-
IT café
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Több mint 20 körből ennyi a GA-s. Prémium loot.
-
elder troll
őstag
Eternal druid pet build-re van valami szájbarágós leírás?
Nagyjából "kútfőből" eljutottam pit 75-ig, utána próbálkoztam ezzel-azzal a különböző oldalak leírásai szerint, félig cataclysm/tornado beállításokat is próbálgattam (lightning/storm sebzést tornáztam fel, mert a farkasok is lightning sebzést kaptak a nadrággal). Érdekesebb lett a dolog, de csak 74-ig jutottam pit-ben ezzel a felállással. Tegnap teszteltem egy dolgot, és pit 80 simán lement, szóval még lehet hova fejlődni.Ezen kívül egy eternal barbár build is érdekelne, ahol nem folyamatosan a kis ikonokat kell nézni. Nagybátyámnak tenném szalonképessé a barbárját, de neki nem opció a kis ikonok figyelése, csak menni akar és csápolni
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
EQ barbárral játszom most - maxroll build - , és láttam egy másik barbárt, aki folyamatosan tolta a leap - t
Nekem ha tömegbe ugrok is 4mp a cd, ő volt, hogy 1 mob mellé ugrott, és már ugrott is tovább.
Ez hogyan lehetséges ? -
sith7
félisten
Ilyen még soha nem fordult elő velem
Szedem a rot - kat, aprítom a mob - kat, egyszer csak felugrik egy trade ablak
Ismeretlen volt az illető, kinyomtam
Megyek tovább, megint felugrik, benyomom ok, várok, mit szeretne erre beír 1.000.000.000 gold -t, és ok
Megháromszorozta a vagyonomat480M ből lett, 1,480 M
-
Win-T
senior tag
Ez mi a picsa ez az üzenet, ma egész este ezzel boldogít random. Ha leokézom kilép.
Vágre rávettem magam, hogy toljam kicsit a szezont a dögunalom ellenére, de tesz róla a játék, hogy a kevés kedvem is elvegye.
Netemnek semmi baja. -
Kylesa
aktív tag
válasz
stevee251 #26082 üzenetére
Szia, én akkor váltottam minion nekróról blood wave-re, amikor kiesett a Kessime, neked is ezt ajánlom (ebben a szezonban a Kessime nélkül a blood wave nekró működése nem az igazi).
Ha - ahogy az időd engedi - szorgosan csinálod a season journeyt, akkor hamarosan nagyon sok hozzávalód lesz Lord Zir megidézéséhez, ő fogja majd neked dobni a Kessime-t. Könnyű őt leverni minion nekróval t1-ben, és nem kell sokszor megölnöd ahhoz, hogy essen tőle a Kessime. De itt is megkérdezheted, nincs-e valakinek feleslegben egy (én szívesen adnék, de nincs). -
stevee251
tag
Sziasztok!
Nemrég indítottam egy necrót, minionnal szinteztem. Szeretnék átváltani Blood Wave-re, de látom kell hozzá Kessime's Legacy. Jelenleg t1-ben vagyok, ez már egész jól megy. Mondjuk a minion buildhez illő unique esett. Érdemes minionnal folytatnom, amíg lesz egy Kessime, vagy enélkül is váltsak Blood Wave-re? Sajnos a játékidőm korlátozott, casualkodom, így szeretném megtalálni az optimális utat, amivel be tudom majd fejezni a szezont a magam tempójában.
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #26080 üzenetére
Milyen kell?
-
boogie84
veterán
Kovács lájkolta...
134 óra csak ezzel a karival, ez az egy item esett... Gratulálok a készítőknek.
Aki elhiszi h itt RNG van a játékban ő a célközönség a készítőknek...
-
grimm2015
senior tag
válasz
ProEvoFan #26074 üzenetére
A boss matikkal is kellene valamit csinálniuk, egységesíthetnék, lenne 2fajta, 1 a kisebbekhez, azok meg dobnák a nagyobbakhoz, mert baromira aránytalan...
Szerintem van vagy ~500 aránytojásom... a többiből meg szinte semmi.A másik a tárgyhúzás. Pár dolgot a D3ból is átvehetnének, főleg a Kanai's Cube-ot,
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
csikaszka35 #26073 üzenetére
Addig a szezonokkal kellene valamit kezdeni, mert a jelenlegi is nagyon gyengus lett. Ilyen hamar még soha nem untam meg a Diablo4et, mint ebben a szezonban.
Kb 65 órát jatszottam vele...
-
csikaszka35
tag
Új kieg legkorábban 2026-ban
[link] -
ChromeX
addikt
-
faragojof
őstag
válasz
jozefgucci1 #26068 üzenetére
OK
-
faragojof
őstag
válasz
jozefgucci1 #26066 üzenetére
Ahogy gondolod! Van három, az egyik egy csillagos.
-
faragojof
őstag
válasz
jozefgucci1 #26062 üzenetére
Ha kell még kard, keress meg!
Faragojof#2617
Pénz nem kell, sört hozzál! -
jozefgucci1
addikt
Nincs véletlenül valakinek a Rain Arow Rouge buildhez Verathiel kardja estleg ? Sok pénzt nem tudok érte adni , mert még csak T2-n vagyok
-
LÁZ
addikt
válasz
camfor #26058 üzenetére
ha más is esik, baneful heart (a cinderek melletti számláló), azzal meg a helltideos oltároknál (szörny ikon) lehet megidézni a bosst (3 kell hozzá).
kellően magas szinten már egyedül is le lehet rendezni, de ha még nem vagy tápos, akkor is odamehetsz 'potyázni' a lootra, ha meg már vannak ott páran, de neked csak 2 van pl, vki úgy is kipótolja a 3.at
-
El Rey
tag
Egyébként hiába erős a barbár, meg a druida de messze a legszórakoztatóbb a lightning spear sorci. A necro tuti, hogy halálosan unalmas már ránézésre is az.
-
camfor
újonc
Sziasztok! A kb. 1 órás Helltide mire jó? Hol tudom beváltani, amit szerzek a szörnyektől, azokat a "kavicsféléket"?
-
El Rey
tag
-
ChromeX
addikt
EOM runat cserélne valaki ? (4 db-ra lenne szükség) tudok érte adni mást.
-
proci985
MODERÁTOR
-
hokuszla
senior tag
-
ChromeX
addikt
Sziasztok van egy 229.es spear sorc-om és nagyábol olyan pit95nel nem megy több.
Minden masterwork max, item affixek megfelelőek (nem feltétlen mindig a legmagasabb roll..) egy harlequin hianyzik. Runák, gemek, witchpowerek megvannak. Mire érdemes focusálni, hogy pusholni tudjak vagy ennyi volt ebben a buildben?Tovább mit javasoltok altnak, ezt kezdem unni és még egy karit indítanék
-
grimm2015
senior tag
Rápróbáltam... De nagyobb nem megy... ha Fastbloddal tolom későn érek oda, ha nélküle, akkor a bossnál túl sok időm megy el semmire.
-
-
válasz
Beretvás #26041 üzenetére
Na, igen. Azt nehéz lenne megmondani, mi lenne jó. Az amúgy nem volt rossz, hogy van félisten build, még ha törött is, de amúgy nekem leginkább a buildek és skillek variálhatósága hiányzik. Egy ilyen skill és aspect olyan cuccal vagy X passzívval. Nem pedig valaki kimatekozza, hogy az aktuális szezonban mit gondoltak a fejlesztők és onnantól egyenes út.
A több GA mítik csak azért nem legenda számomra, mert a játékon kívül árulják.
WayneGace
Olyankor én is megállok - már ha nem mindenki pont ugyanezt csinálja és rám vár. SB-vel ez rendszeres volt vagy előtte a blood surge nekróval. -
WayneGace
őstag
válasz
stevve #26040 üzenetére
Én a sebzés és más kiírást is már rég levettem. Teljesen fölösleges. Sokkal jobb így szerintem. Amikor több játékos összeverődik és nyomják a skilleket, akkor van olyan, hogy egyszerűen nem csinálok semmit. Teljesen fölösleges, hogy még az én skilljeim is még jobban beterítsék a képernyőt. Meg amúgy sem hiányzik az a plusz sebzés.
-
-
Bocs,, nem hullámot akartam kelteni amúgy.
Teljesen igazatok van és breviknek is. Amúgy néha szó szerint tele van a képernyő is, amikor egy rakás karakter öl valakit, olyan csillámlás és miegyéb van, hogy a kurzort sem ltalálom néha.
Nem is lenne baj a teljes képernyős sebzéssel részemről. Az viszont nem megoldás, hogy már a csilliárdokat ki sem tudja írni sebzésre és az ehhez igazított HP-ra. Erős lett egy kari? Akkor adunk 10% HP-t az ellennek és rendben is vagyunk. egy darabig.
Teljesen egyetértek, én is valami olyasmit várnék, ahol nem csak a HP vs sebzés lesz a cél, hanem valami fejlődés. Az például egészen nagy csalódás volt, amikor a tápos SB átment T4-re és rájöttem, hogy semmivel sem jobb a drop rate például - legalábbis, a gyakorlatban. Papíron lehet, hogy akár egy életen belül kétszer is előfordulhatott valami, ami addig csak egyszer, de számomra nem derült ki.
-
5150head
senior tag
válasz
WayneGace #26037 üzenetére
mára már a bossok is pár másodpercesre silányultak
Ez már az elején is így volt. Nem változott semmi. Mindig volt pár kari amivel lehetett speedrunolni a bossokat, legyen az bármilyen boss. A worldbossok kb viccnek vannak a játékban már az indulás óta.
Talán Lilith volt combosabb, ott kellet ügyeskedni, ugrabugrálni, de volt olyan kari ami ha overdmg-et tolt rá, akkor kihagyta a fázisokat amiket evadelni kellett. Aztán azt javították. -
boogie84
veterán
válasz
WayneGace #26037 üzenetére
Titan Quest 2 már ott van a kívánságlistán.
Előző szezonból kiindulva nem vártam sokkal többet, nem is lett több. Csak most még a PIT push sem érdekel annyira. Nincs olyan karakterem amivel meg tudnám most ütni a 150-et.Én azokat várom amiket írtam, amíg valami hosszabb fejlődési szakasz vagy tovább tartó küldetés út egy bossig nem jön addig a komolyabb játékosok 1 hét alatt megunják, kezdőknek tart tovább, de ennyi.
Tőlem jöhet 2 havonta új szezon ha csak ennyi a tartalom.
-
WayneGace
őstag
válasz
boogie84 #26036 üzenetére
Lehetne máshogy, csak emlékezzetek vissza a pit megjelenésekor mi volt itt a topikban.
"Nem akarok soulslike játékot diabloban" vagy valami hasonló. Pedig csak boss volt nehezebb és kellett figyelni, kitérni támadásai elől. Párszor már felvetődött ez a téma, hogy az emberek többsége könnyű játékot akar. A legjobban meg talán azt szereti, hogyha a nehéznek kikiáltottat könnyen meg tudja csinálni.
Lehetne olyan dungeon, amiben valóban a mobokkal több időt kellene foglalkozni, de mára már a bossok is pár másodpercesre silányultak, ahogy butcher is. Emlékszem még promózták is, hogy miképpen csinálták a dizájnt, a játékosok hogyan reagálnak megjelenésére, stb.. Mi lett belőle? Egy ritka mezei mob. Szóval lehetne fordítani a szekeren, csak nem biztos, hogy a többség örülne.
Persze jöhet egy új kihívó, például titan quest 2. Mely a lassab tempót preferálja. Nem biztos, hogy rosszabb lene a kevesebb mob sűrűség, de erősebbek, trükösebbek. Akár még kicsit gondolkodnak is, nem csak neked rohannak. -
boogie84
veterán
válasz
boeing #26032 üzenetére
Az h komplett tisztítod aképernyőt sajnos valóban jelen van most már a két említett játékban. Hogy ezzel lehet vmit kezdeni vagy nem azt nem tudom, végül is ez megmutatja a sebzés mértékét. POE2-ben kb az összes karakter így működik, ha nem akk életképtelen karakterrel mész. Hagyom is a poe témát....
#260345150head
Emlékszem rá, sajnos. Viszont Elon játszik mindkét játékkal... -
5150head
senior tag
válasz
boogie84 #26025 üzenetére
"...bízom benne, hogy a blizzardnál játszik is a játékkal..."
Sajnos nem játszanak a devek a saját játékukkal. Ez már többször bebizonyosodott streamben, gameplayben. Legcsúnyább talán a két csajszi (lead devs) volt aki kb azt se tudta, hogy merre van az előre a játékban... -
Janusz001
őstag
válasz
grimm2015 #26021 üzenetére
Corpse tendrils -t én sem használom, pirandó helyett a növény van berakva, én kidobtam a blood mistet is, mert sose kellett, t4 headhunt ban állok a tömegben, nem csinálok semmit, nem tudnak leverni, forti és a barrier állandóan fent van. Pitet is csak addig vittem, hogy a glyphek 100 -on legyenek.
Nálam most blood wave+5 darkness skill van kirakva, hair adja ugye a core skill -t, igy oda sem raktam pontot, ment máshova.
Már csak egy normális 2 passzivos anci amu kellene, de csak simában esett. -
proci985
MODERÁTOR
egyebkent blood wave tenyleg nem rossz.
felkesz mythic varians (perdition + tyrael) leviszi 100at, a vegleges (shako + shroud) speed setuppal meg levitte 125ot, bar ott mar a bossfight percekig tartott. 120 kb 5 perc alatt megvan (60 koruli gemekkel, p240 korul, 8 / 12 felig optimalis gearben).
elozo season spiritbornjanal gyengebb, de hasonlo gearben az is jellemzoen max 10 szinttel tudott tobbet.
btw a "felkesz" mythic varians 1hiteli uber Lilithet T4en, mar amennyire lehet.
-
proci985
MODERÁTOR
Valakinek van egy extra tempest roarja?
Akarmilyen rossz statokkal is oke, csak tegnap este tunt fel, hogy azom nincs.
Cserebe tudok adni nekrohoz cuccot.
-
boogie84
veterán
válasz
stevve #26023 üzenetére
Azért tűnik unalmasnak mert egy százalékkal több tartalom sincs a fejlődés végén megjelenés óta. Eléred a 220-250 paragont és nem tudsz mit csinálni csak PIT-et. Azt meg csinálja olyan akinek célja a 300-as paragon. Előzőben megcsináltam, dög unalom és lassú volt még az xp boostokkal is. Nincs semmi tartalom a végén. E tekintetben whitezo88 jól írja, túl hosszúak a szezonok. Ugyanakkor a lassabban haladók még a felénél sem járnak.
Balance soha nem lesz ebben a játékban, szerintem nem értenek hozzá, vagy szándékosan rotálni akarják, hogy melyikben melyik kari legyen erősebb. Ami azért baj, mert valóban van 3 build ami megy még magas PIT-et is, a többivel csak karcolgatod a T4-et.
Valami olyan tartalom kellene a fejlődés végén mint a POE2-ben. Valami végnélküli dungeon tábla, ahová megfelelő erősségű kulcsokkal juthatna be az ember, fix lootokkal a dungeonokban. Vagy módosítható kulcsokkal pl egyik kulcsra teszel olyan módosítót h több armor essen, vagy több fegyver, vagy több GA. Helyettesítené az unalmas PIT-et.
És hogy el lehessen jutni valahová amit célul tűz ki az ember valami térképszerű.
Olyan boss-okkal amiket valóban csak akkor tudna megölni az ember amikor maxos a gear. Egy PIT150 boss pl. Nem időre, hogy esélye legyen az embernek, de soha ne one shot legyen, mert az vicc h egy bosst így meg tud ölni egy közel sem 300-as paragon kari.Nem hiszem h olvassák a fejlesztők a fórumot szóval csak csak bízom benne, hogy a blizzardnál játszik is a játékkal és eszükbe jutnak ilyen dolgok.
-
Csak nekem lett unalmas ez a szezon még így a fele előtt? A buildek nem érdekesek, sok instabil is. Annyira nerfelni akartak, hogy lett egy csomó bug és felesleges gyengítés itt-ott, de a skillek, buildek nagy része továbbra is használhatatlan és van 1-2, ami valóban húz, de némelyik feleslegesen bonyolult. Talán minden lépésnél esik valami, ami viszont kuka, így mat rengeteg van, de a többi, gem, obducite, és a season fejek is rengeteg munkával jön csak.
Ez nálam a season of grind. Casual játékosként nem élvezhető és nem az instant gratification kellene, mert 60-ig eljutni nagyon gyors, de egy idő után már nem élmény. Én nagyon szívesen látnék végre egy szezont, ahol nem 3 meta build van, hanem valóban lehet játszani velük, próbálgatni - főleg, ha már van armory.
Át is tértem Kingdom Come 2-re.
-
grimm2015
senior tag
válasz
Janusz001 #26020 üzenetére
Csak már a Corpse Tendrils is ki kellett venni a buildból, a Piranhado-t sem érdemes annyira használni, mert mindkettő előhozza azt sok mobnál, hogy nem sebez a bloodwave, hiába figyeled a stackket.
Nem is látom, hogy videóban is azok akik sebeznek, mivel másabbak. Mert van, hogy én "túl jól" sebzek... -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84 #26013 üzenetére
Ezt mondtam én is, aránytalan az egész, nem mindenki streamer, hogy milliószámra farmolja az obducite-t. Az arany a mostani szezonban csak azért jobb, mert a whisperre épül a szezon, de csak cucc forgatásra/húzásra elment már közel 3milliárd.
És akkor a barbárnak + 3 tárgya van...A 4-5. bónt sem tudod végtelenszer forgatni, 2db 2GA-s cuccot el is kellett dobni.
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #26011 üzenetére
"köves gyűrű amit az ékszerekbe lehet belerakni "
Ezmi? Nem értem!
-
boogie84
veterán
Majdnem 900 misi ráment a gatyára, és 42K obducite. És nem adja. Az egyébként is harmat gyenge, tartalom nélküli játékban ezzel akarják bent tartani a játékosokat?
-
grimm2015
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26011 üzenetére
Csak akkor látod, ha letoltad a karakterrel a szezon questet, tehát új karakterekkel nem látod. (minden karakterrel le kell, amivel látni akarod)
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Srácok ez a köves gyűrű amit az ékszerekbe lehet belerakni azt hol találom ? Legyártottam már párat ,de sehol nem találom.
Illetve nincs valakinek Skyhunter nyila vagy és Verathiel daggerje felesleges ?
-
Lokids
addikt
Felhúztam egy barbárt dobozokkal és kb felcuccoltam hota earthquake-ra. De a weapon expoertise részt nem értem. Azt hogy tudom maxolni? Mármint anélkül, hogy vissza tegyem a nehézséget normálra és használjak valami olyan fegyvert amit maxolni akarok.
Eddig még nem használtam barbárt, de most ki szeretném próbálni. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Beretvás #26001 üzenetére
Lehet nyilván, de gondolom a guide buildet nyomja. Én nem variáltam, annyira nem fontos, a 125 10p körüli, valahogy hiányzik a damage pedig minden ütésem OP crit kb és rengeteg a dmg szorzó, glypheket is húztam ma, 100/90 körüliek. De ha nem esik passziv növelő amulet, sem 2+ GA cucc, akkor nem tudok mit csinálni, más stimmel.
[ Szerkesztve ]