Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
-
paatrick
őstag
Mutter is beszáll a buliba
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
Most jutott eszembe a VB előtt a sok statisztikus kiszámolta hogy Németo. - Brazília döntő lesz, még a rádióban is hallottam
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Ringman
nagyúr
németek ezt eb-n is eljátszották, 1996-ben győztek, 2000-ben 1 pont a csoportmeccseken.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dracox
addikt
Közben meg
HIVATALOS!
Az UEFA két évre eltiltotta a Milan-t az európai versenysorozatoktól.. -
itouchfan
senior tag
Németországnak a második VH után most sem sikerült bevennie Moszkvát (avagy Putyingrádot épp ).
[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Peterhappy
őstag
Most értem haza. Le vagyok döbbenve.
Hamarabb hittem volna, hogy nem nyernek a németek, mint hogy kikapnak a mexikóiak, de erre azért nagyon nem számítottam.El lehet kezdeni azon agyalni (de minek?), mi lett volna, ha a PD egyik legjobb kapusa, ter Stegen véd és ha a PL egyik legjobb játékosa, Sané is ott van a VB-n. Nem tudom sajnálni a németeket.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
A tegnapi nap margójára...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
paatrick
őstag
-
Vladi
nagyúr
omg és én erről lemaradtam.
magyar média monnyonle. Utazás közben 3 rádióban hallgattam a híreket, egyik se mondta be a félidei eredméhnyt.
il sole non sorge più ad Est!
-
Redneck
nagyúr
Örülök hogy nem szenvedős 0-0 volt a svédek meccse, és annak is hogy Mexikó is továbbjutott. A németek szépen kiejtették magukat, mondjuk ilyen futballal meg is érdemlik. Löw nem tudom ilyen alibiző Özilt minek rak egyáltalán a kezdőbe. Komolyan Nagy Ádám"gyorsan valaki máshoz" passzoló stílusa jutott róla eszembe, pedig anno nem volt rossz...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
hemaka
nagyúr
LOL, ez igaz? Annyira nem emlekszem mar ezekre...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
-
Rawulf
őstag
Én azt nem értem, hogy amikor a másik meccsen megszerezték a svédek a vezetést, akkor a németek miért nem változtattak a taktikán és miért nem próbáltak jobban támadni? Sőt... még a 2:0 után sem látszott semmi ilyesmi a részükről.
Gery Lineker vissza is vonta a régi mondókáját, hogy a fociban mindig a németek nyernek:
"Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans no longer always win. Previous version is confined to history."[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
csƵ
addikt
1998 vb győztes: Franciaország
2002-ben a csoportban kiesik2006 vb győztes: Olaszország
2010-ben a csoportban kiesik2010 vb győztes: Spanyolország
2014-ben a csoportban kiesik2014 vb győztes: Németország
2018-ban a csoportban kiesik -
Cyrin
addikt
Na végre. Mindenki örül.
Nem kell tovább nézni fikamatyit...
-
NyxNyxNyx
addikt
Fuck yeaa, végre van igazság. Olyan szellősen védekeztek a németek, ha nem Son tudna egyedül focizni a kóreai támadók közül még durvább is lehetett volna. Reus-t sajnálom, a többieket annyira nem.
Azt azért sajnélom, hogy nem lesz brazil - német revans.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
törölt tag
Ebből a német válogatottból Brandt és Reus szimpi, a többit nem sajnálom...
Hajrá Mexikó! -
paatrick
őstag
Na örülök a koraiaknak ennyi nekik is járt, bár nem egy nagy tudású alakulat de küzdöttek minden meccsen.
Németek meg ha hazamennek feltehetik a következő kérdéseket:
- Özil, Gündogan hogy lehetett ott egyáltalán az Erdogan balhé után
- Sané hogy maradhatott otthon ha ilyen csatárokat sikerült elhozni helyette
- Neuer hogy játszhatott Ter Stegen helyett
- Werner miért kezdett 3 meccsen folyamatosan ha kb semmit nem csinált
- Boateng hogy az istenbe fér be ebbe a csapatba
- Khedira, Özil hogy játszhatott ezen a 3. meccsen
- mi volt egyáltalán Löw elképzelése a meccsekre???így röviden ami most eszembe jutott
-
J.Hetfield
aktív tag
Brazil kiesés még jöhetne ma este
-
KubanitoS
veterán
Szegény németek. Ja, nem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
CptAdamica
veterán
Gratulálok annak, aki Koreára tett.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
LyonnaisFan1
őstag
Es itt megmutatkozott a VAR igazi szerepe.
Var nelkul anullalt talalat, es a nemetek mehettek volna a sikerert.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
gyuromoj
veterán
Lufthansa felkészül.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ProEvoFan
nagyúr
Leroy Sané otthon röhög a markában
Löw miatt van az egész német gyengélkedés. -
7600 GS
addikt
Most azért nehéz lesz megmagyarázni, hogy mitől is jó a német foci.
Erről is Ramos tehet!
-
MPowerPH
félisten
Hummels ma mindent melle fejel. Bar nem az O feladata lenne golt loni, hanem a kutyautoknek ott elol.
Don't Tread On Me
-
Cartevo
őstag
Az USA (bíró) lett a főszereplő.
-
emre
veterán
Végre egy csoport ahol igazságos eredmény született.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
IreN!CuS
őstag
Szép nap ez a mai
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
LyonnaisFan1
őstag
Kroos a torna negativ hose toronymagasan. Pedig a svedek ellen meg a mennybe ment csapataval.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
Nem sikerült továbbmenni a halálcsoportból
-
J.Hetfield
aktív tag
Ez a bohóc nójer mit csinál
-
MPowerPH
félisten
Ez brutaaaal... Neuer te noob.
Don't Tread On Me
-
bagyulajuve
addikt
Kroos és Neuer
Resistencia eterna
-
Napfénysüti
nagyúr
Neuer! Auf wiedersehen!
Més que un club!
-
villamos
őstag
2-0....
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Ch0b
tag
HAHAHA!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerencsére Löw hosszabbított 2022-ig. Kókler bohóc.
A védelem egy nulla.
A középpálya lassú és körülményes.
A támadás részébe bele se megyek.Sané-t meg otthon hagyták. GRAT.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
venember83
nagyúr
A címvédő csoportutolsó? Ennyi luft (Gomez, Hummels) után más nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Én a svédeknek örülök nagyon
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Akkor a német-brazil nyolcaddöntőnek annyi
-
MPowerPH
félisten
A gyozelmet mondjuk nem erdemelte meg Korea...De a nemetek megerdemeltek, hogy kihulljanak.
Don't Tread On Me
-
Ch0b
tag
Hősök ezek a koreaiak
-
J.Hetfield
aktív tag
Yeeeeass
-
villamos
őstag
Kiestek!
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Napfénysüti
nagyúr
Németek...
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
addikt
Muhahaha.
-
Ringman
nagyúr
nem német rúgta tovább? akkor nem les.
szerk:
szerintem jó az ítélet így, plusz pont a videobírónak[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
MPowerPH
félisten
Ez nem volt les... Vege a nemeteknek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
maximilian4
addikt
Nem a fos németeknek kéne most támadni?
6 perc...mondtam én. Lesz az 10 is.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
MPowerPH
félisten
Ez mar kabare...
Don't Tread On Me
-
paatrick
őstag
Igazából olyan jól véd ez a koreai kapus hogy tök gáz lenne ha 3 vereséggel menne haza
-
maximilian4
addikt
Mit hagytak ki a Mexikóiak te jó isten...érik az a gól.
Mexikói szurkolók meg bújják a telefont. Nézik a másik meccset hogyan áll.
Mindegy megint lesz egy fél órás hosszabbítás, hogy megvárják a németek gólját. Vagy videjóbíraó ami a nagyobb csapatoknak kedvez.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
addikt
Tuti ,hogy az a botlábú Müller a 90.perc körül begyötör valahogy egy gólt. Átesik a labdán aztán bepattan, ez az ő stílusa.
-
Ringman
nagyúr
válasz maximilian4 #108101 üzenetére
Kvára nem lenne igazságos ha Németo. jutna tovább és Mexikó esne ki...pfejj
hát ez van, én sem örülnék neki, mint ahogy az edzőbuktató brigád tegnapi továbbjutásának sem örültem.
-
maximilian4
addikt
válasz bagyulajuve #108110 üzenetére
Semmi. Nem mehet minden nap a szekér. Ez a 3. gól nagyon szerencsétlen volt, a 2. gól 11-es... SZerintem még rúgnak 1 gólt a svédeknek.
Brandt amúgy nem vágom miért most ment be. Eddig nagyon jó formában volt, vb-n is voltak helyzetei, kapufát is rúgott.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
törölt tag
Mexikót sajnálni fogom, ha kiesnek. Pedig szerintem a németek találni fognak egy gólt...
-
bagyulajuve
addikt
mi a franc van Mexikóval?
Resistencia eterna
-
addikt
Na szóval.
2-0 a svédeknek.
Ha Mexikó visszajön 2-1-re akkor a németeknek 2 góllal kell nyerniük.
Ha marad a jelenlegi állás akkor csak 1 góllal.(#108102) BMW001 : Ha jól számolom akkor a fenti helyzet érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Klose még beszállhatna a lelátóról...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
maximilian4
addikt
11-es. Sztem a németek kiestek. xD
(#108100) omfgk
Az a fránya matek. Kvára nem lenne igazságos ha Németo. jutna tovább és Mexikó esne ki...pfejj
[ Szerkesztve ]
Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest