Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Német, Spanyol, Argentin, Portugál válogatott már ki is esett.
Ez a 4 csapat simán lehetett volna akár egy elődöntős négyes is.
Horvátoknak fülig érhet a szájuk.
Lopetegui menesztése rossz döntés volt......
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
KisTücsök
addikt
Mutassátok ahogy ramosz bőg, mutassátok plz!!!!
-
BenHans
addikt
Akinfeev!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
-
bagyulajuve
addikt
Resistencia eterna
-
Peterhappy
őstag
HBI-nek nem ez élete meccse, főleg de Gea-val vannak gondjai
Na,
pottyannak a spanyolok?pottyannak a spanyolok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Spanyolokra tettem, de már komolyan az oroszoknak szurkolok. Nem érdemlik meg a spanyolok.
-
-
addikt
Na vajon DDG meg tud most fogni bármit is?
-
LyonnaisFan1
őstag
Na jöhet a szétlövés. Itt aztán már bárki nyerhet.
Akinfeev pedig óriási hős lehet, ha mondjuk kettő büntetőt hárít.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
Nagyon szeretnének a spanyolok egy tizit. Vagy még egy orosz öngólt.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #108585 üzenetére
Háát. Így is gondolkodhatnának.
Vagy, hogy adjunk bele apait, anyait, és nyerjük meg azt a kurva hosszabítást monjduk 10 perc alatt.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #108586 üzenetére
komoly meccseken már évek óta ezt a nézhetetlen fost produkálják
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #108584 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az ilyen nagy tornákra visszavezetném az aranygól rendszert, és akkor lenne miért kaparni a ráadásban.
szerintem az még védekezőbb felállást okozna, mert minden áron el kell kerülni a kapott gólt, nem lehet hibázni
---
lol 1k passz a spanyoloknál, sokra mennek a
hatosfal előttipasszolgatássalEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az ilyen nagy tornákra visszavezetném az aranygól rendszert, és akkor lenne miért kaparni a ráadásban.
És akkor nem lennének úgy a csapatok, hogy akkor döntsön az orosz rulett. Jobban hajtanának a végső győztes találatért.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
évek óta ezt a halálosan unalmas focit tolják a spanyolok, és bár az ő továbbjutásukra tippeltem és az oroszok se brillíroznak, de már inkább annak örülnék, ha az utóbbiak jutnának tovább
Resistencia eterna
-
addikt
Na mindjárt jön a 2. spanyol csatár.
Hierro rájött ,hogy talán nem kéne eljutni a tizikhez.
-
Z'Z"
őstag
Igen.
-
paatrick
őstag
Na majd 30 perc múlva visszatérek megnézem a 11-eseket szánalmas.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Vladi
nagyúr
Nah hátha lőnek egy gólt a spanyolok,.... mert mennem kéne gereblyézni a szilvafa alatt, meg a nájlont teríteni lefelé, meg kimosni a hordót....
Ilyen izgalmas, jah.
il sole non sorge più ad Est!
-
paatrick
őstag
VÁÓ kapuralövés el se hiszem
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
inkább videóbiroznak, csak legyen már valahonnan egy gól és ne kelljen folytatni ezt a szrt.
-
törölt tag
Az oroszok nagyon elfaradtak..
-
LyonnaisFan1
őstag
78 ezren igyekszenek éberek maradni a Luzhnikiban. Nem lesz egyszerű
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Vladi
nagyúr
-
addikt
Asensio - Lucas csere jöhetne.
-
paatrick
őstag
A spanyolok szarnak bele ebbe a meccsbe
-
addikt
Ha egy Guardiola által vezetett csapatnak lenne ilyen lassú és körülményes a labdajáratása, akkor Pepnek lehet már elpattant volna egy ér az agyában a sok üvöltözéstől...
Pedig micsoda játékosok vannak ott. Sőt még a padon is.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
A ruszkiknak nehéz fél óra van még hátra, főleg a nulla cserelehetőséggel.
Idegbeteg Costából kitelik egy sárga áráért, hogy valamely oroszt szó szerint lerugdossa a pályáról, így teremtve emberelőnyt a hispánoknak.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szami777
addikt
Borzasztó gyengék ők is, bár ez nem újdonság, remélem az oroszok továbbmennek.
Egyedül Iscon látom, hogy nagyon akar, a többi csak ténfereg.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Peterhappy
őstag
válasz omfgk #108561 üzenetére
Bárhogy is végezzenek a spanyolok a VB-n, azért ott is érik egy fél adag generációváltás.
Piqué-nek lassan már a Barcában sem kellene kezdenie - na nem, mintha lenne valós konkurenciája. De Umtiti már jobb nála - és míg a franciában még bőven van fejlődési potenciál, Gerard már nem lesz fiatalabb és hát... -
emre
veterán
A Spanyolok rábasznak a spórolásra.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
LyonnaisFan1
őstag
Guddzsábbvelldán Biggé
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Pique és Ramos eddig a VB-n nagyon gyatrák.
-
paatrick
őstag
Pique mit kalimpált ott istenem Umtiti 2
-
Peterhappy
őstag
Gerard bzmeg ezért kár volt meggyógyulnod a meccsre.
-
szami777
addikt
Pique mit reklamál ezen?
Kevés egyértelműbb tizi volt a vbn.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
Ezt a nézhetetlen szart....
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Szeretem a Spanyolokat, de ez ritka szar és unalmas meccs!
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
salesman
őstag
Remélem a bíró fülére nem szólnak rá az FSZB-ből...
Hajrá spanyolok!Türűűűdrááá!
-
LyonnaisFan1
őstag
Ignashevich még ilyen gólt nem szerzett pályafutása során egyik kapuba sem
-
Szilofon
aktív tag
Szép öngól
-
paatrick
őstag
válasz Richard! #108550 üzenetére
Az mindegy hol kezdődik, ha folyamatosan van kontakt de el tud vergődni a 16-oson belülre és ott újra olyan kontakt (itt lökés) van amiben eleshet akkor 11-es. Ha kívül löki meg, mondjuk 17 méternél és beesik akkor az számít ahol meglökte, tehát szabadrúgás.
Amúgy vicces mert olyan hosszan tolta meg ezt a labdát Mbappé hogy ha a védő nem ér hozzá akkor is max az alapvonalnál érte volna utol, de szerintem ott se, és akkor kirúgás jött volna.
-
törölt tag
-
Szilofon
aktív tag
Vasárnap Spanyol és Horvát győzelem, szerintem.
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Szilofon
aktív tag
válasz L_YKing #108540 üzenetére
Még a végén meg mondják itt, hogy kinek lehet és kinek nem lehet drukkolni. LOL
Az tény hogy gyengébbek voltak, nem volt mindig összjáték. De azért nem fogok másnak drukkolni, mert divat lett felemelni pár kisebb országot, azok is bukni fognak szerintem.Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
-
vond
MODERÁTOR
- Közhelykérdés
- Közhelyválasz 1
- Közhelyválasz 2- Alibikérdés
- Alibiválasz 1
- Alibiválasz 2Csak tudnám, minek hallgatom ezeket a csodás szagértőket.
Ma nem láttam egyik meccset sem rendesen. Holnap pótolom őket. Csak kamilláztam, mikor megláttam a francia-argentin eredményt. Hirtelen elkezdtek focizni a franciák?
Szimpátia alapján ez az ág nem igazán érdekelt. A holnapi se fog annyira, de az biztos, hogy a dánok ellen fogok szurkolni, pedig a horvátok sem éppen a szívem csücske. De amit műveltek a dánok a franciákkal együtt azon a 0-0-s meccsen, az a futball szégyene volt. Nem örülök, hogy itt vannak a 16-ban. Inkább jött volna helyettük valami lelkes "kiscsapat".
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Szilofon
aktív tag
Sajnálom a Portugált. De ennek ellenére nagyon jó mérkőzés volt! A délutáni, úgy szintén, ott örültem a francia győzelemnek.
-
Vladi
nagyúr
válasz hobizoli #108521 üzenetére
Pedig de! Pont beférnének!
Ahogy én látom:
Brazil - Mexikó kiki meccs lesz. Mindkettő erős, nagyon be tud indulni. Talán Mexikónak kijön a lépés, de akár Brazília is hengerelhet.
Viszont Belgiummal kerülnek össze, nagyon nehéz dolguk lesz mindkettőnek. Erő alapján Belgium szerintem 4-es simán. Sajna a szimpatikus Japánon átgázolnak. De azért ott az 1%, hogy vb, meg foci tehát 2x is lehet Budán kutyavásár. Mondjuk Fellaini leköpi a japán kapust, piros stb.Uru - Fra-ból én Uruguayt várom győztesnek. Szerintem most meg tudják fogni a feltámadó franciákat. Azért oké, hogy Argentívnát legyőzték, de 4-3... szal. Argentína azért nem egy 3 gólt lövő csapat volt most. Franciaország még mindig nem került össze egy igazán erős csapattal.
Spanyolország - Oroszország: háááát. Egyik se egy nagy erőt képvisel most, talán egy hajszálnyival a Spanyolok összerakottabbak, itt is kipukkanhat az orosz lufi, az ő agyuk könnyebben elborul.
Viszont ezen az ágon Horvátország jön szembe. Szerintem a horvátoknak Dánia is meglesz, itt is attól függ, hogy milyen napot fognak ki. Szerintem a horvátok is beleszaladhatnak egy pofonba, vagy ha jól hozzák ki a lépést, akkor akár döntő.
Svéd - Svájc: szerintem a svédekben van még tartalék, meg potenciál. Azért elég kemény cosportból mentek tovább. Svájc szeirntem nem tud tovább menni. Nekik viszont Kolumbia vagy Anglia jön szembe. Azért most az angol csapat elég pörgős, akármire is képes lehet. Kolumbia meg nagyon szimpatikus. Uruguayhoz hasonlóan jól összerakott, jól támadó fegyelmezett. Na hátha mennek tovább, Angliáért nem ejtenék könnyeket.
Svédország - Kolumbia negyeddöntő.... na ez már igazi vb csemege lenne.
il sole non sorge più ad Est!
-
J.Hetfield
aktív tag
Jó meccsek voltak. Uruk szerintem a gyors franciák ellen ugyanúgy elvéreznek mint az argentínok. Godin nem épp egy villám.
-
Vladi
nagyúr
válasz Ringman #108519 üzenetére
aláírnék egy ilyen döntőt.
Uruguay nagy hajrá! Nagyon komoly a csapategység és a fegyelem. Azt figyeltem, hogy akármikor elcseszték, máris ott termett egy kék, hogy kisegítse.
Azt mondta Puskás: Kis pénz, kis foci, nagy pénz, nagy foci. Szerintem ezt rohadtul benéztük. Azért Uruguay lakossága 1/3-a a miénknek, a gdp meg 1/4-e. Ehhez képest... na ez a magyar foci baja.
Ők ott szeretik, csinálják, aki tehetséges odateszi magát, csapategység van, alázat van, munka van, siker van s csak utána jön a pénz.il sole non sorge più ad Est!
-
addikt
-
addikt
válasz forceberg #108515 üzenetére
De kettejüket azért még néznénk...
Sajnos ez a Portugál csapat egy fikarcnyit nem jobb mint az Argentin.
Ez a Guedes gyerek... értem én ,hogy gyors, de totál külön mozgott. Mintha nem ugyanarra a taktikai megbeszélésre járna mint a többiek.
Joao Mario nettó emberhátrány volt ma.
Fonte és Pepe lassúak.
Ez a Guerreiro gyerek meg nem tud beadni.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Ringman
nagyúr
fun fact:
szélsőséges esetben 2 olyan csapat is játszhatná a döntőt, amely országok összlakossága nem éri el a magyar lakosságot (uruguay és horvátország)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
hobizoli
nagyúr
válasz CptAdamica #108516 üzenetére
mert ot fetrengett a foldon gorcsolo labbal a jatekos idot huzni
több drón kell ;P
-
CptAdamica
veterán
Miért kell mindig még a hosszabbításra is hosszabbítást húzni? Most is 4+2 perc...
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
KisApám
addikt
Uruguay megérdemelte.
Lesz miért néznem a VB-t ha játszanak.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
sh4d0w
félisten
Nah, jöhetnek a fhansziák...
https://www.coreinfinity.tech
-
paatrick
őstag
Ez is jó meccs volt, reméljük mostantól csak ilyenek lesznek
-
shteer
titán
Cé viszlát!
szerintem jónak tűnik..
-
addikt
Brutál ez az Uru védelem. Le a kalappal.
Messi után CR is idejekorán mehet haza.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Csak nem hozták le sárga lapok nélkül. Kár, nem akármilyen teljesítmény lett volna!
De az nagyon durva, hogy négy meccsen egyetlen egy uru sárga született.
Ez az óriás csúszkálás mi volt? Én ilyet még nem láttam
Muslera Ennyi. Uruk!
Cavani viszont elég kutyául fest... reméljük összedrótozzák a negyeddöntőre.Na holnap folyt. köv.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
azt azért nem gondoltam volna, hogy csak ennyi durvaság lesz, mondhatni teljesen sportszerű a meccs, az a pár taktikai fault sem követelt ápolást
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
hobizoli
nagyúr
CR-nek nagyon nem megy ez ma...
több drón kell ;P
-
Ringman
nagyúr
az komoly hogy 2018-ban hallani lehet a szomszéd kommentátort a közvetítés során?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest