-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
válasz
DeathAdder #91 üzenetére
Ma tényleg elég fárasztó volt Puhl.
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #98 üzenetére
á, tényleg, hát rég volt már
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #96 üzenetére
Varga Ferenc, ha jól emlékszem a nevére
-
7600 GS
addikt
Nem túloz itt el senki semmit, csupán az zavaró, hogy egy sporttal foglalkozó csatorna stúdiójában, aki elfogultan tud csak megnyilvánulni, fals dolgokat mond. A Sport TV-nél, Nyilasi Tibor, Hajdú Attila, Bognár György, és Puhl Sándor viszi a szakértelmet, a többiek csak papíron értenek hozzá.
Ebben a tekintetben a Digi jobban áll.
-
DeathAdder
veterán
Nem vagyok spanyol foci párti
inkább antiezért nem érdekel hogy Hegyi miket mond a Realról vagy a Barcáról, de Púl megnyilvánulásai és hozzáállása..Ez már nem az aranycsapat, nem hogy örülne, ő kötekedik az egész stúdióval, köti az ebet a karóhoz (az is hogy a Belgák nem fognak továbbjutni, fogadásba is belemenne meg hogy miért lenne erős a Belga keret, meg az Észtek milyen erősek lesznek, simán továbbjuthatnak) én kisgyerek koromban mondtam ilyeneket olyan csapatokra akiket utáltam és semmiképp sem tudtam elfogadni, hogy jók..
És már az a gúnyos pofa, amikor valaki véleményt nyílvánít ki a stúdióban
Oké hogy az átlag magyar ember pesszimista, de ő a kamerák előtt beszél és bizonyos szempontból szakértőként van a stúdióban, azért ülünk le a tv elé, hogy ezt meghallgassuk, de ő csak árassza ki magából a gúnyt és a sok negatívumot. Nem mondom, hogy félrebeszél, mond helyénvaló dolgokat is, de akkor sem kellene ennyire ótvar módon és kizárólag a rossz dolgokra a fényt vetni.
Gyakorlatilag mindenbe beleköt ami a stúdióban elhangzik..Lehet jó bíró volt, na és? Nem akarom sorolni, de vannak kiváló futballisták ma is, akik még artikulálni sem tudnak annyira buták..
-
szab.tam
nagyúr
"Puhl-t meg szerintem egyáltalán nem divat fikázni"
dehogynem divat. én is szoktam. nem azzal van főként a baj, amit mond. a stílusával kezd gond lenni.
mint egyes színészek, amikor 30-ve a pályán vannak, elripacsosodnak, amikor nyilatkoznak.
amikor az egyén elhiszi magáról, hogy nagyon okosakat tud mondani. közben pedig az alázatról hadovál...
valami hasonló történik sándorunkkal. csak neki elég volt sokkal kevesebb idő is.... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Ps Vita
őstag
Egyik csapatnak sem szurkolok,nagyon nem,nagyon nagyon nem
Pont ezért mivel nem részesítem egyik csapatot sem előnyben,nem mindig ugyanaz mellett állok ki,de ezt már többször is megbeszéltük,Hegyit én se bírom,amúgy is csak viccnek szántam,de azért az vicces,hogy mennyire képesek vagytok eltúlozni ezt a dolgot,Puhl-t meg szerintem egyáltalán nem divat fikázni,nem hiába volt a világ legjobb játékvezetője -
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #74 üzenetére
Zsír.
-
7600 GS
addikt
Kisorsolták a Copa del Rey-t: A Real Madrid az Alcoyano-val (harmad osztály), a Barcelona az Alaves-sel fog találkozni az első fordulóban. Egy Real-Barca párosítás lehetséges (és nagyon valószinű) az elődöntőben, de az jövő évben lesz esedékes.
-
7600 GS
addikt
Nem kell itt belemagyarázni semmit. Hegyi nem a madridisták, hanem a futball ellensége, csak hallgass meg tőle egy 10 percet (én 2-nél tovább nem bírom általában). Szörnyű hallgatni az erőlködését.
De az nekem picit érdekes, hogy egyszer valaki Real Madrid, máskor Barcelona szurkoló...Persze tudom, hogy Puhlt divat fikázni. Most csak egy fél percet hallgattam tőle, de azok mind jó meglátások voltak. Plusz ő nem elfogult egyik vagy másik irányba.
Mondjuk eléggé érdekes volt látni, hogy nem nagyon tetszik, hogy megvertük a törököket meg az, hogy egész jól állunk a csoportban. Húzza a száját rendesen.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
DeathAdder #77 üzenetére
konkrétan nem láttam a ferde szájút.
kérdés ismét:
magyar török ismétlés lesz valahol? -
Ps Vita
őstag
válasz
DeathAdder #77 üzenetére
Vigyáz mit mondasz,Hegyi nevére általában ugranak a madridisták,nagy ellenségük
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
DeathAdder #77 üzenetére
ÚÚÚÚÚÚ de utálom azt az embert
-
DeathAdder
veterán
Ez a Puhl Sanyi mennyire egy arrogáns ember
nézte valaki a Zuhanyhíradót?
Mindig az a határozott pesszimizmus, kötekedés és gúnyolódás ami már az arcára is rá van fagyvaNem is értem miért hívnak a stúdióba egy ilyen embert
Hegyi Ivánt pl. kimondottam birom és úgy összességében szinte mindenkit Sanyin kívül..
-
Integra
titán
és ez volt már amúgy?
-
homeless09
őstag
David Gill az új FA alelnök.
Húúú gyerekek ez most csak olaj a tűzre
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudjátok van-e iPhone-ra valami stream-es progi? Akár fizetős is jó lenne. Főként Premier League érdekel.
-
pohár
félisten
van baj rendesen... kíváncsi vagyok akkor, hogy Cén kívül ki fog gólt rúgni
-
7600 GS
addikt
Nem áll Mourinho szolgálatára jelenleg Marcelo,Coentrao,Varane,Arbeloa,Khedira,Higuain, és Benzema. Tehát ha úgy nézzük, akkor nincsen befejező csatárunk, és nincsen bal illetve jobb oldali védőnk, bár utóbbi még könnyeben megoldható, ha Ramos-t teszik ki jobboldalra és jön középre Carvalho.
Annyi szerencse van ebben az egészben, hogy most annyira nehéz meccsek nem jönnek majd.
baluka, Essien bevethető vész esetben védőként is?
-
Integra
titán
úristen, itt meghülyült minden zsilliárdos már?!
noha toure 2015-ig szerződve van a city-nél, állítólag új kihívást szeretne..
állítólag a chelsea HETI 370ezer euros fizuért már, de a bayern és a psg is érdeklődik - mondta dimitri seluk a daily mail-nek... -
baluka26
veterán
Terry nem élt fellebbzéssel az FA döntése ellen.
-
Integra
titán
sosem lesz ebből sem eb, sem vb, sem el, de leginkább bl... a többi meg kit érdekel
sickboy:
azért mert országos bajnokságot nyert meg kupákat. mindenki tisztában van vele. sokan nyerték meg ugyanezeket. majd ha a valóban komoly címekből egy is a kezében lesz, térjünk vissza rája és ettől még egy tahó marad.
szóval nézőpont kérdése.
-
baluka26
veterán
válasz
littlelion21 #49 üzenetére
Két dolog miatt lehet csak vitatkozni ezzel: Andre Pirlo és Didier Drogba.
Integra: Valóban! Alig nyert valamit életébenAjax
Eredivisie (2): 2001–02, 2003–04
KNVB Cup (1): 2001–02
Johan Cruijff Shield (1): 2002Juventus
Serie A (2): 2004–05, 2005–06 (both revoked due to the Calciopoli scandal)
Internazionale
Serie A (3): 2006–07, 2007–08, 2008–09
Supercoppa Italiana (2): 2006, 2008Barcelona
La Liga (1): 2009–10
Supercopa de España (2): 2009, 2010
UEFA Super Cup (1): 2009
FIFA Club World Cup (1): 2009AC Milan
Serie A (1): 2010–11
Supercoppa Italiana (1): 2011 -
Integra
titán
válasz
littlelion21 #49 üzenetére
remélem papucsban csattogott oda is ki a suttyója..
"Manapság a legtöbbet citált érdekesség vele kapcsolatban, hogy ő az egyetlen labdarúgó a földkerekségen, aki hat különböző csapat színeiben szerzett gólt a Bajnokok Ligájában. Nem semmi." - valóban nem semmi, én ezt úgy is letudom fordítani, hogy igazából soha nem tűrték meg sokáig egy helyen, illetve ő sem találta sosem a helyét, de leginkább sosem nyert komoly trófeát. -
littlelion21
addikt
Sokak örömére: [link]
-
Integra
titán
válasz
Sickboy25 #47 üzenetére
nem baj, ez jó, úgyis uborkaszezon van
na de nézzük a napi foci történéseket
david silva legalább 2 hétre kiesik
hétvégén tottenham-chelsea derbi - villas boas ex és jelenlegi csapata
ballackot lekapcsolták spanyoloknál 211kmh-val
götze sem tud játszani a schalke ellen - keményen foghíjjas lesz a dortmund a derbin.. -
kukinyo
addikt
Ez volt már?
-
szab.tam
nagyúr
most pedig nézem a sp-fr ismétlést. olyan szép kis füttyögés hallatszott be a fr himnusz alatt.
ez is szankcionálva lesz, (riszpekt kommandó és társai), vagy ez a fifa-nál ez annyira nem érdekes... -
fatal`
titán
válasz
KisTücsök #43 üzenetére
Engem is zavart kicsit, de azért annyira nem foglalkoztam vele.
A spanyol bajnokikon sokkal jobban idegesít a "rendező kollega", akinek mindig akkor jut eszébe kirakni alulra a gólszerzőket meg az eredményt, amikor épp arra van a labda (és a labdát vezető), ne hogy véletlenül bármit is látni lehessen.
-
KisTücsök
addikt
válasz
venember83 #33 üzenetére
Szerintem a pályán mutatott játék meg a közvetítés minősége nem igazán függ össze. Vagy nem lehet egyszerre dicsérni a válogatottat (ha rászolgálnak) meg ócsárolni a közvetítést (ha rászolgál)? A cikk megemlíti és megdicséri a tegnapi játékunkat, de nem erre lett kihegyezve, hanem a közvetítés (baszki, mondja már ezt valaki más szóval) minőségére, ami tényleg hagy némi kívánnivalót maga után. De ez általános, nem csak erre a meccsre igaz. Nincs ezzel a cikkel semmi baj. Engem is marhára idegesített, hogy 5 percenként mutogatták Orbán bácsiékat. A visszajátszások időzítéséről meg ne is beszéljünk. Minden visszajátszásnál szabályosan izgulok, hogy ne történjen közbe semmi a pályán.
-
szab.tam
nagyúr
akkor újra itt is az újban:
tegnapi magyar meccs ismétlése(i) lesz(nek) valahol?
nem találom.mert a német - svéd fogadási szopacsot már n+1-edszer látom.
elég fura egy meccs volt így utólag, a végeredményt nézve.valszeg merkel asszony rátette x-re az egész német bankok részről szponzorált görög, (vagy akármelyik, tök 8), államadóssági részt az egyik tesco tippmix fiókjában, azért örült a végén annyira. vagy nem tudta, hol van, vagy ki rúgott gólt. de egy biztos: nagyon örült a svéd gólnak.
-
7600 GS
addikt
Ha Higuain ilyet is tud, akkor ezt miért kell neki titkolni akkor, amikor a Real Madridban játszik?
Néha van amikor olyan szitukat old meg, amit nem várnél el, néha meg ajtó-ablak ziccereket hagy ki.
-
Richard!
addikt
csak hogy ne kelljen annyit keresgélni az új topikot
-
Ps Vita
őstag
Kezdődik a pletykaszezon:
Spanyol lapértesülések szerint a Bayern München szeretné leigazolni a Real Madrid játékosát, Mesut Özilt.
Na most kérdezem ,minek?A kezdőbe nem férne be,padra nem jönne el...meg amúgy is jó helyen van ott -
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #33 üzenetére
Egy az egyben adom, amit mondasz, de azért Svédország megverése szerintem megsüvegelendő, ott azért nem mi voltunk az esélyesek. Az 5-3-as hollandok elleni meccsre is szívesen gondolok vissza bármikor.
-
venember83
nagyúr
Figyelj, ha egy szinten lenne a magyar válogatott egy spanyol, portugál, német, angol vagy akár horvát csapattal, azt mondom, oké, érthető, hogy ezzel foglalkozik, hisz a törökök egyértelműen verhető csapat, és kötelező a három pont, lehet mást is figyelni a meccsen, mint magát a meccset. De a magyar válogatott rég vert meg valamire való (nem miniállam válogatottja) csapatot, úgyhogy menjen a francba az ilyen blogger. Legalább most örüljön, amikor van minek!
-
Integra
titán
válasz
venember83 #25 üzenetére
nekem sem fordult meg a fejemben meccs alatt velük foglalkozni, hajat téptem a lúzerségen, meg örültem a győzelemnek..
viszont ezek az angolok is.. nem láttam a meccset, de ez az 1:1... -
Sickboy25
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
+1 szánalmas lehet emberünk...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
venember83 #25 üzenetére
Ahelyett hogy örülnének végre valaminek, erre ez van. Csodálatos. Persze ha kikaptunk volna akkor menne a sárdobálás mégjobban. Szánalmas.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Sickboy25 #22 üzenetére
hát.. szerintem először son-t vigye el tőlünk 10 milláért a liverpool, aztán veszünk még egy vdv-badelj kvalitású játékost, aki szintén igazi csatár és nem állandóan a szélről akar megindulni
nehéz, csak a cikkeket tudnám linkelni, rengeteg van.
de abban mind egyezik, hogy a rövidzárlat ibrahimovics fejesénél történt, ahol úgy gondolták hogy na jó, 1 belefér. aztán a másodiknál már nagy volt a baj, de nem tudták megállítani és egyszerűen teljesen elvesztették az irányítást és szétesett a csapat. de nem egy ember, hanem mindenki. és a játékosok is és löw is egymástól függetlenül ezt mondta. kikell pucolni fejben ezt a dolgot, 4:0-nál leült a csapat. először az egyik futott egy lépéssel kevesebbet, aztán a másik. és már meg is volt a baj.
koos csak ennyit mondott: das war heute nur peinlich. abszolút igaza van. -
Integra
titán
a reál 10 millát ajánl piszczek-ért.
a city 37 milláért vinné de rossi-t.. -
Boxer001
veterán
Tegnapi bundák:
német-svéd
spanyol-francia -
bfrenk
csendes tag
Svédek hogy feljöttek 4-0-ról tegnap.
Magyarok meg bízk benne, hogy kijutnak a VB-re. -
IreN!CuS
őstag
Gratulálok a srácoknak,nem hittem volna -főleg az első 20 perc után- hogy egy "sima" 3:1 ide.
-
baluka26
veterán
Tegnap aztán mindenki kapott a pofájára
Németek, portugálok, spanyolok, törökök. Mennyi mix mehetett el -
Sickboy25
addikt
Gratula srácok a tegnapi szép eredményért....
Remélem Pátkai nem kerül többet a csapat közelébe, sajnos én piros lapot éreztem felőle, de szerencsére nem lett... Nagyon akart, de ennek az akarásnak nyögés lett a vége és majdnem megszívtuk...
-
7600 GS
addikt
Koszonjuk az uj topicot!
-
törölt tag
''Szeretnék egy olyan topicot nyitni, ahol a fociról könnyedén lehetne beszélgetni klubhovatartozástól függetlenül!
Tippelgetnénk, és latolgatnánk az esélyeket, persze ha érdekel valakit!
Olyasmit szeretnék, mint a bizonyos sportcsatornán - a nap témája műsor.''Heskey E.
És ez már a harmadik rész! Csak könnyedén, egy baráti társaságban!
Előzmények:
A fociról könnyedén, egy baráti társaságban - Archívum
A fociról könnyedén, egy baráti társaságban - Archívum II.[ Módosította: vond ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest