-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #5475 üzenetére
A YT videók alapján én is azt hittem, alig van különbség egy SJ4000 meg egy GoPro képe közt. Addig, míg nem láttam egy Hero BE felvételét. YT-on az tűnt fel, hogy lágyabb a képe, míg a másiké kontrasztosabb, de ez ízlés kérdése (szerintem a szemnek hosszabb idő után kellemesebb a lágy, de a kínainak meg sokkal részletezőbbnek tűnik a képe). Aztán a srác megmutatta, mit tud az új Hero 4-e. Na, az már nem szar ezen a szinten sem. Csak 110-120k az ára.
Azt javaslom, nézd meg a Xiaomi Yi-ket, talán kevesebb a hamisítvány, és jobb a support is.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #5463 üzenetére
Videózásra (táj - ahogy írtad) az egyik legjobb ár-érték arányú dolog például egy Lumix G6 135k környékén, kitobival. Ezzel már nézhető, esetleg publikálható FullHD felvételeket lehet készíteni, amik minősége nem összehasonlítható egyetlen dvr képével sem. Hozadékként jó minőségű fényképezőgépet is kapsz - ez az egy nagyságrend, amiről beszéltem.
Ha szeretnél sötétben is jó minőségű, 4K felbontású videót pontos fókusszal, akkor Sony A7S váz 700k értékben, erre tekersz egy jó minőségű obit 3-400k-ért, esetleg veszel hozzá egy olcsó gimbalt ami csak 250k-ba fáj. Ez már így igen jól használható, de pár apró sallanggal máris másfél métert költöttél el rá, amiért viszont kárpótol a fullframe vázból kiesett videó minősége.
A kettő között meg ott a GoPro, 4k videóval.
Ezeket a pici, szélvédőre tapasztható gyöszöket meg hagyjuk meg dokumentálásra, amire kitalálták őket.[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #5461 üzenetére
Amire használnád, alaphangon egy nagyságrenddel többet kellene rááldoznod. Oldalra pláne, egyszer próbáld ki, lesz a felvételen egy csomó ferde vonal a függőlegesek helyett, elmosódott háttér előtt. Én átgondolnám a helyedben az igényeim, vagy a ráfordítható forrásokat.
-
addikt
válasz bajvan2 #5459 üzenetére
mi a célod a kamerával? először ezt kellene tisztáznod.
ha a nyaralási videókat akarod vele megcsinálni, akkor nem jó
ha arra kell, hogy képi bizonyítékod legyen arra, ha esetleg balesetbe keveredsz (vagy az előtted menők) akkor nem mindegy, hogy a széle picit homályos vagy görbül?annak köszönhető, hogy nagy átfogást akarnak fizikailag is kicsi lencsével, és egyszerre kell távolra és közelre is élesnek lennie.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz bajvan2 #5450 üzenetére
0805 tulajként a válaszok:
- odateszed és az ott van. adnak hozzá egy szett tartalék dupla oldalas ragasztót, ha egyszer úgy gondolod, hogy majd arrébb akarnád tenni. nekem most cserélnek szélvédőt, majd elmondom milyen volt leszedni (érzésre k.rva nehéz)
- a kamera 1mp alatt leszedhető, de kicsit reszelni kell (szó szerint) rajta, különben alig jön ki a tartóból. én megfarigcsáltam, igy sokkal könnyebben kijön, de még sem esik ki rázós terepen sem
- nem remeg a kép. nem tudok feltölteni videót, mert nem tudom hogyan kell kitakarni a rendszámokat az autókról és félek valami adatvédelmi bajom lesz, de a kamera annyira stabilan áll amennyire ez lehetséges.
- nem csak 1080p-t tud, hanem a 2304*1296-ot is valóban.
- az optika csalása miatt homályos a képe a szélén (olyan, mintha egy hatalmas halszem optikán keresztül néznéd nagy tévén, minden épület görbe is lesz) ez a technológia korlátossága miatt van szerintem, ezen nem akadok fel
- választható beépített memóriával is, de szerintem csak 8Gb meg 16Gb belső memóriás létezik
- ezt nem tudom, 0805-ben szerintem ez nincs
- nem tudom
- szerintem baromi jó vétel ha kell a GPS helymeghatározás. ha nem, akkor lehet lesznek olcsóbbak is, amik ennyit tudnak. (pl a felkapott GW01H)ami nekem még nagyon tetszik, hogy olyan kicsi, hogy permanensen ott hagyhatom az autóban a tükör mögött. éjjel is az utcán parkolok, mégsem törik fel az autót érte, mert egyszerűen alig észrevehető, hogy ott van. és a látótérből sem vesz egy egyetlen cm2-t sem, mert a tükör mögé tökéletesen beragasztható.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Copilot64
tag
válasz bajvan2 #5452 üzenetére
Igen, a pécsi kocsikázás én vagyok. A YT azt hiszem eléggé lerontja a minőséget, gépen visszanézve nekem nem homályos. Talán a tükröződés miatt látod a széleket homályosnak? Pillanat-állj-nál jól olvasható a rendszám. A felfogatás nekem elég biztos, nem remeg, a pöcköt kell jó helyre állítani. A tükör mögött elfér, és mivel van napfényvédő csík a szélvédőn, így kívülről sem feltűnő.
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #5277 üzenetére
Én is állandóan belsőívezek, többen meg is jegyezték már mellettem, hogy idegesítő vagyok. Az viszont mindenkit ugyanígy idegesít, ha kiesik az ülésből a kanyarban, vagy kapaszkodnia kell. Nekem viszont nem kell fékezni csak azért, hogy a kanyarból kiérve újra felgyorsíthassak, így ha nem zavarok vele senkit, meg még be is látom az utat, én is megengedem magamnak.
-
tibcsiworld
aktív tag
-
-
kovimre
tag
válasz bajvan2 #4937 üzenetére
Kicsit unalmas ez a kakasoskodás, főleg, hogy semmi köze a topic témájához. Az, hogy te mit, kinek a nyakába varrnál, maximum csak a te véleményed. Baleset bekövetkeztekor a hatóság a KRESZ szabályok alapján, nem pedig a te elmondásod szerint hoz határozatot. Addig is javaslom egy friss KRESZ könyv átolvasását, különös tekintettel az eléjére: " a közlekedés résztvevői előzékenyek és türelmesek legyenek egymással szemben"
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #4931 üzenetére
Jó, akkor egyetlen hozzászólásban, csak neked elmagyarázom:
- Ha a HiAce jobb egyében ülő jóember nem csak bambul rám, hogy mit kalimpolok, hanem továbbítja a vezetőnek, hogy a retard a zöld Vectrában azt bábozza 'tolass ki!', már el is felejtettük volna az egészet, mire a Sió üzletkötője odaér.
- Ha a Sió üzletkötője nem nyolcvannal menne, és nem lenne ránőve a telefon a fülére, akkor észrevenné, hogy nem egy földműves áll az út közepén aki megszédült a betontól, és nem azért tartózkodik elég jól látható módon, a felezővonalat szinte érintve, arra húzódva, a féklámpákban világító mintegy 252db leddel már-már bazinagy felkiáltójelet képezve, mert neki jó ott állni, hanem mert azt üzeni, hogy ne menj el mellettem, hátulról érkező majom, épp utat engededek a másiknak, aki a baszott nagy holtterével fordítottan arányos sebessége miatt holnapra sem tudna kitolatni, ha nem állna meg neki senki.
Azt is hiába mondod, hogy nyolcvan méterre állok meg tőle, mert ugye hiába engedem kitolatni, ha egyúttal beleállok a szájába, hogy elfordulni már ne tudjon.
Remélem, a fenti, többszörösen tagolt mondatok leírásával befejezettnek tekinthetjük a történetet, egyúttal utalnék arra is, hogy miért fordulhat elő, hogy a bíró esetleg nem fogadja el a videokameráról lejött, szinte mindenki számára egyértelmű tartalmú felvételt.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
amargo
addikt
válasz bajvan2 #4931 üzenetére
nalam is volt mar olyan, hogy csak egysav volt mind a ket iranynak, mert mindenhol autok artak, lattam jonnak szembe lelassitok, hogy kitudjon jonni, erre a mögöttem halado kielozott..
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Petyus87
aktív tag
válasz bajvan2 #4735 üzenetére
Írtam annak akivel a kapcsolatot tartottam, hogy problémáim vannak a G1W-vel...
Ezt írták vissza. A memóriakártyát hiába mondja, eleve formázva(Fat 32) raktam bele a kamerába. 2 hónapon keresztül tökéletesen működött, kizárt, hogy az legyen a baja, pedig a levélből azt vettem le, hogy mindenképpen azt akarják, hogy tesztelgessem egy másik kártyával is... Ezt a linket még nem próbáltam. A leírtak szerint ez is megoldást jelenthet. Megmondom őszintén nem értek hozzá és marhára nem akarok ezzel kísérletezgetni. Gépötty, Valaki? Vélemény? -
félisten
válasz bajvan2 #4576 üzenetére
Bocs, de kissé korlátozott a hozzászólási időm.
Ezzel a megoldással az a gond, hogy ezzel okoznék csak igazán nagy bajt, ez már a bűncselekményi kategóriába is beleér. Sajnos ilyen a rendszer. Nekem sem tetszik, én amúgy is nyilvánosság- és rögzítésmániás vagyok -- már közterületre vonatkozóan.(Ennek jegyében netezek húsz éve a valós adataimmal azonos néven.)
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz bajvan2 #4557 üzenetére
Sajnos nem igazán értem a problémáidat, bár a jobboldali parkoláskényszer valóban megérne egy misét. Hozzá kell azonban tenni, hogy nem maga a jármű megállása a szabály oka, hanem az, hogy ezzel is (megerősítve, kétszeresen) tiltják a forgalommal szembehaladás tilalmát, aminek azért van értelme.
Az viszont nem tiszta, hogy miért ne lehetne a faluban vagy a garázsbehajtó előtt parkolni. Jobb oldal mindig van.Ha űrkutató vagy, akkor el is fogadhatnám a Plútóra vonatkozó érvelésedet, bár szomorú lenne, hogy ennyire nem hiszel a saját munkád értelmében. Nekem viszont szakmám/munkám a közlekedés, a közlekedési jog, és egy olyan munkát segítek, aminek kézzelfogható eredményei tapasztalhatóak a KRESZ módosításaiban.
Amúgy szakmailag egy oldalról nagyon indokolt lenne egy az első sortól újragondolt, logikusan és egységesen felépített új KRESZ megalkotása -- a gond csak az, hogy más oldalról egy ilyen közkézen forgó, milliók által napi alkalmazásban álló jogszabály esetén ez brutális veszélyeket jelentene. Elég komoly jogalkotói dilemma...MaCS
-
bajvan2
tag
válasz bajvan2 #4556 üzenetére
De azért e kedvencemet ideteszem:
40. § (1)245 Járművel megállni - ha közúti jelzésből vagy a (2)-(5) bekezdés rendelkezéséből más nem következik - csak az úttest menetirány szerinti jobb szélén, azzal párhuzamosan, egy sorban szabad.1. számú függelék
c) Úttest: az útnak a közúti járművek közlekedésére szolgáló része.Ergó faluban gyakorlatilag lehetetlen szabályosan megállni. Sőt saját hidamon, garázsbejárómon nem állhatok meg.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz bajvan2 #4530 üzenetére
1. Az Általad idézett KRESZ-rész miatt éppen az a helyzet, hogy aki lakott területen belül, felfestett párhuzamos közlekedésű úton a megengedett legnagyobb sebességgel halad, annak nyitva a belső sáv -- ugyanis fogalmilag kizárt, hogy a megengedett legnagyobb sebességgel feltartsa a mögöttes forgalmat.
Személyes és szakmai véleményem szerint egyébként annak, aki gyorsabban hajt a megengedettnél (vagy egyébként szabálytalankodik), az égegyadta világon semmi alapja nincs bármit is számon kérni a szabályosan közlekedőktől.2. A KRESZ nem tökéletes, én is véleményeztem már egyes részeit, de ótvarosan nagy túlzás azt állítani róla, hogy egy halom ellentmondás. vannak benne következetlen részek, rettenetesen megviselte az éppen 40 éves toldozgatás-foldozgatás, de egy használható szabályrendszer. Egyébként komolyan szívesen venném, ha megemlítenél párat a halom ellentmondásból, mert közvetetten ezek felszámolásán dolgozom.
MaCS
-
Petyus87
aktív tag
válasz bajvan2 #4481 üzenetére
Én speciel elkezdtem gyűjtögetni a felvételeket, talán egy említésre méltó esetem van, amikor egy szabályosan, egyenesen kerékpárral tekerő néni előtt befordul egy BMW. Majdnem elcsapta.
Több felvételem van záróvonal átlépésekről, de ez olyan mindennapos, hogy nem rabolom vele az időtöket... -
gege71.hu
addikt
válasz bajvan2 #4144 üzenetére
Dehogy sértődök. Alapból persze, hogy működnie kéne az lenne ennyiért a minimum.
Ez a darab egy elátkozott jószág...Szerintem még marad 2 napot szét is esik, nem tudom még mi tudott volna elbaszódni rajta.
Olvasgattam róla kinti fórumokon, de a gps meghibásodás szinte nincs is, ami meg volt is az megjavult, vagy időzóna-beállítások miatt meg óraátállításkor hülyéskedett, de ennyire, hogy maga alá fosson nem találtam cikket, bejegyzést.
Írtam gyártónak is az sem tudott erre precedenst
De mondjuk, hogy miért pont nálam az én példányom lett ilyen elbaszott darab, biztos valami rossz karma ? -
Moleman
addikt
válasz bajvan2 #3857 üzenetére
Én előtte el szoktam indítani a felvételt, aztán leállítom, ha már nem kell (sose próbáltam a hangérzékeny felvételt, pedig van az enyémben is). Az mp3 lejátszóm öngyújtó méretű volt, kb 3 deka, könnyen rejthető, de már halálán van szegény akkuja. Nagyon drága volt, valami 74 ezerért vettem 2004-ben, de megszolgálta az árát. Most vettem Sandisk Sansa Clip+-t helyette, az csak 24 gramm, ha megjött, beszámolok, milyen minőségben rögzít (8 gigást rendeltem 11 ezerért Amazonról).
A diktafonnak hívott cuccokról nincs túl jó véleményem, utoljára 10 éve hasonlítgattam össze, de még kevesebb funkcionalitással bírt, mint az mp3 lejátszóm, hiába volt az is márkás meg drága. Hangminőségre se volt jobb.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz bajvan2 #3855 üzenetére
Mostanában már a telefonok is értékelhető minőségben vesznek fel (az eddigi legnagyobb meglepetés a ZTE Blade volt 4 éve, visszhangos kőlapos próbateremben is tökéletesen élvezhető felvételeket csinált, persze megfelelő alkalmazással), de a legcélszerűbb egy kicsi mp3 lejátszó vagy diktafon a zakózsebben. Egy 10 éves iAudio U2-m van erre a célra, 5 méterről is érthető a beszéd vele.
-
bajvan2
tag
válasz bajvan2 #3836 üzenetére
Ezen kamerák képe alapján nem fogsz gyorshajtás bírságot kapni. Ha mégis, akkor egész egyszerűen beszívattak és hülyére vettek.
Amúgy a közigazgatási bírsággal sújtandó dolgok, amit befizettetnek az üzembentartóval: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0700410.KOR&celpara=#xcelparam
Amit itt nem látsz az csak szabálysértési bírság, tehát vagy megállít a helyszínen, vagy nagyjából fújhatja. Esetleg kiküldheti, de nem jellemző, mert csak vissza kell írni, hogy fejből nem tudom melyik paragrafus szerint nem vagy köteles vallomást tenni. Persze itt kicsit bekavarhat menetleveles autó és ha behívják a fél családot tanúskodni és ilyenek, ahol már akadhatnak problémák, de összességében itt is fennáll, hogy vagy kiállsz magadért és nem lesz semmi, vagy szokás szerint lerabolnak.
Persze mindenki azt hisz amit akar. -
Moleman
addikt
válasz bajvan2 #3836 üzenetére
Én most az M3-ason anyáztam egyet, előztem egy autót, kb 140-nel, és persze pont akkor állt a leállósávban menetiránnyal szemben (megkülönböztető jelzés nélkül, szabályos ez egyáltalán?) egy új A3-as. Ha akar, simán megszopathat jópár ezerre, pedig az átlagsebességem a teljes pályára, vagy akár arra a kilométerblokkra max 110 lehet. A kamerával tudom is igazolni, de nyilván semmi jogalapja, abban az időpillanatban valóban 130 fölött mentem (még jó hogy nem pont 150-nel, az is megesik).
-
Petyus87
aktív tag
válasz bajvan2 #3818 üzenetére
Még mindig jobb a minősége mint egy sima HD kamerának. Zavar egy picit, de együtt fogok tudni vele élni. Gyanítom, hogy nem az enyém az egyetlen. Ezt a pénzt megérte, ha rögzítek valami fontosat, azt valószínű nem fogja befolyásolni a széleken látható homályosság.
Gépötty: Köszi, megtaláltam!
A sípoló hangodat hogyan tudnám ellopni? -
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #3642 üzenetére
Azért tegyünk különbséget sebesség szerint!
Elég ritka, szinte elhanyagolható az előfordulása, hogy az ember álló helyzetben(!) megy az úton, és egy szintén nulla sebességgel közlekedő áll bele az oldalába (vagy a felvétel kedvéért egy pillanatra megáll mielőtt becsapódna)
Azért írtam, hogy próbálgass parkolóban elmenni autók előtt különböző tempókkal, abból majd kiderül mi az a sebesség, aminél még olvashatók a rendszámok. És akkor vedd figyelembe még azt is, ha ők is mozognak, vagy a fény nem olyan jó.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Petyus87
aktív tag
válasz bajvan2 #3266 üzenetére
OFF
Határeset... Az E-bay-en vásárolt Razer egeremmel szerencsém volt, kevesebb mint 9000 Ft-ba került postával, itthoni ára 20.000 Ft... Könnyen beleszaladhattam volna a "fake" verzióba... A telefonom Magyar/Kínai, garival, szervizháttérrel, tényleg minőségi darab, annak a kínai verzióját pl. már meg merném venni, külföldről is mert ismerem..ON
Olvastam, hogy több készüléknek nem szabad bedőlni, mert pl. szoftveresen van full HD-re feljavítva a kamera felbontása. Kérdés, hogy melyik az a készülék amelyik nem ilyen gagyi? Vagy egyáltalán, hogyan lehet kiszűrni ezeket? -
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2736 üzenetére
Próbálj meg resetelni egyet, hátha segít. Nekem még sosem működött jól egyik kamerán sem, bár igazán nem is erőltettem, mert van olyan kapcsolóm, amivel álló helyzetben is tudok videózni (magyarul bekapcsolva tudom felejteni egész napra a ház előtt).
-
bajvan2
tag
válasz bajvan2 #2735 üzenetére
Meg kérdeznék is egyet. Be van húzva biztosítéktáblába, így gyújtás ráadásra indul, levételre leáll.
Ha jól gondolom van ugye egy olyan beállítási lehetőség, hogy gyújtásráadásra indul/megáll és hány perc múlva kapcsoljon le. Elején ez jó is volt, azaz pl leállás után még beállított értékig filmezett. Mióta bekötötték e két paramétert tökmindegy hogy állítom, a legfelső szituáció játszódik le. Magyarul például félreállít a rendőr és én leállítom motort egyből leáll a felvétel, ami nem szerencsés. El lett tolva esetleg valami, vagy normális jelen helyzetben ez így? -
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2730 üzenetére
Nekem is van egy GS9000-em, csak még érdemben tesztelni nem tudtam, mert szét van szedve.
De azért bepróbáltam a kocsiba, a következők a tapasztalataim: tényleg fura a rögzítése, és nehézkesebb is mint rendszerint a cuppanós tartóknak. Viszont stabilabb mint a többi, és egyszer kell feltenni aztán már nem kell piszkálni. Pilótavizsga sem kell hozzá, és a továbbiakban nem kell a kábelezéssel sem foglalkozni, mert szinte nem is látszik. A rezgést nem tudom, nem vettem észre semmi különöset a többihez képest. Méretre nekem nincs bajom vele, és a rögzítése miatt én feljebb tudom tenni a szélvédőn, így az alja jelentéktelen mértékben feljebb kerül a többitől.
A sebesség kijelzése tényleg laggol, de azért nem 3-4 másodpercet, hanem csak egyet, ez is elég sok.
Arról, hogy elfogadják-e a felvételt csak annyit, hogy tőlünk nyugatabbra be is vannak tiltva ezek a kamerák, és ha észreveszik, egész komoly büntetést kapsz. Simán lehet, hogy a bíró élből elutasítja a felvétel bizonyítékok közé való felvételét, mert csak. Attól a szakértőnek még odaadhatod.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2658 üzenetére
Olyat, ami hozzá való
Most mondanám, hogy megnézem, az enyémnek mi a kiosztása, de szerinted a kínait mennyire fogja érdekelni ez az információ? Szerinted nekiáll méregetni a sajátját? Ha rákérdezel, most borítékolom, hogy az lesz a válasz: jó hozzá, persze.
Egyetlen dolgot tehetsz: keresel olyat, ami mellé leírják, hogy gs9000-hez való.Szerk.:
Most nézem, hogy ebből volt GPS nélküli verzió is. Vajon annak a tápja olyan, mint a GPS-esé?
És neked melyik van?[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2646 üzenetére
Milyen kamera?
G1W(H) és társainál nem lesz gond. A GS9000-nél tapasztaltam, hogy a GPS-es talp, és a kamera csatlakozó-kiosztása különbözik.
Ha van navigációd, és annak a tápjával működik a kamera, nincs kavarás - csak legalább 1,5A-t tudjon amit veszel.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2641 üzenetére
5V-on kell tudnia legalább 1,5A-t, és az sem árt, ha a miniUSB lábkiosztása is egyezik az eredetivel.
Tönkrement, vagy másik autóban is szeretnéd használni?
Ezekkel a kulcsokkal keresd:
dvr
dashcam
cigar lighter
power supply
chargerAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2630 üzenetére
AVI-ban akkora lenne egy fullHD felvétel, hogy nem használják, a MOV az ami támogatja a h264 kodeket, ami elég jó kompromisszum a veszteség és a fájlméret között. Ezért nincs "normális" kamera, ami AVI-ban rögzít, egyszerűen átléptük ezt a formátumot.
Nézd meg most a youtube-odat, szerintem már lehet 1080-at is állítani. Kell egy kis idő, míg átkonvertálják minden méretre.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2586 üzenetére
Nálam már értékelni sem lehetett, egyszerűen nem volt ilyen opció - gondolom, a topiktárs is így értette. Mondjuk az is elég durva, hogy a leadott értékelés nem látszik...
Nekem is egy kamu kártya és full refund volt pár napja.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
válasz bajvan2 #2551 üzenetére
Én csak azt mondom ha a vámos felbont egy autós kamerás csomagot akkor legrosszabb esetben "megvámolja", de ha belebotlik egy ilyen kémkamerába és rájön miről van szó akkor annak börtön is lehet a vége. Ez a különbség a 2 között.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
bul07
nagyúr
válasz bajvan2 #2505 üzenetére
Add el és rendelj egyet
(#2501) tahepa
Tényleg 404 dobot akkor , most már jó nekem is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Moleman
addikt
válasz bajvan2 #2451 üzenetére
A G1W-vel még semmi gond nem volt, észrevétlenül törli a régieket (valószínű sokat, mert kb 5 giga üres szokott lenni felülírás közben is), a régi low-end kamerám is egyszerre sokat törölt, viszont ő nagyon lassan, és használhatatlan volt közben (miközben törölt, 2-3 percig nem rögzített).
-
lazac_
tag
válasz bajvan2 #2451 üzenetére
Mobiusról tudok nyilatkozni, nem töröl többet egyszerre ez sem, de nem is kezdi el darabolni a videókat, ha kevés a hely.
Ha kis fájl van, azt törli, aztán ha még mindig kell a hely, a következőt, stb., függetlenül a mérettől, és persze mindig a legrégebbit gyomlálja, de a felvételt csak a beállított időközönként szakítja meg. -
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2302 üzenetére
Amikor én vettem a fake G1W-met, $56-ért volt a Techmoan által ajánlott eladónál, akitől én vettem, 50-ért adta. ~15e körüli adás-vétele, 99,8%-os értékelése volt akkor, és mégsem eredeti volt a kamera, amit küldött (később hallottam, hogy volt aki a Techmoan által preferált eladótól kapott utánzatot).
Nincs olyan tuti recept, amivel ki tudod védeni, hogy átverjenek! Illetve van: meg kell nézni, ki kell próbálni. Lehet venni itthon is, nekem is eladó lesz a G1W-m (igazi ), és ha megérkezik, a G1WH-m is. Ez itt a reklám helye, lehet tolonganiAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
havri1
félisten
válasz bajvan2 #2257 üzenetére
Bár én ezt vettem, de szerintem ugyanaz a 2 kártya.
TRANSCEND 45MB 32GB 32G GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10 300X UHS-I U1 MICRO SD
Ezzel az olvasóval tesztelem :
TRANSCEND CARD READER WRITER MULTI F5 BLACK RDF5 RDF5K USB 3.0 DATA RECOVERY NEW
Szerintem az olvasóval lesz a gond, vagy nincs rendesen a driver felrakva hozzá.
Nem tudod másik olvasóban letesztelni? Lehetőleg eredeti 3.0 ?[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
válasz bajvan2 #2172 üzenetére
Nem a haszon miatt emeli meg ennyire az árát
Hanem azért mert ezen a néven ezt a kártyát egyenlőre nem akarja árulni, viszont nem is akarja törölni
Így megemeli az árát hogy biztosan ne vegye senkiJelen esetben szerintem azért mert az a "futó neve" tehát ahol sokat vásárolnak és a többi beragadt memóriakártyától akar megszabadulni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ZoleeWolf
tag
válasz bajvan2 #2162 üzenetére
Sajnos egyenlőre úgy tűnik ez is mehet a kukába, bár még azért várok egy kicsit hátha kapok segítséget.
Annyit sikerült már összeszednem, hogy létezik egy program DirectUSB amivel lehetne rá tenni firmware-t, és meg is próbáltam, de nem sikerült sajnos. A driverek telepítése után a programmal kapcsolatba tudok lépni a kamerával, de a firmware letöltése után továbbra sem csinál semmit a kamera.
Lehet én nem jól csinálok valamit, de sajnos az angol tudásom elég szerény, ezért nem mindent értek jól a külföldi fórumon -
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2139 üzenetére
A kamera biztosan rosszul kezeli majd, mert olyan helyekre is akar írni, ami címzés szerint nem létezik, és persze a már meglévő felvételekbe is belerondít. Nekem is volt ilyen, csak az négygigás, nem tudtam egy lejátszható felvételt sem produkálni, ha hagytam, hogy tele legyen.
Tanácsoltak egy egyszerű megoldást:
- megnézed mekkora a valós mérete;
- csinálsz rá egy akkora partíciót.Mondjuk azt nem tudom, hogy fogod megakadályozni, hogy a fennmaradó helyre is akarjon írni...
Mondok még egyszerűbb megoldást:
Rendelsz sincerityéktől egy új, 32 gigás kártyát, átutalsz nekik nem egész négyezret, vársz 10 napot, és csönget vele a postásAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
bajvan2
tag
válasz bajvan2 #2118 üzenetére
Sőt el is adom a picsbe. Nem kell valakinek?
(Nem hogy a tükör mögé nem fér be, de kb lehetetlen úgy felrakni, hogy ne fejeld le, láss is tőle és jó felé is nézzen. )
Mindig ilyen hülyeségekkel szív az ember.
Esetleg nem lehet ezekre más felfogatást tenni? Bár gps-es, az meg a talpban van nem? -
Gépötty
senior tag
válasz bajvan2 #2100 üzenetére
Nem minden autó kapcsolja le a szivargyújtót, illetve ha 12V-os aljzat, akkor lehet gyújtásfüggetlen. Egy kollégám így szokta atomra lemeríteni ülésfűtéssel az aksiját a H Astrájában
Milyen autód van, hová dugod a kamerát?
Ha más lehetőség nincs, kellene egy gyújtásra kötött szivargyújtó-aljzatot telepítened, de még jobb lenne fixen bekötni a tápegységet, és akkor nem fordulhatna elő az sem, hogy bosszantóan kontaktozik a világ legelb@szottabb aljzata.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Új hozzászólás Aktív témák
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- FSP 750W Hydro K PRO 80+ Bronze tápegység - 58 hónap Alza garancia
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)