- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Jack Oneill #11534 üzenetére
Webvedelem piramisjatekokkal, szerencsejatkokkal, hamis oldalakkal szembem.
Amiről Te beszélsz az az URL tanácsadóhoz tartozik.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
szabeska #11533 üzenetére
Akkor a free ezeket nem kapta meg. Nem a webbovetmeny szolt, mert Brave alatt nincs olyan.
Az elejen feldobott egy ablakot, mik az ujdonsagok.
- Tovabbfejlesztett biztonsagos penzugyek.
-Tovabbfejlesztett teljesitmeny es sebezhetoseg felismeres.
-Win alvo uzemmod késleltetés vizsgalat idejen.
-Webvedelem piramisjatekokkal, szerencsejatkokkal, hamis oldalakkal szembem. -
szabeska
addikt
válasz
Jack Oneill #11532 üzenetére
Nekem a Free semmit nem jelzett, es nem is talalok hamis vagy szerencsejatekos oldalakrol semmit a beallitasokban. Web bovitmenyt mondjuk nem hasznalom, ha az rinyalt Nalad.
-
szabeska
addikt
válasz
Jack Oneill #11530 üzenetére
Hol van ez? Én tökre nem találom
-
Jack Oneill
veterán
Lefrissült nalam is. Uodate target atallitva utolag ujra.
Latom a webvedelem bovult ujdonsagokkal (hamis oldalak elleni vedelem, meg szerencsejatekos oldalak elleni vedelem). Illetve rogton feltunt, hogy hozzáférest ker a helyhez. Nekem ez le volt tiltva windowban, szóval aktivaltam. Ez a halozat védelme miatt kell, azt irja, de gondolom, ez laptopnal (wifi) lenne erdekes. -
-
szabeska
addikt
válasz
Jack Oneill #11526 üzenetére
Nem egyrol beszelunk. En erre gondolok.
-
roseA580
tag
válasz
szaboi6512 #11522 üzenetére
Köszi!
Telepitettem!
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #11522 üzenetére
Minden kiadásra elérhető a frissítés, a KES
12.9.0.384
-ra változott. -
szaboi6512
őstag
válasz
Szellem. #11521 üzenetére
Szuper, szerveren is elérhető..
KSOS és VPN is... -
Lefrissült ma magától:
-
Cs1csó
titán
-
GEPESZ66
veterán
A Free-ben a böngésző bővítményt ki tudom-e kapcsolni?
Vagy a böngészőben kell letiltani, ill. eltávolítani?
A másik számítógépen is ugye így megjelent a Chrome-ban. -
GEPESZ66
veterán
-
GEPESZ66
veterán
A régi WIN10-es gépemre, amit csak biztonsági tartaléknak tartottam meg, úgy gondoltam, hogy rárakom a Kaspersky Free-t.
A WIN 11-es gépemen, amit novemberben vettem, a Defender nekem jó.
VPN-t aktiváltam (USA), s megnyitottam a kaspersky.com-ot.
De itt sem találtam a Free verziót.
Így sem lehet letölteni? -
-
válasz
Jack Oneill #11498 üzenetére
Ez a webforgalom ellenőrzésének új funkciója.
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #11498 üzenetére
Szia, itt a Kaspy "enciklopédia" cikk: [link]
-
Ki lehet kapcsolni a Kasperskyben a tanusítványos weboldalellenörzési megoldást.
Gyorsabb lesz a böngészés és helyette a super MITM megoldás veszi át a helyét.
Ezt majd állítólag a 21.-es kiadásokba is bekerül.
Addig az alábbiak segítségével lehet bekapcsolni és aktiválni.Annyi biztos, hogy jelentősen gyorsul a böngészés.
How to enable SuperMITM:
Disable self-defenseUnload the productIn the registry, in the branch HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\KasperskyLab\AVP21.20\environment add the string value component.tp.protocollers.ssl.enable_supermitm = 1
Launch the product
Enable self-defense and reboot the PC
-
fekete.puma
tag
válasz
Jack Oneill #11495 üzenetére
Nálam éjszakára le van véve repülő üzemmódra a telefon.
Ránéztem most az ESET változó 3-5 óránként frissít a nap folyamán úgy, hogy a net nappal nincs folyamatosan bekapcsolva.
Kaspersky eseté nen tudom mennyi volt a legtöbb de talán majd egy hét, hogy lesz@rta. -
Jack Oneill
veterán
válasz
fekete.puma #11494 üzenetére
Na ez igaz. A fizetos nagyon szar megoldassal frissiti az adatbazist, csak ejszaka (ha neten vagy). En ezt ugy oldottam meg, utemeztem az automata frissitest naponta delelott.
-
fekete.puma
tag
Nálam mondjuk telefonon a fizetős változathoz képest nem lenne nagy különbség annyiban, hogy az is elfelejtett frissítene és kézzel frissítettem több nap után mikor méltóztatott feldobni, hogy frissíteni kellene...
-
fekete.puma
tag
válasz
Jack Oneill #11492 üzenetére
Nem valószínű, hogy kipróbálja de Mikulásbá fórumtársat lehet, hogy rá tudnád venni, hogy ha már telefonon úgy sem sokat netezik, legalább a legfrissebb vírusmintákat tesztelje le nekünk, ha már felteszi a free Kasperskyt.
Persze szigorúan úgy, hogy nem menti előtte a dolgait mert úgy az izgalmas. -
Jack Oneill
veterán
válasz
GEPESZ66 #11490 üzenetére
Cafolom, ved! Probald ki, letoltesz egy tesztvirust, azonnal ugrik ra. A tamogatott bongeszok lenyege csak az, hogy mar az oldal latogatasat is blokkolja. Ez pl Brave alatt valoban nem tortenik meg, de ha konkretan letöltöd a fertozott fajlt, azonnal ugrik ra(a free mondjuk lehet, hogy nem, de a fizetis tuti, probaltam).
Osszegezve, tehat ha nem a tamagatott bongeszot(Yandex, Chrome, Firefox) hasznalja az ember, akkor is ved a karos letolesekkel szembem. -
-
válasz
Jack Oneill #11488 üzenetére
Oké, értem. Akkor ezért nem cserélem le a F-Secure-t.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Mikulásbá #11487 üzenetére
En hasznalom, de a fizetos verziot. Elotte free volt. Hatranya a free verziónak, hogy neked kell manuálisan futtatni az ellenorzest es az adatbázis frissitest is. Tehat ha csak neha eloveszed, hogy ellenorizd a telot, arra tokeletes. Nekem az automatizalas miatt 2 telorea a fizetos kellett.
-
Üdv!
Aki használja a Kaspersky Free-t, feltette már telefonra is? Állítólag ugye +1 eszközre is fel lehet tenni, én a telóre gondoltam, hogy meg kellene próbálni. Oda is a sima Free-t teszi fel? Van, aki már használja? Vélemény róla? -
-Nomad-
tag
Sziasztok!
Hol lehet kikapcsolni a titkosított kapcsolatok vizsgálatát?
-
válasz
Delirious #11480 üzenetére
Nincs semmi baj ezzel a fiókos megoldással. Sőt!
Mivel Te vagy a fiók tulajdonosa, így Te küldöd ki a meghívókat egy másik gépre.
Nyugodtan küld ki a meghívókat a gépekre, lépjenek be és ennyi.
Szóval, ha Te küldöd ki a meghívókat akkor Te vagy a főnök. Ne aggódj emiatt. -
Delirious
tag
Sziasztok! Vettem egy öt gépes Kaspersky Plus előfizetést (egy éves). Kérdésem az lenne, hogy a család többi tagjának is a telókon illetve asztali gépeken, vagyis mind az öt készüléken az én Kaspersky fiókommal kell bejelentkezni, hogy aktív legyen minden eszközön az egy éves előfizetés? Mert próbáltam QR kódos letöltést és emailes küldést is, de pl. feleségem mobilján csak Kaspersky Free volt egészen addig ameddig be nem léptem az én Kaspersky fiókommal. Gondolom nincs már az aktiváló küld küldés mint régen sajnos, mert én nem találtam. Fiókos belépés minden készülékre nekem nem tűnik túl biztonságosnak, pl. a többiek is látják a fiókomat és bizonyos dolgokat tudnak is intézni belőle. Előre is köszi!
-
-
-
-
-
válasz
Cs1csó #11469 üzenetére
Mert hivatalosan az EU-ban és UK-ban nem elérhető a Free. Megszüntette a Kaspersky. Ilyen trükközéssel lehet telepíteni. Mivel korábban a KAV volt a teljes értékű AV így most ezt a szerepet a Kaspersky Free vette át. A legalacsonyabb kategória a Standard lett ami viszont a KIS tűzfala utódja.
Részemről inkább fizetnék a KAV-ért, mint a Standardért. Nekem az a sok szarság ami benne van nem kell. -
Cs1csó
titán
válasz
Mikulásbá #11467 üzenetére
Sajnos nagyon nehéz a magyar nyelvű és friss Kaspersky Free-t telepíteni.
De már annyival jobb az Avast Free-nél, hogy még a telepítési macera ellenére is ajánlom.DE
Ha már van fiók, és telepítve van a Free magyar nyelvű onnantól már okés. Hiszen pl. egy úkj eszközről belépve a fiókba letölthető és telepíthető, vagy egy rendszer újratelepítés után egyszerűen le kell választani a korábbi rendszert majd újra letölthető és telepíthető. -
szabeska
addikt
válasz
Mikulásbá #11465 üzenetére
Én így csináltam hogy legyen normális magyar free telepítőm:
- töröltem a korábbi fiókomat (nem volt semmiféle előfizetésem)
- [link] innen letöltöttem a free angol telepítőjét (az eu verziót, csak privát ablakból megy, máskülönben visszaugrik a link a magyar oldalra)
- feltelepítettem, létrehoztam a fiókot amikor a telepítő kérte
- letöröltem az angol verziót a gépről
- beléptem a fiókomba böngészőből, és letöltöttem a magyar telepítőt, majd telepítettem (a fiók magyar nyelvű lesz, amikor az angol telepítőjében a régiót magyar nyelvűre állítod) -
-
-
válasz
Jack Oneill #11456 üzenetére
Nem tartalmazza az adatszivárgás ellenőrzőt a Satndard. Ami a Standardban van az egy alap szar. Már bocs a kifejezésért. Nekem van Plus előfizum és abban az összes email-hez tartozó dolgot ellenőrzi, a Standarban lévő pedig csak egy emailt amivel beléptél az alkalmazásba. A Standarban nem tudsz hozzáadni több emailt. A Plusban igen!
-
válasz
Mikulásbá #11454 üzenetére
Töltsd le azt a magyar nyelvű telepítőt amit találtál.
Azt telepítsd. Olyan fiókot hozz létre amiben nem volt még sosem fizetős kaspersky hozzáadva! Ez fontos!
Ha telepítetted, és regisztráltál fiókot, akkor utána szedjél le egy friss telepítőt a kaspersky.hu oldalról. Jó a Standard telepítője is. És telepítsd rá a Free Kasperskyre.
És a legújabb verzió lesz már meg, plusz a fiókodban is. Ezek utána fiókból jön le a legfrisebb KAV Free. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Ittnemaz #11443 üzenetére
Egyebkent ez az iras tenyleg nagyon rossz, valaki szoljon mar a kaspersky oldal üzemeltetőjének. Azt irja, csak a plus tartalmazza az adatszivargas ellenőrzest. Ne mondja mar komolyan, a standard ugyanugy tartalmazza! Nekem is benne van.Es egyebkent az androidos verzio kepessegeit is full rosszul irjak az oldalon.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
szaboi6512 #11450 üzenetére
Köszönöm.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #11452 üzenetére
Köszönöm!
Akkor erre ezt felrakom.
Nem akarom eladni a gépet, mert csak kis összeget kapnák érte.
Ha valakinek hirtelen kell a családban, tudja használni.
Erről néha olvasgattam csak itt.
Honnan is tudom letölteni?
Van esetleg link hozzá valamelyik hozzászólásban?
A fiókomban nincs még meg. -
GEPESZ66
veterán
Novemberben vettem egy új gépet, amin már a WIN11 van a Defenderrel.
A régi WIN10-es gépet meghagytam tartaléknak.
Mivel a WIN10 támogatása nemsokára megszűnik, a Defender helyett rakjak rá valami Free írtót , ami esetleg kicsit növeli a biztonságot az elmaradó rendszerfrissítések miatt? -
válasz
Elég nagy barom volt, aki ezt kitette így a Kaspersky oldalára. A Standard az Internet Security. Az Antrivirusban sosem volt se tűzfal, se egyéb funkciók. Le is kommunikálták hivatalos videóban, a hivatalos fórumukon, hogy mik lettek a a régi termékek új verziói. A KAV-ot megszüntették teljesen. Helyette lett a Kav Free. Szóval, ez így félrevezetés.
Így ebben a kontextusban érhető amit írsz, de nem igaz ahogy ezt korábban kommunikálták.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #11446 üzenetére
Szerintem jobb tisztázni. De azzal is egyetértek, hogy nem kell túlmisztifikálni. Jelenleg emiatt is tartom a "legjobbnak" a Kaspersky Free-t. Hangsúlyozom, az ingyenes védelmek között, ahol amúgy sincs öldöklő verseny: Avast Free, Kaspersky Free, Bitdefender Free, MS Defender (persze ide lehet rakni az AVG Free-t de az ugye egy az egyben az Avast Free, vagy akár a Huorong-ot vagy Qihoo-t de ezek a kínai védelmi szoftverek az európiak számára mindig is hordoz némi kétkedést.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Cblacksmithc #11445 üzenetére
Amugy ja, teljesen igazad van 😃
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Jack Oneill #11444 üzenetére
Őőőő bugyuta kérdés: nem mindegy, hogy mi volt ? Most most van, körbe van rajzolva melyik mire való...
tudom, hogy nem Te kérdezted...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
De ezt nem azt jelenti. A mostani standard volt régen az internet sec. A sima KAV megszunt, az lett a free, ami teljes erteku virusirtonak felel meg tuzfal nelkul. A jelenlegi sima (amire te KAV-ot mondsz), az lett most az alap, ami egy az egyben a korabbi KIS, van benne tuzfal.
Lehet azon vitatkozni, hogy akkor most az alap a KAV, vegulis igy is fel lehet fogni, de az alap KAV nem tartalmazott soha tuzfalat. A jelenlegi standard pedig tartamzza az osszes regi KIS funkcióit. -
-
-
Ittnemaz
aktív tag
Én ebből indultam ki, akkor valószinüleg tévedtem. -
-
roseA580
tag
Én is először prémiumot vettem és pont azért váltottam plusra mert a supporton kívül alig gyengébb a plus, de olcsóbb!
A korlátlan VPN az én számomra is fontos, és az megvan a plusban is.
Wifi hálózat optimizálásra bőven akad 3 rd. ingyenes program is.
Az angol nyelvű supportot meg úgysem használnám. -
-
szabacsik
őstag
Ha aprón a leírás szerint is plus-t árul. Majd üzenetben megerősíti. Fizetés után megkapom a kulcsot. Aktiválás után kiderül, hogy total security a kulcs (ugye ebben nincs korlátlan vpn sőt csak pc-n lehet a napi 300 megát használni androidon nem). Ez mennyire korrekt? Direkt jeleztem hogy plus kell. Plusra fizettem.
-
Atish19
őstag
Újra előjött a probléma újratelepítés után is. Viszont azóta Kaspersky forumon más is panaszkodott ugyan erre szóval talán mégsem egyedi eset. Idővel gondolom majd javítják
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Atish19 #11420 üzenetére
Ezt nem, de azt igen, hogy elindulás után egyszer csak nem tölt be a felület, csak az ikon van meg a tálcán. Így egyetlen manuális folyamat sem indítható és újraindítás után is ue.van
A defender csak akkor fut,. ha ki is jelzi, hogy nincs védelem a gépen, ezért elindult
-
Atish19
őstag
Üdv urak. Más nem tapasztalja, hogy néha a Kaspersky egyszer csak leáll? Nincs ilyenkor semmi előjele csak eltűnik a rejtett ikonok közül a tálca jobb oldalán. Ilyenkor nem is lehet elindítani a programot. Windows biztonság szerint fut. Ilyenkor csak úgy tudom elindítani ha újraindítom a gépet. 21.20.8.505. verzió. Ismert hiba lenne vagy érdemes lenne újratelepítenem?
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill #11417 üzenetére
Nem tudom előbb mit néztem be, de most újra megnéztem a biztonsagcentert és kb. feleannyi valóban 3 eszközre, 1 évre a Kaspersky Standard licenc mint a Kaspersky által megajánlott ár (11.990 vs. 20.990 aszem). Szerintem előbb valamit félrenyomtam.
Akkor így szerintem meg is van. Gondolom elég lesz a jelenlegi kulcs lejárta után aktiválni az újat.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
-
nubreed
veterán
válasz
Cs1csó #11414 üzenetére
Igen, köszi, és nem, nem akarok automatikus megújítást. Maga a Kaspersky is így akarja rám sózni a licenc hosszabbítást, hogy automatikusan megújul.. Na ilyet nem akarok. Kicsit sajnos elaludtam a témán, volt egy jól bevált helyem az ebayen ahol évente megújítottam a licencet, az a lehetőség már nem él, most döbbentem rá és már csak 3 nap van hátra a jelenlegi előfizetésből... Gyors (és olcsó) megoldást keresek.
Más: most össze kavarodtam, Nekem régen Kaspersky Internet Security volt, ez tavaly óta (?) Kaspersky Standard. De az egyik oldalon azt írták, hogy a Kaspersky Plus a KIS utódja. Akkor most melyik az igaz? Én úgy tudtam, hogy a Standard a KIS utódja.
Szellem: A biztonsagcenter.hu -n sajna többre jön ki 3 új licenc vásárlása mint a Kaspersky által ajánlott licenc megújítási ár, így ez most nem nyerő nekem. Német vpn-em nincs és nem is akarok ilyennel izélni.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
nubreed #11412 üzenetére
Szinte BIZTOS, hogy ÚJ licenc vásárlásával jobban jársz mint megújításával. (lehet, hogy félreértjük egymást, a "megújítás" azt jelenti, hogy a még aktív előfizetésen belül jön egy ajánlat neked és azt elfogadod, kifizeted és amint az aktuális előfizetés lejára automatikusan indul az amit az ajánlatban elfogadtál.)
Sajnos ezek az aktív előfizetés "alól" érkező ajánlatok szinte soha sem jók, akik itt szoktak az ilyen kapott ajánlatokról beszélni mindig azt mondják, hogy nem hogy olcsóbb, vagy változatlan áron hanem drágább, egy új aktiváló kód vásárlásához képest.
Arra persze figyelj, hogy ne legyen automatikus az előfizetés megújítása mert zokszó nélkül leveszik a kártyádról az összeget!!
-
válasz
nubreed #11412 üzenetére
Vagy felmész a biztonsagcenter.hu oldalra, vagy a serialcartra.
Mind a kettő hivatalos és megbízható oldal. A serialcartos annyiban bonyolultabb, hogy ott kell német vpn az aktiváláshoz, de utána már vpn nélkül is használható. Csináltam, tuti megbízható.
Licenmegújjítást az új verzióknál csak a kaspersky ad. Mindenhol máshol csak új licencet tudsz venni. De ha ugyan azt a licencet veszed, ugyan annyi gépre, akkor elvileg meghosszabbodik a jelenlegi. -
nubreed
veterán
Sziasztok,
Jelen pillanatban hol érdemes Kaspersky Standard licencet venni (3 eszközre), ami olcsóbb mint a hivatalos ár?
-
Teodor52
senior tag
válasz
szaboi6512 #11409 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Teodor52
senior tag
válasz
Cblacksmithc #11407 üzenetére
Ugyan semmi gond
Köszi a linket.
Fiókban eszköz leválasztás látható.
Elég lenne az eszköz leválasztása a My Kaspersky fiókban, és egy másik gépre telepítve a linkelt programot beírva a meglévő kulcsot kész is lenne?
-
Teodor52
senior tag
válasz
Cblacksmithc #11405 üzenetére
Igen 1 licenc egy másik gépre.
"új gépen meg feltelepíted ugyanonnét. (talán)"
Kaspersky fiókból feltelepíteni, hogyan?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet egy másik gépre átvinni a Kaspersky Standard licencet?
-
gellei
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11402 üzenetére
Chrome
-
gellei
aktív tag
válasz
szaboi6512 #11400 üzenetére
Ott szürke a kaspersky
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest