Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusi1981
aktív tag
Megvettem a Tesco-ban a dvr069-est 9990-ért.
Ennyiért szerintem jó vétel volt.
Most töltődik. Holnap letesztelem,este meg rakok fel videót ha van rá igény.
Egyébként Nokia BL5c aksi jár hozzá 600 !!! mAh-s
Még jó hogy annó félreraktam 2 db nokia bl5c-s aksit amiknek 1020 mAh a teljesítményük.
Most jól fognak jönni.
Néztem neten hogy a 600 mAh-s aksival is elmegy 3-4 órát,ergó az 1020 mAh-al 5 órát el kéne hogy menjen ... -
bul07
nagyúr
Igen színpatikus ez a Mobius DVR , bár hogy nincs kijelzője érdekes lehet beállítani hogy mit vesz fel
Mondjuk csak egyszer kell beállítani mert olyan kicsi hogy jól el lehet dugni és nem kell ki be szerelni, tükör mögött szinte észrevehetetlen lehet -
H1N1
tag
Igen, van benne akksi.
-
H1N1
tag
Igen, ez nekem is így tűnik.
Azt jó lenne tudni miért állítódik mindig el a dátum?Frissíteni kellene a szoftvert? -
H1N1
tag
Mai felvétel,napos idő valamint sza.os és fenemód tükröződő szélvédő.GS9000
Azért akármennyire is jó teló még az S3, a széles látószöget nem tudja. -
havri1
félisten
válasz
MunezXBK #281 üzenetére
Igen, csak nem mind1 milyen a telefon mérete, meg, hogy hol van a lencse a telefonon.
Mert pl nekem a Nexus S nem látott előre, az S3 meg igen, mivel magasabban van a kamera lencse (ugyanabban a tartóban)
Nekem (ahogy nézem) ha 90 fokot elforgatom a tartót, akkor maga a tartókar nincs útban, csak a fej - maga a tartó - mérete lehet meghatározó. -
pusi1981
aktív tag
Olyan autós telefon tartó létezik ami szélvédőre tapasztva nem az utas felé néz hanem a szélvédő felé irányítható és így a telefon optikája nem ütközik bele semmibe ergo zavartalanul tud rögzíteni?
-
pusi1981
aktív tag
Találtam a Tescoban M.tech dvr069-es kamerát 9.990 ért.
Ennyiért megéri akkor???
Mert akkor ma megveszem -
havri1
félisten
A, abból balhé lenne, nálunk egyszer már volt próbálkozás, de a személyiségi jogokra hivatkozva megdőlt a történet. Pedig jó lenne..még ha titokban is
Mind3 videó azonos beállításokkal ment.
Még az 50-60 hz van még hátra, illetve az 1080p beállítás van még hátra. Mivel az is benne van a menüjében.. -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Hát mivel COOLER MASTER Hyper 212 EVO hűtőt amit most vettem nem tudom beszerelni egy óra alatt így elkezdtem feltelni a videókat
(Ha az angol szövegel bármi probléma lenne kérlek ne tartsátok magatokba javítom ha kell, Google fordítóval írtam A szöveg az lenne hogy : Nem vagyok elégedett a felvétel minőségével )1280x720
848x480
640x480, mintha ezen a felbontáson nem lenne annyira zajos -
bul07
nagyúr
Még sok videót megfogok nézni
Viszont van még egy hátránya hogy a tartójáról lefele lóg , mintha sok helyet fogna a szélvédőbőlAmit most használok az pont jó mert a tükör mögött szinte el is fér
Amúgy ma majd rakok fel minden felbontáson videót , már ha lesz időm, mert már megvan csak fel kell tölteni
-
boole79
csendes tag
MEDIA-TECH MT4043 kamera beszerzésén gondolkodom. Olvasva a topicot, ez nagyon drágának számít. (45 ezer Ft.) Vettem 20 ezer környékén, mindkettőt vissza kellett küldenem különböző hibák miatt. Ezek után nem mernék venni gari nélküli kütyüt. Van-e valakinek tapasztalata a fenti készülékről? Vagy nem éri meg ennyire drágát venni?
-
mcll
senior tag
Igen így van. Én a GPS-t mindig leveszem, a tartókart is, és van a kocsiban rendszeresítve egy törlőkendő, amivel az ablakot megpucolom. Mivel az ablakot igen sűrűn szoktam tisztítani ezért nem feltűnő az sem hogy csak egyes helyeken van megpucolva, ott ahol a GPS-ek szoktak lenni.
-
havri1
félisten
Az a baj, a tapadókorongos rögzítőkarokkal, hogy nyomot hagynak a szélvédőn.
Tehát ha kiszeded a kamerát, gps-t stb, akkor ha otthagyod a tartót, a tolvaj feltételezheti, ogy a kesztyűtartóban stb van az eszköz, kíváncsiságból felnyomja.
Ha leszeded a tartókart is, akkor a nyoma látszik meg..
Ha bennhagyod? KOLOMPÁR GÉZA nem fogja felismerni mi az. Biztos drága cucc, féltégla, és szevasz.
Hozzáértő tolvajt meg nem fog visszatartani - szerintem - .
2 részre bontanám a dolgot, feltörés és lopás, a kettő nem ugyanaz a kategória.Én tartókart hagyom, eszközt mindig kiveszem. Van, hogy a kesztyűtartót is kinyitom, hogy lássák, üres.
-
mcll
senior tag
"...csak félek felnyomják érte a kocsit."
Az imént pont ezen gondolkoztam és kíváncsi lennék mások erről mit gondolnak? Azaz parkoláskor a kocsiban szabad-e hagyni a kütyüt, vagy szigorúan leszed, eldug? Tehát az a kérdés hogy mennyire riasztja el a kocsifeltörőt ha látja ott egy rögzítő kamera, vagy éppen ellenkezőleg, ha meglátja a cam-et akkor emiatt nyomja esetleg fel? Ki hogy szokta használni?
-
MunezXBK
nagyúr
Nézegetem a kamerás videókat, nekem még mindig a telefonos minőség tetszik. Igaz, hogy ezt még S3-mal vettem fel, de KATT
-
bul07
nagyúr
Hát lehet nem szenvedek vele és simán refundot kérek , nem jött meg címszóval
Még a végén tényleg vissza kelne küldenem de az ahogy írod is nem érné meg
Csalódtam , a netten nem ilyen felvételeket jegyeztek ehhez a típushoz
Lehet úgy van mint minden kínai dologgal hogy az első széria még hozza úgy ahogy a minőséget de a későbbi kiadásokban már spórolnakK6000 tényleg elég jó a képe , bár ezt már lehet hogy jobban GPS-nak néznék és nagyobb veszéjben lenne parkoló autóban
Megteszed hogy ebay-es linket is dobsz majd hogy mégis pontosan milyet keresek -
TaaT
nagyúr
Hát ez tényleg nem valami jó
"csak azért hogy kérjem vissza az árát hibára hivatkozva?"
A teljes árát nem kérheted vissza mert akkor vissza kéne küldened neki (~4000ft), de ha megírod neki hogy HIGH QUALITY! HD video Camera DVR Camcorder Car Recorder címszóval vetted meg, és egy ilyen vackot kaptál, adja vissza mondjuk a 50%-át (partial refund) akkor kb 2000ft-odba lesz ez az akció/tapasztalatszerzés.
Megmondom őszintén nem lep meg a végeredmény, 7000ft alatt nem tudok semmit sem nyugodt szívvel ajánlani. [link]
-
bul07
nagyúr
Olyan kamerát ne vegyen senki amilyet én vettem
Csak ha valaki keres a fórumba "P50002(ki tudja melyik verzió) és link a termékhezEgy felvétel nappal(1280x720) , hát csalódtam nem is kicsit
Majd még szombaton tesztelem más felbontásokon is de nem nyerő a képe , a színek fakók, zajos a felvétel, a darabolásnál az első 5sec darabos (amíg utol nem éri magát)
Épen ara elég hogy rögzítve legyen de rendszám már nem olvashatóHátha kisebb felbontáson más képe lesz
Minden ilyen készülék ilyen képel rendelkezne? Szerintem valami nagyon gagyi szériát fogtam ki.
Amúgy szerintetek hibás a kamera vagy ez ennyit tud , csak azért hogy kérjem vissza az árát hibára hivatkozva ? -
havri1
félisten
Igen, ennek az SW a gyengéje.
Nekem meg pont microsd kellene, adapterem is alig van
Amúgy, most, hogy nem piszkálom, csak leveszem, felrakom, bedug és rögzít...illetve leszedem, usb ráköt, majd átnézem a videókat...egész jó
Ha nem költöznék át naponta 2x kocsiból buszba, hagynám fixen..csak félek felnyomják érte a kocsit. -
mcll
senior tag
Nem tudom miért nem megy a linkelés rendesen, mert beírom az url-t, majd kijelölöm és klikk a "Link" gombra. De mégsem jeleníti meg úgy. No mind1.
Nekem a GS1000 nem tettszik és nem kell GPS funkció. De ami a legfontosabb hogy ez microSD-s, ami nekem nem jó. microSD-m nincs, viszont dögivel el vagyok látva normál SDHC kártyákkal (Class6-10). De anno írtam is a kritériumoknál milyet keresek.
Szerintem a 207 azért nem rossz döntés (remélem).
-
mcll
senior tag
A Dashcam oldalon leírt "védjegyek" alapján nekem eredetinek tűnik.
Tehát az ebay-es leírás alapján AVI-ban rögzít (gondolom akkor H.264 codecet használ), van HDMI kimenet, cserélhető az aksija, nomeg az ára is kb stimmel.
Mást nem találok az ebayen, de valahogy most a 207-est sem találom.
Helyesbítek: van, csak kínából. -
mcll
senior tag
Nekem eredetinek tűnik, bár a dobozáról nincs fotó. Durván számolva postával együtt 14ezer lenne.
Vagy inkább mást?
-
TaaT
nagyúr
Nekem fixre lesz telepítve a kocsiba, így csak kis méretű cucc jöhet szóba [link]
Az F900LHD-ben nincs GPS, ennyi pénzért azért már legyen. Képminőség hasonló, aszem a proci is ugyanaz mind2ben [link]
Ha nem baj hogy nincs benne GPS, nagyobb és drágább, attól még nyugodtan megveheted a prestigot, jó kamera.
-
TaaT
nagyúr
Tudod én a hazai felhozatallal nem vagyok tisztában mert a kínai árhoz képest van rajtuk áfa/vám, nagyker/kisker haszon, így a 20.000ft-os kamera (F900LHD) itthon 30.000ft (Prestigio RoadRunner 511)
Ha erről a kameráról kérdezel még a 20.000ft is kicsit sok mert pl nincs benne GPS és relative nagy a mérete.
Ilyen kategóriájú kamoknál mindig a GS1000-ből indulok ki, annak az ára és tudása a mérvadó, ami több pénzért még annyit se tud az nem olyan jó vétel.
"Amúgy mennyiért érdemes venni ezeket a kamerákat?"
Fel kell állítani a követelményeket, és az annak legjobban megfelelő kamerát kell megvenni
Azt hogy mennyit szánsz rá neked kell eldönteni.
havri1: utána kell nézni, nem lesz egyszerű
-
havri1
félisten
Sikert aratott családi körben a kis cam;-)
El kell kezdenem nézelődni olyan cam után, ami 2 kamerás, és GPS ill sebességet is rögzít. -
Integra
titán
válasz
Asmodeus01 #198 üzenetére
azon gondolkodom, hogy akik ilyeneket terveznek, ültek e már valaha autóban..
-
ReSeTer
senior tag
Üdv!
Ebben az árkategóriában van-e jobb a Prestigio RoadRunner 511-nél?
-
bul07
nagyúr
Olyan lesz amilyen lesz , nem sokba került így nem várok csodát
Legkésőbb szombat este teszek majd fel mert lesz egy 200Km-es túrám , délutáni fényviszonyok mellet
Viszont az 5perces vágások nem jók, túl nagy a mérete, 5min=340MB
15perc 1GB, 16GB-ra 4óra felvétel fél felAmúgy az aksija be van építve és min 30 percet bírt már , mert töltés nélkül annyit már piszkáltam de szerintem 60percet simán kibír még kijelző használat mellet is
-
bul07
nagyúr
Pár teszt éjszaka
De messzemenő következtetéseket ne vonjatok le , mert édesapám kocsiján még nincs rendesen beállítva a lámpa és a tompított nagyon közelre világít emelni kell rajta nem kicsit
De nem a legjobb , bár nem is igen számítottam jobbra csak 4.000Ft a kamera, ha nappali felvétel tűrhető lesz akkor már megérte -
H1N1
tag
Nekem GS9000 van. Azt tudom ajánlani mindenkinek. Csak arra kell figyelni,hogy Ambarella chip-es legyen!
-
Bandus99
őstag
válasz
Asmodeus01 #201 üzenetére
Nem ertek a dolgokhoz, ezert kerdezem, ebben van akkumulator is, tehat lehet hasznalni kocsin kivul is ?
-
TaaT
nagyúr
Idehaza jól csengene ez a márkanév
-
Asmodeus01
tag
Hát ebben nem tudok neked segíteni..
Én megyek a saját fejem után és nagy valószínűséggel ezt fogom meg rendelni: [két kamerás]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen joysticket vegyek?
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest