-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
veterán
A DVR 027 mind3 fícsört tudja (van nokia aksija, szivargyújtóról tölthető, gyújtás ráadására felvétel indul levételére leáll, tapadókorongos rögzítés)
A K6000 ami nekem van nem indul gyújtásra, és ez elég gázDVR 027-ből inkább innen vennék [link] de ha van rá 20K ft akkor már inkább ezt GS1000
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
veterán
-
bul07
nagyúr
Igen fizet a cacso, de pontosabb részleteket nem tudok, de se testvéremet se édesapámat nem tudtam rábeszélni anno mikkor évfordulós kötés volt
(#60) H1N1
Akkor te is észrevetted megnyugodtam hogy nem csal a szemem[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
Megnéztem elég jó a képe
De miért nem látszik a dátum, idő?
Meg mintha hullámozna a kép( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
Szenvedek, mert a hangot le akarom csípni róla, család is az autóban volt, és hát megy a duma
Windows movie makerrel próbálkozom, egyenlőre a hangot sikerül leszednem, de belenyúl a videóba is. Vagy a mérete nem lesz HD amint feltöltöm youtubera, vagy akadozgat a kép, na meg 250mbos aviból csinál 1400 mbosathavri
-
bul07
nagyúr
Hát nektek van kamerátok az enyém még nem jött meg , pedig lenne mit filmre venni ha vezetek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TaaT
veterán
Sajnos ez az egyik veszélye az alacsony áraknak
Nemrég olvastam a felextronics gyárlátogatást, ott minden egyes legyártott/összeszerelt számítógépet bekapcsolnak és végig próbálnak.
Én eddig 2db kamerát rendeltem Kínából és mindkettővel volt probléma.
Give them hell Ukraine!
-
Asmodeus01
tag
Pont az ilyen malőrök miatt nézek két kamerást,és szánok rá kb.20.000.- et.
Na meg persze bízok benne hogy jó is lesz!
De én csak Augusztusban fogom valakivel megrendeltetni az ebayről.)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
mcll
senior tag
"...csak félek felnyomják érte a kocsit."
Az imént pont ezen gondolkoztam és kíváncsi lennék mások erről mit gondolnak? Azaz parkoláskor a kocsiban szabad-e hagyni a kütyüt, vagy szigorúan leszed, eldug? Tehát az a kérdés hogy mennyire riasztja el a kocsifeltörőt ha látja ott egy rögzítő kamera, vagy éppen ellenkezőleg, ha meglátja a cam-et akkor emiatt nyomja esetleg fel? Ki hogy szokta használni?
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
mcll
senior tag
Igen így van. Én a GPS-t mindig leveszem, a tartókart is, és van a kocsiban rendszeresítve egy törlőkendő, amivel az ablakot megpucolom. Mivel az ablakot igen sűrűn szoktam tisztítani ezért nem feltűnő az sem hogy csak egyes helyeken van megpucolva, ott ahol a GPS-ek szoktak lenni.
-
bul07
nagyúr
Mind a három videó ugyanazon a beállításon volt , mert mintha a középső nem lenne olyan éles
Buszba neked olyan kéne ami a utasokat is veszi titkosan
(#271) MunezXBK
S4-ben egy picikét jobb kamera van , és nem is 4e Ft volt
De tény ami tény ennél lejjebb már nem igen van[ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Személyes vételnél csak hiba esetén jár a 3 nap csere vagy pénzvisszafizetés, csak a bolt jóindulatából van olyan hogy nem tetszés miatt le lehet vásárolni , semmi nem kötelezi rá őket(karácsony tájékán millió egyszer elmondják a híradóba is hogy csak a bolt jóindulatán múlik)
8napos elállás joga , rendelt dolgoknál van[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Azért aktív részvevője egynek se legyél
Ez tuti benne lesz a mai híradóban [link]
-
bul07
nagyúr
Igen vannak nagyon tiszta felvételek , és ami érdekes hogy van hogy Lada a kocsi a felvétel meg tű éles (ezzel nem azt akarom mondani hogy akinek Ladája van csak szar DVR-t vehet)
-
bul07
nagyúr
Felbontást lehet változtatni , ha igen próbáld ki kisebb felbontáson mert lehet hogy csak fel importálja 720P-re és ezért van szemcsésedés , és lehet kisebb felbontáson szebb képe lenne
-
mcll
senior tag
Igen szürkületi felvétel, ezért valóban nem a legjobb. Kedden megyek Pestre, majd akkor csinálok újabb felvételt. Reggeli, délutáni és esti. Majd meglátjuk. De nekem mintha élesebb képet adna és kevésbé szemcsés. Neked 027-ed van nem? A 207-ben más lencse van, meg a videóchip is más úgy tudom. Azaz a 207-ben javítottak a képminőségen.
Mi az EV beállításod? -0,3 vagy +0,3. Sztem -0.3 nem? Próbálgattam kézben, de a 0.00 is kissé túl világosnak tűnik nekem.
A többi beállítást pedig próbáld amit ajánlanak a dashcam-on, azaz:
- Video quality: 720p 30fps
- Clip size: 5 minute
- Motion detection: off
- IR: off
- EV: no changeMondjuk az "EV: no change" alatt nem tudom mit ért, azaz hogy hagyjuk a defaulton (ami nálam asszem -0.7 volt)? Én a G szenzort is kikapcsoltam, nem tudom az mit csinál. Ha csatt van akkor külön rögzít, vagy mi? Vagy az maradjon bekapcsolva?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- További aktív témák...
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen