Hirdetés
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] Betiltotta a kriptopénzek bányászatát Belső-Mongólia
- Ubiquiti EdgeRouter family
- eBay
- Freemail
- [Re:] Elképesztő méreteket öltött a Microsoft Exchange-botrány
- C# programozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Kriptovalutával való csalás miatt indítottak eljárást John McAfee ellen
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
cyberkind
nagyúr
R.I.P. 2. félidő.
CR tegnapi bombagólja 132 km/h-ás sebességgel vágódott a kapuba!
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
KisTücsök
addikt
válasz
7600 GS #36250 üzenetére
Ja. Bár... áh, nincs bár. Pedig itt komolyabb különbséggel is nyerhetnénk.
Nem igen szoktam MU meccset nézni (csak a rangadókat), de már értem, miért tartották annyira esélytelennek őket. Egy jó formában lévő MU ilyen gólokat nem kap.
De még van egy félidő, bármi megtörténhet.
-
Integra
titán
wenger szeretné kölcsön kérni vucinic-et
bazzz, micsoda megpattanó potyával vezetett a chelsea
a második gólra viszont nincsen mentség[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
IreN!CuS
őstag
3:0 ennyi
Elsőre a kapus nagyot fogott pedig
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
3-0
Xiaomi Redmi Note 9 pro& Galaxy A70
-
KisTücsök
addikt
De ne feledjük, hogy volt már ilyen eredmény, aminek a vége döntetlen lett..
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
You'll Never Walk Alone
-
cyberkind
nagyúr
Emlékeztet ez a meccs a 2008-09-es szezon őszi meccsére, csak fordítva volt minden.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
Integra
titán
ötig meg sem állnak...
-
salival
aktív tag
Smalling fejel 3-at, oszt meg van oldva minden.
In Moyes We Trust!YNWA
-
KisTücsök
addikt
Bazmeg
Beszartam azért.
-
homeless09
őstag
Chicha.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
3-1.Szépségtapasz.
Xiaomi Redmi Note 9 pro& Galaxy A70
-
Integra
titán
VÉGRE!!!!! NUR DER HSV !!!!!
újra él a remény, hogy kimászik a klub a szarból, amibe belevitte a sok félkegyelmű zsebtömő szarházi!![ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Jól van, ez is okos. Simán piros akár ez is.
Kár azért a bekapott gólért, ezt is simán hoztuk, még ha nem is olyan nagyon jól játszva.. Várom már, amikor Mou kitudja hozni a maximumot a Hazard - Oscar - Willian trióból. Mert ennél sokkal több van bennük.
-
IreN!CuS
őstag
Nagyon nem pörög ez a Barca eddig.....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DeathAdder
veterán
21 forduló után úgy fest kezd kitisztulni a helyzet.
Óriásai harcok lesznek az első helyért 3 csapat között és még nagyobb harc a 4-ik helyért, amire 4 nagyon erős csapat pályázik.Az Arsenal még lutri számomra, hogy képesek lesznek-e ilyen tempót diktálni a szezon végéig, a 4-ik hely meg szerintem megjósolhatatlan. Persze ez sorsolástól is nagyban függ, mondjuk azt tudom, hogy a Pool a szezon első felében majdnem az összes rangadóját letudta idegenben, és az első 8 közül csak egy vendégszereplésük lesz, nem tudom ez mekkora fegyvertény lehet...
You'll Never Walk Alone
-
cyberkind
nagyúr
válasz
DeathAdder #36279 üzenetére
A nagy meglepi a Tottenham lett az edzőváltás után, meg Adebayor.
Chelsea lesz a bajnok."Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
DeathAdder
veterán
-
cyberkind
nagyúr
válasz
DeathAdder #36282 üzenetére
Én nem akarok Arsenal sikert, pezsit szeretnék bontani a 10. kupamentes év után, tudod, kupamentes móka 2005 óta.
MU meg ha így halad nem lesz BL, akkor nehéz lesz venni jó játékosakat."Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
Integra
titán
csóri ivanschich, milyen lehet már tudatosan messit felrúgni, mert nincsen más esély.... sárgára már csak legyintett, nyugtázta, tudta, hogy úgyis az lesz
cumi lesz ez
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
cyberkind #36283 üzenetére
Ha londoni drukker vagy akkor érthető
A mu meg észbe fog kapni és ott lesz a 4-ik helyért folyó harcban, ebben biztos vagyok.
Nem rossz csapat, és nem is játszanak rosszul, egyszerűen csak az a sok év szerencse, bírói tolás etc.. után most visszanyalt a fagyi! Bár nyalnia kéne annak a fagyinak jó ideig még, hogy egálban legyenYou'll Never Walk Alone
-
cyberkind
nagyúr
válasz
DeathAdder #36285 üzenetére
Dehogy vagyok az, ha a kedvenc PL csapatomra vagy kivi, az a MU.
(#36284) Integra
Mármint kinek?"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
IreN!CuS
őstag
Ha átment rajtam akkor felrúgom elv érvényesül....
1:1 hát mondanám hogy belefér csak nem hiszem el magamnak sem
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Mi lesz veled MU.
Aki a vezetőségből nem látja, hogy oltári gáz van a játékosokkal meg a stábbal, az egy balfasz.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
IreN!CuS
őstag
Tipikus esete azoknak a meccseknek amikor nem jön össze semmi sem na mindegy.
-
cyberkind
nagyúr
válasz
homeless09 #36289 üzenetére
Majd a Ligában brillíroztok.
Barca meccs 1-1 lett?
Na most már csak az Atléticon a sor.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
veterán
válasz
Integra #36288 üzenetére
ez így lófasz lesz a man city ellen
persze van még addig valamennyi idő. de ha nem pörgetik fel magukat akkorra, akkor simán pá lesz a bl-ből
"..A jövedelmező üzletet a vádlottak 2019 februárjáig folytatták, mely során ismeretlen nagyságú bevételt realizáltak, bár kiadásuk is volt, mivel a fiatal lány mellnagyobbító műtéten esett át.""
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #36292 üzenetére
akkor kiesnek, úgy vagyok vele, hogy már lekakkantom, mert ezt így nem lehet csinálni...
nekem amúgy is most az a lényeg, hogy az első nagy akadályt sikerrel vette ma a közgyűlés, hogy kibasszák végre a menedzsmentet és végre kiszervezzék a profi futballt saját rt-be hamburgban a bayern mintájára...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
nagyúr
Ez nem meglepő hogy Özilt marasztalni kellett volna, de DM-et így lehúzni nyilvánosan nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #36279 üzenetére
4.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
7600 GS
addikt
Nna, hazaérek a matekozásból és azt látom hogy már csak 1 pont a difi?
'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B
-
cyberkind
nagyúr
Atletico Madrid 1-1 Sevilla
73. perc"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- DIGI Mobil
- Milyen műholdvevőt + parabola antennát vegyek?
- [Re:] Minimális kávával és zéró Androiddal érkezik a Huawei P50?
- Riasztó topik
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Brutálisan nagyot kockáztat az Intel a mobil Alder Lake generációval
- [Re:] ÚJ Samsung SSD-k 860 EVO 1TB + 2TB +4TB + 870 QVO 1TB
- PlayStation 5
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Ultrabook HP 15n222 15,6col /4magos /8gb ram/ 120gb ssd/ Dupla Videókártya 1,5gb dedikált/Windows10
- Fehér HP Pavillion15 /Intel i3-4010u / 8gb ram / 120gb ssd /HDMI Kamera/Magyar bill / windows10 -
- Ezüst HP15 FULL-HD /A9-8generáció/ 8gb ddr4 ram/180ssd/ Kamera HDMI / Win10 - Windows 10 telepitve
- HANKOOK Ventus Prime 2 225/60 T17 nyárigumi szett
- Dell gyári 19,5v 180w és 130w adapter - töltő használt Több darab van
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest