Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Amazon
- Mikrotik routerek
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- Leállítanák a 18 év alattiak közösségi médiás lázát
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- VPN topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
veterán
-
adalbert1
addikt
Mágneses standet használ valaki? Mi a tapasztalatotok, mennyire vált be?
Ami tetszene benne, hogy elforgatható, így ha álló helyzetben olvasnék rajta valamit (igazából a legtöbb tokkal ez a problémám, hogy erre nem igazán alkalmasak), akkor az is kényelmesen megtehető, de ha átváltanék videó nézésre, akkor arra is jónak tűnik.
Egyelőre ezt a modellt néztem, de ahogy látom, jó pár gyártó készít hasonlót.
Ami viszont nem szimpi, hogy a méretek és a mágnesek elhelyezkedése miatt külön-külön stand kellene, ha több, különböző méretű ipadhez is használni szeretném. -
adalbert1
addikt
válasz
ittakary #42906 üzenetére
Az esetek nagy részében nem, de szeretném arra is befogni, hogy munka mellett tudjak úgy szakmai anyagokat olvasni vagy oktatóvideókat nézni, hogy a monitoron ne veszítsek munkaterületet, illetve valamennyire szeparáljam a 2 tevékenységet.
Tokban tartva vertikálisan nem igazán tudom használni, ahhoz mindig ki kellene venni, a horizontális használat esetén pedig alacsonyabban van, mint a monitor - így igazából kézenfekvőnek tűnne egy ilyen stand - tudnám mindkét pozícióban használni, illetve a monitor magasságához is közelebb lenne, így ergonómikusabbnak tűnik, mintha lefele kellene néznem folyamatosan.Fóliával kapcsolatban visszaolvastam a hozzászólásokat, és eléggé megoszlóak a vélemények, hogy pencil mellé mi lenne a jó. Van aki szerint jó a paperlike, van akinek a sima fólia is oké, van aki üvegfóliát javasol.
Telefonon clearplex fóliát használok, így az jutott eszembe elsőre ipad-re is, viszont nem igazán találtam infót arról, hogy mennyire felelne meg pencil mellé.
Használ valaki clearplex és pencil kombinációt? -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Távsegítségben felmerült egy iCloud bejelentkezési probléma, amihez némi segítségre, iránymutatásra lenne szükségem
Elöljáróban megemlíteném, hogy nem vagyok Apple készülék tulajdonos, nagyon ritkán kerülök ilyen készülék közelébe, így bizonyára erős hiányosságaim vannak az Apple ökoszisztémával kapcsolatban.
Adott egy 2014 év őszén vásárolt akkori megjelenésű iPad készülék, melyet a tulajdonosa nagyon ritkán szokott használni, lehet több, mint egy éve volt az utolsó használata.
A közeljövőben elutazna hosszabb időre és oda szeretné magával vinni, hogy nem Androidos okostelefonján kívül legyen egy hordozhatóbb, mégis nagyobb képernyőjű netes eszköz is nála.Bekapcsolta az iPad készüléket és wifi beállítását követően iCloud fiókba való bejelentkezést kért tőle a készülék, ahol az Apple ID rendben ki volt töltve, viszont a jelszót többedik próbálkozásra sem fogadta el és mindig a bejelentkezéssel zaklatja.
Felhívott telefonon emiatt és én W11-es asztali számítógépen Edge böngészővel [Apple ID kezelése] oldalon a fenti Apple ID és jelszó kombinációval no meg persze a biztonsági kérdésekre megfelelően válaszolva gond nélkül be tudtam jelentkezni, tehát az azonosító-jelszó kombináció tökéletesen megfelelő volt.
A biztonsági részen hozzáadtam az ismerős telefonszámát kétlépcsős azonosításhoz illetve megváltoztattam a jelszót is egy megbeszélt újra.Ezzel az új jelszóval sem sikerült az iPad készüléken bejelentkezni az iCloud-ba.
Ami még feltűnt, hogy böngészőben az Eszközök menüben egyáltalán nem szerepel semmilyen eszköz.
A készüléken megpróbáltunk visszaállítást eszközölni a bejelentkezési sikertelenség ablakban kínált iforgot.apple.com oldal segítségével, de ismerős elmondása alapján az Aplle ID megadását követően ismételten jelszót kellene megadni, amit ugye megint nem fogadott el.
Mondjuk ezt a részt nem is értem, mert elfelejtett jelszó visszaállításánál miért is kér jelszót?
Természetesen Edge-nél a fenti iforgot esetén az Apple ID megadási oldalon egy képen látható karaktersort kell megadni, majd a következő oldalon a fiókhoz beállított telefonszámot kéri, tehát valami ilyesminek kellene lejátszódni az iPad készüléken is.Szóval kicsit tanácstalan vagyok - mondjuk így látatlanban, mert csak telefonon keresztüli kommunikációval "láttam" az iPad-en megjelenő ablakokat - , hogy ennyire nem működik egy bejelentkezés.
Az is kicsit érdekes, hogy egy előzőleg az adott Apple fiókba bejelentkezett készülék miért nem látszódik az eszközök között. De ezt talán betudom annak, hogy nagyon ritkán volt használva az eszköz és emiatt biztonsági kockázat csökkentése érdekében auto eltávolításra került.
Tudtok javasolni megoldást, hogy ne dobálgassa be 2-3 percenként az iCloud-ba való bejelentkezést? Miért nem fogadja el az amúgy működő fiókadatokat?
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
kkp900
senior tag
válasz
adalbert1 #42907 üzenetére
Én most vettem 12,9-es Ipad pro M2-est és ezt vettem hozzá . Én raktam fel magamnak mert a buzik 5 ezer ft -ért akarták felrakni az 5 ezer ft -os üvegfóliát.
Mivel adnak hozzá mindent így nem tudod elvileg elrontani (Van segéd keret is benne ) ! A legjobb szerintem árban is ,és mivel vettem pencil 2-est is azzal is tökéletes szóval ne keress tovább vedd meg ezt nyugodtan. A Clearpex fóliát nem ajánlom mivel ilyen nyúlos fos az egész abba be efog akadni a pencil hegye majd. Szerintem vedd le a telóról is és vegyél inkább Spigent rá az a legjobb ár-érték és a tesztek alapján is sokat bír. Az Ipdara nem kell mivel szerintem ez amit linkelek teljesen tökéletes nem kell 3-szoros áron a Spigen.
Nekem a Clearpex volt telon is watchon is és hála istennek visszakaptam a pénzemet mind kettő esetben... Semmit nem ér főleg nem védelemben ...
Az álvány fain de szeritnem majdnem ennyiért már itthonról is kapsz és akkor nincs vám meg áfa.ESR nek is van meg a Baseusnak is .. De ez is itt van most akciós nem tudom a tied mekkora méretű az Ipadod. https://www.alza.hu/fixed-frame-magnetic-az-apple-ipad-pro-11-201820202021-es-ipad-air-2020-keszulekekhez-ezust-d7003055.htm?kampan=adw1_alza_pla_all_akce-3_vyprodej_c_9063075_PP909a2&gclid=CjwKCAjw5dqgBhBNEiwA7PryaLEixhkoOVJu7rQotOQgnpa-_VUcKQETk7wHwdC1gaPTkgVBlLa3choCcWsQAvD_BwEhttps://www.speedshop.hu/tablet-folia/uniq-optix-clear-apple-ipad-pro-129-2018-2020-2021-tempered-kijelzovedo-folia-63063.html
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
moleculez #42909 üzenetére
Köszi
Na ezt fogom javasolni, hogy "erőltetni" kellene, de utolsó fázisban ezt szerettük volna elérni, de nem indult el a kijelentkezés és vissza sem tudott lépni sehová. Javasoltam ki-bekapcsolást...de ekkor lett picit gyorsban vége a beszélgetésnek, mert közben megérkezett az állatorvos a kutyát oltani, így mennem kellett. Holnap kézközelben lesz a készülék elvileg
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
AtHoS
nagyúr
Közben intéztem egy telefont az ügyben.
Beállítások iCloud részre belépve egyből kéri a bejelentkezést (azonosító kitöltve, jelszót ugye nem fogadja el), de a Mégsem után nincs annyi idő, hogy a Kijelentkezés meg legyen nyomva vagy nem veszi figyelembe, mert auto bedobja a bejelentkezés ablakot.
Más menüben nem találtunk fiókhoz kapcsolódó kijelentkezési lehetőséget -> van más helyen erre lehetőség?
Egyéb esetre felmerül az Opció az Általános menüből a Visszaállításhoz, de így az előbbiek fényében meg merjünk próbálkozni visszaállítással?
Legyakást követő induláskor be tudunk majd jelentkezni a fiókba?Nem ismerem a visszaállításnál végbe menő tevékenységeket, hogy mire is kell figyelni, mit javasolt elvégezni visszaállítás előtt
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur #42913 üzenetére
OK, azt gondoltam, hogy ebbe a fiókba kell majd visszaállítás után belépni, csak ugye mivel most valamiért nem fogadja el a fiókadatokat - amivel én wines gépen simán bejelentkeztem - visszaállítás után nehogy ugyanígy maradjon.
Elvileg Safari-ban bejöttek a weboldalak, sőt OTP vernyákolt is, hogy nem megfelelő böngésző, telepítsen Firefoxot vagy Chrome-ot.
Délután kezembe kerül az iPad, nem csak telefonon keresztül beolvasva fogom látni a számomra amúgy is ismeretlen menüjét.
Esetleg visszaállítás előtt, ha frissítést tudok eszközölni talán rendbe rakja...ha egyáltalán van hozzá frissebb szoftver ill. a hiba miatt hajlandó lefutni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur #42915 üzenetére
"Ugye simán lehet, hogy a 2 faktoros azonosítást kéri az eszközön való belépés után de nem fut le stb."
Na pontosan ezt tapasztalni. Az iPad-en nem jelenik meg a mobiltelefonra elküldött kód bekérési ablak/felület, hanem egyből azt írja, hogy érvénytelen ID vagy jelszó
Van egy függő frissítés, de nem lehet telepíteni, mert ahhoz is be kell jelentkezni, ami előbbiek miatt lehetetlen
Visszaállításnál két kérdést követően ugyanígy fiókba bejelentkezést erőszakol, de az itt sem megy
iforgot.apple.com oldal safariban bejön, de az ID és a képen látható kód beütése után csak "karikázik" akár egy óra hosszat is és nem megy tovább.
Safariban fiókba bejelentkezési oldal egy nagy fehérséget tölt csak be, így ott sem lehet bejelentkezni
Store-ból nem lehet telepíteni egy Chrome-ot sem, mert szintén bejelentkezést igényel, ami előbbiekben is problémás volt
Telepítettem iTunes-t win store-ból PC-re, de fiókba bejelentkezésen kívül semmi egyebet nem tudtam vele művelni, mivel ugye nincs a fiókhoz eszköz rendelve
Valami nagyon félre mehetett, szóval ennyi fasság után úgy gondolom, hogy beviszem a készüléket holnap a miskolci almavilág szaküzletébe, aztán elmondom mi is a kín, hátha kényszerből újra tudják húzni a szoftvert vagy tudomisén mit tudnak tenni vele
én elfogytam
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Nemsokára usb-c csatlakozós ipadre váltok. Ha szeretném számítógépre dugni, akkor szükségem lesz egy usb-c usb-a kábelre, amit ugye nem adnak hozzá. Van itthon egy Lenovo tablet, aminek a gyári kábele ilyen. Elképzelhető, hogy jó lesz hozzá, vagy rendelnem kell egy speciális kábelt? Arra gondolok itt, hogy adatokat is átvigyen, ne csak töltést. Köszönöm.
-
kchris78
veterán
USB-Cből követi az Apple a PD szabványt úgyhogy nem kell semmi extra.
-
zaskar
senior tag
válasz
kchris78 #42919 üzenetére
Köszönöm, közben eszembe jutott, hogy végső soron használhatom az itthonii asztali gép helyett a céges laptopot is, azon már van usb c kimenet is. Viszonylag ritkán szoktam gépre dugni, néha egy biztonsági mentés, stb. Rendelek azért hozzá pár kábelt, ill. adaptert, amikre szükségem lehet.
-
ittakary
nagyúr
válasz
zaskar #42920 üzenetére
miért gépeden tartod a biztonsági mentést, ráadásul laptopon ami szintén tönkremehet?
ráadásul azt írod "NÉHA" mentesz csak ... szerinted az iPad tönkremenetele megvárja, hogy lementsd a következőt, és csak utána mondja be az unalmast?
én ahogy ismerem Murphy-t, tuti, hogy akkor megy gajra, amikor már hónapok óta nem mentettél
300 ft az 50GB és 900 ft a 200GB iCloud tárhely, minden egyes akkutöltésnél amikor wifin van, ment egyet
sokmindenen spórolok, de ezen szerintem felesleges
-
vadkörte
addikt
Üdv!
Egy általános eldöntendő kérdéssel fordulnék a csoporthoz. Van egy Chuwi Hi9Pro 3/32-es 8.0-s Android-dal szerelt tablet-em. Szeretem, tudja azt mi nekem kell, kb. 4 éve használom. De a gyári akkuja ~2 éve átment kispárnába és lenyomta a hátlapot, nagy nehezen találtam hozzá utángyártott akkut ki is cseréltem, de úgy néz ki a végét járja... Újabban 50-70%-ról hirtelen leesik a töltöttség 0%-ra és újraindul, beleragad a boot-ba, vibrálnak a színek a boot kijelzőn, stb... Sok esetben 2-3x kell eljátszani a 8s Power-t, hogy normálisan elinduljon. Kezd a hülyeségeiből elegem lenni és hamarosan csere lesz belőle.
Újat nem akarok venni és eljátszottam a gondolattal, hogy iPad lesz belőle. A felhasználási területe tartalomfogyasztás:
(olvasás(1), böngészés(2), levelezés, YT, FB, stb...)
(1): jelenleg Moon+Reader-t használok, de ahogy próbáltam a Books tudja ami nekem kell
(2): Firefox-szal mivel a munkahelyen Win10-et használok, a noti linux-os, (otthoni gépem egy Mini) így megvan az átjárhatóság a három rendszerrel
Wi-Fi only elég, nem kell LTE, 60-70E-nél többet nem akarok költeni, ebbe a 6-8. gen iPad-ek szűken de beleférnek. Szerintetek van értelme egy 32GB körüli 6-8.gen iPad-nek?Üdv. V. Körte
-
consono
veterán
válasz
vadkörte #42923 üzenetére
Én több mint két éve 32 gigás iPad8-at használok hasonlókra, mint amiket írtál (meg még zenélgetek is rajta), engem simán kiszolgál. A lányom játszik is a tableten, neki 64GB-s 9-es van, de oda lehet, hogy mégnagyobb jobb lett volna
Főleg, hogy ő rajzol is rajta ...
"We are the middle children of history. Born too late to explore earth, born too early to explore space."
-
AtHoS
nagyúr
Az almavilágban kapott egy új szoftvert a készülék (15.7.3), amivel már probléma nélkül be lehetett jelentkezni a fiókba.
Szóval minden jó, ha a vége jó
Köszönöm a segítséget
-
zaskar
senior tag
válasz
ittakary #42921 üzenetére
Teljes mértékben igazad van, ez lenne a normális. 50 gigás csomagra régen elő vagyok fizetve, bár már szerintem megtelt az iphone és az ipad mentéseivel. Én egy kissé földhözragadt vagyok ilyen téren, a számomra értékes állományokat inkább tárolom több helyen is, pl. 3-4 merevlemezen, mint egyszer a felhőben
Szóval amik elveszhetnek, azok megvannak, csak máshol. Legfeljebb némi időbe kerül, míg újra összeszedem őket
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Hol tudom beállítani ,hogy a Safariban a kezdő oldal a GOOGLE legyen? Egyszerűen már mindent átnéztem ,de nem találom sehol. Az azstali gépen van rá lehetőség de az Ipadon nincsen a legújabb verzió van rajta.. Telefonon is az van beállítva.
Csak itt nem sikerül állandóan azt hozza csak ,hogy Szerkesztés a kezdő oldalra és ott sincs rá lehetőség ,hogy kezdő oldal megadása vagy valami hasonló. -
-
ittakary
nagyúr
válasz
kkp900 #42927 üzenetére
nincs olyan hogy kezdőoldal mobil Safarin [link]
de nem teljesen érthető számomra, hogy hol a gond: gyakorlatilag már most Google a kezdőoldalad, hiszen ha bármit írsz a címsorba, az egy google keresés lesz
az hogy grafikailag is egy google kezdőoldal jelenjen meg, új lapként az nem oldható meg
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
válasz
moleculez #42932 üzenetére
Igen közbe rájöttem ,hogy nem lehet hanem a kedvencekhez lehet csak hozzá adni és akkor azt lehet beállítani,hogy mutassa kezdő oldalnak és onnan lehet indítani.
Pedig már azt hittem ,hogy mivel lassan 3 teljesen különböző rendszerről beszélünk hátha ezt meglépték már Ipadra is.
Plusz még egy kérdés amikor használom a Pencilt azzal miért nem tudom az alkalmazásból kilépni felfele? Miért kell ezt újjal meglépni? Eddig nem sikerült egyszer sem. Erre van valami megoldás hamár van Pencilem meg használom is ne kelljen azért újjal felfelé húzogatni a programokat.
Vagy van olyan nem apple alkalmazás esetleg amivel ezeket testre lehet jobban szabni ?
És az utolsó kérdésem, hogy a Pencil akksi idejét , hogy tudnám mindig látni van e erre is egy külön program esetleg már ? mint a Battery Life a Watchoz pld.. -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Ipad 10.2 2020-am van és nemrég azt vettem észre az akku időm csökkenni kezdett...
Az akku stat-ban a Lokátor szerepel első helyen és elég drasztikusan zabálja az elemet.
Lehet ezzel valamit kezdeni kilőni stb? -
moleculez
veterán
Logitech Folio + iPad7:
A bill UK qwerty az eszköz szintén ilyen beállítású, az z és y mégis fel van cserélve. Hogy tudom megcserélni?Megvan: van a földgömb gomb bal alsó sarokban, azt kellett megnyomni.
[ Szerkesztve ]
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
kkp900
senior tag
válasz
ittakary #42940 üzenetére
Azt tudtam annyira nem vagyok kezdő..
Én csakis a pencil dologra lettem volna kíváncsi.. De akkor nincsen ennyi.
Amúgy az hülyeség ,hogy a rajzoló program miatt mivel más programot is vezérel vele az ember . Sőt valaki azzal dolgozik minden nap és nem rajzol hanem mondjuk üzletel táblázatokat csinál meg ilyenek . és feleslegesen kell odanyúlkálni mikor van a kezedben a Pencil.
Ez az én véleményem erről.[ Szerkesztve ]
-
zioncsabi
tag
3 nyelv van beallitva a billentyuzetek kozott. Magyar, nemet es angol. Eddig nyugodtan valtogattam kozottuk, szo szerint akar betunkent. De most EZ A TETVES GETSZI ELFELEJTETTE A MAGYAR NYELVU KIOSZTAST!!! HOGY AZ ANYAMBA TUDOM VISSZAHOZNI, HOGY UJRA TUDJA?
A beallitasok kozott mar megprobaltam megerositeni, hogy ez a harom billentyuzet kell nekem. Oda-vissza is allitgattam, hatha visszakapcsol valami. Ipad kikapcs-bekapcs is volt.
Semmi. Maradt az, hogy a magyar helyett az angol kiosztast alkalmazza. A nemet siman megy.
Valami otlete van valakinek? Egy olyan dolgom lenne, ahol szuksegem van a magyar specifikus betukre. Koszi elore is 👍PS: most latom, hogy az emoji-ra is tudok valtani, csak a magyart nem akarja alkalmazni.
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Olvasgatom az iPad Mini 6 tesztjét:
"Ugyanakkor a 60 Hz-es képfrissítést már meghaladta nem csak az iparág, de az Apple maga is. És ezzel kapcsolatban van némi hiszti, mert főleg álló módban görgetésnél zavaró lehet egyes felhasználóknak, hogy kicsit később frissül a kép jobb oldala, mint a bal. Ez egyébként nem egyedi jelenség, egyszerűen a 60 Hz és az IPS ezt hozza, nyilván lehet optimalizálni, valószínűleg lesz is rá valami javítás, de tény, hogy vannak, akiket zavar."
Ezt úgy értsem, hogy a jelenleg kapható iPad-ek mindegyike ezzel küzd, kivéve a Pro szériát? Nekem most egy "régi" 10.5-es Pro van, de gondolkodom egy új Air-en. Akkor azon is lesz ez a jelenség? -
consono
veterán
-
Imy
veterán
Macbookhoz akarom használni az iPadet külső kijelzőként, de nem működik. Régebben próbáltam, akkor működött.
-
aureeel
senior tag
válasz
zaskar #42943 üzenetére
Mostani 120Hz-es kijelzőt ha megszokta a szemed, kellemetlen lesz visszatérni a 60Hz-re. Én azt vettem észre, hogy már a buszon ülve is látom más emberek telefonján, ha 60Hz-es..
Mondjuk nekem telefon, tablet, tv, laptop is 120Hz minimum.
Sőt a 11-es iPad Promon is látom a jelly scrollt, pedig ezen aztán tényleg minimális a jelenség. (Volt már több darabom, mind ilyen, nem egyéni jelenség. De ez nem hiba, egyszerűen az ips így működik. )Egy szó, mint száz, mindenképp nézd meg élőben a kijelzőjét a kiszemeltednek, vagy vedd online és küld vissza, ha nem vagy vele elégedett.
A 10.5-ösnek egyébként szuper kijelzője van, ha nem foltosodik a home gomb fölött pár centivel, én biztos nem cserélném le. Nekem is csak ez az egy ok miatt van inkább 11-es Pro.
Ha nem nagy a mostani, és mindenképp szeretnél egy újabbat akkor én a helyedben a 11-es Pro-ra váltanék, és akkor semmiben nem lesz visszalépés. A mini és az air azért nem csak kijelzőben, de hangban is gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz
aureeel #42947 üzenetére
Értem, köszönöm a tippeket. Nagyon csábít a 11-es Pro, csak annyi a bajom, hogy legszívesebben egy régebbi szériát vennék meg belőle. Az meg már csak használtan van esetleg. Az új M2-es nekem már elég sokba kerül, főleg, hogy én 256-ost használok most is. Az erejére amúgy sincs nagy szükségem (plusz itt írta valaki a múltkor, hogy az üzemideje is gyengébb, jobban merül). Szóval elég nehéz a döntés. Nincs semmi bajom a 10.5-el, foltosodás sincs, de majd megnézem jobban
-
Sziasztok!
Kettő kérdésem lenne.
Az egyik, hogy ha van itt ipad 10 tulaj, az megnézné, hogy működik rajta a külső kijelző támogatás? Mert TV re dugva is lenne használva.
Illetve gondolom netflix ilyesmi elérhető rá.Ha például lejátszik egy videót a TVn akkor ott teljes képernyő megy? vagy csak olyan arányban mint az ipad?
Előre is köszi.Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.
-
zioncsabi
tag
válasz
Mátésum #42950 üzenetére
Logitech Combo (asszem) Touch??? A lecsatolhatos... 11 honapja hasznalom. Eddig semmi baj nem volt.
Igazabol most is kijelzi, hogy magyarra valtott. De csak a virtualis bill vált át. A fizikai klaviatura ezt mar nem érzékeli. A németre valtast viszont lekoveti a fizikai bill is. -
tibitron
csendes tag
Üdv. Új ipadra vettem pár programot az appstoreban, előtte csináltam applei-id. Később mikor kérte az ellenőrzést, nem tudtam belépni, azt írta nincs ilyen id...csináltam újat, az már működik de a régivel vettem a storeból. ha veszek uj ipadet(tervezem az m2est) akkor érzékelni fogja a vásárlásokat az uj id-vel?
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok! Mi most a realis ára egy Apple MacBook PRO 13 M1 MYD82MG/A -nak? Latom en is a hirdeteseket, de az erdekel, hogy ha mondjuk 1-2 heten belul szeretnem eladni mi az az ar ami kb. valos. Koszi!
PSN ID: RemiFungus
-
Aureal
senior tag
Üdv!
Értelmes scanner/ocr appot tud vki vagy a jegyzet-scanner is tud ocr-t vhol?
Kösz! -
balint9605
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy 9. generációs ipadet amit csak lightosan tervezek használni a MacBook mellett. Nem létszükséglet a billentyűzet hozzá de néztem nagyobb Apple kiegészítős oldalakon, hogy vannak tok és billentyűzet kombók 20-25k körül. A kérdésem az lenne, hogy ezek milyen minőségűek? Nyilván nem várom el, hogy tokeletesek legyenek, de alkalmi használatra, rövidebb szövegeket begépelni jók ezek? Ha valakinek van konkrét típus ami bevált azt is szívesen fogadom. Köszi! -
moleculez
veterán
válasz
Aureal #42959 üzenetére
Tetszőleges mappába elnavigálsz (ahova szeretnéd a doksit), jobb felső sarokban van a 3 pötty. Ranyomsz, scan document. Magától elkészíti a scant mikor belőtte a papírt, meg sem kell nyomni semmit.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- ASUS ZenBook UX410UA
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p2392/
- Új - iPad Pro 11" M2 2022 Wi-Fi 512GB - Space Gray - Bontatlan
- iPad Air 5th Generáció Wi-fi 256GB Csak kipróbált! 1 év garancia!
- Apple iPad Air Wifi 128GB Silver 9.7" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S379
- Apple Pencil (gen1) szép állapotban eladó!
- Lenovo yoga tab 11
- iPad 6th. gen. 32GB WiFi - HIBÁS
- Alldocube X Neo tablet AMOLED kijelző,4gb ram,64gb háttértár,2 SIM,tokkal,üvegfólia
- Samsung Tab E 9.6" nagy képernyős tablet hibátlan állapotban, ajándék tartóval, korrekt áron!
- Mint az új - iPad Pro 11" 256GB SIM - magyar billentyűzet - pencil 2 - garancia, full doboz
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest