- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Problem solved, a Samsung vltoztatott a menün
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
jobarat01
tag
válasz aprokaroka87 #7763 üzenetére
Nem lehet, hogy lejárt a let's encrypt root certificate ami a telefonra telepítve van?
Bővebben itt és ittHa tényleg ez a baj, akkor rendszerfrissítés a megoldás, ha elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz aprokaroka87 #7763 üzenetére
Az áruházban 5-ös androidot ír a minimumra.
-
yanna
addikt
válasz aprokaroka87 #7761 üzenetére
Kínlódtam vele mert idegesített egy darabig, de elengedtem. Ha rájössz valamire jelezd légyszi!
-
yanna
addikt
válasz aprokaroka87 #7759 üzenetére
Egy redmi note 3 se teló produkál ugyan ilyent. Ami még feltűnt, hogy a helyes belépési adatokkal és tök baromság adatokkal is -csak @ legyen az email címben- ezt írja. Mintha nem is menne a netre...
[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
ritkán van ilyen helyzet nálam, de akkor azt vettem észre, hogy a második alkalommal nem az elsőbe lép be ujjra, hanem annak a tartalmát illeszti be az új válaszba
-
qltsar
veterán
válasz orso0355 #7750 üzenetére
Természetesen nálam is.
De úgy kezelem, hogy ez a feature-pack része a többi hibával !
Ettől függetlenül így is használom, támogatom, és hálás vagyok a fejlesztő(k)nek az appért - félreértés ne essék ! A kis fícsörökkel együtt is sokkal élhetőbb, mint böngészőből fórumozni .
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Meg lehet azt csinálni valahogy, hogy miután beléptem egy topicba s válaszoltam valakinek, majd kilépés nélkül válaszolok másnak, ne az előző szerkesztésëbe dobjon?Remélem jol el tudtam magyarázni.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
qltsar
veterán
Mai Google Play System update (November), meg jobban hazavagta az alkalmazast egy darabig, elinditas utan teljesen kidobta magat az alkalmazas minden alkalommal, nem lehetett elinditani.
Cache torles -> Ujrainditas : Semmi valtozas
Cache torles -> Telefon Reboot -> Ugyanugy kilep
Data & cache torles: Ugyanaz
Ujratelepites: Ugyanaz
Eltavolitas -> Telefon restart -> Ujratelepites: 2FA Nelkul beengedett ?!?!, majd kidobott. Ezt kb. 5x eljatszotta, majd most irom a hsz-t, es remenykedem, hogy nem lep ki.
S24 Ultra, One UI 6.1/Android 14, Nov secupatch es GP Sysupdate.
Oktoberi GP Sysupdate-tel nem volt ennyiszer gond.
-
Essejó
veterán
Nekem sem jött vissza S22+
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
veterán
válasz lasse001 #7745 üzenetére
Sorry, kilépés nekem is meg megvan. Amint betöltő topiklistát kilép. Bár nálam nem gyakori, mert oh app szinte mindig fut a háttérben, akkor lép ki ha nulláról indítom.
Bocsi, qlstar dorimtãrsnak ment volna.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Z.É.T.
őstag
Nem lett valami mentés visszatéve?
Itt 2db Honor 200 + Honor tablet (nem ugrik be a típus, amit ajándékba adtak a telefon mellé, talán Tab 8) + Realme 6S asszonynak, amin a javítás óta tutira nem jelentkezik, de van itthon még Honor 20 Pro, Samu A33 (vagy 34), Redmi Note 7, meg talán A13 is. Szerdán megnézem ezeken is.
-
dbius
veterán
Hardverapró böngészésnél bizonyos (al)kategóriákat nem tud betölteni.
Pl. Pc szerver - asztali gép kategória még OK, de pl. a mini és kártyaméretű PC már nem tölt be.
Korábbi verziókban még jó volt, de az is lehet, hogy PH változtatott valamit strukturálisan.
-
lasse001
senior tag
válasz WhiteWalker #7732 üzenetére
Próbáltam nekem nem segített.
-
senior tag
Nálam sincs már újraindulás, pedig előtte mindennapos volt. Samsung S22+
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
mizoli
addikt
válasz WhiteWalker #7721 üzenetére
Nálam ugyanez van.
Xiaomi Mi Note 10 Lite, gyári MIUI 12.5.6 -
qltsar
veterán
Nalam tovabbra is jelen van az osszes eddigi hiba:
- Ertesitesbol benyitott topic, megnyitas utan random visszadob a fokepernyore
- Ha az elso nincs eppen, es kaptam 2 db ertesitest, mondjuk ebbol a topicbol, es pl. S24 Ultra Topicbol, akkor az S24 ultra topicot benyitja, majd a notification barrol lehuzva a Prohardver app (nem hivatalos) topicra bokve ugyanugy az S24 Ultra topicba nyilik az alkalmazas.[ Szerkesztve ]
-
internetezoo
senior tag
Új telefon, HyperOS és nem jó.
A régebbi telefonon a "becsukodik" jelenség pontosabban úgy nézett ki hogy inkább eggyel visszalép. Ha sikerült egy oldallal beljebb kerülni pl beállítások vagy fórum akkor a visszalép jelenség az előző oldalra visz és majd kilép a következő "visszalépéssel". Ez azóta van amióta először lett alkalmazáskomponens frissítés.[ Szerkesztve ]
-
lasse001
senior tag
Nálam sem jó android 14 s23 ultra
-
yanna
addikt
Szintén F5, nálam eddig jó. Igaz, nincs naponta 10x elindítva.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz st3v3np3t3r #7634 üzenetére
Iplay50 mini pro, Android 14
Lenovo m9 TB310FU, And 13
Refmi Note 8 pron nincs jelen. Android 11[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
Nálam ma újrakezdte..
OnePlus 12 -
sopruk
senior tag
Nálam is a frissítés óta nem produkálta a kilépést
Xiaomi Mi 10T ProKöszönjük a fáradozást a fejlesztőnek!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Megvan a hiba. Egy februári mentést tettem vissza és ez nem tetszett neki.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
őstag
-
őstag
Sziasztok!
Újratelepítettem az appot és valahogy elveszett a "Hsz szerkesztése" menü. Vagy én nem állítottam be valamit?Üdv: Mcrazy
-
Corsa02
őstag
Nekem is úgy tűnt, hogy jó lesz, 1 napig nem záródott be, de ma reggel az első megnyitás után bezáródott sajnos...
The Truth Is Out There --->
-
qltsar
veterán
válasz aprokaroka87 #7700 üzenetére
Szerintem rajtad kívül mindenkinek jelen van a probléma a kommentek alapján, rendszerverziótól, és telefongyártótól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB