Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Most a g1wh kamera a best buy? Kinél érdemes vásárolni? PL. ez jó ajánlat?
-
gabx76
senior tag
Úgy néz ki a homályosodás mégsem az ablak miatt van.
Azóta próbálgattam itthon, és a közeli dolgokat élesen veszi, viszont minél távolabb van valami, annál homályosabb a bal oldal, miközben a jobb mindig éles.Kicsit utánaolvastam, és kiderült, hogy beletenyereltem egy gyakori problémába, ami a CMOS-érzékelő rossz rögzítése miatt van (Kétoldalú ragasztóval rögzítették, ezért az egyik oldal elemelkedhet, és így lőttek a pontos fókusznak). Elvileg korrigálható: volt aki csavarokkal rögzítette a dobozon belül.
Mielőtt nekiállok azért megpróbálom az eladóval rendezni (már csak azért is, mert eredetileg fekete volt a leírásban és zöldet küldött) A legjobb lenne, ha cserélné, vagy esetleg refund, de ennek kicsi esélyét látom, szerintem kiegyezek egy "partial refund"-ban és utána megcsinálom magam.
-
gabx76
senior tag
A végén hallatszik a röcögés, amiről beszéltem. Gyanítom, hogy elektromos zavar lesz, mert gyújtás nélkül után azonnal megszűnik, és csak időnként jön elő. Majd kap egy ferritgyűrűt a kábel, de az is lehet, hogy hagyom így.
-
gabx76
senior tag
Dec.13-án rendeltem, 21-én adták fel.
havri1:
Lesz video, illetve már 1 van, mert beszereléskor rajtahagytam a gyújtást és automatikusan felvette, ahogy állítgatom, meg nézem kívülről.A képe jó, (bár a fóliát nem vettem le róla
) hangfelvétel közben hallani valami halk röcögést, de az nem érdekel, lehet hangot nem is fogok felvenni vele.
-
havri1
félisten
Hm, nem ilyen?
G1W nappal 1080p (valamiért csak 720p megint az engedélyezett YT-on, pedig 1080p-s a film..)
Csinálnál vele nappali teszt videót?
Nekem 2013.0925.01 a verzió.
-
gabx76
senior tag
-
rihi1
tag
a két kamera között én is csak a látószögbe tudtam különbséget tenni!
azért a látószög menyit számít,egy fél autó is látszani tud,vagy éppen eltünni.olvasgattam ma hogy ambarella vagy novatek chip a jobb,de nem igazán lettem okosabb.
ambarella elviileg felsőbb kategoriás chip,de novatekből is vannak jó képü kamerák.
pedig már kezdtem örülni hogy számok alapján el lehet dönteni melyik milyen kamera! -
rihi1
tag
fekete doboznak jobb a nagyobb látószög!
G1W L650W -
rihi1
tag
nézegetem itt unalmas estékbe a kamerákat!
kezdtem gs1000 -el aztán lett gs9000,de utána olvastam hogy az Ambarella A5S50 jobb képet produkál,ekor jött a képbe a bl500,ebbe viszont nincs gps
de találtam ilyen chipel GPS-el bl900 néven ,ami viszont drága!
ekkor találtam rá a LS650W-re!
félelmetes mennyi kamera van a piacon!
egyszerüen átláthatatlan. -
-
havri1
félisten
Szívesen dolgoznék ilyen helyen, jó kis bringák
Elvileg G1W felvétel..
-
havri1
félisten
Általában a leírásalapján, meg az ár..
1080p az 30fps, a hamisak nem tudják ezt, csak 24-25fps-el.
Van 1-2 típus, ami külsőre is eltér. Máshol vannak a csatlakozók, más a menü, szoftver rajta, más a doboza pl. Nem mind1, hogy kék alapon fehér, vagy fordítva.
De ha kézben van, akkor egyértelműen a rögzített videó minőségén lehet látni, bár ekkor más késő.. -
TaaT
nagyúr
válasz
kisgeee #1046 üzenetére
Ez egy GS8000L (fake GS8000) lesz sztem, a leírásban full hd 30fps szerepel, ez természetesen téves, valszeg full hd 24fps. [link] Mondjuk nem adja olyan irtó drágán
"Vagy esetleg ez jobb lehet?"
Fake F900LHD [link]
A G1W ~11.500ft-ért jó vétel, Overmaxból ugyanez a cam itthon majdnem 10.000ft-al drágább.
-
bul07
nagyúr
válasz
kisgeee #1046 üzenetére
Téma összefoglalóvan van pár ajánlott darabb és van amelyik 10e alatt van az ebay-en
De ha teheted G1W vegyél 11,300Ft körül van az árra
Nézd meg a tesztett amitt linkeltem itt a #981 hozzászólásba, alatta kettővel meg az eladó akitőll többen is vettek, de többen is linkeltek saját videótMostanra eladott 1,864db-ot, azért durva hogy dec, 17-óta eladott 440db-ot, visszik mint a cukrot
-
kisgeee
tag
válasz
kisgeee #1046 üzenetére
Vagy esetleg ez jobb lehet?
http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/egyeb/index_c2552.html?q=F900LHD&ob=2&pt=3 ?
-
kisgeee
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a kamerával?
10e. Ft alatt szeretném megúszni a dolgot, kérdés h ennyiért van -e használható darab. A legolcsóbb 4-5e.Ft-os verzióhoz már volt szerencsém, de a videó szaggat szóval nem vagyok megelégedve vele...
Vagy van vmi best buy mostanság?Köszönöm előre is!
-
gabx76
senior tag
BÚÉK!
Ma végre láthatóan megérkezett a kamerám az országba! (Pontosabban a dátum szerint 2014.01.01. 00:00-kor
) Ha szerencsém lesz, a jövő héten talán szerelhetem is a kocsiba...
-
havri1
félisten
válasz
Jolly Roger #1041 üzenetére
Azért kérdezd meg egy szakitól. Egy USBaljzat ppár száz Ft, jó ha 300,gariztatatas meg azért több időben, és pénzben is. Nem beszélve, ha lotyog, simán visszadobhatja az eladó, hogy te torted ki, megfeszitetted a kábelt, stb.
-
bul07
nagyúr
válasz
Jolly Roger #1038 üzenetére
Ha roncsolás mentesen szét lehet szedni akkor próbáld meg megcsináltatni ha nem írj az eladónak, volt már itt olyan aki garanciáztatott keres vissza és kérdez rá nála vagy neki címezve itt hogy más is tudjon a mikéntjéről
-
Asmodeus01
tag
BÚÉK !!!
-
Jolly Roger
csendes tag
válasz
Winner_hun #1037 üzenetére
Pont ez hogy itthon próbáljam javíttatni vagy garanciálisan. (nem tudom meg lehet-e javíttatni itthon valószínűleg a micorUSB aljzat adta meg magát "lötyög" de ezt csak szétszereléssel lehet megnézni ha meg szétszedik ugrik a "gari")
-
Winner_hun
félisten
válasz
Jolly Roger #1036 üzenetére
Ha valakivel meg tudod csinlátatni akkor csináltasd meg, ha nem akkor igen, garancia. Nem tudom mi ezen a kérdés
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
1 havi használat után beadta a kulcsot a GS1000-em megadta magát az USB csatlakozó nem veszi fel a töltést.Ebay-es megpróbálkozzak a garancia érvényesítéssel?
-
havri1
félisten
G1W-nek tegnap teszteltem az akksijat.
18 perc úgy, hogy a kijelzot 3 perc után kikapcsolja.
Ennél kicsit többre számítottam. -
schumy1
aktív tag
Akku időt nem tudom, de nem lehet sok. Egyszer hagytam hogy hagy merüljön, de a kijelző szerint volt még két csík, mikor is elkezdett újraindulni, és addig csinálta míg nem kapott áramot.
Összességében nem azt mondom hogy nem éri meg a 15e-t, mert szép videót csinál meg minden, de hogy ezek a dolgok miért vannak azt nem tudom. Ezekért nem fogom gariztatni.
Veszek samu vagy maxell kártyát, és meglátjuk. Most egy noname 8gb van benne. -
schumy1
aktív tag
Nekem ilyen
van, de nekem meg azt csinálja hogy nem akar háttérmódba kapcsolni. Okát
se a tiédre, se az enyémre nem tudom, pedig resetet is csináltam.
Vannak furcsaságai amiket nem tudok hova tenni, de teszi a dolgát.
Te milyen kártyát használsz?
Kocsiban is mikor megvettem akkor pár napig ahogy áramot kapot bekapcsolt, most nekem kell manuálban, de ez nem zavar.
Az is furi, hogy csinál olyat mint ha megfagyna, de a háttérben lévő számláló az negy, és egy idő után a nagy nagyszámláló odapörög. Az hogy valóban veszi e ilyenkor azt majd megnézem. -
TaaT
nagyúr
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Overmax ov cam 06 -om van. Képes működni ez a kamera valahogy töltőről? Mert amint töltőre dugom, mass storege módba kapcsol, és nem tudom semmit nyomkodva sem elérni, hogy rendes üzembe kapcsoljon. Tölt kikapcsolva?
-
Songo
senior tag
Igen erre gondoltam, de nagyon zavar hogy itt pl 5oldala van a setupnak nekem meg csak 4 :S
Pl itt benne van az az opció is hogy miylen sebességnél és mennyi idő után állítsa le a felvételt. ami nekem szintén nincs, pedig zavar, hogy lámpánál kikapcsol. mert így ha belém tolatnak pl azt fel sem veszi :S
csak akkor indul el újra ha moccan az autóm.
Természetesen csak még küzdök a setuppal
de nagyon jó képe van napközben.
-
bul07
nagyúr
Ebben a videóban 10:21-től
Gondolom erre gondoltálNagyon jó kis kamera
Majd esetleg videót felrakhatnál hogy milyet készít -
Songo
senior tag
Sziasztok
Karácsonyra a birtokunkba került egy DoD LS430W típusú készülék.
A netes videókban hol van hol nincs a videókon az autó aktuális sebességét jelző szám.
A leírás szerint kellene ilyen menü legyen ahol ezt beállíthatom, de sajna nincs.Esetleg valaki találkozott már ilyennel?
Kellemes ünnepeket kívánok.
-
schumy1
aktív tag
Aki esetleg Budapesti vagy nagyon közeli, és elcserélné a Kingston 8gb class 10-es microsd kártyámat Samsung v. Maxell hasonló paraméterű kártyára, azt kérem jelentkezzen pü-ben.
Esetleg nagyobb méret is szóba jöhet ráfizetéssel. -
Pityus
csendes tag
Szia Wheelbarrow!
Köszi az előző infókat. Nagyon jól vesz fel a Concorde HD 30-as. Most néztem vissza a TV-én, és tökéletes élességben, szaggatás mentesen játsza le a fulHD felvételeket. Egy dolgot nem értek. HDMI kábel csatlakozás után bekapcsolt a kamera lámpája, és csak kikapcsoláskor aludt el. Ismételt bekapcsoláskor amikor már semmilyen kábellel nincs összedugva, ismét bekapcsol, és nem tudom miként lehet ezt megszüntetni. A beállítás menüben nem találtam erre a lámpára utalást. Egy menüpontnak a funkcióját nem tudom mire való (WDR,- amibe csak HDR lehetőség van). Ez mire való, és a video lámpa működését hol lehet szabályozni? -
drogery
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék hátha. Van olyan dual cam-os, gps-es, 1080p-s, h264-el csoda kínából, ami 100 dodó környékéből elérhető?
előre is köszönöm -
Najz
tag
+nézegettem videókat és nagy részen a tükör alatt van kicsivel a kamera onnan végig lóg a "tápkábel" ?
-
Najz
tag
Sziasztok!
megjött a G1W kamerám. amihez vettem egy 32gigás kártyát.
A kérdésem az lenne miket lenne érdemes beállítani rajta? gondolok itt loop recording, EU EV, Motion detection, Data stamp, G sensor, screensavers, Light frequency,
ha jól látom jelenleg 10másodperc körüli felvételeket csinál. úgy szeretném beállítani hogy egybe vegye a felvételt és a legvégét törölje magától .
gondolok itt loop recording, EU EV, Motion detection, Data stamp, G sensor, screensavers, Light frequency, -
jeepatti
csendes tag
Tescos M TECH kamerám van, az órát nem tudja valaki véletlen hol lehet beállítani?
Az árához képest jó de a képe nem tuti éles, mozgás követés sebesség az ok.
Érdemes ezen optikát cserélni?
köszi
-
Frankye6565
csendes tag
Nem tudom milyen objektívje van a 30-asnak mert csak 20-as volt nálam. Egy "félgömb kidudorodott" a készülék házából a nagy látószög miatt. A képe a 20-asnak sokkal jobb jobb volt elől-hátul miatt mint a mostani Overmaxnak csak mint írtam a végén már olyat csinált, hogy 15 perc!!!! (3x5 perc) egymás után nem volt olvasható. Ami a "szakértő" szerint normális.
-
TaaT
nagyúr
A speedshop által linkelt 3db kamera amiből 2 (kettő) sportkamera [link] az egyetlen ami autós kamera meg már kifutott termék az oldaluk szerint, brávó
havri1: Magyarország, én így szeretlek.
bul07: biztos vannak ilyen téren problémás kínai eladók (meg ahogy olvasom itthoniak is) de pl estore009-től eleve hibás kamerát kaptam anno, visszaküldtem, és a kamera árán felül a visszapostázás költségét is megtérítette.
-
válasz
Winner_hun #1003 üzenetére
Maga a mondat amit irt is teljesen ertelmetlen.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Érdekelne egy kamera, többféle szempont alapján.
- nem látom értelmét/szükségességét annak, hogy legyen kijelzője, mert úgysem nézegetném, szóval erre nincsen szükség.
-a gps tracket/logot elfogadják esetleges gyorshajtás esetén, (bár nagyon ritkán megyek gyorsan)
- elfogadható minőségű dual/hátsó kamera
- max 20k környéki árVan erre ötletetek?
-
válasz
Winner_hun #999 üzenetére
Pedig neztem is par hsz-t visszamenoleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5421 i7-11850H/16GB RAM/512SSD/MX 450 VGA/300 nit display
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G7 - Ryzen 5 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest