Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Most nézem hogy nekem Belgian Post-al küldték a csomagom
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Asmodeus01 #492 üzenetére
"If you still need,we can resend them by singapore Post or China Post again right now ."
Remélem az én cuccomat már okosan küldték
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
-
Asmodeus01
tag
Üdv Urak.
Aki most készül HongKongból rendelni az számíthat erre is:,,Hi friend,
Thank you for your email. I am terribly sorry have kept you waiting for so long.
Your payment was received on 2013-09-04,on the next day, We sent the package and added the tracking number into ebay system,it is RC260374399HK. There is a problem of your shipping now.
We called Hong Kong post customer service center,they told us to safeguard aviation security, Hongkong Post does not accept the sending of air mail items (including Speedpost) that contain dangerous articles such as perfumery products, lighters and lithium batteries. Hence, all mail items entering the Air Mail Centre are subject to x-ray screening. Recently, there is an increasing number of air mail items detected to contain suspected dangerous articles, in particular, lithium batteries, which lengthens the screening process. In this connection, air mail registration service, iMail service and Bulk Air Mail service may be subject to delay.
The notice link from Hong Kong Post is
http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/notices/2013/20130910a/index.htm
They told us your package didn´t pass the secutiry and has been returned back to our office
I´m sorry for the shipment delay and bringing you the troubles.
If you still need,we can resend them by singapore Post or China Post again right now .
If you don´t want to wait it any more,we can refund the total money to you ,is that ok ?
Can you tell us which choice is better for you ?
We appreciate your understanding and patience during the hard delivery period.
Best regards
Vicky"Tegnap kaptam..
[ Szerkesztve ]
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
bul07
nagyúr
Vagy ha mondjuk rendőr vagy mentő a másik fél és a videón nem látszik hogy oldalról neki megy, de ő állítja hogy használta a szirénát és a hang elárulja hogy nem is (mondjuk az ilyen ütközésnek kicsi az esélye)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Wheelbarrow
aktív tag
Például egy nem szabályos megállítást és igazoltatást végző hatósági közeg miatt jó ha van bizonyíték arra mi hangzott el. Vagy. Balesetnél elismeri a hibáját a másik fél de a rendőrök kiérkezésére meggondolja magát. A csikorgó fék bőgő motor is lehet bizonyíték ha esetleg nincs a látómezőben a "támadó" fél. Több érv szól mellette mint ellene.
[ Szerkesztve ]
-
H1N1
tag
Miért is kell rögzíteni a hangot?
-
bul07
nagyúr
válasz Wheelbarrow #485 üzenetére
Esetleg szét szedés és úgy betekerni a mikrofont valamivel, bár ha garanciás ez nem játszik
Vagy kikapcsolni a hang felvételt (enyémen ki van kapcsolva így nyugodtan lehet beszélgetni bármiről bárkiről )[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Wheelbarrow
aktív tag
Próbáltam, sajnos nem működik egyik megoldás sem
-
bul07
nagyúr
válasz Wheelbarrow #471 üzenetére
Tudom hogy kókány megoldás de mi lenne ha megkeresnéd a mikrofon kis lyukát(mint a telefonokon is van) és egy gyufa szálal bedugnád(vagy szivaccsal) hátha tompítana a hangerőn
-
Frankye6565
csendes tag
Több helyen is árulják azonos áron.
http://concorde.hu/index.php?fk=roadcam&csz=03-01-021#null Itt van használati utasítás magyarul.
Jövőhéten elmegyek a forgalmazóhoz és beszámolok róla. (az már túl szép lenne ha a hátsókép is ugyanolyan lenne mint az első)Csak magyar találatot ad a Google vagy magyar vagy egy külföldi átcímkézve.
Üdv
-
TaaT
nagyúr
válasz Wheelbarrow #473 üzenetére
A szervizeseket érdemes kicsit noszogatni, de ha a probléma a többi ilyen kameránál is fennáll gyárilag akkor jobb mikrofont nem hiszem hogy bele raknának neked (külföldön pl van aki tuningolja ezeket a kamerákat, jobb mikrofon, jobb lencse [link] [link])
A 32GB-ot tuti kezeli, nagyobb nem biztos hogy kell, főleg loop recording-nál.
Frankye6565: Ezzel a kamerával még nem találkoztam de pár youtube-os videó és a leírás alapján igen jó vételnek tűnik a magyar viszonylatban, ellenben a hátsó kameráról semmi infót nem találok. Személyes megtekintésre erősen javasolt.
Give them hell Ukraine!
-
Frankye6565
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Azt hiszem a Wesselényi utcai üzletbe elmegyek, addig is szerinted melyiknek a legjobb a képe 18-32 E Ft között a kínálatukból GPS az legyen benne, HD vagy FULL HD?. Addig is tudok célirányosan keresni a Youtube-on,
Ez mit jelent? Mármint a hátsó kamera?
http://www.mp3plaza.hu/index.php/concorde/autos-multimedia/menetrogzito-kamerak/concorde-roadcam-hd-20-menetrogzito-kamera.htmlEz teszik bár nem vagyok szakértő a témában, mint sokunkat itt fórumon engem is baleset ért és rám akarják kenni a felelősséget. Ezt megelőzendő beszerzek egy kamerát, hogy legközelebb ne legyen ilyen gondom.
Üdv: Feri
-
Wheelbarrow
aktív tag
Igen, ez a probléma. Teherautóban, buszban halmozottan jelentkezik a nagyobb zörgések miatt. Az a furcsa, hogy a hangot miért 512kb/s rögzíti? Az M-Tech csak 176kb/s és ott nincs gond vele. Azért gondoltam a módosításra mert ha alacsonyabb bitrátával vagy alacsonyabb hangerővel rögzítene talán nem lenne ilyen. A mikrofon leragasztása hatástalan, sőt rosszabb mert akkor magas hangok szinte nincsenek csak mélyek.
A Fotoplus-ban vettem 12800ft volt. Írtam az Overmaxnak, ott kaptam egy telefonszámot a szervizhez. Hímezett hámozott az ember, hogy nem tudja, utána néz majd hív. Nem hívott.
Az M-Tech valóban kezeli a 64GB kártyát? Ha nem vagy bizonytalanul akkor nem költenék két kamera árát egy memóriakártyára.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Wheelbarrow #471 üzenetére
Ilyenről van szó? [link] Sztem ezt szoftverfrissítéssel nem lehet orvosolni. Vagy volt akinek sikerült? Mi pénz volt amúgy ha megkérdezhetem? Az enyémben is hasonló hardver lehet, bár a hang határozottan jobb. [link]
Give them hell Ukraine!
-
Wheelbarrow
aktív tag
Üdv.
Tud valaki módosított firmware-t Overmax OV cam02-höz? [link] A gondom a következő. Borzalmas a hang amit rögzít.Nem az enyém rossz, másnak is ilyen és a tesztben is említik. Teherautóban használom és a mikrofonja nagyon érzékeny. Személykocsiban sem az igazi. Van frissítés az Overmax oldalán de a hangproblémát nem orvosolja csak a FullHD lett 25 FPS. A szervizben lepattintottak, hogy ez ilyen.A saját kocsimban viszont ezt használom: [link]
Ez a "teszkós" kamera. Ha valakinek nem kell a FullHD akkor rohanjon venni amíg lehet, tényleg megéri az árát.
Az lenne a kérdésem, hogy valóban gond nélkül kezeli a 64GB-s kártyát? -
TaaT
nagyúr
válasz Frankye6565 #469 üzenetére
Hello!
A gps az egy olyan dolog amit nem igazán szeretnek a dual lens kamerákba belepakolni, persze van amibe raknak.
- olcsó, tűrhető kép, nincs gps
- drága, jó kép, van gpsAz hogy ezekből mit lehet itthon kapni elég nagy kérdés. De pl itt aqua meg itt ipon meg itt mp3plaza lehet menetrögzítő kamerákat kapni. Meg biztos sok más helyen is de mi inkább az ebay felhozatalt nézzük.
Ár érték arányban az a legjobb ha veszel egy gps-es kamerát előre, és vmi egyszerűt/olcsót hátra.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Frankye6565
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Magyarországon szeretnék vásárolni üzletben (az esetleges garanciális gondok miatt) kamerát: GPS, minél kisebb legyen, és hátsó kamerát is tartalmazzon természetesen minél jobb minőségben. Fixre szeretném telepíteni és olyan 20-30e Ft-ot szánnék rá. A legjobb az lenne ha az első kamera is kicsi lenne és az elektronikát a műszerfalban lehetne elhelyezni
Tud valaki ajánlani kamerát ill. boltot? -
mcll
senior tag
DVR207-el érdekes dolgot tapasztaltam. Ma este lévén van kis szabadidőm, gondoltam megnézem a mai felvételeimet. Meglepve tapasztalom hogy sehol sincsenek. Régebbi felvételekkel van tele, de ma egyet sem rögzített. A 8GB-os kártyán 7,4GB -nyi felvétel van. Tapasztalta ezt már más is? Mi a teendő, azaz mi a baj?
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
havri1
félisten
Itt ajánlottak egy nagyon jót nemrég, mindjárt visszanézem. Úgy emlékszem 20k alatt volt.
Amik nekem a DVR027 után kellene :- 1080p 60fps
- éjszaka jobb minőség
- A rendszámok jobban kivehetőbbek legyenek. Úgy gondolom ez nem felbontás, hanem lencse minőség kérdése
- GPS is jó lenne
- Na meg a 2 kamera , hogy hátul is vegyen.Az a baj, nem látom át a piacot..Ha 20 alatt lenne ilyen, illetve 20 környékén, beneveznék egyre.
Ha nincs 20k környékén, akkor lemondanék a hátsó kamerától, meg a GPS-ről, de a 60fps meg az éjszakai minőség nekem fontos lenne, sokat megyek éjjel.Amúgy 10k-ért bármikor odaadom, nekem 12500-ba van kb, vigyáztam rá..
havri
-
Nigrin
csendes tag
Olyan sokat nem kellene rádobni egy ilyenhez, aminek nagyon jó az éjszakai képe is.
http://viewitem.eim.ebay.hu/G1W-H264-1080P-30FP-Car-DVR-27-LCD-Recorder-Video-Dashboard-Camera-wGsensor/190891280924/item
-
havri1
félisten
Nem, köszi, inkább megtartom.
Most jobban megnézve, elég sokat kellene rádobnom egy komolyabbra, most nem fér bele a keretbe.
(Amúgy hol találtál ebayen 10k-ért DVR-027-et? Nekem [link] ezeket dobta csak ki).(#464) Nigrin : Teljesen korrekt, na átgondolom
[ Szerkesztve ]
havri
-
Nigrin
csendes tag
DVR 027 vagy DVR 207 kamerát vennék!
-
w0t3rf0ll
csendes tag
Sziasztok!
Ez túl jól hangzik, hogy "igaz" legyen?
http://www.grando.hu/autos-utvonalrogzito-biztonsagi-hd-kamera-ingyen-szallitassal-1562119545?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=grandodaily_20130921&content=ajanlat_1_title_link -
TaaT
nagyúr
válasz ujtordai #451 üzenetére
Ezeknek a feltételeknek 100$ alatt legjobban a GS8000 felelhet meg, főleg ha súlyozottan vesszük a full hd felbontást, gps-t/g-sensort-t, és a nagy látószöget.
Éjszakai felvételben gyak egyik kam sem brillírozik, a GS8000 ennyit tud [link]
Nagy akkumulátor kapacitásra nem törekednek a gyártók mert minden autóban van szivargyújtó.Give them hell Ukraine!
-
ujtordai
tag
Hello
Melyik az a dash cam, ami full hd, gps ill. g-sensor van benne, jó az éjszakai felvétele, nagyobb látószögű, pl. 140fok és lehetőleg valami nagyobb kapacitású akku van benne?
Tudnátok valamit ajánlani?☻♂♫
-
jansky1
senior tag
hi!
k6000-hez tudnátok adni angol vagy magyar leírást ? nem nagyon értek hozzá és van pár beállítási mód, amit nem teljesen egyértelmű.
-
bul07
nagyúr
Egy teszt videót feltölthetnél valahova hogy lássuk mit tud a szerzeményed
-
TaaT
nagyúr
A másolatnak homályosabb a képe és alacsonyabb a képkocka száma. Amúgy tényleg nincs rossz képe.
Amúgy ugyanebben a burkolatban van 720p-s hardveres verzió is, szal majd ha dobsz fel videt kiderül a tied melyik.
Még egy verzió, ez már kicsit gázos [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
zsadnok
tag
Videót nem tudtam még, de ezen a linken lévő, totál megegyezik az enyémmel:[link]
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Vettem Vaterán egy F900lhd full hd kamerát. Van valakinek tapasztalata róla? Egy két dolog még nem tiszta, például, hogy bezárt kijelzővel miért kapcsol ki, így nem lehet felvételt készíteni vele, csak, ha kinyitom. Este azért nem szeretnék messziről világítani...
Ha van tapasztalata valakinek szívesen venném. -
Asmodeus01
tag
Saját önfejűségemre hallgatva, Winner_hun topiktárs segítségével rendeltem egy ilyet : [link]
Ha megjött és valakit érdekel, akkor írok majd róla pár sort videóval...)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
rlazol
veterán
személyi sérülés hál' istennek nem történt, nálam bal ajtó kuka, bal hátsó sárvédő javítandó+fényezendő, nála a jobb sárvédő és lükhárító horpadt be, de nem nagyon. szerencsére ő éppen elindult (megállt a stopnál,de nem nézett jobbra, aztán elindult), ás én is csak kb 30-40 es tempóval mentem (B.örs, 40-es zóna)
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
lazac_
tag
-A tartozék USB kábel hossza kb. 70cm
-A felvétel automatikusan elindul, az usb 5V megérkezésétől számított 5. másodperc már rögzítésre kerül. Az 5V megszűnése után még 13mp-et rögzít a kamera, majd kikapcsol.
-Loop recording van, a legrégebbi videó törlésre kerül, amint a kártya kezd megtelni. (ilyenkor is megmarad az 1mp-es átfedés a szegmensek között, a törlés miatt nem vész el semmi az éppen rögzítettből)Amennyiben az automatikus felvétel be van állítva, akkor a sima gombbal történő bekapcsolás után is automatikusan elkezd képet rögzíteni. Az automatikus felvétel nem kapcsol be, ha PC-re (vagy más USB hostra) van kötve a kamera.
A szivargyújtó adapter nem tartozék a Mobiushoz. Én az eladótól vettem egy 3m-es töltőkábelt (adatátviteli szálak nincsenek benne), kb 1100 forint volt, 10 öntapadós kábelvezetővel, USB-szivargyújtó átalakítóm meg már volt.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
ebay.com is nézd mert az előfordulhat hogy a .co.uk oldalon nem listázza mindet
-
rlazol
veterán
válasz Winner_hun #419 üzenetére
látom, torkodon akadt a szó....
-
rlazol
veterán
körülnéztem ebayen, szerintetek melyik nem hamisítvány?
5 font + 22 P&P - "HD 1080P" - szerintem hamisL20.39, nincs P&P - "HD 1080P" - hamis?
27.49+10.49P&P - ez jónak tűnik
L23.32, nincs P&P - "HD 1080P" - hamis?
L17.99, nincs P&P - motion sensor??? ez is hamis, ugye?
L26.99+8.00 P&P - ez is okés, ha jól tippelem...
jó vétel ezek közül vmelyik, vagy van olcsóbb eredeti?
-
TaaT
nagyúr
Ezeknek a kameráknak a doboza többnyire kicsi, és nem túl nehéz ezért nem kelti fel a vámosok figyelmét.
A legutóbbi kamerám dobozára viszont az ügyes kínai azt írta rá hogy "camcorder", egyből felcsillant a vámosok szeme és neki is estek a csomagomnak, majd amikor azt tapasztalták hogy nem az van benne amire gondoltak visszacsomagolták, és másnap már meg is kaptam.havri1: A felbontott csomagos kamerám értéke több mint 50euro volt, még sem fizettem egy fillér vámot sem
rlazol: Akkor mindenképpen kompakt méretűt kell keresni, de azok nem olcsók
Give them hell Ukraine!
-
sto1911
veterán
Ezeket szeretik atengedni a vamon? Ugy ertem, ha felnyitjak a csomagot, es latjak, hgoy ez van benne, akkor szamiathat cseszegetesre az ember? Legalis ez itthon?
-
-
bul07
nagyúr
Amit linkeltél honnan szállítanak?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest