-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
loop recording-ot hol keressem?
Én csak olyat találtam, hogy recording time : 2-5-10-off
Illetve a mode gombot nyomogatva 3 mode-ot látok:
Első az a HD, másoidkra azt írja 5M (ez mi?) meg a visszajátszás. -
havri1
félisten
Köszönöm a választ!
Úgy néz ki jó lesz ez
Most gyorsan mentem egy kis kört a ltp-en, amit észrevettem, hogyha belevakít a nap, akkor elfehéredik a kép. Érdemes lesz a tűző naptól védeni a lencsét. Este letesztelem sötétben is
Beállításaiban tudja az 1080p-t is, de hagyom 720p-n a hely miatt is, meg nincs is 1080p-s tvm. Kicsit mondjuk jobb képminőségre számítottam 720p miatt, mert a rendszámokat is alig látom
A klímát bekapcsoltam, hiba volt ahogy hallom[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Van igen, de most a 16ossal ismét FAT32 -ben sikerült elindítani.
Kérdés a következő:- Minden indítás/leállítás új file?
- Ha megtelik a kártya, akkor mi történik a felvétellel?
- USB-n le lehet így menteni a tartalmat a kártya kivétele nélkül?Mert ha így FAT32-ben jó (eddig simán ki be kapcsol, és működik), akkor hagynám így.
-
havri1
félisten
Próbáltam.
Sajnos ugyanaz
Bekapcsolom a készüléket, betolom a kártyát, kis homokóra, és kikapcsol a kamera.
Ha kikapcsolva teszem bele, és úgy kapcsolom be, akkor bejön a logo, és fekete kép (kikapcsol).
Hm, megőrülök ha most postázhatom át a fél világonWáhá, addig nyomogattam, mire elindult
Tesztelgetem, köszi![ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Hali!
Megérkezett a DVR-027.
Egyelőre nem tudom tesztelni, mert valami nem jó a kártyával. Kártya nélkül működik, de amint betolom neki a 16gbos micros+adaptert, elsötétül a kép..és semmi.
Mi lehet a baj? NTFS-re van formázva a kártya -
freaghill
őstag
-
TaaT
nagyúr
Korábban linkelt Bul07 egy teszt videt egy hasonlóan nagy kijelzővel szerelt készülékről, és ott az ember megemlítette hogy a nagy kijelző miatt a tolvajok navinak nézhetik és feltörhetik érte a kocsit
Van az a készülék hogy Blackvue ($200+), azon még kijelző sincs
Én mondjuk fixre akarom szerelni a kamerát, erre a GS1000 a legalkalmasabb ebben az árban
-
bul07
nagyúr
És ha Format Factory-val átkódolnád más formátummá
-
bul07
nagyúr
Debrecen Malompark az eleje
Nektek nincs olyan érzésetek hogy mintha kicsit darabos lenne nem folyékony, kevés képkocka miatt lenne ez az érzésem
Azért szépen figyeltél az 50-es tempóra , én ezeken a részeken hatvan felet szoktam menniMúltkor a majd Mester utca , Csemete utca kereszteződésnél én mentem a belső sávban és külső sáv tömve volt, elől egy kocsi jobbra kanyarodott sor fékezett de nem mind és pont mellettem csat az egyik megtolta a sort
Testvérem tegnap este ezt művelte édesapám kocsijával , mentek át az övéért a karosszériáshoz , most meg gondolhatjátok melyik kocsi megy
Szépen telibe vágott egy őzet , egy éven belül a másodikat , az előzőnél 500.000ft-os kár lett egy 14 személyes kisbuszban, összesen három év alatt három őzet ütött el, fácán nyúl nem is számolva (ekkor csak a lökhárító reccsen), és nem tudtam rábeszélni hogy egy min casco vagy egy vadkár biztosítást kössön
És erről sincs videó mert a kocsiban nem volt rögzítőAjánlom mindenkinek hogy cascot kössetek évi 5000Ft-ért már lehet minit kötni
[ Szerkesztve ]
-
H1N1
tag
Saját felvétel:GS9000
-
runner 125
nagyúr
Köszi szépen!
Gyári radar most is van benne, de annyira magas a feneke, h semmit nem érzékelni belőle, így jó volna látni is valamit.
Google-ban keresgélve mások is építettek már be hasonlót, így fotó alapján annyira mégsincs eltolva, így gyanítom használható marad ettől még.. -
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #53 üzenetére
Elég sok autónak gyárilag sincs középen, nem hiszem hogy ez gondot okozna
-
havri1
félisten
válasz
runner 125 #53 üzenetére
Szerintem ez megszokás kérdése.
Általában ezek a lencsék igen nagy látószöggel bírnak (legalábbis amiket én láttam), így talán még a lököst is láthatod vele, amivel simán behatárolható az egész hátsó rész. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Nem tudom, h ez a legjobb topik-e, szeretnék vásárolni utólag beépíthető, a rendszám világítás helyére csavarozható tolatókamerát, amiben persze van világítás is.
Egyetlen egy dolog csupán: az autó középső részén a fogantyú van elhelyezve, tőle kb 20cm-re foglal helyet a világítás, így ide lehet beépíteni.
Ez a pár cm-es eltérés mennyire lesz majd csalóka? Mármint, h nem pont középen lesz, hanem eltolva..Köszi!
-
TaaT
nagyúr
Semmi nem kell
[saját vid]
-
H1N1
tag
Szeretnék feltenni youtube-ra egy 1080p-s felvételt,de csak 360p ben jeleníti meg. Mit csinálok rosszul?(a saját autós kamerám felvétele)
-
bul07
nagyúr
Ez a jó fajta GS1000 vagy a gagyi?
Találtam egy oldalt ahol tesztelik a kamerákat
K2000 teszt[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Amúgy elég csak egy két ilyen videót megnézni és bárki beláthatja hogy kell egy ilyen kamera a kocsiba
[link] , [link]
Ennél a videónál a 31 másodpercben elsuhanó autó sebességére nagyon kíváncsi lennék[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát ez így tényleg sokk
Amúgy nem értem miért nem pörög jobban ez a fórum , városban élőknek kötelező darab lenne a kocsijukban egy ilyen kamera , esetleges koccanásnál igen jó szolgálatot tenne , vagy egy gyalogos, biciklis elsodrásnál
Mert zebránál féktávon belül lelépő gyalogos esetén nehéz bizonyítani hogy szinte elé ugrott a kocsinak, és nem fél perce várakozott hogy valaki átengedje
Vagy hogy ki ment át a piroson mert ha nincs térfigyelő kamera és szemtanú se megvan lőve az egész , mert ha van is sétáló gyalogos nem várható el hogy állandóan a lámpákat lesse hogy kinek van zöld[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Viofo VF960 G900 Dashcam 1080p Car DVR Camera Video Teszt
-
thythisz
csendes tag
Sziasztok.
Nekem is van,de nem igazán tudom használni,mert 1.8GB-ig felvesz onnantól semmi.
Próbáltam 2-8-16-32GB-os kártyákkal,ugyan az a szitu.
A tipusa:M-Tech HD CAR DVR.
A kérdésem tud valaki ehez firmwaret.
Köszi a segítséget. -
H1N1
tag
Igen. Az biztos,hogy mindenképp befolyásolja a döntésüket, akár beismerik, akár nem,hogy a kamera felvétele alapján döntenek.
-
havri1
félisten
Vajon a Rendőrség elfogadja ezek felvételeit egy esetleges esemény tisztázásakor?
Pl piros lámpa, büntetőfékezés stb. -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Attól tartok hogy belóg a képbe a felfogatása , nem akarok tovább próbálkozni sok kicsi sokra megy alapon majd rendelek egy autós kamerát
Amúgy meg az az igazság az hogy nem is sokat vezetek mostanában, 24/48-ba dolgozok, motorral járok dolgozni, kocsival ritkán megyek havi párszor 8-10x , ezek közül pár ilyen 200Km feleteti ekkor jönne jól, tesómat meg nem tudom rávenni hogy vegyen pedig ő havonta 5-6000Km is megy egy kis busszal(14 személyessel)Amúgy szerinted DVR 047 vagy P5000 a jobb?
P5000mintha jobb lenne , nem csak nappal hanem sötétben is
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ilyen az autós tartó , a alsó részén a szára ki van könnyítve nem teli műanyag, és az a baj, mert így amiatt tud remegni , ha teli műanyag lenne akkor sokkal stabilabb lenne
És a kettő közül melyik lenne jobb 047-es vagy a 5000-es
(#19) havri1
Ez a gagyi verziója közel se csinál olyan minőségű felvételt és nincs annyi csatlakozója se
Nekem csak azért kell hogy legyen[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Na van teszt videóm a Samsung Galaxy S2 + Axel Voyager app
Először is egy olyan problémával szembesültem hogy az ebay-ről rendelt autós tartó nem megfelelő , remeg benne a készülék nem is kicsit , elégé látszik a felvételen is , majd rendelek egy stabilabbatAhogy be volt állítva 21perc 40másodper 2,59 GB helyet foglalt , beállításokkal trükközve kisebb méretett is ki lehet csikarni szerintem
1óra felvétel olyan 7.1Gb helyet foglalnaEzen a videón látszik hogy menyire remeg , az utolsó egy percben kézzel próbáltam megszüntetni a remegést
Eben hagytam hogy a YouTube valamit bűvészkedjen a remegéssel, mert észlelte és felajánlotta hogy javít rajta
Ebben kicsit szemerkél az eső( YouTube remegésmentesítés ON)
Még egy teszt ( YouTube remegésmentesítés OFF)Elég jó ez a YouTube remegésmentesítése , nem is gondoltam volna
Jó lesz ez csak kell egy rendes autós tartó , aki keveset autózik annak jó
Bár lehet hagyom a fenébe és rendelek egy olcsó felvevőt és akkor még a telefont se kell nélkülöznöm vezetés közben ilyet vagy ilyet , tudom hogy nem egy hű de valamik de egy alap rögzítésre jók
Mert egy rendes tartó 4-5$ és nem is biztos hogy jó lesz így ha megint kell rendelni akkor már majdnem annyi mint az olcsó felvevő[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
-
havri1
félisten
Köszi. Nézegettem, meg mennyibe is kerülnek..ezért az árért sztem bőven elfogadható minőségű.
Amiket nem tudok:- Állandó szivargyújtó töltésen vannak, vagy van saját akkumulátor?
- Manuálisan kell indítani/leállítani a felvételeket?
- tapadókorongos tartó alapban van a csomagban?köszi
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Na csináltam robogó videót
Axel Voyager alkalmazás, Samsung Galaxy S2 telefon
Előre bocsátom hogy nem a legjobb szög meg rezeg is a kép , ez van fél kézzel motorozva ez ment
A hang is elment egy idő után , bár szerintem ez az erős szélzaj miatt van , kocsiba ez nem lesz probléma
GPS, sebesség adatokat egy srt szöveges fajba menti (a videón látható felirat méretett én adtam meg lehet kisebbre is venni)Eredeti videó
Égetett videó , sebesség, gps koordináták (ha minőség romlás van az a égetés miatt lehet amit FormatFactory-val végeztem)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Oké
Egyik alkalmazásnál már kiderült egy nagy hibája, ha lezárom a képernyőt akkor abbahagyja a videó rögzítést, az meg hogy folyamatosan menjen a kijelzője hát nem szerencsés
Amúgy a teszt videóra várni kell mert most jön Kínából a autós tartó (20-30nap), bár lehet hogy hogy robogón fél kézzel fogok egy kicsit csinálniMég egy ötlet , lehetne belinkelni ide videókat ahogy azt az ebay-es topikba is tetted pl
F500L HD sample video
K6000 dash cam car dvr 1080pCsak hogy melyik típus milyen videót készít
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Itt egy youtube csatorna ahol elég sok ilyen kamerát teszteltek
TechmoanMost majd tesztelek két android alkalmazást ami ugyan azt tudja mint ezek a felvevők , igaz kiváltani nem váltja ki őket de aki keveset autózik azoknak kényszer megoldásnak jó lehet
-
TaaT
nagyúr
Mivel nem igazán találtam ilyen témával foglalkozó topicot ezért nyitok egyet.
Itt meg lehet osztani a tapasztalatokat, videókat, és kérdéseket feltenni.[ Módosította: Kalandor ]