Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VMware
- Ubuntu Linux
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Bitcoin topic
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows XP
- Facebook és Messenger
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
at11
aktív tag
válasz
simonjoe #26090 üzenetére
3 parkoló módot tud a VIOFO, timelapse választható fps-sel, modion detection, azaz a kép változását figyeli (állítható érzékenység) mozgást keresve) és low bitrate. A timelaps teljes felbontással készít képeket hang nélkül, a low bitrate pedig hanggal, jobban tömörítve. Szerintem a timelaps a legjobb opció, de kinek mi.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Viofo A129 Duo kamerát (eredeti, nem Plus és nem a 4K-s verzió) használ-e valaki, érdemes felmenni a legújabb (V2.3_20200328) firmware verzióra? Sajnos csak a legutóbbi changelog látható az oldalon, tehát a 2.2 és 2.3 verzió közötti különbségek.
Jelenleg 1.8-al használom, alapvetően nem tapasztalok problémát. Amennyiben az új verzió is megfelelően működik, akkor frissíteném, de ha vannak vele gondok, akkor inkább kihagyom.
Köszönöm!
-
TheProb
veterán
válasz
simonjoe #26092 üzenetére
Viofo app-ot nagyon köpködik a neten. Ez számomra elég kardinális dolog, szóval kihullott a rostán sajnos.
Eléggé dilemmázok, hogy milyen cam-ot vegyek. A800S-nél ha jól értelmezem, akkor nem tudja az app a timeline feature-t, mint az m500 esetében. Utóbbihoz meg nem lehet hátsó kamerát kötni.
-
thomasvold
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
-
PeterPH
senior tag
válasz
thomasvold #26087 üzenetére
Több mint 4 éve használom elégedetten, Sandisk Endurance 64GB kártyával. Mondjuk akkor még 270-es USD árfolyamon vettem.
-
B.i.L
senior tag
válasz
thomasvold #26087 üzenetére
Igen,van tapasztalat!
Hardwire kittel van parkoló mód,azaz amikor leveszed a gyújtást,mozgásérzékelésre/ütésre/stb elkezdi venni,értelemszerűen elöl-hátul. Felvételek rendben vannak. Más nincs is benne,stabilan működik,sd kártya “endurance”,vagy hasonló legyen,mert nyáron masszív hőmérsékleten képesek kiherélni. -
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? : VIOFO A129-G GPS DUAL
Dual kamerát keresek jó képminőséggel. 128 gb-os V90-es kártyám már van, gondolom az elég hozzá.
-
rodeo74
csendes tag
Sziasztok,
70mai 1S -re hét elején jött nekem egy frissítés 1.0.11.ww
Azóta nem indul el néha, csak ha megnyomom a gombot.
Ma pl zöld volt, de nem rögzített semmit...
Plusz nem kapcsol ki automatán.Tapasztalt valaki ilyet?
Amúgy ezt a FW verziót sehol nem találom...
Hogy lehet visszarakni egy régebbi FW-t ?Köszi előre is.
-
BBéci
legenda
válasz
dethroner #26079 üzenetére
Szivargyújtóról és USB-ről táplálva úgy működött, ahogy beállítottam, megvolt a plusz 5 perc. Feltehetően van rá igény különben nem lenne benne a menüjében.
Azért választottam ezt, mert sokszor indítom újra az autót, vagy csak ráadom a gyújtást 5 percen belül, például amikor esőben egyet akarok töröltetni a lapátokkal, vagy le/fel akarom mozgatni valamelyik ablakot. -
Dr_Senkihazi
aktív tag
Udv
70mai 1s kamerat hasznalok mar regota,de egy ideje nem kapcsol be ha indulok hanem kezzel kell bekapcsolnom,gombbal,vagy kihuzom-bedugom a szivargyujtoba...miert csinalhatja ezt?elvileg csinaltam rajta egy visszaallitast,de nagy valtozast nem eszleltem.
Koszi -
libus
őstag
Tegnap újra telepítettem az alkalmazást, és most kérte, hogy a telefonon adjam meg a mentési útvonalat. Eddig ez nem volt... de hiába nyomok utána a plusz jelre és választom ki a kamerát, nem társítja az app-hoz, mert ha az FW frissítésre nyomok, azt írja, hogy nincs hozzáadva kamera.
-
-
BBéci
legenda
A500S fél évig az autó USB aljzatáról kapott áramot, motor leállítása után, a beállításnak megfelelően, 5 percig készítette a felvételeket. Amióta hardwire kitről üzemel, a motor leállításakor kikapcsol. Ez normális?
-
libus
őstag
Akinek van itt MiVue 818 kamerája, az kérem segítsen a MiVue app kamerához való csatlakozásában, mert így se FW-t nem tudok rajta frissíteni, se a telefonra nem tudok beállításokat módosítani, de legfőképp a felvett eseményeket se tudom a telefonra lementeni és megnézni.
A telefonom Poco X4 Pro.
-
-
htc07
addikt
válasz
EQMontoya #26060 üzenetére
nekem egy autoriaszto szerelo kototte be, husz perc alatt megcsinalta kabelezessel (a hardware kitet csak, a hatso kamera kabelt mar elvezettem en).
igaz, a kamera a500s, es ujraindul mindig, amikor megallok a piros lampanal, ugyhogy vagy a kit rossz, vagy nem ad eleg aramot a kocsi ha allo helyzetben jar a motor. (szivargyujtorol jol ment pedig). lehet rossz helyre van bekotve a sarga kabel, passz.
vasarolni itthon meg arukereso, vagy mi-store, ilyen helyeken erdemes keresgelni.
-
EQMontoya
veterán
Ket gyors kerdes:
-van-e esetleg itthoni forgalmazo, akinel van 70 mai a800, lehetoleg hw kittel?
-van-e olyan autovillamossagi vagy hasonlo szaki, aki ezt bekoti ugy, hogy szepen elvezeti a kabeleket, nem log sehol semmi? -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy fura kérdésem.
A800s-nek milyen kamer felvételeket kellene készíteni?
Mert nálam teljesen elmosódottak.
Na jó azért annyira nem de pl a rendszámok felismerhetetlenek.
Valahogyan többet vártam ettől a készüléktől.
Már próbáltam töbfajta beállítással is, de az eredmény ugyan az.
A memory kártya ami benne van egy SanDisk 128GB V30 micro sdxc
Már ha ez számít.
Legfrissebb firmvare
Milyen beállítást nézzek még esetleg?
Gyakorlatilag a hátsó kamáranak majdnem jobb a minősége.Igen, tudom van olyan mappa is amibe "butított" felvételek vannak. -
libus
őstag
Miért nem adja hozzá a MiVue 818 kamerámt a MiVuePro app?
Frissítésnél is ezt írja, holott csatlakoztatva van.
A kamera hozzáadásánal a 8 szériát kijelölöm amegfelelő kép szerinti kamerát, és csatlakozik is de nem adja hozzá.mert ugye a frissítésnél írja hogy nincs hozzá adva kamera. Meg le sem tudom tölteni róla az eddigi felvételeket.
Ezt állandóan írja a telefonom ha lehúzom az értesítéseknél
-
Dolphine
addikt
válasz
herdsman12 #26046 üzenetére
Van valamennyi. Ment privi!
-
nihill
őstag
A 70mai "sima/régi" pro-ba belemegy a 128-as kártya? (adatlapon csak 16-64-ig írja)
-
dethroner
veterán
Hali!
Azt gondolom sokan emlékeztek az A800 kamerám eltünedező, kimaradó felvételeire. Én magam is a saját szememmel láttam hogy ezt a jelenséget megcsinálta a kamerám [link] Végülis sikerült megoldani a problémát, ami a 70mai sara, hogy rohadnának meg
Szivargyújtóról használtam 2 hétig és minden felvétel megvolt. Ekkor már tudtam hogy nem én vagyok hülye, nem az SD kártya szar. Elolvastam azokat a hozzászólásokat, amiket korábban linkeltem a [https://bbs-cdn.70mai.com/] oldalon, és felraktam az utolsó előtti, az 1.0.6w fw-t.
10 napja használom így és minden felvétel megvan. Ha valaki 70mai A800-at használ, a kamerán a legfrissebb 1.0.9w firmware fut és HW kit-el van bekötve, nézzen néha bele a felvételekbe, mert esélyes hogy kimaradnak időnként. És ha ezt tapasztalja, akkor a legjobb egyből visszarakni az egyel korábbi fw-t. -
herdsman12
őstag
DDPAI Z40 Dual kamerával van tapasztalata valakinek?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Ablakra tehető elektrosztatikus fóliát (electrostatic sticker) honnan érdemes idehaza beszerezni? VIOFO A129 Duo-m van, eddig 2x kellett leszednem az első és a hátsó kamerát közvetlenül az ablaküvegről, kínszenvedés, ezért megpróbálkoznék ezzel a fóliával, nem tudom mennyire tartós. Olvastam, hogy valójában a telefonokra kapható kijelzővédő fólia is ilyen, akár azt is vehetek hozzá?
-
htc07
addikt
Sziasztok!
70mai pro plus dashcamem van, az elöl-hátul kamerás verzió. Szivargyujtóról tök jól működik, viszont most be lett kötve a gyári kittel állandóra, és működik rendesen az is, amíg meg nem állok (pl. piros lámpánál), akkor kikapcsol, mintha leállítanám a motort. Nem start-stopos kocsi, 2009 kia ceed. A forrasztások rendben vannak, nem ott lesz a gond, mert tényleg minden jól megy, amíg meg nem állok.
Van ötletetek, mit kellene megnézni? (a parkolás-rögzítés mód nem érdekel annyira, csak menet közben ne kapcsolgasson ki)
-
libus
őstag
Üdv!
Mio Mivue 818-al szemezgetek..☺
Valaki megtudná mondani, hogy ennek a kijelzője kikapcsolható e, hogy ne világítson nekem ott menet közben. -
TheProb
veterán
Timeline nézet és timelapse csak az m500-nál érhető el? Sem 500S, meg 800S esetében nincs?
-
TheProb
veterán
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Nekem 70mai A500s kamerám van, fixen bekötve, de sajnos 20-ból egyszer nem indul el az autó bekapcsolásakor. Olyankor nem világít a LED rajra. Ha megnyomom bármelyik gombját, rögtön bootol, bekapcsol és elkezd rögzíteni. Más is tapasztalt esetleg ilyen problémát? -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Melyik dashcam-et ajánljátok most első/hátsó kamerával? 70mai A500S és 800S-t nézegettem eddig, RC06-tal. Tesztvideók alapján, mint ha az 500S-nek jobb lenne a képe.
Xiaomi-n túl esetleg van jobb vétel? Pl. Voifo-nál
Az árat kb 80e HUF-nál maximalizálnám, kompletten. kamerák, hw cable, stb.
-
Dikri
tag
Sziasztok!
Vettem a egy Mio MiVue 886 kamerát, de amint bekapcsol kb 3 sec után vészhelyzeti rögzitést csinál csak, és folyamatosan sípol.
Hibás lenne az eszköz? Vagy valami beállítás, bár nem találtam benne semmi ilyesmit.
Jelenleg azon gondolokod, hogy visszaviszem, 3 napon belül vagyok... -
BBéci
legenda
válasz
WhiteWalker #26025 üzenetére
Állítólag egész jól bírja a napsütést, de azért igyekszem napnak háttal vagy árnyékba parkolni.
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok! Van egy Xiaomi YI Dash Cam menetrögzítőm.
A sárga vissza jelző össze vissza egyenetlenül villog egy jó ideje. Akku bír vagy 10 másodpercet áram nélkül. 64gb kártyával használom, garancia már nincsen rá.
Aztán ma lett volna szükségem egy rögzített részre. Rögzít van hogy 3 : 00percet utánna meg 1perc 6 másodpercet. Amire meg szükség van egy jó szakasz ki mard. Formázva lett a kártya utánna is ezt csinálja.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Hogy lehetne ezt orvosolni? -
dethroner
veterán
válasz
WhiteWalker #26023 üzenetére
Bocs, félre beszéltem
Az event mappába azok a felvételek kerülnek, amiket eseménynek észlel a kamera. Tehát ami esetleg kárral, ütközéssel lehet összefüggésben. Pl a nagyobb kátyú, fekvőrendőr, ajtó becsapódás stb.
-
dethroner
veterán
válasz
WhiteWalker #26021 üzenetére
Ez a mappa pont a telefonos app miatt van. Az abba kerülő, jóval gyengébb minőségű felvételekhez fér hozzá a telefon app, a normál minőségű felvétel lejátszása meghaladná a kamera képességeit. És igen, persze hogy eszi a tárhelyet, de ugyanúgy törli is folyamatosan.
-
WhiteWalker
nagyúr
Vettem egy 70mai Dashcam Pro+ Plus kamerát.
Az a kérdésem , hogy ha telefonnal hotspoton keresztül csatlakozok hozzá , akkor az albumok között van egy "Event" nevű mappa. Ide is kreál felvételt , ezt ki lehet kapcsolni valahogy? Ez is eszi a tárhelyet gondolom...
-
pakfong
tag
válasz
dethroner #26016 üzenetére
Szivargyújtóról használtad tartósan (1 hét vagy több) a kamerát? Megvolt minden felvétel?
Ha igen, akkor megvan a hiba forrása. Innéttől kezdve nem értem mit akarsz még.Ezt a "másik biztosíték talán jó lesz" dolgot nem igazán értem. Van olyan autó, amelyik menet közben leveszi a feszültséget arról a biztosítékról, amiről működik a kamera parkoló módban is?
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner #26016 üzenetére
Ahogy nézem nem vagyok egyedül ezzel: [link] [link]
Na, b@ssza meg, itt már volna értelme fw-t javítgatni, de gye ahogy sambanez írta, ezt a kártyát elfelejtették. Mint a telefon fronton, kell valami új, vagy olyan hibát találsz, amivel nem tudsz együtt élni, akkor vegyél másik terméket. Na hogy rohadna meg a xiaomi ahogy van
-
dethroner
veterán
Na konkrétan most kapok agyf@szt!
Átraktam másik biztosítékra a hw kit sárga vezetékét, első próba nap, minden felvétel megvan az odaúton és megvan a hazaúton. Remek. . Második próbanap, minden felvétel megvan az odaúton, remek. Viszont a hazaút, az gyakorlatilag teljes mértékben hiányzik. A legelső felvétel megvan, amit még a parkoló mappába rakott, és az utána következő már rendesen a normal mappába, és a leállítás utáni legultolsó felvétel, gyakorlatilag keretbe foglalta a hazautat, de semmi több. Pedig az anyós ülésen ülve csatlakoztam telefonnal a kamerához, a kamera kijelzőn villogott a piros pötty és ott volt a REC szó is, a telefonon pedig néztem milyen szépek a polárszűrő miatt az esti ég és felhők. De akkor hová a jó anyjába lettek a felvételek? Nem a hw kitt és nem az autó biztosítéktábla hiba okozza a kimaradó felvételeket, hanem valami számomra megfoghatatlan hiba. És most ne gyertek azzal hogy már megmondtátok hogy a kártyateszt hibát talált, és hogy akkor az a kártya az rossz stb, stb, mert ez már rég nem az a kártya. Amelyik kártyán a teszt hibát talált az már rég az A500S-ben van és jól működik. Jelenleg ez a köcsög A800 azt a kártyát (se) nem tudja használni, ami ezt megelőzően szintén hibátlanul ment az említett A500S-ben. Látott, hallott már valaki ilyen hibát? -
sambenez
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest