- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iburidu
csendes tag
Ugyanazt rendeltem még január elején, amit havri linkelt Korábban írtam is, hogy mit és milyen memóriakártyával. Amúgy láttam egy összehasonlítást a 3 kamera között (G1W, G1WH és G2W) és éjszaka g1wh-nak volt a legszebb képe szerintem, ezért döntöttem emellett estore jó eladónak bizonyolt számomra is, hiánytalanul és gyorsan megjött minden.
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Legutóbb Kingstont vettem, előtte pedig Toshibát. Utóbbit SD adapter nélkül adják.
Sincerityék szupermegbízható eladók, az első rendelés tíz, a második tizenegy nap alatt ért ide, de csak a hétvége miatt. És ez nem egyedi, hanem az elfogadott szállítási idejük, ennyire gyorsak.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Rick4
félisten
Nekem asszem az elején kiír valami 2h 41 percet, de ugye utána 3 perceket vesz, amit mentek, az mentődik, de gáz, ha 1 nap alatt 2.5 órányi anyagot kell mentenem, akkor már nagyon hülyék az emberek.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gépötty
senior tag
Azt kell megnézni, mekkora helyet hagy mozogni. A kétoldalas ragasztó fixen rögzít, a tépőzár kicsit engedi mozogni.
Viszont létezik olyan tépőzár, aminek mind a két fele egyforma, kis pálcikák végén lévő golyók pattannak egymásba. Kicsit nehezebb is összeilleszteni a két felet, de stabilabban is tart. Valahol van nekem, nemrég volt is a kezemben, csak hirtelen nem tudom, hova tettem. Ha meglesz, lefotózom.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
vviktor1
aktív tag
Hát... ha előbb írod nem ebayez(tet)ek, simán átveszem, de mostmár lassan itt az enyém is, 10.-én lett megrendelve. De lesz itt rá huncut azt hiszem, sok sikert ! Am. én is motorozgatok, majd fabrikálok neki tartót rá, csak esőt ne kapjak (ne kapjon)
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
bul07
nagyúr
Ha jól tudom többen ezt használják
TRANSCEND 45MB 32GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10 300X UHS-I U1Egy eladó két névvel
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DoItYourself
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest