Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
A legtöbb kamerát szivargyújtón kell hagyni és gyújtásra indul a felvétel, leállításkor meg kikapcs (némelyik kamerán állítható a késleltetés ideje)
Javaslom az első hozzászólás átböngészését. [link]
Give them hell Ukraine!
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
szeretnék venni egy ilyen kamerát, de konkrét típus jelöltem még nincs.
amit nagyon nem értek, az a kamera tápellátása: minden induláskor be kell dugni a szivargyújtóra? vagy van olyan, aminek pár órát kibírja az aksija?
A GPS-t nem érzem szükségesnek, de a jó képminőség fontos, főleg, hogy sokat vezetek éjszaka. 10-20k közötti árfekvést tartanék optimálisnak.
Mit javasoltok?köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
lazac_
tag
Éjszakai felvételem, bringáról:
[Mobius 1080p 30fps éjszaka]
Hiányzik az autó fényszórója hozzá. (az utolsó pár másodpercben látszik, ahogy elmegy egy autó, hogy nem lenne ez rossz) -
bul07
nagyúr
Ipon újabb írása autós kamerák témakörében
Mediatech MT4041
Evolveo CarCam F140( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lazac_
tag
Itt részletes info található a Mobius-ról angolul tudóknak.
Akkut nem teszteltem, 80 percet írnak teljes feltöltéssel (520mAh li-polimer a beépített áramforrás). Töltése kb. 2-2,5 óra.
Folyamatos felvétel beállítható, ilyenkor a legrégebbi videót törli természetesen.
Az éppen vett felvétel írásvédetté tehető egy gombnyomással (tehát nem íródik felül, ha meg kell tartani valamit), de erre nincs külön gomb, a MODE-ot kell megnyomni.
A klipek hossza változtatható (loop recordingban csak 3 vagy 5 percet enged beállítani, amúgy 5 féle hossz van), két klip között nemhogy szünet nincs, de kb. 1 másodperces átfedésben kerülnek eltárolásra.
5 perc 1080p 30fps "standard" tömörítésű videó mérete ~550MB.
SDXC kártyát is támogat, FAT32 (4GB fájlméret limit) ill. exFat formázást ismeri.Éjszakai felvételt is csak bringáról tudok lőni még egy jó darabig... Youtube-on van rengeteg, de lövök egyet este. Van "wide dynamic range" beállítás éjszakai felvételhez, bekapcsolom.
A 720p 60fps mód viszont szerintem nem működik jól, szaggat, elcsúszik a hang, pedig több eszközön próbáltam visszajátszani, de csak kis részletességű (pl. fehér fal közelről) videónál látható, hogy mindjárt leszalad a kép a monitorról.
[ Szerkesztve ]
-
lazac_
tag
Üdv.
Nekem is megtetszett ez a Mobius, meg is rendeltem az itt linkelt ebay eladótól, egész gyorsan meg is jött. Rendeltem hozzá egy tapadókorongos tartót, és egy hosszú USB kábelt, erre ajándékba kaptam egy A/V kábelt is pluszban. Minden "csak" buborékos tasakban jött, nem dobozban.
Saját videóm a biciklim kormányáról borús időben (mivel az autót a kamera érkezése előtt megtörtem...), Class6-os kártyával:
1080p 30FPSA youtube és az eredeti .mov között van látható minőségbeli eltérés. A szembejövők rendszámát gond nélkül le lehet olvasni az eredeti videó megállításával, de pl. az út távolabbi oldalán parkolóékat már csak nehezen.
Pofás kamera, puha, gumis érzetű a műanyag burkolata, a tartója ötletes, szabvány fém állványmenettel és tépőzár vagy kábelkötegelő segítségével is stabilan rögzíthető. A nyomógombok határozott nyomáspontúak, (de véletlen bekapcsolás ellen késleltetés is beállítható), a hozzá letölthető szoftver a dátumot automatikusan szinkronizálta. 2013/07/30-as dátumú rajta a firmware, azóta 3 frissebb verzió elérhető, úgy tűnik, odafigyelnek.
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
-
FoBCRaistlin
őstag
Visszatalálós hsz.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
bul07
nagyúr
eBay tapasztalatok fórumrész [link] első hozzászólásábban, linkelve vannak olyan emberek akik segítenek , ebay-es vagy más külföldi webshopos vásárlásban
Winner_hun-t ajánlanám( #383 ) kobrakoko
Mind Kínából jönn
Lehet jót is venni, csak figyelni kell[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kobrakoko
csendes tag
Nagyon meg kell nézni mert a legtöbb gagyi.És még a drágábbak közt is sok olyan van.Jómagam is keresgélek.Kínai kintről behozottat nem ajánlanám. Sajna nekem az van.A legtöbb kamerával rendszámot csak nagyon közelről lehet leolvasni.Memória kártya sebességére figyelj.Ha nem jót veszel bele szaggat a felvétel.Olvass vissza a topikban.Pár tapasztalatot már leírtak.
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Filózom egy ideje egy ilyen fekete dobozon, napi 50km, Bp.-en a Váci út és környékén, plusz vidék.
Valami HD-ben rögzítő kamera lenne jó, amin a rendszám egyértelműen olvasható.
Nézegettem a hazai kínálatot, az Overmax és egy noname tesztvideót, hááát.
Külföldről lehetne hozatni normálisabbat jóáron?
Sajnos nincs paypalom, és az ebayt sem erőltetném, ha nem muszáj
Esetleg olyan lehet, hogy én előre utalom valakinek, aki megrendeli nekem?Köszi előre is:
Z
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
TaaT
nagyúr
válasz kobrakoko #379 üzenetére
"Többi beállítás nem érdekes?"
A többi beállítás vagy nem érdekes, vagy nem tudom hirtelen mit jelentenek.
"Olyat keresnék ahol azonnal visszanézhető az útvonal,idő és a sebesség/.Netán gyorshajtási vitánál./"
GS1000 (de nem az olcsó másolata) gyorshajtási vitánál egyik kamera sem mérvadó mert nincsenek hitelesítve.
SmartyBX1500HD
A Magyarországon hivatalosan kapható kamerák egy kicsit túl vannak árazva(áfa, vám, kisker-nagyker haszon), ez kb egy tizenpárezer forintos kamera képminőségét tudja [link]
Give them hell Ukraine!
-
kobrakoko
csendes tag
Köszi.Valóban fehér dobozos csomagolásban van.Többi beállítás nem érdekes?Szemezgetek egy komolyabb kamerával ami beépített GPS el rendelkezik.Tudsz esetleg ajánlani?Olyat keresnék ahol azonnal visszanézhető az útvonal,idő és a sebesség/.Netán gyorshajtási vitánál./
SmartyBX1500HD amit ajánlottak.Azért ezek már 70-80 000ft os kamerák.Szóval húzós az áruk.Megbízható jó márkát keresnék.Tudsz valami okosságot mondani.?
Üdv -
TaaT
nagyúr
válasz kobrakoko #368 üzenetére
A legtöbb ilyen kamerában nincs magyar nyelv, az angolt kell megkeresni.
#377 kobrakoko:
Movie Size/ nálam HD
Data Stamp/ dátumozás
Motion Detect/mozgásérzékelés
Loop Rec Meghatározott méretű video fájlokat hoz létre a kamera,
melyekből a legrégebbit elkezdi törölni/felülírni ha megtelt a memóriakártya.
Loop Time itt lehet a fájl méretet (időt) beállítani
Conzinue
Video Sond hang felvétel on/offSound shutter-start-up-beep-volumen indítás hang kikapcsolás? (jó dolog)
Pover freguenci/értem
pover save képernyő kikapcsolás
Panel protect
Data time
TV aut
Start uo image
Format
Irled infravörös led: gyak haszontalanok
Reset AllFényképező mód
Exposure/fehéregyensúly?nemtom hogyan kell állitani
Driver Mode
Date Stamp dátum beégetésloc/unlock one
lock all
unlock allMondjuk csodát ne várj tőle, ebből a típusból a fehér dobozos kamerák a gyenge másolatok [link], az eredetik kékben jönnek [link] video
Give them hell Ukraine!
-
kobrakoko
csendes tag
Sziasztok!
Menü része a kamerának.Mit mire kell állítani?
Movie Size/ nálam HD
Data Stamp/ dátumozás
Motion Detect/mozgásérzékelés
Loop Rec
Loop Time
Conzinue
Video SondSound shutter-start-up-beep-volumen
Pover freguenci/értem
pover save
Panel protect
Data time
TV aut
Start uo image
Format
Irled
Reset AllFényképező mód
Exposure/fehéregyensúly?nemtom hogyan kell állitani
Driver Mode
Date Stamploc/unlock one
lock all
unlock all
Szóval nemtom mik lennének a jó beállítások.Folyamatos felvétel kellene és a leghosszabb idő.Ha a kamera szivargyújtón van nem reagál a kikapcsolás gombra.Mitől sötét a nappali felvétel ha nem megyek szembe a nappal?
Bocs a bénaságért.Némileg kapirgálom már de lehet hogy valami nincs jól beállítva.
Köszi -
bul07
nagyúr
Ez a kamera rendszer érdekes(3 kamerás rendszer) és még tűrhető a képe is , bár az árára kíváncsi lenék
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Az enyém ilyen, teszt videók meg itt a felvétel minősége elég rossz de magyar menü van
Íd le neki hogy melyik menü pont mit állít , gondolom ere kíváncsi
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Csak azért kérdeztem mert az enyémbe van , és az is ilyen olcsóbb darab
-
bul07
nagyúr
válasz kobrakoko #369 üzenetére
Nem lehet a menüt átállítani magyarra ?
-
kobrakoko
csendes tag
Sziasztok!
HD DVR/ kicsi kínai/autóskamerát kaptam.Sajnos magyar nyelvű leírást nem.Akinek van ilyen kamerája az alap beállítást leírná nekem.Köszi. -
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Valaki kért tőlem éjszakai felvételt a Tescos kamerával ami 10.000 ft-ért volt akcióban kb. egy hónapja.
Tessék:[link]Hazafele készült a Röszkei határnál. Az eleje ful sötétben a pályán,a vége felé már világítás mellett a sorban állás élvezhető
-
havri1
félisten
Light frekv mennyi legyen? 50 v 60 hz?
havri
-
mcll
senior tag
Menet közben nem érdekel ki látja ki nem. Olyan megoldás kell, amit nyugodtan a kocsiban tudok hagyni ha kiszállok, és nem töltök el negyed órát a kamera, tartó leszerelésével, ablakpucolással, majd beszálláskor tartó, kamera felszerelés, stb.
Sőt jobb is ha látszik menet közben, így pl. a rendőrök sem kezdik az embert szivatni ha megállítanak, mert a kamera rögzíti a tényeket."Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
bul07
nagyúr
Hát nem tudom amit én linkeltem (első fixes) meg ez a Mobius(61mmx35mmx18mm) is nagyon kicsi mint egy gyufásdoboz , ha valaki nagyon keresi akkor veszi észre a tükrön vagy mögötte
Próbáljátok ki egy gyufásdobozt fessetek feketére és ragasszátok be a tükörhöz, szerintem alig észrevehető
Egyedül a vezetékét kell jól eldugni mert az lehet árulkodó( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mcll
senior tag
A Mobius nekem is tettszett, viszont - bár kicsi - ez is jól látható kívülről. Ergo felnyomják az autót. A visszapillantós is hasonló, sajnos nincs rejtve a lencséje ennek sem. A lényeg pedig hogy teljesen el kell rejteni. Nomeg nem tudni hogy a gyári tükörre ha felteszed a kamerát nem fogja-e kitakarni a gyári tükröd széle. Nomeg a minőséget sem ismerjük. A fotók semmit sem bizonyítanak.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
Mawyx
őstag
válasz DeFranco #346 üzenetére
Ez a korábban linkelt kis Mobius nekem nagyon megtetszett, de az ára nem épp baráti. Meg nem tudom hova kell ezt rögzíteni? [link]
Szerintem nekem ilyen tükörre rakható lesz, de még nézelődök. [link]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
mcll
senior tag
Én sem merem benne hagyni sem a gzsipót sem a camet. Sőt a karokat is elteszem (nem látható helyre), SŐT az ablakon le is pucolom a nyomát, ugyanis ha látják a korongok helyét már nyomják is fel a verdát, mert akkor a cucc ott van benne. Nem sok embert tudok aki viszi magával az összes cumót. Ugyanígy a töltőkábeleket is eldugom.
Jó lenne ha kijönne majd valami olyan cam, ami annyira pici hogy senki sem veszi észre és elrejthető teljesen. De sztem erre még várni kell.
Aprópó. Erről jut eszembe. Vajon mennyire lehet szétberhelni ezt a camet (207)... gondolok itt arra hogy a szemét (a kamera chipet és a lencséjét) kivenni a tokjából, leforrasztani a nyákról) és egy pici tokba betenni, majd a többi elektronikához elkábelezni. Nekem még szerencsés is lehet a dolog, mert a kocsiban (Opel Combo C 2004-es) a szélvédő felett nekem van egy nagy tárolórekesz, így oda be tudom tenni a kamera dobozát (elrejtve) és a szélvédőnél át tudok fűzni egy rövid (kb 10cm-es) kábelt a lencséhez. Hmmm. a régi xar hamis 027-esen asszem ki is próbálom ha lesz egy kis időm.
-
bul07
nagyúr
Pont ez a hátránya , GPS miatt könnyeben feltörik a kocsit mint egy kis fekete valami miatt
De ettől függetlenül lehet nekem is az lesz a következő
-
bul07
nagyúr
válasz DeFranco #346 üzenetére
Létezik ilyen DVR
Mondjuk ehhez hasonló [link](bár ennek a felvétele nem a legjobb)
Vagy akár tükör formájú is [link](ki tudja a felvétel minőségét)
Keresgélni kellG szenzor
Nem lehet valahol állítani az érzékenységét, hogy kisebb erőhatásra is beinduljon[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Így van. Buszban pl nekem a g szenzor nem is jól működik, mert mivel lassan indul, így volt, hogy már 40-50km/h -val mentem, még állt a felvétel.
Személyautóban egész jól működött..
Jó lenne ez a parkolós nekitolatós felvevős megoldásra rájönni, mert nekem napi szinten van ilyen sajnoshavri
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok autós kamera témában, de elkezdtem gondolkodni rajta, hogy hosszabb távon érdemes-e valamit venni.
Ha vennék, akkor mindenképpen olyat vennék (ha létezik) ami rejtett, nem tűnik fel a kocsiba bepillantva, mert állandóan kiszedni-betenni nem szeretném. A képminőség egy elfogadható (rendszámolvasható) szint felett nem szempont.
Létezik már ilyen eszköz?
-
Telda
addikt
Talán sikerült rájönnöm, ha minden igaz a hirtelen gyorsításra, lassitásra és irányváltásra indul be.
Felraktam ezt az Axel voyager programot a telefonra és ott lehet állítani, hogy hány G (erőnél?) kapcsoljon be. Szóval én erre tippelnék, hogy ezt csinálja ez a G szenzor.
Bár nem tudom mekkor G erők érik az embert az autóban. -
bul07
nagyúr
Akkor nem tudom
Mi kapcsolhatja be a felvételt parkoló autónál ?(mert biztos van ilyen opció)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
Elhiszem neked
De elég sok olyan felvételt lehet látni hogy parkol az autó és nekitolatnak és rögzíti a dvr (van egy emlékezetes, akkor indul a felvétel mikkor a kocsi ablakát betörik és ellopják a dvr-t majd a kocsi gazdája üldözőbe veszi a tolvajt, dvr meglett mert futás közben eldobta ) , nem hinném hogy folyamatosan menne nekik a felvétel valamilyen szenzor kapcsolhatja be a felvételt , és szerintem ez a G szenzor
Lehet van egy beállítási combó amivel el lehet érni[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
DVR-027 - be a g sensor annyit csinál, hogy ha elindulsz, akkor pár mp múlva rögzít, ha megallsz, kb 20 mp múlva leáll. Semmi több. Amúgy üresáratban megy a kamera, semmit nem rögzít. Mivel nagyon rossz az éjszakai képe, így szerintem nem sok latszodhat a felvételről, ha elindul egy lökésre. Na meg akksi.. Esemény előttit az enyém nem tárol, ez fix.
[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
K6000-ret meg a K2000-ret is nyugodtan megnézheted (keres rájuk a youtube-n is hogy milyen felvételük van)
K6000-bem még G szenzor is vanAmúgy szerintem a G szenzornak parkolóban van szerepe mikkor áll a kocsi és valaki mondjuk nekitolat , próbáltátok már hogy meglökitek a kocsit kézzel hogy bekapcsol e a rögzítés
Mert a G szenzor szerintem ara való ha véletlen nincs bekapcsolva erőhatás hatására elmenti a erőhatás előtti és utáni történéseket , ilyen fél alvó állapotban van szerintem ilyenkor a készülék nem rögzít csak a belső pufferbe teszi a videót és ha erőhatás történik akkor felveszi a dolgokat, de ezt bizonyítani nem tudom mert az én olcsó kütyümbe nincs G szenzor
Így a tesztelés rátok várTényleg TaaT ha gondolod min olcsóbb megoldás ez a kettő is felkerülhet az első hozzászólásba
Találtam itt a logout.hu egy GS8000 FullHD DVR tesztet de ha jól emlékszek van még más típus is
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Erősen gondolkozok egy ilyen kamera beszerzésén. Az első hozzászólásban lévő típusok mennyire aktiálisak, van esetleg azóta több ajánlott készülék is? Látom elég sok tesztvideót raktatok fel.
Illetve egy ilyen felvételt elfogadnak a bíróságon, lehet akár döntő bizonyíték is? -
mcll
senior tag
Na csináltam három videót, különböző EV értékekkel. -0.7 szerintem túl sötét, talán a 0.0 a legjobb, bár nehéz sztem a 0.0 és a -0.3 között dönteni. Vélemény?
-
havri1
félisten
Igen, van némi változás a 207-ben, de azt hittem csak vakítás..
Ezek szerint tényleg jobb.Most nincs itt, lent van a kocsiban, megnézem ha arra járok, hogy mik a beállítások.
A g-szenzor az a mozgásérzékelő. Egy idig úgy használtam, de volt, hogy nem is érzékelte, hogy elindultam, és csak 40-50 km/h-nál indult a felvétel, sőt, volt, hogy el sem indult.
A többi beállítás ugyanaz nálam is.havri
-
mcll
senior tag
Igen szürkületi felvétel, ezért valóban nem a legjobb. Kedden megyek Pestre, majd akkor csinálok újabb felvételt. Reggeli, délutáni és esti. Majd meglátjuk. De nekem mintha élesebb képet adna és kevésbé szemcsés. Neked 027-ed van nem? A 207-ben más lencse van, meg a videóchip is más úgy tudom. Azaz a 207-ben javítottak a képminőségen.
Mi az EV beállításod? -0,3 vagy +0,3. Sztem -0.3 nem? Próbálgattam kézben, de a 0.00 is kissé túl világosnak tűnik nekem.
A többi beállítást pedig próbáld amit ajánlanak a dashcam-on, azaz:
- Video quality: 720p 30fps
- Clip size: 5 minute
- Motion detection: off
- IR: off
- EV: no changeMondjuk az "EV: no change" alatt nem tudom mit ért, azaz hogy hagyjuk a defaulton (ami nálam asszem -0.7 volt)? Én a G szenzort is kikapcsoltam, nem tudom az mit csinál. Ha csatt van akkor külön rögzít, vagy mi? Vagy az maradjon bekapcsolva?
[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
DVR207 esetében mik a legjobb beállítások? Főleg hogy ne rángassa a világosságot annyira. Hol sötét a kép hol meg ok (lásd a sample videóimat fentebb).
-
havri1
félisten
Áh, próbáltam, ugyanaz sajnos.
Ilyen amúgy (Busszal van a felvétel, és teljesen a bal oldalon van a kamera, azért lehet furcsa, nem középen megyek )
[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
Felbontást lehet változtatni , ha igen próbáld ki kisebb felbontáson mert lehet hogy csak fel importálja 720P-re és ezért van szemcsésedés , és lehet kisebb felbontáson szebb képe lenne
-
havri1
félisten
Bárcsak nekem is lenne egy szép Ladám, imádom
Úgy érzem, fogok majd venni egy jobb kamerát, mert ez a DVR 027 jó meg minden, de engem nem elégít ki
Hajnaltól szürkületig egész jó felvételeket csinál, de az oroszokéhoz képest siralmas sztem. Hiába 720p, szemcsés..van, hogy a zöld szín lila vagy rózsaszín lesz stb. Meg a fénnyel furán bánik. Van, hogy nagyon világos felvételt készít, vált egyet, és korom sötétet. Mintha nem tudná belőni valahogy a megfelelő fényértéket.
Az IR led meg számomra még mindig kérdőjel. Szerintem semmit se ér. Kipróbáltam kézben, halvány fény vagy korom sötét mellett, olyan 1-2 méterre mintha "bevilágítania", de messzebbre semmi..havri
-
bul07
nagyúr
Igen vannak nagyon tiszta felvételek , és ami érdekes hogy van hogy Lada a kocsi a felvétel meg tű éles (ezzel nem azt akarom mondani hogy akinek Ladája van csak szar DVR-t vehet)
-
havri1
félisten
Nem, semmifélekeppen nem szeretnék még látni sem ilyet. Inkább cifra dolgokra vagyok "éhes". Ami inkább vicces, mint sem elrettentő.
Este nézegettem újabb orosz gyongyszemeket, azok nem normálisak... :-D
Egyik másik videó viszont olyan fullos minőségű... Jó lenne tudni milyen kamerákkal rögzítik a jókat.[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
Azért aktív részvevője egynek se legyél
Ez tuti benne lesz a mai híradóban [link]
-
bul07
nagyúr
-
havri1
félisten
Cirka 6000 km, és semmi esemény. :-\
havri
-
mcll
senior tag
No ma a postás meghozta Hong Kongból a DVR207-esemet. Gyorsan csináltam két teszt videót (leugrottam cigit venni ). Nézzétek meg és várom a véleményeiteket.
-
bul07
nagyúr
Személyes vételnél csak hiba esetén jár a 3 nap csere vagy pénzvisszafizetés, csak a bolt jóindulatából van olyan hogy nem tetszés miatt le lehet vásárolni , semmi nem kötelezi rá őket(karácsony tájékán millió egyszer elmondják a híradóba is hogy csak a bolt jóindulatán múlik)
8napos elállás joga , rendelt dolgoknál van[ Szerkesztve ]
-
-
hzsolee
őstag
Csatlakozom az előttem szólóhoz, nem biztos, hogy ugyanaz a "bele". De az is egy megoldás amit a levásárlásról mondott. Nem volt még ilyen esetem, az auchan-ban ez működik?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz pusi1981 #303 üzenetére
Láttam és is a tecsóban, volt egy rakattal. Megnézve a videót kedvet kaptam, de mire visszamentem már beszedték. Lejárt az akcíjóó. Kérhetnék még videót? Pld. este milyen a képe?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
havri1
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz pusi1981 #303 üzenetére
Tűrhető felvétele van
Bezzeg ma mentem 600Km és semmi említésre méltó nem történt , pedig már készültem hogy berakom ide is ha történik valami
Egy ráfutásos balesetet láttam de az is egy perccel azelőtt történt hogy odaértem
-
pusi1981
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest