Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

válasz paatrick #108805 üzenetére

Számomra némileg döbbenetes módon épp a Feleségem világított arra rá tegnap, hogy mégis miért pörögtem volna rá annyira az idei VB-re, mikor a játékosok nagy része sem teszi. Soha ilyen kevés meccset nem láttam még - oké, ez persze a 14 és 16 órás kezdési időpontoknak is betudható.

A kiscsapatok játékosai életük nagy lehetősége előtt állnak. De a nagyok? A csoportmeccsek színvonala gyengébb, mint egy BL csoportmeccsé. Együtt játszanak olyan játékosokkal, akikkel egyébként szóba sem állnának, akikkel egyébiránt egész évben szájkaratét vívnak. És valószínűleg a "mi vagyunk a krémje" feeling is kiveszett a 32 csapatos szervezéssel.

Egyetértek. Azt hiszem sokak számára ez nem kiváltság, sokkal inkább púp a hátukra.
    Aztán ki tudja? Épp a spanyol válogatottnál lehet, hogy előkerül még egy-két csontváz a szekrényből és utólag úgy fogjuk gondolni, az is csoda, hogy a csoportból továbbjutottak.

Özil valóban vérlázító, de Ő klubszinten is ezt műveli sajnos. Ő szerintem egyszerűen csak kiégett...

Új hozzászólás Aktív témák