségi darab, annak a kínai verzióját pl. már meg merném venni, külföldről is mert ismerem..ON
Olvastam, hogy több készüléknek nem szabad bedőlni, mert pl. szoftveresen van full HD-re feljavítva a kamera felbontása. Kérdés, hogy melyik az a készülék amelyik nem ilyen gagyi? Vagy egyáltalán, hogyan lehet kiszűrni ezeket? -
Petyus87
aktív tag
válasz
Gépötty #3264 üzenetére
Hali Mindenkinek!
Eljött az idő. Én is vennék egy autós kamerát.
A túl olcsó, gagyi kategóriát elkerülném. Igazándiból, ha azt mondjátok, hogy érdemes egy Full HD-s készüléket vásárolni, akkor azt választanám és akár 20.000 Ft-ot is kiadnék érte. Mik az ajánlott vételek, mire érdemes odafigyelni?
Köszöntem előre is! -
Gépötty
senior tag
Boldog új évet mindenkinek, ne legyen szükség a felvételekre!
-
KL48
tag
G1WH -10 fokban kifogástalanul működik. (lekopogtam)
-
athka
csendes tag
Meglepett a családom egy MC CC12 kamerával karácsonyra, de ahogy a szivargyújtóra dugtam letörött a töltő eleje. Ezért tapasztalatról sajnos nem tudok beszámolni. Megreklamáltam e-mailban 27.-én de eddig még nem válaszoltak.
Ha sikerül beüzemelni írok a tapasztalatokról. -
Gépötty
senior tag
Épp akartam kérdezni, hogy nektek működnek a kamerák rendesen?
Nekem az LS650W annyira nem bírja a hideget, hogy délután felakasztottam a helyére, beindítottam a kocsit, és míg a havat söpörtem róla kikapcsolt, és ma már nem is működött többet. A hátsó ablakon lévő GS9000 aksija annyira szar, hogy csak megcsippentette a hideg amíg az elsőt feltettem, de mire őt is a helyére raktam, már nem is kapcsolt be, csak egy pillanatra (mind a két kamerán a töltés led világított csak). Itt az asztalon mind a kettő magához tér, és szépen működik, de a hideget nem akarják...
Nincs valakinek ilyen kis aksija? -
havri1
félisten
válasz
Winner_hun #3254 üzenetére
Inkább kiveszem akkor, köszi
-
havri1
félisten
Kamera bírja éjjel ezt a - 10 fokot?
-
negroo
aktív tag
Sziasztok . egy kérdés kinek volt balesete és a hatóságelfogadta a felvételt?
-
Ricsex60
csendes tag
válasz
Gépötty #3237 üzenetére
Leveszem a töltőről akkor a bekapcsoló gombra sem reagál semmit, csak ha ismét ráteszem a töltőre vagy pc-re akkor ki és be tudom kapcsolni.
Hiába nyomkodom hosszan-röviden akkor sem kapcsol be.
Töltőn van és úgy működik akkor jobb oldalt lent a sarokba villog egy kis kábel jel, de semmi ellem vagy más ikon a töltöttségi szintről.
Másik probléma amit észre vettem hogy, ha átállítom 1080p-re és leveszem a gyújtást teljesen kikapcsol a kamera, ismét gyújtást adok bekapcsol és már nem 1080p felbontásba veszi, elfelejti a beállításokat.
Töltőn kb 2-3 órát volt. -
bul07
nagyúr
válasz
Gépötty #3237 üzenetére
Elméletileg be lehet állítani azt is hogy töltés megszűnése után még pár percig maradjon bekapcsolva, úgy értem hogy több típusnál biztos van ilyen opció
Sok baleseti felvételt láttam hogy a kamera nem maradt autóban és vette tovább az eseményeket, volt hogy a kocsi talparaállítását is vette az árok partjáról
-
Gépötty
senior tag
válasz
Ricsex60 #3236 üzenetére
Azzal nincs gond, hogy amint leveszed a töltőről kikapcsol, mivelhogy ezek így működnek. Ha a kijelzőt nézed, akkor bal oldalon kellene lennie a bekapcsológombnak, azzal az akku töltöttségétől függően be kellene tudnod kapcsolni. Nem tudom mennyit volt töltőn, de biztosan jelzi a töltöttséget is valahol a kijelzőn, abból is megtudhatod, mi újság.
-
Ricsex60
csendes tag
Sziasztok!
Végre megkaptam a ModeCom MC-CC12 FHD kamerát.
Eddig szépen teszi a dolgát, de amint leveszem a töltőről kikapcsol.
Töltő nélkül be sem lehet kapcsolni, hiába töltöm pc-n vagy autóba nem kapcsol be.
Elvileg van benne akku, vagy ezeket hogy kell tölteni és meddig?
Esetleg lehetséges hogy hibás kamerát kaptam? -
Avicularia
veterán
válasz
Gépötty #3234 üzenetére
Köszi, akkor hanyagolom. Én ezt a videót találtam, [link]jobb az sj4000, de eszerint nem ér meg 2x pláne 3x-os árat.
De akkor nem veszem meg, az az éjszakai felvétel elég tré. Bár 30 napig kipróbálhatom és visszaadják a pénzt ha nem vagyok elégedett, sokat nem kockáztatok. -
Gépötty
senior tag
válasz
Gépötty #3233 üzenetére
Itt van videó ezzel a kamerával. A vicc az, hogy a házunk előtt nem látszik a kocsim, pedig van közvilágítás... Ugyanez a közvilágítás a saját kamerámmal (DVR). Vegyük észre, hogy ez hátrafelé néz, azaz a tompítottam nem világít be semmit, csak egyedül az utcai lámpák játszanak.
Ezek alapján dönts belátásod szerint. -
Gépötty
senior tag
válasz
Avicularia #3232 üzenetére
Megkérdeztem, ilyen Denver van neki. Van videója is, ha nem telefonról leszek, belinkelem. Megéri megnézni, mintha képregényt látnál.
(Mellékesen szerintem nem fullHD, hanem 720-ról van interpolálva akkorára). -
Gépötty
senior tag
válasz
Avicularia #3230 üzenetére
Tök véletlen, de a FB-on most jött velem szembe ez a hirdetés. Nem tudom kik ezek, és mik a feltételek, csak az árat láttam (nem wifis!), az viszont jónak tűnik. Ettől még lehet átverés is, nézz utána!
Amúgy meg SJ4000-et simán veszel 30k-ért itthon, ha ennek a felébe kerül valami, akkor azt élből el kell felejteni. -
-
Gépötty
senior tag
válasz
Avicularia #3227 üzenetére
SJ4000wifi. Az már kipróbált, jó.
Egy haverom vett nemrég valami ilyen izét. Ott kezdődik, hogy nem lehet fejjel lefelé felszerelni, mert nem tud képet forgatni. A képminősége is hagy némi kívánnivalót maga után: már nappal sem nagy durranás, a sötétben készült felvételeinél viszont szebbet rajzolnék rostirónnal
Ráadásul még csak nem is volt sokkal olcsóbb. -
Avicularia
veterán
Sziasztok
Nem tudom jó -e a topik, de Denver AC-5000W kamerával van valami tapasztalat? -
hzsolee
őstag
válasz
Wheelbarrow #3224 üzenetére
"hol lehet ilyen tartót kapni itthon?"
Figyelem: az aláhúzott szó nyomokban további szavakat is tartalmaz: drágább, nehezebben elérhető, kompromisszum stb...! Amúgy a kínai árat hazánkban elvárni irreális, gondolom ezt a kérdés feltevésekor is tudtad. -
havri1
félisten
Ma vettem át a postán a csere g1w-t,banggiood küldte.
Persze postás 17-én kezbesitette, de nem dobott be értesítőt. Ha nem nézem meg tn-t, nem is tudok ról.
Simán visszakuldtek volna? -
collie555
csendes tag
válasz
collie555 #3222 üzenetére
sőt talán megegyezik
http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/kiegeszitok/allvany_es_kiegeszitoi/auto_autos_kamera_tarto_tapadokorongos_keszleten_2015350799.html
https://www.google.hu/search?q=aut%C3%B3s+kamera+tart%C3%B3&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kgiXVOn2MIuzadiogOgI&ved=0CE4QsAQ&biw=1920&bih=946
-
collie555
csendes tag
válasz
Wheelbarrow #3221 üzenetére
szia
talán ez
http://www.wayteq.hu/hu/node/337 -
Gépötty
senior tag
válasz
Kalandor #3212 üzenetére
Hasonlóra gondoltam én is, csak én magamnak próbálom megcsinálni a burkolat, a koncepció többi része már hasonlít. Más is eljutott már ide, terveztek is egy gyári beszerelésnek látszó kamerát A118 néven.
Szerk.: ugyanez A7-es Ambarellával megoldva, kicsit szebb kivitelben.
Mielőtt azonban a gyakorlatban is megvalósítod, teszteld le a kamerás hidegben is. Az enyémen ebben az időben is csak a power gomb alatti led világít míg meg nem melegszik, úgyhogy mindig be kell hordanom magammal a lakásba ha használni is akarom. Ma kétszer is kint hagytam a kocsiba, plusz boltról boltra mentünk, és nem sok felvételem van. -
Gépötty
senior tag
Jobban jártál így. Vannak dolgok, amiket nem feltétlen jó keverni. Persze számomra ilyen a telefon meg a fényképezőgép is, mégis nagyon sokan nem így gondolják, meg még elégedettek is a fényképésztelefonjukkal
És végülis ez a kétkamerás DVR is hasonló lett volna: ha el tudod fogadni a kompromisszumokat amiket támaszt - kis kijelző, át kell kapcsolni a hátranéző kamerára, és az sem tükörben mutatja a képet (elég úgy tolatni!), és eleve nem túl jó minőség - akkor akár meg is felelhetett volna. Csak szerintem ezek megmérgezik még a rövidtávú kapcsolatot is, nemhogy hosszútávon együtt lehessen élni velük. -
Otisz
őstag
válasz
Gépötty #3207 üzenetére
A koncepcióm jó lenne, csak még gyér a megvalósítottsága bizonyos összegig
Pont az lett volna a lényeg, hogy minél kevesebb részből álljon.
Mivel ez így nem igazán volt megvalósítható, ezért berendeltem egy hátsó kamerát, hozzá egy visszapillantó tükrös kijelzőt, plusz előre egy különálló kamerát.
Ez van -
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Bensor991 #3208 üzenetére
"Általában 4-5 órákat vezetek, városon belül és kívül egyaránt, tehát vagy olyan készüléket szeretnék, ami ezt az időintervallumot akksival bírja, vagy engem az sem zavar, ha szivargyújtóról megy, de azt nem szeretném, hogy a táv felénél meg kelljen állni töltőre rakni"
Ilyen nincs.
Ezek nem így működnek. Bedugod a szivargyújtóban a töltőt és ha gyújtást adsz indul a felvétel, ha leveszed a gyújtást akkor a felvétel is leáll. Ilyen akkuval gyárilag szerelt autóskamera nincs ami 4-5 órát bír.
Szóval ezen nem kell aggódnod. Ha hazai beszerzés a fő opció akkor én ezt a kettőt ajánlom.
Concorde Roadcam HD 30Vagy MODECOM REC MC-CC12 FHD GPS Ebben van GPS, a felvételre írja a sebességet és a hozzá adott térképprogrammal visszanézhető a megtett út.
Mindkettő magyarnyelvű menüvel kapható itthon. Én mindkettőt Samsung C10-es 32GB-s kártyával használom gond nélkül. Erre kb négy és fél óra felvétel fér aztán elkezdi felülírni a legrégebbi felvételt ha nem tetted írásvédetté.
-
Bensor991
újonc
Üdv!
Nem tudom mennyire lesz off amit írok, szerintem a témába vág, de ha nem, elnézéseteket kérem.
Már régóta gondolkozok egy autós kamera beszerzésén, és a közelmúltban, egy "kedves" autósnak hála eldöntöttem, hogy karácsonyra én is benevezek egy ilyen készülékre. Azonban ez egy teljesen idegen terep a számomra. Rátévedtem néhány magyar honlapra (gondoltam, először idehaza nézek körbe), de teljesen idegen márkák termékeivel találkoztam, és az sem sokat segít a helyzeten, hogy a termékek értékelésénél az esetek döntő többségében csak negatív kommenteket találok. Aztán hála a google-nek, megtaláltam ezt a fórumot, és most a segítségeteket szeretném kérni a készülék kiválasztásában.
Amit tudni érdemes:
- Általában 4-5 órákat vezetek, városon belül és kívül egyaránt, tehát vagy olyan készüléket szeretnék, ami ezt az időintervallumot akksival bírja, vagy engem az sem zavar, ha szivargyújtóról megy, de azt nem szeretném, hogy a táv felénél meg kelljen állni töltőre rakni.
- Megköszönném, ha valaki ajánl egy terméket, leírná, hogy hozzá ő pl. milyen márkájú mem. kártyát használ (olvastam, hogy voltak, akiknek ezzel is gondjuk akadt), mik a tapasztalatai a termékkel, esetleg megmondaná, hogy ő honnan rendelte.
- Kb 25k forintot gondoltam rászánni a készülékre (de ha van megbízható, nagyon tuti termék, és ne adj' Isten drágább, az is érdekelne), illetve további 10k körül gondolom a memória kártyát.További kérdésekre szívesen válaszolok, a ti válaszotokat pedig előre is nagyon szépen köszönöm!
Ui.: Tudom, hogy mehetne mobilról, de azt több okból sem szeretném ilyen célokra használni.
-
Gépötty
senior tag
-
Gépötty
senior tag
Akkor pláne nem lesz jó, ezeken a pici kijelzőkön nem fogod látni minek mész neki. Még abban sem vagyok biztos, hogy van olyan egyszerű(!) beállítása a kamerának, amivel a kijelzőn csak a hátsó kamera képe jelenik meg. Gondolom, az nem megoldás - illetve semmiképp nem praktikus - ha menüből tudod átváltani a kijelzőt.
Ide bizony erre kitalált tolatókamera kell.
Húúúú, az a kamera a linkedenAz ötlet amúgy nem rossz, de technikailag bukott a dolog.
-
Otisz
őstag
válasz
Gépötty #3200 üzenetére
Nekem a hátsó csak parkolás miatt kellene, tehát nagy igényt nem támasztok vele szemben.
Mindig tolatva parkolok, de ez az első olyan autóm, aminek nem 'érzem' a hátulját - feleségemről nem is beszélve
Esetleg ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest