Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz Motion_Blur #108889 üzenetére
2-0-nál egy ismim megrakta 30 ezerrel belgiumot, és most van 270 ezer forintja a szemétnek
-
szami777
addikt
Már hogyne basztak volna el. Utso percben letamadni es hagyni magukat lekontrazni egy fizikailag erősebb csapat ellen?
Persze, szép meg hősies meg maxirespect, de eléggé botor.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Redneck
nagyúr
Jó meccs volt, szorítottam hogy ne legyen hosszabbítás, hát nem is lett. Sajnáltam a japánokat, mert nagyon szépen játszottak, és a gólok is rendben voltak. A cseréknél éreztem hogy Martinez jól nyúl bele a meccsbe, nem is tévedtem.
Ami plusz, hogy a bíró is jól vezette a meccset.
7600 GS:
Eddig is, csak néha csúnya focira kényszerültek. Na de ez van ha nincsenek tele hatalmas sztárokkal, és a többség se nem magas, se nem nagy darab. Eddig "csak" fegyelmezett, célfutballt játszottak, de ma megmutatták hogy villanni is tudnak. Hatalmas tisztelet nekik![ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
DeathAdder
veterán
válasz MPowerPH #108884 üzenetére
A belgák nem ébredtek sehova, semmit nem tudtak váltani még kétgólos hátrányból sem.
Kaptak egy orbitális portyát, aztán fejbelőtték fellainit, meg a legvégén értékesítettek egy kontrát, miközben japán alakította ki a helyzeteket.Nagyon fegyelmezett csapat ez a japán, de azért látszott hogy a végére teljesen elfogytak fizikálisan, de még úgy sem tudták a belgák rájuk borítani az asztalt.
NO de legalább nincs hosszabbítás, és még mindig jobb egy brazil belga mint egy brazil japán
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
0-1
"Na a belgáknak menni kell a tippmixemért "
0-2
"RIP tippmixem "tippmixem most 3-2
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Peterhappy
őstag
A meccs előtt a belgáknak szorítottam, főleg a khm... "véleményes" japán felfogás miatt az utolsó meccsen. De a meccs alatt bizonyítottak az ázsiaiak, le a kalappal előttük. Én is sajnálom őket. Japán akart, a belgák tudtak focizni, a végén a rutin és főleg az erőnlét döntött. Igazi harakiri-szaga van a dolognak, ha nem tolják fel tökig a védelmet is az utolsó percben a gól érdekében, most épp a hosszabbításra készülnének.
De hát ettől szép a futball. Összejött a "kisdöntő", a BEL-BRA nagyon komoly párharc lett. Japán előtt pedig le a kalappal.
-
BenHans
addikt
Japán
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
nekem igazából csak annyi kérésem van, hogy a szovjetek essenek ki minél hamarabb
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Motion_Blur
félisten
2-1-nél ezt mondtam az asszonynak... utolsó percben lesz 2-3.
Ennél megálzóbb módon nem lehet meghalni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
bagyulajuve
addikt
szegény japók, de akkor is le a kalappal előttük
Resistencia eterna
-
Ringman
nagyúr
sajnálom a japánokat
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
gyuromoj
veterán
Lélektanilag ez nagyon sokat érhet a folytatásban.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
szami777
addikt
A kontra gyönyörű volt, de a japók foghatják a fejüket, igy elbaszni...nagy meccs volt, fasza vegjatekkal.
Na nem baj, jo kis negyeddöntők lesznek így.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
MPowerPH
félisten
Ott is van.
Akkor most hol is van a sok smiley a sok savanyu citromtol??? A megmondok....
Japan elott le a kalappal, szepen jatszottak. Mig a ruszkiknak semmi keresnivalojuk nem lenne itt, a japanokat szivesen neztem volna meg. Belgak keson ebredtek, izgalmas lett, remelem tanulnak belole, mert a Brazilia ellen ugy kell jatszani, ahogy tettek az utolso 30 percben.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Cyrin
addikt
Benga belgák...
-
Ch0b
tag
Hát belga győzelem volt amúgy is várható, de ahogy japán játszott, így ez most fáj...
-
KisTücsök
addikt
oh bazmeg.
-
Peterhappy
őstag
Ilyen a futball.
-
szőröscica
addikt
Ez kemeny volt
-
Ch0b
tag
Azért a japán kapust majd megtaníthatnák arra, hogy megfogja a labdát ahelyett, hogy folyton elöklözi valamerre.
-
BenHans
addikt
Kawashima jó katona.
---- ----
Ch0b: Aztán nehogy ilyen legyen belőle...
---- ----
Most ocsúdok fel, itt van Nagatomo, lehet visszasírja az Inter.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
vond
MODERÁTOR
A VB legjobb meccse/félideje. Már csak a kommentátornak kéne szólni, hogy ez nem egy random őszi forduló a Bundesliga kettőből.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Cartevo
őstag
válasz DeathAdder #108872 üzenetére
Talán mert jól látszik a feje.
-
MPowerPH
félisten
Csak helyre all a vilag rendje. Tudnam, miert nem kezdo volt?!
Johetne mar az az uthenger, most megvan a lendulet, masik oldalt a dobbenet.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Motion_Blur
félisten
Innentől kivégzik a japókat...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szami777
addikt
Fuu, szép kis adok kapok lett ebből, a 2. félidő parádés.
-
venember83
nagyúr
Izgalmas a meccs, a belgák nem akartak simán továbbjutni. Vagy csak 2,5 feletti gólra fogadtak.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #108864 üzenetére
Eddig elég jó erre az esély...
-
villamos
őstag
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
bagyulajuve
addikt
hát ha ezt behúzzák a belgák, akkor összetehetik a kezeiket
Resistencia eterna
-
MPowerPH
félisten
Ez azert elegge szep fejes volt. Legalabb a vege izgalmas lesz.
Don't Tread On Me
-
MdewC
nagyúr
Ekkora mákos pite fejest.
Hajrá Japán!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Peterhappy
őstag
Na ilyet se mindennap látni... mi lesz még itt?
Nem egyszerű meccs, annyi szent. -
Cartevo
őstag
válasz maximilian4 #108850 üzenetére
Léke(ns)t kaptunk.
-
villamos
őstag
Jaj!
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #108840 üzenetére
Egyértelmű hogy hiányzik, én is csak reménykedem hogy lesz aki pótolja, Rómában a kiválása a labdaszerzések miatt lesz érdekes, leginkább itt égető fontosságú, hogy valakinek sikerüljön átvenni a stafétát.
De a belgáknál nem hiszem, hogy csak ő hiányzik, jelenleg inkább amiatt szenvednek, mert elöl nem jön össze semmi, a középpálya nem tud szűrni és leszakad a védekezés.
Kicsit olyan németes, ahogy Dél-Korea kontrázgatta őket 2v2-ben úgy most a belgákkal Japán teszi ugyanezt csak a Nationalelfnél volt két belső védő akik kb. hibátlanul hozták le az egyvéegyeket, ha ők nincsenek hamarabb vezetést szereznek a koreaiak.Na most be is hozza a hajast, gondolom azért mert hátha benne fennakadnak párszor...
Vertonghen pedig szépen visszafejelte. Ő sem hiszi el kb.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz maximilian4 #108850 üzenetére
A magyar válogatott szövetségi kapitánya volt... 3 héttel ezelőttig.
https://www.coreinfinity.tech
-
gézu
őstag
Én a szamurájokkal vagyok. Amúgy nagy a baj, bejött a pumukli is.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
MODERÁTOR
-
Ringman
nagyúr
japán elég szervezett és agilisen nyomják. a belga védelem meg vicces hibákat vét
szerk:
a gólvonal-technológiát sima kint volt-bent volt helyzetekre miért nem adaptálják?[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
válasz venember83 #108849 üzenetére
Belgák balga módon az öltözőben altatót vettek be? Ezt a támadást csak nézték...
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz Peterhappy #108841 üzenetére
De csak azért, mert így lemaradtam róluk. Én Mexikót sajnálom csak. A színész-mester Neymar dzsunijór haldoklásai bosszantanak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz szőröscica #108845 üzenetére
Én is így gondolom. És jól is van ez így, japók, ruszkik hajrá!
-
sh4d0w
félisten
Megjegyezném: a jelenlegi belga válogatott alapjait George Leekens rakta le...
https://www.coreinfinity.tech
-
törölt tag
válasz paatrick #108816 üzenetére
"Emlékszem még mikor 2002-es VB után minden 10 éves kisgyereknek ilyen frizurát kellett vágni."
Ne is mondd, ettől a mai napig rémálmok gyötörnek.
Akkoriban kezdtem focit nézni, könnyen alakulhatott volna úgy, hogy ez a kép most az itteni arcképem, mert ő volt akkor a másik nagy sztár a gyerekek között (is).
Csak emlékszem én is erre a divathullámra, meg hogy kik között volt az leginkább népszerű, úgyhogy valamiért nálam nem ő lett a kedvenc.[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
LOL. Elmegyek a wc-re... erre 2 gólt szerez közben Japán. Hát ez belga szempontból sz*r ügy.
-
Peterhappy
őstag
Döbbenet a köbön. Ez nagyobb meglepetés lehet így, mint a német zakó Dél-Korea ellen.
-
Napfénysüti
nagyúr
A belgák is nemet mondanak a vb-re?
Més que un club!
-
DaveNo1
veterán
Mi folyik itt...
You are not prepared.
-
MPowerPH
félisten
Oke, akkor most kapcsolom kifele. Ezen a VB -n valami nem stimmel. Az nem letezik, hogy az osszes nagy valogatott a vilagklasszis jatekosokkal szenved.
Ennyire megterhelo lenne most mar egy szezon, es kidoglenek a vegere? Ha igen, akkor miert nem rakjak a VB-t a nyar vegere, a bajnoksag kezdetet megelozoen? Mas magyarazatot nem tudok erre.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
BenHans
addikt
Hoppá! Mi van itt?
Belgium️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
na itt a nagy belgiumotok
-
paatrick
őstag
RIP tippmixem
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bagyulajuve
addikt
+
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Vladi
nagyúr
Haraguchi! Máma tuti nem lesz harakiri!
Még a csávó megijedt, hogy bameg, e má a kapu!
Ezen a meccsen kevés lesz a határozottság látszatát kelteni.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
villamos
őstag
-
paatrick
őstag
Na a belgáknak menni kell a tippmixemért
-
MPowerPH
félisten
Ezt nehez elhinni....
Don't Tread On Me
-
Peterhappy
őstag
Hoppácska És milyen cselt húzott meg a lövés előtt
-
Vladi
nagyúr
válasz Peterhappy #108807 üzenetére
Nem biztos, hogy baj ez. A kiscsapatok előtt így itt a lehetőség.
Horvátország, Svédország, Kolumbia... akár 2-es is bekerülhetnek a 4-be, az igazán csemege lenne.il sole non sorge più ad Est!
-
-
Vladi
nagyúr
Na hát az van, hogy Japán derekasan állja a sarat és ragyogó támadásaik is vannak. Még a végén Belgium verhető lesz. Kicsit határozottabban, bátrabban és akkor...
il sole non sorge più ad Est!
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #108815 üzenetére
- ki hisz már neymarnak
- pont erre is jó lenne a videobíró, idő van visszanézni miközben juniort újraélesztik.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
paatrick
őstag
válasz DeathAdder #108812 üzenetére
Jó de ezek a focisták akiket felsoroltál azért még abban a korban voltak mind amikor a VB volt nagyobb szenzáció. Emlékszem még mikor 2002-es VB után minden 10 éves kisgyereknek ilyen frizurát kellett vágni:
Ehhez hozzájön hogy a média se tudja igazán lehozni a "lázat". VB dal nem is tudom van-e idén, de 98-ast ha meghallom a rádióban nem is tudom a Ricky Martin - Cup of life vagy a Dario G - Carnaval de Paris a hivatalos de mindkettő best.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
máskor is, amikor japán játszik, akkor is ennyit mondják, hogy a (kék) szamurájok? mert nekem nem tűnt fel az eddigi vb-ken
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
válasz paatrick #108805 üzenetére
Jó, Özil török, Picque meg katalán aki a középső ujját tartja a himnusz alatt
Maradona, Ronaldo (az igazi), Matthaus meg rengetegen a VB győzelmet tekintik pályafutásuk csúcsának, Lineker, Zola, Giggs, Beckham, Owen, Lampard szerint is ez egy játékosnál a csúcs noha soha nem nyertek VB-t de az afrikai, dél-amerikaiakon különösen látszik hogy meghalnának a hazájukért.
Mondjuk én is a klubfocit preferálom, köröket ver a válogatottra, de más is a kettő
-
szami777
addikt
Na akkor go belgàk!!!
-
paatrick
őstag
"És valószínűleg a "mi vagyunk a krémje" feeling is kiveszett a 32 csapatos szervezéssel."
És akkor mi lesz majd a 48 csapattal
Csapatlétszám növeléssel pont a színvonal fog csökkenni. Kis csapatok továbbra se fognak semmit csinálni csak védekezni a nagyok meg majd szenvednek, még jobban mint most. Eredmény nézhetetlen foci.
Értem én hogy így több ország tud bekapcsolódni a lázba, többet megismerünk, de ha kb mindenki bekerülhet akkor az egész értelmét veszti el. Meg Európa 16 csapatot delegálna, tehát a végére lenne egy EB+Brazília+1 random csapat a végjátékra. Mint ahogy ez a mostani is alakul. Simán kijöhet hogy a legjobb 8-ban 6 európai lesz (ha ma Belgium és holnap Anglia nyer)6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
RoyBatty
aktív tag
Spanyoloknak nem tett jót, hogy edzőt (akit a hírek szerint mindenki szeretett) tragikus hirtelenséggel kirúgták a VB kezdete előtt 2 nappal. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a "nagy öreg" játékosok szándékosan csak az abszolút minimumot nyújtották utána.
Egyébként abszolút egyetértek azzal, hogy a klubfoci kezd elszaladni a válogatott foci mellett, szerintem a következő VB-t (ami ráadásul a semmi közepén lesz a tél közepén) már sok sztárjátékos ki fogja hagyni mindenféle kamusérülésekre hivatkozva. -
Peterhappy
őstag
válasz paatrick #108805 üzenetére
Számomra némileg döbbenetes módon épp a Feleségem világított arra rá tegnap, hogy mégis miért pörögtem volna rá annyira az idei VB-re, mikor a játékosok nagy része sem teszi. Soha ilyen kevés meccset nem láttam még - oké, ez persze a 14 és 16 órás kezdési időpontoknak is betudható.
A kiscsapatok játékosai életük nagy lehetősége előtt állnak. De a nagyok? A csoportmeccsek színvonala gyengébb, mint egy BL csoportmeccsé. Együtt játszanak olyan játékosokkal, akikkel egyébként szóba sem állnának, akikkel egyébiránt egész évben szájkaratét vívnak. És valószínűleg a "mi vagyunk a krémje" feeling is kiveszett a 32 csapatos szervezéssel.
Egyetértek. Azt hiszem sokak számára ez nem kiváltság, sokkal inkább púp a hátukra.
Aztán ki tudja? Épp a spanyol válogatottnál lehet, hogy előkerül még egy-két csontváz a szekrényből és utólag úgy fogjuk gondolni, az is csoda, hogy a csoportból továbbjutottak.Özil valóban vérlázító, de Ő klubszinten is ezt műveli sajnos. Ő szerintem egyszerűen csak kiégett...
-
Peterhappy
őstag
nso-ról kölcsönözve. Ronaldo. Mármint az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz szami777 #108800 üzenetére
Mondjuk én nagyon radikális edző lennék. Aki már nyert VB-t az kb be se nevezném. Egy 30+-os játékos ha már megnyert mindent a háta közepére nem kívánja már ezt. Ott volt a sok német, az öregek mind enerváltak, a fiatalok Brandt, Werner meg küzdöttek, nekik még van miért. Mondom ezt úgy hogy Wernernek nem sok értelmes megmozdulása volt de végig küzdött akart.
Emellett ott volt Özil aki csütörtökön hazautazott, vasárnap már indult nyaralni, most meg a tengerparti képeket posztolja a barátnőjével. Akkor baromira meghatotta a dolog.
Tegnap meg asszem Piqué nyilatkozott a meccs után, aki annyival elintézte a meccset hogy, "2 jó csapat összecsapása volt, most nem mi nyertünk, de tovább jutottunk mint 4 éve, majd 4 év múlva folytatjuk megint". Szóval őt se hatotta meg annyira hogy összehozott egy büntetőt amin kb elment a meccs.
Emellett a legfőbb baja a VB-nek az előbb mások által írt leértékelődése. Klubfoci sokkal előbbre van már presztízsben. Amúgy is a topjátékosok jönnek 40-50-60 meccsről, most itt vannak, VB után még nyomnak egy ázsiai, amerikai népszerűsítő túrát, visszajönnek és kezdődik a bajnokság. Túl sok ez nekik, nem csoda hogy befásulnak.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
brazil-belga negyeddöntő lesz?.. az nagyon komoly clash lenne
-
Cartevo
őstag
Az összeszokottság hiánya miatt nem kapunk elit kluboktól megszokott színvonalat. A kapusok is ezért kerültek főszerepbe. Már nem a vb a világ teteje. Erre nem tudok olyan hasonlatot írni, ami überelné a tiedét, csak ilyenre telik: Fordult a koca.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest