-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Itt egy youtube csatorna ahol elég sok ilyen kamerát teszteltek
TechmoanMost majd tesztelek két android alkalmazást ami ugyan azt tudja mint ezek a felvevők , igaz kiváltani nem váltja ki őket de aki keveset autózik azoknak kényszer megoldásnak jó lehet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Oké
Egyik alkalmazásnál már kiderült egy nagy hibája, ha lezárom a képernyőt akkor abbahagyja a videó rögzítést, az meg hogy folyamatosan menjen a kijelzője hát nem szerencsés
Amúgy a teszt videóra várni kell mert most jön Kínából a autós tartó (20-30nap), bár lehet hogy hogy robogón fél kézzel fogok egy kicsit csinálniMég egy ötlet , lehetne belinkelni ide videókat ahogy azt az ebay-es topikba is tetted pl
F500L HD sample video
K6000 dash cam car dvr 1080pCsak hogy melyik típus milyen videót készít
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na csináltam robogó videót
Axel Voyager alkalmazás, Samsung Galaxy S2 telefon
Előre bocsátom hogy nem a legjobb szög meg rezeg is a kép , ez van fél kézzel motorozva ez ment
A hang is elment egy idő után , bár szerintem ez az erős szélzaj miatt van , kocsiba ez nem lesz probléma
GPS, sebesség adatokat egy srt szöveges fajba menti (a videón látható felirat méretett én adtam meg lehet kisebbre is venni)Eredeti videó
Égetett videó , sebesség, gps koordináták (ha minőség romlás van az a égetés miatt lehet amit FormatFactory-val végeztem)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Biztos tud/be lehet állítani, csak angolul van a menüje és én nem igazán vágom az angolt , tehát még finomhangolni kell
-
bul07
nagyúr
Na van teszt videóm a Samsung Galaxy S2 + Axel Voyager app
Először is egy olyan problémával szembesültem hogy az ebay-ről rendelt autós tartó nem megfelelő , remeg benne a készülék nem is kicsit , elégé látszik a felvételen is , majd rendelek egy stabilabbatAhogy be volt állítva 21perc 40másodper 2,59 GB helyet foglalt , beállításokkal trükközve kisebb méretett is ki lehet csikarni szerintem
1óra felvétel olyan 7.1Gb helyet foglalnaEzen a videón látszik hogy menyire remeg , az utolsó egy percben kézzel próbáltam megszüntetni a remegést
Eben hagytam hogy a YouTube valamit bűvészkedjen a remegéssel, mert észlelte és felajánlotta hogy javít rajta
Ebben kicsit szemerkél az eső( YouTube remegésmentesítés ON)
Még egy teszt ( YouTube remegésmentesítés OFF)Elég jó ez a YouTube remegésmentesítése , nem is gondoltam volna
Jó lesz ez csak kell egy rendes autós tartó , aki keveset autózik annak jó
Bár lehet hagyom a fenébe és rendelek egy olcsó felvevőt és akkor még a telefont se kell nélkülöznöm vezetés közben ilyet vagy ilyet , tudom hogy nem egy hű de valamik de egy alap rögzítésre jók
Mert egy rendes tartó 4-5$ és nem is biztos hogy jó lesz így ha megint kell rendelni akkor már majdnem annyi mint az olcsó felvevő[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ilyen az autós tartó , a alsó részén a szára ki van könnyítve nem teli műanyag, és az a baj, mert így amiatt tud remegni , ha teli műanyag lenne akkor sokkal stabilabb lenne
És a kettő közül melyik lenne jobb 047-es vagy a 5000-es
(#19) havri1
Ez a gagyi verziója közel se csinál olyan minőségű felvételt és nincs annyi csatlakozója se
Nekem csak azért kell hogy legyen[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Attól tartok hogy belóg a képbe a felfogatása , nem akarok tovább próbálkozni sok kicsi sokra megy alapon majd rendelek egy autós kamerát
Amúgy meg az az igazság az hogy nem is sokat vezetek mostanában, 24/48-ba dolgozok, motorral járok dolgozni, kocsival ritkán megyek havi párszor 8-10x , ezek közül pár ilyen 200Km feleteti ekkor jönne jól, tesómat meg nem tudom rávenni hogy vegyen pedig ő havonta 5-6000Km is megy egy kis busszal(14 személyessel)Amúgy szerinted DVR 047 vagy P5000 a jobb?
P5000mintha jobb lenne , nem csak nappal hanem sötétben is
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát ezt találtam de ez 30$,
Megéri a majd dupla ár?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Viofo VF960 G900 Dashcam 1080p Car DVR Camera Video Teszt
-
bul07
nagyúr
Igen jó minőségű felvétel, bár az ebay-en nem találtam meg hogy mégis menyiért lehetne megkapni
Máskor szokott lenni a videóban bevágás az ebay-es oldalról de most nincs, bár lehet hogy elmondja hogy mennyi az ára, de én nem érteni englis( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hát ez így tényleg sokk
Amúgy nem értem miért nem pörög jobban ez a fórum , városban élőknek kötelező darab lenne a kocsijukban egy ilyen kamera , esetleges koccanásnál igen jó szolgálatot tenne , vagy egy gyalogos, biciklis elsodrásnál
Mert zebránál féktávon belül lelépő gyalogos esetén nehéz bizonyítani hogy szinte elé ugrott a kocsinak, és nem fél perce várakozott hogy valaki átengedje
Vagy hogy ki ment át a piroson mert ha nincs térfigyelő kamera és szemtanú se megvan lőve az egész , mert ha van is sétáló gyalogos nem várható el hogy állandóan a lámpákat lesse hogy kinek van zöld[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
5éve unokatestvérem ütközött egy piroson áthaladó autóval (nagyobb képet nem találtam az autójáról)
És nem is akarták elismerni hogy piroson mentek át, szerencsére volt elég szemtanú( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Amúgy elég csak egy két ilyen videót megnézni és bárki beláthatja hogy kell egy ilyen kamera a kocsiba
[link] , [link]
Ennél a videónál a 31 másodpercben elsuhanó autó sebességére nagyon kíváncsi lennék[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ez a jó fajta GS1000 vagy a gagyi?
Találtam egy oldalt ahol tesztelik a kamerákat
K2000 teszt[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Debrecen Malompark az eleje
Nektek nincs olyan érzésetek hogy mintha kicsit darabos lenne nem folyékony, kevés képkocka miatt lenne ez az érzésem
Azért szépen figyeltél az 50-es tempóra , én ezeken a részeken hatvan felet szoktam menniMúltkor a majd Mester utca , Csemete utca kereszteződésnél én mentem a belső sávban és külső sáv tömve volt, elől egy kocsi jobbra kanyarodott sor fékezett de nem mind és pont mellettem csat az egyik megtolta a sort
Testvérem tegnap este ezt művelte édesapám kocsijával , mentek át az övéért a karosszériáshoz , most meg gondolhatjátok melyik kocsi megy
Szépen telibe vágott egy őzet , egy éven belül a másodikat , az előzőnél 500.000ft-os kár lett egy 14 személyes kisbuszban, összesen három év alatt három őzet ütött el, fácán nyúl nem is számolva (ekkor csak a lökhárító reccsen), és nem tudtam rábeszélni hogy egy min casco vagy egy vadkár biztosítást kössön
És erről sincs videó mert a kocsiban nem volt rögzítőAjánlom mindenkinek hogy cascot kössetek évi 5000Ft-ért már lehet minit kötni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Igen fizet a cacso, de pontosabb részleteket nem tudok, de se testvéremet se édesapámat nem tudtam rábeszélni anno mikkor évfordulós kötés volt
(#60) H1N1
Akkor te is észrevetted megnyugodtam hogy nem csal a szemem[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
És ha Format Factory-val átkódolnád más formátummá
-
bul07
nagyúr
Létezne hogy ez a két "DVR 047" nem egyezik meg belsőre olcsó, drágább
Amúgy te melyiket vennéd a 047 vagy a P5000-et ?
-
bul07
nagyúr
Megnéztem elég jó a képe
De miért nem látszik a dátum, idő?
Meg mintha hullámozna a kép( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
És a dátumot is az vágta le
havri1 tudnál felrakni egy natúr videót mindenféle Youtube rásegítés nélkül , plz
-
bul07
nagyúr
Na én is belépek a klubba, ezt rendeltem meg , már csak meg kell érkeznie
-
bul07
nagyúr
Hát nektek van kamerátok az enyém még nem jött meg , pedig lenne mit filmre venni ha vezetek
-
bul07
nagyúr
Az elsőhöz csak árban tudok nyilatkozni itt 3900Ft bár garancia kérdéses(mondjuk ha el is romlik és újat kell rendelni akkor is árában lesz az ember, ha nem nézzük az ipon-nál a szállítást mert ha nem személyesen veszed át akkor 3db is kijön belőle)
16GB menyi fér ez változó felbontástól , típustól , rögzített formátumtól függően
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Lejárt a szerkesztési idő
Amúgy DVR 047 a Kínai kódneve YouTube találatok , nézd meg hogy neked elég e minőségeHú ez egy jó videó
Ezek a típusok vannak tesztelve[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Jó hát persze de legalább egy helyen össze vannak szedve a tulajdonságaik
YouTube meg megmutatja a valóságot , hogy mégis milyen felvételeket készítenek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Asmodeus01 #132 üzenetére
Winner_hun-al ved fel a kapcsolatot ő segít ebay-as vásárlásban
Itt a hirdetése is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Nekem olyan szabályom van hogy , fél áron megéri de már háromnegyed áron nem
Mert ha fél áron megveszed akkor ha fél egy év múlva el is romlana akkor is lehetne rendelni újat és még akkor járna az ember a magyar teljes árnál
Amúgy ebay-en műszaki cuccnál nem érdemes pozitívat adni csak a két hónap letelte előtt (eddig lehet értékelni), mert amíg nincs értékelve könnyebb tárgyalni , tehát hiába jön meg mondjuk 20napra nem érdemes pozitívval zárni csak majd a 59napon mert addig van egy adu ha valami gond merülne fel( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz MunezXBK #155 üzenetére
Ezt a hozzászólásomat nézd meg
Amúgy használható de nem éri meg, pár ellenérv
Telefont közbe nem lehet használni
Hívást fogadni egy bluetooth headsettel lehet , de már hívást nem lehet kezdeményezni
Csak kopik a telefon , egy félre sikerült mozdulat és van egy plusz kar a telefonon , ami akár elég sokba is fájhat eladásnál
Állandóan éri a nap a telefont ez is károsíthatjaEgyszóval vészhelyzetben egy alkalommal még jó , de amúgy érdemesebb venni egy olcsó DVR kamerát az ebay-ről
Én is ezt tettem
-
bul07
nagyúr
válasz Asmodeus01 #159 üzenetére
Még nem érkezett meg, 12-én rendeltem ezt
Kíváncsi vagyok hogy mit tud majd , remélem olcsó húsnak nem lesz híg a leve
Jöhetne már amúgy , ma is autókáztunk vagy 150Km , csak azért hogy tesóm megtudja menyit tud menni egy tank üzemanyaggal, a végét kellet kihajtani
Kia SEE'D-et(2007-es de 2009-be lett forgalomba helyezve) vett 20napja és most még a kiismerés ideje van, 55litterel mentünk 1040Km-tert (5.2 fogyasztás , és több mint felén ment a lékondi is)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Elméletileg nekem is megjött
De csak akkor tudom biztosra mondani ha kezemben a csomag
Ami lehet csak holnap lesz mert akkor megyek hazza a munkából[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
És igen megérkezett a vásárolt DVR
Ezt vásároltam meg , elméletileg "P5000" de ki tudja a dobozán nincs pontos típus jelölés , mert dobozában érkezett nem csak egy zacskóba összeszedve
Dobozba volt
maga a készülék
adatkábel
autós töltő
tartó
manual(angol+gondolom kínai nyelven)És ami meglepetés be lehet állítani a MAGYAR menüt , ennek nagyon örülök
Pár kép a dobozról meg a készülékről
[link], [link],[link], [link]Teszt videók ma vagy holnap de lehet hogy később ahogy az időm engedi (robogómat viszem szerelőhöz lehet ráfogatom a robogóra )
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Most hogy nézegetem azért a magyar menü nem teljesen magyar maradtak angol menüpontok is
Pl
Motion detect
Loop Rec
Loop Time
ezek voltak a videó beállításoknál meg van ugye a készülékre vonatkozó
Panel Protect
Power freqvencyPersze van ami egyértelmű hogy mi de van amire rá kell jönni
Panel Protect és van 4 lehetőség OFF, 30sec, 1min, 2min
Ezt még nem tudom hogy mit csinálUser's manual-ja nem egy nagy szám sőt lehet hogy egy régebbi szériáét tették a dobozba mert nem minden menüpont szerepel benne
(#176) MunezXBK
Igen nem nagy és a felfogatója se nagy
Viszont a felvétel minősége még kérdéses szoba felvételek elégé zajosak de teszek majd próbát mint a három felbontáson 1280x720, 848x480, 640x480[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Pár teszt éjszaka
De messzemenő következtetéseket ne vonjatok le , mert édesapám kocsiján még nincs rendesen beállítva a lámpa és a tompított nagyon közelre világít emelni kell rajta nem kicsit
De nem a legjobb , bár nem is igen számítottam jobbra csak 4.000Ft a kamera, ha nappali felvétel tűrhető lesz akkor már megérte( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Olyan lesz amilyen lesz , nem sokba került így nem várok csodát
Legkésőbb szombat este teszek majd fel mert lesz egy 200Km-es túrám , délutáni fényviszonyok mellet
Viszont az 5perces vágások nem jók, túl nagy a mérete, 5min=340MB
15perc 1GB, 16GB-ra 4óra felvétel fél felAmúgy az aksija be van építve és min 30 percet bírt már , mert töltés nélkül annyit már piszkáltam de szerintem 60percet simán kibír még kijelző használat mellet is
-
bul07
nagyúr
Olyan kamerát ne vegyen senki amilyet én vettem
Csak ha valaki keres a fórumba "P50002(ki tudja melyik verzió) és link a termékhezEgy felvétel nappal(1280x720) , hát csalódtam nem is kicsit
Majd még szombaton tesztelem más felbontásokon is de nem nyerő a képe , a színek fakók, zajos a felvétel, a darabolásnál az első 5sec darabos (amíg utol nem éri magát)
Épen ara elég hogy rögzítve legyen de rendszám már nem olvashatóHátha kisebb felbontáson más képe lesz
Minden ilyen készülék ilyen képel rendelkezne? Szerintem valami nagyon gagyi szériát fogtam ki.
Amúgy szerintetek hibás a kamera vagy ez ennyit tud , csak azért hogy kérjem vissza az árát hibára hivatkozva ?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát lehet nem szenvedek vele és simán refundot kérek , nem jött meg címszóval
Még a végén tényleg vissza kelne küldenem de az ahogy írod is nem érné meg
Csalódtam , a netten nem ilyen felvételeket jegyeztek ehhez a típushoz
Lehet úgy van mint minden kínai dologgal hogy az első széria még hozza úgy ahogy a minőséget de a későbbi kiadásokban már spórolnakK6000 tényleg elég jó a képe , bár ezt már lehet hogy jobban GPS-nak néznék és nagyobb veszéjben lenne parkoló autóban
Megteszed hogy ebay-es linket is dobsz majd hogy mégis pontosan milyet keresek[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nem volt
Előző hozzászólásomat szerkesztettem , kérlek olvasd el
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
És tényleg , nem vagyok már friss 6óra múlva kelhetek is megyek 24órázni
Ez is jó ha van még alternatíva ebben az ársávban akkor ne tartsd magadba (érdemben péntek este tudom majd megnézni a lehetőségeket)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Te melyiket vennéd meg
K6000 vagy K2000
Mintha a k6000 többet tudnaVisszakapom majd a 4e meg eladom ami most van áron alul 3500-ért és már meg is van rá a keret
-
bul07
nagyúr
Még sok videót megfogok nézni
Viszont van még egy hátránya hogy a tartójáról lefele lóg , mintha sok helyet fogna a szélvédőbőlAmit most használok az pont jó mert a tükör mögött szinte el is fér
Amúgy ma majd rakok fel minden felbontáson videót , már ha lesz időm, mert már megvan csak fel kell tölteni
-
bul07
nagyúr
Hát mivel COOLER MASTER Hyper 212 EVO hűtőt amit most vettem nem tudom beszerelni egy óra alatt így elkezdtem feltelni a videókat
(Ha az angol szövegel bármi probléma lenne kérlek ne tartsátok magatokba javítom ha kell, Google fordítóval írtam A szöveg az lenne hogy : Nem vagyok elégedett a felvétel minőségével )1280x720
848x480
640x480, mintha ezen a felbontáson nem lenne annyira zajos[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mind a három videó ugyanazon a beállításon volt , mert mintha a középső nem lenne olyan éles
Buszba neked olyan kéne ami a utasokat is veszi titkosan
(#271) MunezXBK
S4-ben egy picikét jobb kamera van , és nem is 4e Ft volt
De tény ami tény ennél lejjebb már nem igen van[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Igen színpatikus ez a Mobius DVR , bár hogy nincs kijelzője érdekes lehet beállítani hogy mit vesz fel
Mondjuk csak egyszer kell beállítani mert olyan kicsi hogy jól el lehet dugni és nem kell ki be szerelni, tükör mögött szinte észrevehetetlen lehet[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz pusi1981 #294 üzenetére
Ha lehet felbontást váltani, akkor minden felbontáson készíts már tesztvideót
-
bul07
nagyúr
19:03-tól az éjszakai felvétel igazán meggyőző
És érdekes hogy pc programból lehet állítani a dolgokat( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz pusi1981 #303 üzenetére
Tűrhető felvétele van
Bezzeg ma mentem 600Km és semmi említésre méltó nem történt , pedig már készültem hogy berakom ide is ha történik valami
Egy ráfutásos balesetet láttam de az is egy perccel azelőtt történt hogy odaértem
-
bul07
nagyúr
Személyes vételnél csak hiba esetén jár a 3 nap csere vagy pénzvisszafizetés, csak a bolt jóindulatából van olyan hogy nem tetszés miatt le lehet vásárolni , semmi nem kötelezi rá őket(karácsony tájékán millió egyszer elmondják a híradóba is hogy csak a bolt jóindulatán múlik)
8napos elállás joga , rendelt dolgoknál van[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Azért aktív részvevője egynek se legyél
Ez tuti benne lesz a mai híradóban [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest