- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Snoop27 #3798 üzenetére
Elképzelhető, nincs mit
Elsőnek én is Sandisket rendeltem, Sincerity/Roy-tól, eredeti, vitathatatlan, de a G1W eldobálta. Hihetetlen dolgokat produkált. Na akkor döntöttem úgy, soha többet, jöhet a számomra új Transcend.
Azóta 24 db-ot rendeltem belőle (minap számoltam, mert most van egy esetem vele, nem érkezett meg a termék). Kollégáknak, haveroknak, telefonba, kamerákba stb.
Ha rendelek valakinek kamerát, már csuklóból rendelem is mellé ezt a kártyát.
Sosem volt gondom, és ahogy olvasom itt és másik topicokban is, senkiről nem tudok, hoyg gondja lenne.Kalandor volt egyedül, akinek voltak gondjai az ajánlott kamerával (G1W), de ha emlékezetem nem csal, Ő nem Transcedet rendelt végül, hanem Sandisket. Nem tudom mi lett azóta vele, nem jelentkezett itt.
-
Snoop27
őstag
-
havri1
félisten
Az említett Transcend nagyon jó kártya, nekem eddig minden eszközzel gyönyörűen ment, viszont ez nem jelenti azt, hogy az eddig ki nem próbált kamerákkal is tökéletes. Tutit csak akkor lehet mondani, ha már használod egy ideje, és bevált.
Az biztos, hogy a Transcend az egyik legajánlottam márka most, és ebayről, "fillérekért" beszerezhető. ( Itthon is ennyi lenne kb, ha nem lenne rajta áfa + artijust) -
shield
őstag
válasz
Snoop27 #3795 üzenetére
Bele olvasgattam az összefoglalóba, csak nem tudtam mennyire naprakész. Az a helyzet, hogy ebben a témában teljesen tájékozatlan vagyok, mert ez a kamera beszerzés hirtelen adódott. Szeretnék olyan kártyát venni hozzá, ami a későbbiek folyamán is megfeleljen, ha esetleg másik kamera lesz. Nem tudom, hogy ez mennyire lesz jó.
-
Snoop27
őstag
Szia, hasznald egeszseggel. En az itt ajanlott Transcend 300x 32 GB-os 45mb/s sebessegu microSD kartyat vettem es nem bantam meg, epp a tegnap erkezett meg, adapterrel adjak, ami nagyon hasznos tud lenni. Az osszefoglaloba olvass bele, ott meg van emlitve az elado neve, batran tudom neked ajanlani.
-
shield
őstag
Jutányos áron jutottam ehhez a kamerához, nem tudom milyen minőség lehet.
MicroSD kártya kell bele.
Ebben kérem a segítségeteket. Milyen típusú/minőségű kártyát ajánlotok, ami biztos nem szopat meg?Ha esetleg valaki ismeri ezt a kamerát, legyen szíves véleményezni! Még ki sem próbáltam, semmit sem tudok róla.
-
Petyus87
aktív tag
BINGÓ!
MPC-HC-vel tökéletes!
Köszi a segítséget!Most útra kelek majd a kicsikével... Benti felvételek alapján egyelőre nem vagyok túl elégedett... Zajosnak tűnik és a már említett homályosodást én is látom a szélén kapásból... Mondjuk a fényviszonyok elég rosszak itt bent, de majd meglátjuk milyen lesz az úton...
Amúgy gondolom érdemes Full HD-n hagyni, ha már 32 gb-os karit vettem bele nem? -
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam rögzíteni felvételt a kamerával (powerbank segítségével) és ezt az eredményt kaptam...
Végig ez van a felvételen... Ugye nem kuka a kamera??? -
Moleman
addikt
válasz
Snoop27 #3780 üzenetére
Szerintem az öntapadós talp a pöttyökön is megtapad, csak a képbe ne lógjon bele a pöttyözés. Meg ugye az ablaktörlő útjába essen, de szerintem ez általában a jobb felső sarkot leszámítva nehezen elrontható.
A látómezőmbe még a G1W se nagyon lóg be, a tükör kitakarja a nagyrészét, nyújtogatnom kell a nyakam, hogy legalább a visszajelző ledet lássam, pedig nem túl széles az autóm. -
Snoop27
őstag
válasz
Moleman #3779 üzenetére
Koszi neked es rover45-nek a segitseget, nalam is vannak pottyok, akkor en is lejebb kell majd ragasszam, es valoban inkabb a motorhaz latszodjon, mint a napos eg, vegulis a balesetnel is inkabb annak van fontossaga. Szoval akkor pont a pottyos resz ala tegyem, minel fentebb? Ne is zavarja a kilatast (bar ennel a meretnel nem igazan beszelhetunk ilyesmirol).
-
Moleman
addikt
válasz
Snoop27 #3777 üzenetére
Én a tükör mögé raktam volna, de az árnyékoló pöttyözéstől nem tapadt rá a korong, úgyhog kicsit lentebb kellett raknom. Ha minim lenne, oda ragasztanám.
A több motorháztető szerintem jobb kompromisszum, mint a több ég, mert ha nappal szemben utóbbira állít expozíciót, semmi nem fog látszani. Én emiatt még egy szürkeátmenetes szűrőt is használok nappal, az ég sötétítése érdekében. -
Snoop27
őstag
Ti pontosan hova rogzititek/ragasztjatok a kamerat? Szamit, hogy par centivel feljebb vagy lejebb teszem az uvegre? Ezen tunodtem, hogy a visszapillanto moge rogzitsem vagy kicsit lejebb, valahogy le kell teszteljem, mert nincs sok ertelme, hogy a kep felet a motorhazteto foglalja el.
-
andaman
tag
Üdv,
Erről kérnék véleményt.
Köszönöm. -
Hauptmann
addikt
válasz
Gépötty #3774 üzenetére
A GPS vevő kell.
Megvárom Snoop27 beszámolóját, aztán ha pozitív lesz, akkor én is rendelek egy 0806-ot, meg egy plusz talpat.
Itt lenne is egy kérdésem, néztem pár tesztvideót, de ott nem látszik semmi, mit lehet a felvett videón kiíratni (Dátum, sebesség, koordináták)?
Az éjszakai felvétel milyen?Találtam videót róla, egész jó. -
Gépötty
senior tag
válasz
Hauptmann #3770 üzenetére
Lehet hozzájuk másik talpat venni.
Igen, ebben van a GPS-vevő, de anélkül még olcsóbb. -
Snoop27
őstag
-
Gépötty
senior tag
válasz
Minstrel #3767 üzenetére
Nem lehet, hogy kontaktozik a szivargyújtó-aljzatban a dugója? Első körben kiékelném valamivel, hogy biztosan stabil legyen, és akkor mennék tovább a hibakereséssel, ha még mindig megvan a hiba.
Egyébként el is köszön, és úgy áll le, ahogy gyújtás-levételkor, vagy egyszerűen megszűnik működni? -
Minstrel
senior tag
Nemrég vettem egy G1WH-t és csinál olyat, hogy csak úgy kikapcsol magától menet közben. Utána bekapcsolom és megy tovább és lehet ki se kapcsol, de néha rájön. Ez valami egyedi hiba vagy tapasztaltatok hasonlót?
-
-
Petyus87
aktív tag
Köszi a gyors válaszokat!
Éreztem én is, mintha stabil lenne félúton, de azt meg nem akarnám, hogy a műszerfalon keresztül landoljon a padlón egy nagyobb rázkódás után, azért is kérdeztem rá. Kipróbálom, szerintem nem fog csak úgy kiszédülni, nem egy nagy súlyú a kamera. Eltörni semmiképpen nem akarom. -
Gépötty
senior tag
válasz
Petyus87 #3758 üzenetére
Egyet kell értenem TaaT-tal!
Ne feszegesd, nekem néhány alkalom után le is tört a végéről az a fül, aminek meg kellene akadályozni, hogy kicsússzon.
Egyszerűen ne akard, hogy belepattanjon, legalább kitámasztja saját magát, nem fog lötyögni.
Nem is kell, csak szivatod magad ahányszor felteszed-leveszed. Ha meg már leesik a helyéről, akkor szükség lesz az elkészült felvételre, és nem ez lesz a legnagyobb bajod -
Moleman
addikt
válasz
Petyus87 #3758 üzenetére
Nekem is kb 15 kilóval kellett nyomni, hogy bepattanjon, azóta szét se szedtem, lehet, hogy nem is lehetne.
Úgyis mindig tapadókorongostól veszem le.
Remegni nem nagyon szokott így se, csak a nagyon nagy úthibák, vagy ezres fordulat alatt a motorcsörgés hallatszik be zörgés formájában a mikrofonba. -
Snoop27
őstag
válasz
Petyus87 #3756 üzenetére
Gratula hozza, hasznald egeszseggel!
(#3757) Gépötty : koszi, csak nagyon bosszant, hogy nem tudom kiprobalni, "okosan" bele probaltam egy blackberry 2 gb-os kartyat, de persze mivel - feltetelezem - nincs class 6 sem nem fogadta el, es hibat adott ki, na de kivarom turelmesen a kartyam megerkezeset...
(#3758) Petyus87 : pontosan, ahogy havri1 kollega is mondta, teljesen nyomd be, en is tokoltem vele kicsit, mert nagyon szorult es nem akart tovig bemenni, de 2-3 ki-be rakas utan mar lazabban becsuszik. (rossz az aki rosszra gondol
)
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Megerkezett a varvavart kameram, a mini 0806.
A csomag tapkabelt, microUSB csatlakozot, polarszurot es GPS foglalatot tartalmaz, valamit a felragasztashoz szukseges talpakat, szam szerint 4 darabot.
Nagyon jol nez ki a kicsike, minosegi kamera, a kijelzoje lehetne nagyobb egy picivel, de eddig masba nem igazan tudok bele kotni.
A napokban beszerelem es megosztom veletek a tapasztalataimat es felteszek meg par kepet, hogy lathato legyen a minosege es a latoszoge is. -
Hauptmann
addikt
válasz
Gépötty #3750 üzenetére
Lehet, hogy lemondok a G értékekről. A Mio Mivue 588-ról van valakinek tapasztalata? Szép videókat csinál éjszaka is, legalábbis a youtube-on elég meggyőző. A DOD LS430W sem rossz, de most itthon nem lehe kapni, vagy legalábbis nem találtam, az LS460W szintén nincs.
Mindegy ráér, nem tegnapra kell a cucc.
-
Gépötty
senior tag
-
Hauptmann
addikt
Itt van egy, 02:10-től.
-
-
-
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Menetrögzítő kamerát szeretnék vásárolni. Amire szükségem van:
-FullHD
-rendes látószög
-éjszaka vállalható felvételt készítsen
-GPS, és G szenzor
-a felvételen látszódjon az aktuális sebesség, dátum, és idő, koordináták, valamint a gyorsulás-lassulás, kanyarodás G értéke
-nem hátrány, ha könnyen át lehetne szerelni más autóba, motorba
-a keret kb. 50 ezer FtMit tudtok ajánlani? Elsősorban itthoni beszerzés érdekelne, de nem idegenkedem az EU-n brlüli netes vásárlástól sem.
-
kw3v865
senior tag
Kb. 1 hónappal ezelőtt rendeltem meg egy mini0805-et a GearBestről. Máig nem érkezett meg
Gondolom ezt már buktam...
Itt a követési infó, elvileg Hollandiából már továbbították Magyarországra.
[link] -
Snoop27
őstag
Szia. En innen rendelnem meg, egesz jo arban is van (bar nezz utana, meglehet, hogy talalsz olcsobban is). Innen vettem a mini 0806-osomat, ma erkezett meg, holland postaval kuldik, szoval vamot nem kell fizetni erte (legalabbis nagyon remelem, de delutan okosabb leszek), a xiaomi band pantot is toluk rendeltem, megbizhato ceg.
-
TaaT
nagyúr
Papp Tibi G1W-zik?
[link]
-
k2laci
tag
Most állok kameracsere előtt 3 év után és érdeklődnék, hogy a Mini 0805 honnan érdemes rendelni ?
Van ötletetek ? GPS-es kellene -
Gépötty
senior tag
válasz
Snoop27 #3731 üzenetére
Ránéztem én is az enyémre, valamelyik nap még nem látszott semmi, csak az, hogy NL-HU az útirány. Ma viszont már az fogadott, hogy "2015-02-23 04:02, The item is pre-adviced". Helyes.
A szivargyújtós táppal is el leszel egy darabig, majd csak megérkezik a fix táp.
Én ezt úgy szoktam, hogy már előre megrendelek minden körítést mert előrelátó vagyok, aztán mikor a lényeg is megjön, hetekig-hónapokig (évekig) használom a gyári tartozékokkal, mertlusta vagyoknincs időm beszerelni -
Snoop27
őstag
válasz
Gépötty #3724 üzenetére
A postaNL oldalan mar ugy szerepel, hogy bejott az orszagba, remelem ma-holnap mehetek is erte. Ami erdekesebb, hogy valoban ugy szerepel, hogy Hollandiabol volt kuldve, szoval szvsz ugy tortenik a dolog, hogy kinabol szerzik be a termekeket es Hollandiaban van a raktaruk ahonnan tovabb kuldik, sztem csak igy magyarazhato, hogy china air mail-lel nem is volt szallitva csak a holland szolgaltatoval. De a lenyeg, hogy hamarosan tesztelhetem
csak a szivas az, hogy (ha jol emlekszem alltalad) a hozza ajanlott kabelek meg nem erkeztek meg, de legrosszabb esetben a szivargyujtorol hajtom meg egyelore.
-
Shotcut Ez egy ingyenes videó szerkesztő, és van benne multitrack nézet, így mint egy szalagdarabot tilitolizhatod a képt/hangot.
-
Gépötty
senior tag
Nagyon sajnálom, és megpróbálom utólag helyretenni, hátha...
Nekem tök természetes volt, így eszembe sem jutott kihangsúlyozni, hogy a Wondershare videóeditor fizetős program, amit én valami éppen futó akciót elcsípve szereztem meg ingyen. Nem szokott ilyen szerencsém lenni, így el is felejtettem, hogy ez nem egy folyamatos promó, és csak most szembesültem vele, hogy márpedig így van, amikor privátban kaptam a kérdést, hogyan kell eltüntetni a képről az ingyenes verzió vízjelét.
Nem tudok rá válaszolni, bocsánat mindenkitől, akit beszopattam. -
-
Gépötty
senior tag
válasz
Snoop27 #3723 üzenetére
Ha még azelőtt kijutott az országból, hogy lerészegedtek volna, akkor hamarabb ideér, ha nem, akkor várhatsz még rá jó sokat!
Komolyra fordítva, alapvetően két dologtól függ, mikor jön:
- van-e éppen készleten. Hiába van a webshopon, hiába tudod megrendelni, alig tartanak valamit raktáron. Te megrendeled, ők továbbadják a rendelést, aztán leszállítják nekik, ők meg továbbküldik neked. Innentől kezdve bármi lehet, akár az is, hogy összevárják a tárgyakat a rendeléskor, mert úgy jobban jönnek ki anyagilag.
- a postázáson szintén sok múlik. Ha időben elkapják a konténert, és még épp befér a csomagod, akkor szinte azonnal elindul erre, de ha csak akkor kezdték el összeszedni bele a cuccokat, akkor napokat kell várni, mire gépre rakják.
Nem kell izgulni, majd csak megérkezik. -
Gépötty
senior tag
Pont a napokban írtam, hogy nekem ez a szerkesztő macerás. Tegnap megtaláltam ezt a 'Split' funkciót, amit ugyanúgy lehet hangra és képre is használni. Így már sokkal egyszerűbb, és viszonylag könnyen tanulható. Egy olyan alapszintű rutinnal, mint amit tegnap szereztem, az egész kitakarás, hangvágás (mellesleg ha csak némítod, és nem teszel be sípolást, a lényegi rész el van végezve), egy fél óra alatt kész.
Így már javaslom ezt a programot azzal a kitétellel, hogy minden indítás után át kell állítani a kimenő videó felbontását, mert alapból 720-ba készíti el, és a frame rate-et 29,7-ről 30fps-re, különben akadozni fog lejátszáskor. Gyanítom ezek ingyenes verzió korlátja, hogy nem lehet elmenteni ezeket alapértelmezésnek. -
Gépötty
senior tag
válasz
Gépötty #3718 üzenetére
Itt van az, amin takarás és sípolás is van.
-
Gépötty
senior tag
Nekem van egy 30mp hosszú sípolásom.
A videokezelőben rákattintok jobb gombbal a hangsávra, és az 'Audio detach' opciót választom. Ez leválasztja a hangot a videóról, ezután a képtől függetlenül lehet kezelni.
A hangsávon kikeresem azt a részt, amit szeretnék megszüntetni, és a jobb gomb -> 'Split' opcióval kijelölöm előbb az elejét majd a végét. A kijelölt szakaszt törlöm. Másik hangsávba behúzom a sípolást, és kijelölöm ugyanígy a szükséges szakaszt, csak épp fordítva törlöm, hogy ahol a videó hangja néma, ott a sípolás legyen hallható, és viszont. Valami ilyet kell látni:
És ha már tutorial, akkor egyúttal foglalkozom kicsit a kitakarásokkal is: láthatod a bal felső sarokban a 2.43§ képet (tulajdonképpen bármi lehetne). Ezt kell a kép-a-képben (PIP) sávra húzni, beállítani a méretét és a pozícióját, meg a hosszát, amíg látszik. Ha mozgatni kell közben, akkor többszörözni kell. Általában működik a módszer, hogy egy már beállított méretű és hosszúságú képet kopipésztelek önmaga után többször, majd ezeket egyesével végigkattintgatva beállítom a megfelelő helyre.
Ez a videó pont így készült,jól megfigyelhető rajta, hányszor kellett a takarást áthelyezni a rendszám előtt, éssípolás is van rajta, ha már rájöttem, hogyan is kell
Nem, az a videó még nincs fent, de majd mindjárt, ha a júpíszí MeseNet szolgáltatása is így gondolja. -
rover45
őstag
válasz
Gépötty #3171 üzenetére
Tudom-tudom, bő 2,5 hónapja nálam van a kamera, de csak most jutottam el a berakásig.
Konkrétan december elején érkezett meg egy Mini 0805 Ambarella A7LA50 1296P Car Dash Camera DVR kamera, amit a linkelt oldalról rendeltem. Nem vártam meg a 0806-ot.
Előtte bő 3 évig használtam egy MEDIA-TECH U-Drive DVR-t. Gyakorlatilag nem volt vele bajom, de az utóbbi időben már csak minden 2. utazást rögzítette. A gombok kivitelezése szörnyű volt, volt amit a kezdetektől nem lehetett benyomni ...Rengeteget használtam, összességében mondhatom megelégedéssel. Az árát megérte
A 0805-ről: minőségileg teljesen rendben van, ég és föld a régihez képest. Kicsi, kompakt, masszív. Én még 99,-ért vettem (általában így szokott lenni
). Kicsit bánt, hogy ragacsos és nem tappancsos. A régiben ez nagyon praktikus dolog volt. Sajnos ma reggel döbbentem rá, hogy az ablaktörlő törlési tartományán kívülre tettem
ergo egy leszedésem biztosan lesz, de a csomagban volt hozzá még egy ragacs.
A képminősége sokkal jobb, mint a régié volt. 45fps-re állítottam, a szembejövő rendszámok is jól kivehetőek.
Az éjszakai felvételek, fényszegény környezetben viszont rosszabbak, mint a réginél. Nem tudom számít-e, a régin volt 4db ilyen infra(?) led az elején. Ott bár zajos az éjszakai kép, mégis több minden látszódik. Majd kialakul, lehet csak user errorAz aksi üzemideje az nekem passz, fixre van kötve, volt itt téma korábban tápegységekről, vettem hozzá, bekötöttem és azzal használom.
Kérdés?
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
GearBest-ről általában mennyi idő alatt szokott megérkezni a cucc?
-
havri1
félisten
Hogy lehet kisípoltatni a trágár beszédet videó alatt?
-
Gépötty
senior tag
Á, emiatt ne törd magad! Egyrészt, mert úgysem tudom meghálálni, másrészt meg ha már elindultam egyúton, jobban szeretek menet közben tanulni, mint egy kész eredményt megfejteni. Mindig meg nem csinálhatod helyettem
Amúgy takarásban a wondershare programja sem olyan nagyon béna, csak lenne rá mód, hogy kezesebb legyen.
A fő problémám az vele, hogy általában a két kamera képét, és az egyiknek a hangját szeretném használni, és ilyenkor előre el kell döntenem, melyik lesz a fő videó, és melyik a PIP, mert később ezeket nem lehet felcserélni, azaz amelyiket vágni kell, annak a hangját értelemszerűen nem lehet végig használni.
A citált videóban a fő felvételnek először a hátsó kameráét választottam, hisz azzal kezd. Úgy gondoltam, elindítom mindkettőt, kezdetben a hátsónak a képét, és az elsőnek a hangját használom, majd amikor az autó a kocsim mellé ér, már az első kamera képét fogom teljes méretű PIP-ablakba tenni, eltakarva ezzel a hátsó kamera képét. Ez azért nem működik, mert PIP-ablakot csak egy előre megadott méretben, és helyen tudok megadni, aztán az a teljes felvétel alatt olyan - tehát akkor kell kezdődnie ennek a felvételnek, amikor már szükség van rá. Ezzel nem lett volna baj, ha a hangot nem erről akartam volna használni a teljes videó alatt. Így viszont újra kellett kezdenem az egészet, és a két videó szerepét, azaz magukat a videókat, az őket jelképező sávokon felcserélni (lehet őket egérrel húzni, olyan, mintha egymás mellé is lehetne tenni őket, de aztán mégsem...
A legjobban talán a szakaszok kijelölése hiányzik ebből a szerkesztőből, pedig annyira kézenfekvő, hogy kijelöljek egérrel egy részletet, amiben meghatározott helyen csend, sípolás, felgyorsítás, homály, zoom, PIP, effekt, satöbbi van. Ebben a videóban a felgyorsított rész miatt három szakaszra kellett vágnom a teljes felvételt (ezt már önmagában sem egyszerű pontosan megoldani ezzel a programmal), a közepét felgyorsítva elmenteni, majd újra összerakni őket, és zenét alátenni, feliratozni. Egyszer, játéknak elment, de azt hiszem többet nem akarom
Hajrá Kész Zoltán! -
-
Gépötty
senior tag
Lehet, hogy ezt épp te javasoltad korábban, fent is van a gépemen (és így már tudom is, hogy mi ez
).
Most, hogy így visszagondolok, azt hiszem ezzel az volt a gond, hogy nem bánik el .mov kiterjesztésű cuccokkal, talán .avi kell neki - vagy valami ilyen rémlik. De lehet, hogy tévedek, mindenesetre úgy rémlik, mintha ezen a ponton szakadt volna meg a kapcsolatom ezzel a programmal, még az első próba előtt.
Majd még ránézek, köszönöm! -
Gépötty
senior tag
Jaj, már régóta akartam kérdezni, most eszembe jutott:
valami jó kis videoszerkesztő programot nem tud valaki?
A követelmények:
- ne legyen túl drága;
- egy majom is tudja kezelni (én);
- arcot, rendszámot kellene tudnia takarni, blurrözni, szabadon választott.Most Wondershare editort használok, aminek a legnagyobb előnye, hogy ingyen adták a csomagot akciósan. Amúgy meg elég körülményes használni, és nekem eléggé elveszi a kedvem, ha egy huszonöt másodperces videót takarással, kettőből összerakva egy óra alatt tudok megcsinálni.
Ötletek? -
-
da012807
csendes tag
Sziasztok!
A118 B40 Novatek 96650, vagy Mini 0801 Ambarella a2s60 GPS modul nélkül?
Véleményetek szerint melyik a jobb választás? A legfőbb szempont a képminőség.
Korábban volt egy F500-am az is Ambarellás volt, de táphiba miatt elszállt.
Annak a képminőségével meg voltam elégedve.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest