Hirdetés
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #78253 üzenetére
Évekig UMP/P250 volt a kedvenc fegyverem
Aztán rengeteg órát tettem AK/AWP/Deag gyakorlásba, de előbbi kettővel sokkal jobban lehet táncolni.#78254 .LnB
Még 2000-ben (hogy válaszoljak a 78255-re is) volt az, hogy egy sokemeletes irodaházban dolgoztam, ahol minden szint a mi cégünké volt. Az alattunk lévő szinten már akkor egy kis CS közösség volt, meggyőztek minket, hogy játsszunk egymás ellen, (természetesen szint-szint ellen, hogy ne legyen esélyünk)
Egyszer volt olyan, miután már leesett, hogy a nagyobb fegyverekkel át lehet lőni a falakat, megvettem a szerintem legnagyobb fegyvert, az M249-et, odasétáltam kívülről a bárpulthoz, és végigsoroztam a falat - el is hullott egy védő.
Na utána pár perccel az egész stáb felrohant hozzám, és eléggé ellentmondást nem tűrő stílusban követelték, hogy kezdjek el játszani. Nem értettem, hogy miért, de folytattam, mire lógó orral elsétáltak.
Naiv kezdőként nem is hallottam akkor még a wh-ról...
(Ja ugyanott volt olyan, hogy beléptem, bedobtam egy gránátot a bárpult mögé, kimentem, addigra már repült a védő - talán emiatt volt az előző eset az utolsó csepp...) -
.LnB
titán
Egyébként ha nem titok, ki mióta CS-zik?
Mert én és ezt nagyon fura leírni, de amolyan "nagy öregnek" érzem magam, aztán lehet, hogy rosszul érzem. Én még valamikor 1999-2000 körül kezdtem. 2000-ben vagy 2001-ben kezdtem el neten játszani.
Az első CS-s emlékem még a PC Guru cd-s mellékletéből van. Azon rajta volt az egyik korai CS verzió. De nem értettem, hogy a pályán (sose feledem cs_assault volt) miért nem tudok bemenni egy csomó ajtón. Meg van nálam fegyver, de nem lehet senkit lelőni, csak a túszokat. De azért meg büntetés jár.(akkoriban nem voltak még botok) Ez a CS sz*r!
1.6 és source nagyon pörgött. Aztán CS:GO-t is nyomtam még valamennyit, de nem emlékszem, hogy mennyit. Az megvan, hogy amikor a fiam született, akkor ha CS-ztem is, a WoW volt az elsőszámú game. Mert emlékszem, hogy amint megtudtuk, hogy jön a pici, én "hősiesen" abbahagytam a WoW-ot, és gondoltam keresek valami kevésbé időigényes játékot. Ez lett a Dota 2.Nos, aki Dotázott, az tudja, hogy mennyire időigényes az is...
Szerintem egy 13 évet kihagytam CS-ben (meg sok évet a PC gaming-ben is). Úgy álltam most neki. -
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan #78252 üzenetére
Megfizettem én a tanulópénzt ehhez a hozzáálláshoz.
Három dolog kellett ehhez. Az első az volt, amikor még nagyon-nagyon régen, helyi LAN-on nagy pofával ordibáltam a nálam jobb osztály/évfolyam társaimnak, hogy csalnak. Azt évekig hallgattam, még akkor is, amikor már tényleg jobb voltam náluk.
A másik viszont még cikibb volt. Volt régen Source-ba egy (talán) Obi cup nevű verseny. És annak az online kvalijának első fordulójába magát az Obi csapatot kaptuk. Akik akkor még full ismeretlenek voltak. Iszonyatosan elvertek minket. Kegyetlen pixelshotokkal meg ilyenek. Na én nagy pofával rohantam valami fórumra kisírni a lelkemet, hogy ezek tuti csalnak!! Aztán szép lassan az Obi az egyik legmeghatározóbb CS:S csapat lett itthon, olyan nevekkel mint res1st... Ezért kell előbb gondolkodni, aztán vádaskodni.
De, ezek már elévültek.
Viszont ezekből, és némi önértékelésből sokat tanultam.
A harmadik meg az, amit már írtam. Idővel volt szerencsém nagyon jó játékosokhoz. Meg is ismertem a magyarok közül sokukat.
Azóta meg volt már velem is olyan, hogy a helyi lan-ról megkértek szépen, hogy távozzunk...Falun így megy ez.
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78252 üzenetére
Engem speciel rühellnek emiatt
Én run&gun stílusban játszok, nagy ritkán fogok a kezembe AWP-t és még ritkábban valami rételmes M4/AK-t.
Annyira nem az éppen aktuális meta-t játszom, hogy ezzel összezavarom az ellent és természetesen csaló leszek az ő szemükben.
Darabig amúgy én is tűröm az ilyen "biztos jó napja van, szerencséje volt" és hasonló társaikat, de ritkán nekem is betellik a pohár. Ettől függetlenül a folyamatos csalózást nagyon nem szeretem, ami amúgy is csak egy lefelé menő spirálba lök és akkor tuti egyre rosszabbul fogsz játszani amitől az enemy egyre jobbnak fog tűnni. -
GhanBuri Ghan
őstag
Irigyelem a hozzáállásodat, engem borzasztóan tudnak idegesíteni a csalók (amikor casualban sorban jönnek az ikonok a fal/köd mögött beadott scout fejesekről...) ilyenkor mindig úgy érzem, hogy ellopták az időmet.
Viszont az is igaz, hogy pont a csalók nagy száma miatt van, amikor csak a demo visszanézése után derül ki, az én nézőszögemből nagyon gyanús eset az ellenfél szemszögéből "semmi extra" volt - rendes szűrés esetén könnyebben elkönyvelném ezeket "hát ez van"-nak.
(velem is volt olyan, hogy infernón SG-vel a kezemben ugrottam le balkonról, közben láttam, hogy rakótól nem messze ott vár rám egy védő, egyetlen egyszer megnyomtam a tűzgombot (totál feleslegesen, mert ugye ugrás közben rohadt nagyot szór), mindezt az esélytelenek nyugalmával, ezért nem is céloztam rá, csak úgy mellé. Beadta. A fejest. El tudom képzelni, hogy minek voltam nézve akkor)
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78250 üzenetére
Isten ments, hogy én bárkit is védjek ebben a politikai helyzetben (sose tenném). És most sem azért írom ezt. De a politikai befolyás nélkül sem tartott soha sehova ez a magyar scene. Ez az egy, ami nem változott az általam kihagyott évek alatt.
Abban a közegben, ahol Kodiak mind a mai napig megél egy 3D elleni győzelemből, meg egy WCG legjobb 8-ból, az szépen leírja a magyar scene történelmét.
Nem akarok Dead Fox, Torzsi, és a Sl3nd felemelkedéséről okoskodni, mert nem sokat tudok róluk. De gondolom az volt a döntő pont, a karrierjükben, amikor eltávolodtak a magyar scene-től.
Na meg, amin voltam V4-en, az tök jó volt, és addig korábban ilyen minőségű verseny nem volt itthon. Hát most az "mellékes", hogy pont a választások előtt lett rendezve.
Most meg lesz ez a Starladder lan, talán csurran-cseppen majd abból is tenerifei nyaralásokra.
-
Lacccca87
addikt
Egyébként politika vagy sem, ezen "díszes" társaságoknak köszönhetjük javarészt hogy nem jutott szinte sehova a magyar e-sport. Ahol az önös érdekek ellentétben voltak a köz érdekével. És egyesek inkább elmentek 4x Tenerifére nyaralni minthogy beérték volna kevesebbel is és azt a pénzt befektethették volna a közösségbe (amiből később sokkal többet vehettek volna ki, de ez jellemző Mo.-ra....azonnal és minél többet nyúljunk le ha alkalom adódik rá).
Én a bőrömön éreztem végig amíg az ICL-t csináltuk (és az csak néhány játék de ez ment ott is amiben mi benne se voltunk pl LoL), szemtől szembe mézes mázos minden szupi minden tecik duma. Aztán az ember háta mögött meg szöges ellenéte + ott tesznek keresztbe ahol csak tudnak vagy nem szégyellnek.
Rengeteg ötlet és kezdeményezés ment a levesbe ezek a régi időkből visszamaradt prazatikák miatt. És sajnos ezek már kinevelték a slepjüket maguk után így jelenleg esély sincs a változásra rövid és középtávon. -
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78248 üzenetére
Pedig az az esport millás (Battlefield-es) B.Balázs, azt hiszem dang volt a nickje? Az "mekkora forma".
De hát röhöghetek én itt rajta. Aztán, hogy megszedte magát mostanra?! Mindehhez csak gyomor kell. Na de ez teljesen politika, ezért bele sem kezdek, nincs itt helye.
-
Lacccca87
addikt
Van ilyen "GO TV" - vicces de szerintem ennek nem látt más neve a köznyelvben
-
Így hogy LnB említette a Dota2 ős cast-okat nem is értem miért nem rakták bele amikor a motor szinte ugyanaz és egy nagyon jó feature volt.
Blast közvetítés jogát nem valami Bence vagy milyen csater vette meg? Legalábbis mintha erre a névre emlékeznék, de co-operációban csinálják az egyik magyar esport szervezettel (már azt se tudom jelenleg kivan meg ki nincs, HUNESZ, espor milla és tárrsai, de összegző néven hívhatjuk őket parazitáknak mert sokat nem tettek hozzá az esport fejlődéshez, a V4FS ligában is cska lenyúlták a pénzt)
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78244 üzenetére
Jaa, olyan még lehet, hogy 1.6-ban is volt. De nem erre gondoltam.
#78246goccer
Tényleg régen volt ilyen, hogy vadásztuk a meccs ip-ket.#78245wjbhbdux
Na nem baj. Mert a közvetítések színvonala viszont nem rossz. Elnézem én a Freya-t ahogy elemzi a meccseket a szünetekben. De azért az angol kommentátorok is eltudnak menni vállalhatatlan szintre néha. Most a Blast alatt volt pár debil megnyilvánulás amin csak pislogtam. -
goccer
aktív tag
válasz
wjbhbdux #78245 üzenetére
CS2-ben annyi van, hogy a major-ök alatt a kezdőoldalra beágyaznak egy twitch streamet. Meg követheted az ágrajzot, tippelhetsz a kimenetelekre stb.
Egyébként meg ha van GOTV (vagy minek hívják manapság) ip-d akkor meg tudsz spectelni szerintem bizonyos meccseket CS2 alatt is. Ebben nem vagyok biztos, GO-ban tuti volt, de CS2-ben sose használtam. Mintha rémlene a hltv match page-ekről, hogy megosztják néha az ip-t, de lehet keverem már GO-val.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78242 üzenetére
Source-ban nem volt az tuti. Akkor a rosszul emlékeztem. Dota 2-ben (bár azt is jó régen játszottam) úgy volt, hogy volt rákülön menüpont. És ingame ment a meccs. Tudtad kezelni a kamerát, azt néztél akit, amit akartál. De nézhetted a hivatalos observert is. És lehetett különböző nyelvű hivatalos kommentátorok közül is válogatni.
Azt hittem, hogy a Watch menüben lehet majd így nézni a meccseket, és mivel a major győztesek ott vannak, ezért hittem azt, hogy csak a major-okat közvetítik így.Ha már Kodi, azon meg is lepődhettem, hogy nem is közvetítheti akárki a mecceket. Vagyis nem mutathatja a képet. Durva. Bár itt gondolom nem a Valve-on múlik, hanem a versenyt rendező cégen. Múltkor az ESL alatt volt magyar kommentáros közvetítés. És meglepetésemre nem is rossz. De a Blast alatt nincs most az sem. Gondolom ugyan így a jogok miatt.
Hát ez van amikor ekkorára nő a biznisz. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78240 üzenetére
Áh, ez nem csak ma divat. Ha valami, akkor ez aztán semmit sem változott. Én elég sok évre áttértem ugye konzolra. És ott azért becsúszott néha egy kis multiplayer, például R6:Siege. És az a vicc, hogy ott is ez megy. Pedig konzolon nem is lehet külsős programokkal csalni. Egy dolog van, amikor mindenféle kütyük segítségével egérrel és billel játszanak kontrolleresek ellen ugye. Na ott meg állandóan ez megy..
Egyébként durva nézni a profi meccseket, ott mindig be van kapcsolva a közvetítésben az x-ray. Brutál, hogy mennyire tudják, hogy hol a másik.
Tényleg ha már közvetítések. A CS-ben nincs, vagy nem volt ingame közvetítés? Amikor a játékból lehet nézni a meccseket, és váltogatni a játékosok között? Dota 2-ben még különböző kommentárt is be lehetett hozzá kapcsolni. És nekem mintha rémlene, hogy a CS:GO-ban volt ilyen. Vagy csak a major-ok alatt van ilyen?
-
-
.LnB
titán
válasz
Elemental #78236 üzenetére
Erről írtam a napokban már azt hiszem. Engem nem foglalkoztatnak a csalók. Nem figyelem, nem kattogok rajta. Mivel volt szerencsém régebben is top játékosokhoz, és láttam, hogy miket meglőnek így én elhiszek sok mindent. Meg bárkinek lehet jó napja, jó mapja. Én is megkaptam már most hétvégén, hogy csalok. És jól ki is volt vesézve chatben, mert "tech pause" volt egy kilépő játékos miatt. Harminc valamennyibe lőttem magam dust2-n. És ebben nagyon sok 3-4 kill volt. Sírt is az ellen. Én meg írtam, hogy az életemben nem csaltam sose. Tudom, bóják ellen, nem is flexelésből írom. Csak példaként, hogy mindenkinél, mindig van egy jobb játékos..
Ha pedig valaki egyértelműen, bután csal, azzal meg nincs mit tenni. De mivel Competitive matchmaking-ben nem látom az ellenfél nézőpontját, így nem is tudom megállapítani.
Egy csapattársam volt, aki hihetetlenül tudta, hogy mikor-hova kell tartani awp-vel. Mosolyogtam is, hogy na ő wh-zik. De aztán kikaptunk mégis.Esküszöm engem az emberi butaság a random csapattársaktól, sokkal-sokkal jobban felcsesz, mint ha csal valaki. Egészen elképesztő játékosokkal találkoztam már most, ez alatt a rövid idő alatt. Se nem hall, se nem lát. De konkrétan. Hát az mi, hogy szinte egész hétvégén úgy kellett használnom dust_2-n a smoke-okat, hogy a saját csapattársaimat próbáltam vele életben tartani??! Minden körben nullára veszi magát mindenki. Persze utility-t sose. Ha mégis, a flash-sel egy embert képesek vakítani, engem. És ha egy helyen 8-szor lövik ki, akkor ő kilencedjére is megpróbálja.
És hát az örök kedvenc, a sláger jelenet, amit mindannyian ismerünk. Amikor valami csoda folytán megbeszéljük, hogy merre megyünk. És tényleg szinte mindenki arra is indul el. De csak szinte, mert a bombás a k*rva pálya teljesen ellentétes pontján hal egyedül.
De hát ilyen rége is volt..
Persze nem mindig ezek vannak. Vannak tényleg jó meccsek. És van olyan jó meccs is, ami sajnos rajtam megy el, az én ostoba hibámon. Szóval nem minden, és mindenki sz*r, és csak én vagyok pro.. De azért na.. -
.LnB
titán
Hétvégén ment az óra a CS2-be rendesen.. Szép lassan arcul csak a "valóság"..
Nyugtassatok meg, hogy a Premier színvonala jobb mint ennek a sima matchmaking-nek!
A játékos bázis 90%-a Orosz? Állandóan mintha Oroszul beszélnének, irkálnának. A Dota 2-es órák is arra tökéletesek voltak régen nekem, hogy Oroszul káromkodni azt elég jól megtanultam.. Nagyon vegyes volt a színvonal az egész hétvégén. Mintha 22:00 óra körül már értelmesebb játékosok maradnának, és a dust2-t (és talán mirage-t) kerülni kell. Szombat este elég sokat nyertem zsinórban, amit vasárnap délelőtt "vissza is kaptam".Elvileg holnap meglesz a fejhallgató. Alig várom már, mert így nagyon nem jó, hogy nem tudok infózni. Lehet jobb lesz ha elkezdünk összegyűlni, és mixelgetni innen a topikból.
Egyébként zseniális ez a CS2. Sok újdonság van számomra benne, és összességében nagyon bejön az egész. Az "új" pályák is. Mondjuk egy személyes stat menü elférne a játékban, K/D-vel W/L aránnyal.Esport:
11:00-tól Vitality - Mouz. Szurkolok majd torzsiéknak. De a Vitality nagy falatnak bizonyul nekik mostanában (mióta nézem újra a meccseket).
Most, hogy már ismerem nagyjából a skineket, és az árakat. Kellemes meglepetés, hogy a profiknál sem az van, hogy mindenki a legdrágább sinekkel játszik. Persze az AK és az M4A1-S szinte mindenkinél top skin, de a többi az nagyon vegyes. Sok Black Lotus M4A1-S-t is láttam, ami szerintem is nagyon szép skin, és olcsó is. -
TcK-BOY*
tag
Sziasztok,
Valaki segítsen! Nem tudok normálisan játszani, mert állandóan összeomlik a játék...
Már volt windows újratelepítés is, driver, minden de nem oldódott meg...
Van hogy simán egyszercsak versengő közben bezáródik a játék, van hogy integrity hibával leáll, és utána 10-20 percig el sem indul a játék, persze addigra kapom az eltiltást mert nem csatlakoztam vissza...
Tud valaki erre megoldást?
Konfig:
AMD R5 5600
G.Skill Aegis (2x16gb) Kit 3200mhz
Sapphire 5600 XT -
Serpiko
addikt
Konzol ki/be kapcsolás beállítom egy gombra (Hpme) mondjuk, de nem működik. Mi a megoldás?
-
bager13
aktív tag
válasz
Elemental #78225 üzenetére
Előtte 5 évig Artist 3-at használtam, az is teljesen jó volt. Ez annyival tud többet, hogy a szoftveres háttér nagyon ott van, plusz a WiFi.
(Az Artist 3 előtt meg a merev párnázott pántos modellt használtam 5 évig, azt is nagyon szerettem, csak a pánt eltörött. Ez volt a típushibája)
-
bager13
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78213 üzenetére
Nekem ez a audiotech vonal nem jöbb be játékra. Hiába volt jobb/profibb a hangminőség/a hangzás a trapokat nem hallottam jól és pontosan.
A SteelSeries ellenben nekem bejött etéren, azóta is kitartok mellette. -
.LnB
titán
Torzsiék megint hatalmas meccset játszottak a Spirit-tel!
-
Lacccca87
addikt
SS Arctis 3 (talán 2019-es verzió) amit használok, szerintem bőven elegendő (a virtuális 7.1 -et be se kapcsoltam rajta), asszem ez már nincs is hanem Nova az utód modell. Én kb 21-25e vettem ha jól emlékszem, de többet nem szántam volna rá, nem érzem/gondolom hogy egy komolyabb fülessel jobban tudnék játszani.
-
bepken
veterán
mindig van drágább, de azon/azzal is lehet ugyanolyan szarul játszani szerintem
nekem spec már ez a 30k+ is átlépi a gamer fejhallgatóra szánt lélektani határt, viszont ahogy látom, itt tartanak az árak, ja....sajnos az enyémnek is nemrég ment szét a párnája, szóval valószínűleg rövidesen csere lesz. (mondjuk nekem csak egy kis Stinger Core van évek óta
)
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78213 üzenetére
Én is sokáig játszottam Sennheiser fülessel, és álló mikrofonnal. Talán azt cseréltem le a Hyper X-re. És egyébként ha szántam volna rá most pénzt, én valami Audio-Technika cuccot vettem volna, nem gamer-t. Sosem volt AT-m, és mostanában megkívántam..
Itt most annyi mentségem van a Pro X fülesre, hogy ez tényleg csak game-re kell. Régen azért sokkal többet számítógépeztem, zene is fontos volt, és a jó hangzás. Most semmi ilyenről nincs szó. És nem is várok egy gamer fülestől, stúdió minőséget.
-
Vismajor01
addikt
Én próbáltam sok fülest, végül feladtam a gamer fejhallgatókat mert mindegyiknek fos volt a mikrofonja.
Ugyh 15 körül vettem dedikált mikrofont, és egy Soundcore Q30at mert mindenki dicsérte. Így jobb a hangzás mint bármelyik gamer füles, és jobb a mikrofon mint bármelyik gamer füles.
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78211 üzenetére
Nekem is Cloud volt, az a fasza (azt hiszem) első szériás, amiben még a Takstar Pro 80 belső volt. Csak az évek alatt elkezdett önmagába roskadni mint egy feketelyuk. Mállott szét az egész. Ragadós lett a műanyag, foszlott a párna..
Nyilván azért vettem meg a Logi-t mert láttam, hogy G2 shox pref beállítás van a szoftverben. Attól leszek én is pró plaja!
Félve írtam, hogy ezt a Logi-t veszem, mert látva a mostani árakat, azt hittem majd lehurrogtok, hogy hát az nem jó.. 100 ezerért kell venni valami csilli-villi Razer-t.
Amit amúgy sose vennék, sőt semmi Razer-t. Utálom azt a márkát, halomra haltak az egereim régen. Mondjuk akkoriban elég lassan esett le, hogy nem kellene a DA-kat venni, mert gari lejárta után úgy is duplaklikkes lesz mind.. de ez már az én hülyeségem volt.
-
.LnB
titán
válasz
bepken #78209 üzenetére
Tegnap, 3 ruszki csapattárs, csak putyinul nyomták a vakert. Írtam nekik, h english pls. Nem érdekelte őket. Mondjuk ahogy játszottak, csoda hogy az anyanyelvükön tudtak kommunikálni..
A másik meg a inkorrekt kommunikáció, amikor meglátnak egy embert, aztán call-olják a (pl.) full B támadást..Jó de én amilyen szinten játszom lvl10-es accal, Competitive matchmaking-ben, ott ez van. Nem is nagyon akadok fent ezeken. Na meg amíg egyedül játszom, addig ezt el kell fogadnom. De egyébként vannak jó meccsek is, jó csapattársak. Sőt én is lassan kezdek szép dolgokat csinálni. Tegnap is USP-S-sel leaceltem, hozok 1v3-at. Ilyenkor örülök magamnak, de rögtön leesik, hogy milyen ellenfelek ellen is játszom..
Na mindegy is, ez még ilyen mókamiki szint. De most, ennyi év kihagyás után erre is van szükségem.
A rossz csapatkommunikáció, nekem így is jó most, hogy megtanuljam olvasni a radart. Nem csak azt, hogy feltűnik rajta egy ellen, de megpróbálni beazonosítani a poziját is. -
bepken
veterán
én mostanában azt kívánom, egyeseknek bárcsak inkább ne is lenne mikrofonjuk....főleg premier meccseken.
de amúgy ja, sokkal hasznosabb tagja tudsz lenni a csapatnak, hogyha jókat infózol. szerintem olykor még a frageknél is fontosabb (volna), hogy a csapattársak jól infózzanak egymásnak. na ez premieren, random csapattársakkal elég kétesélyes, hogy működik e
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78207 üzenetére
Logitech G Pro X
Nem vagyok hajnaldó többet költeni erre. Akkor mi maradna skinekre?!
Agyrém, hogy milyen árak vannak mostanság, mióta én utoljára fejhallgatót vettem. -
.LnB
titán
Tegnap megnyílt a premier. De ahogy Vismajor01 kolléga is utalt rá, mikrofon nélkül neki sem állok ott játszani. Épp most keresgélek fejhallgatókat, mert a gyerek pont nemrég törte el ami van.
Elvileg meg is van, hogy mi lesz.
-
.LnB
titán
Remélem ezen a BP-i Starladder-en is Freya lesz a desk host. Akkor az első sorba veszek jegyet.
Ez az oldala is sokat fejlődött a CS-nek úgy látom, mióta én nem néztem versenyt.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78200 üzenetére
wat? 50 eurós láda... ilyeneket max streamerek nyitnak ki manapságAzta rohadt, akkor ezt jól benéztem tegnap...Mondjuk kíváncsi lennék, hogy elvitték e volna, ha 40 körül felteszem marketre..
Ja neeem!! Keverem. Huhh bazdki, megnyugodtam. Revolution case volt. És ugye a Headshot AK... Amúgy egy Insomnia Mag-7 jött belőle.
Megvan már miért a Bravo láda jutott eszembe elsőre, mert itt olvasgattam vissza, és valaki linkelt képet, hogy ő azt kapott... szerk.: [link]
-
.LnB
titán
Lenne még egy kérdésem, a matricázásról. Tudom, hogy vannak tök jó sticker craft-ok, nézegettem már én is párat. De miért van az, hogy a legtöbb fegyverre csak "fel van hányva" a 4-5 matrica, aztán kész? Mindenféle esztétikát nélkülözve. Ennyire csak az érték számít, hogy rajta legyen, aztán kész? Ilyenekre gondolok például: [link]
Én próbálom dizájnozni kicsit a fegyvereket a matricákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Politika
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Microsoft Excel topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro max , 256GB független
- HP 250 G9 másfél év garis! 15.6" Intel i5-1235U 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro magyar billentyűzet
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Product RED újszerű független dobozában + tok + üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest