Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
hah, a Milan elhozta 20 millióért Bertoluccit Rómából
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #68093 üzenetére
áh, félreértesz....
dehogy teszem le a pénz mellett a voksomat, ki nem állhatom a lóvét, nem bírom a kirakatcsapatokat se, de hát tudod te ezt nagyon jól, nem értelek..
Pogba leigazolásának gondolatától is folyamatos hányingerem van, csak a lóvé meg a lóvé, és ha meglesz rá, ott is hagyja a picsába a juvét. vidal is vajon miért mehetett el? olyan csapatból, ami bl-döntőt játszott? mire számít, h majd az ágyúsokkal megnyeri a bl-t, vagy a premier líget? ez motiválja, új kihívások, vagy özil gülü szeme? baromság.. csak a lóvé, lóvé, lóvé
és ne érts félre meg ne gondold azt, hogy csak mert el vagyok ájulva, milyen keretet kell végül edzenie Arsene-nek, attól még híve lennék annak, h bizonyos klubok kilóra megvesznek bárkit, bárhonnan..
rühellem. de ez van, mit csináljuk ezzel. nekünk csak élvezni kell majd szépen a játékukat újra, ahogy eddig is, míg ők rakják el hetente a milliókat közben, mi meg egy-egy szép bl-mceccs után elégedetten mehetünk másnap reggel ismét kubikolni, havi 120ezer forintért
hát így szép, kerek a világ..nem? -
Naturalist
tag
Megnéztem az Arsenal pénzügyi mutatóit és szerintem nem kell félteni őket FFP tekintetben. A BL indulás feltétele, hogy nem lehet 3 éves periódus alatt összesen 45millió eurónál nagyobb veszteséged. Mivel az Arsenal kb 10millió euró profitot termel évente (Özil megvétele mellett is), elméletileg ha csak egy évben termelnek 65milliós veszteséget játékosvásárlások miatt, akkor is megfelelnének a feltételeknek. Ráadásul most az angol klubbok bevétele megugrik a nagyobb tv szerződés miatt.
Ja és még van 200millió eurójuk banki letétben
-
B0V9B
tag
válasz venember83 #68093 üzenetére
Na igen, ezen már énis elgondolkodtam sokszor, főleg az olyan híreknél ahol egy top bajnokságból elmennek úgymond "pénztkeresni" egy török, kínai vagy arab bajnokságba (csak hogy ne menjünk messze, Huszti). Nem hiszem hogy eddig 2 kiló kenyérért meg 3 konzervért focizott szegény. És mennyi ilyen van még, akibe benne lehetne még 3-4 szezon is abban a csapatban ahol van, ehelyett elmegy ezekbe a bajnokságokba dupla bérért, majd 1-2 év után megy haza levezetni.
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #68075 üzenetére
Mindig meglep, hogy a szép foci kedvelőjeként mennyire a pénz mellett teszed le a voksod. Elképzelhetetlen, hogy valaki annyira akarjon egy adott klubban futballozni, hogy nemet mondjon egy másik klub másfélszeres ajánlatára? Hiszen ezen a szinten már nem mindegy, hogy valaki nyolc- vagy tizenkétmillió eurót keres?
-
B0V9B
tag
válasz szami777 #68090 üzenetére
Persze, értem én is, csak arra céloztam hogy pl.: a csatár poszt, a KH és a jobbhátvéd poszt (mondjuk ott most van két feltörekvő fiatal is, Chambers és Bellerín) égetőbb lett volna. Ettől lehet hogy Wenger kifogja úgy sakkozni hogy elad 2-3-4 peremembert, akik eladásából vehetnek ezekre a posztokra játékost úgy hogy még be is tartják az FFP-t.
Vidal-al kapcsolatos dolgokat is ezért nem értem, mert középpályán eléggé megvannak, összvissz van vagy 7-8 játékos arra a 3 posztra (4-2-3-1-ben, vagyis két KVK, egy KTK).
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #68089 üzenetére
na jó, akkor még egyszer.. wilshere, ramsey, özil, cazorla, sanchez, giroud, vidal?..
ez így lesz majd az Arsenal támadószekciója?
hát Wengerem.. focizni már legalább nem kell tanítanod a játékosaidattényleg, arteta-val mi van amúgy?.. visszavonult,lelépett? de régen nem láttam már
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Ospina és Szczesny jók, de Cech teljesen más szint, ez vitán felül áll mindenki számára.
5 évet simán lenyomhat még az Arsenalnál, egy ilyen kaliberű kapusért ez szerintem nem sok.
Nekem persze a szívem szakad meg, hogy oda igazolt, de a sok millió Arsenal drukker most biztos nagyon boldog.
És szerintem, ami a legfontosabb, hogy Cech a BL-be kurva nagyokat szokott védeni, emberfeletti kapusteljesítményt nyújt. Ki ne akarna ilyen kapust? Nélküle a Chelsea nem lenne BL győztes.
Ez a 13 millió nem jelenti azt, hogy nem vesznek csatárt, szerintem még valaki belefér.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tibiajax #68087 üzenetére
Ha jól tudom Ospina már ott van, nem tudom mi szükség volt a csehre.
Sanchez-t meg hogy hagyhattad ki a felsorolásból? Sajnos tényleg egyre erősebbek és fokozatosan erősítenek, valamit dobbantania kell a MU-nak ha akar valamit.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
B0V9B
tag
Nem tudom, 13 milkó nem sok egy 33 éves kapusért? Tudom hogy még mindig benne van a világ top 5 kapusában, de az FFP miatt lettek volna még fontosabb posztok is amiket meg kellett volna erősíteniük. Azért Ospina sem rossz kapus és Szczesny sem, csak ő elég fegyelmezetlen amit Wenger nagyon nem bír. Szerintem okosabb döntés lett volna venni egy új csatárt (Giroud helyett) és hátvédet (Mertesacker helyett).
-
veterán
válasz Napfénysüti #68078 üzenetére
Egy képet a lángoló stadionról!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #68078 üzenetére
.I..
-
pohár
félisten
és akkor hivatalos is lett:
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
Na meg a vegen tenyleg lesz valami a Pogba uggyel..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
B0V9B
tag
válasz peterszky #68036 üzenetére
Dilaver-t figyelik a bosnyákok, valószínűleg még ebben az évben befogják hívni a válogatottba. Ha betudná verekedni magát a kezdőcsapatba akkor megint jól járhatna a Fradi, 2-3 év múlva eltudnák adni egy nyugati klubnak.
Egyelőre ahogy nézegetem a magyar klubokat, csak az FTC csinálja azt ami minden csapatnak kellene, vagyis fiatal tehetséges külföldi játékosok vásárlása (ha már mindenképp külföldit kell venni) apróért, akiket aztán ellehet adni jó pénzért. Besic is ilyen volt, Dilaver is ingyen jött, Ramírez-ért nemzetközi piacon (főleg Bundesliga 2 szinten) tekintve picike kis összeget letéve (200 ezer euró) úgy, hogy előtte az Ecuadori válogatottban a posztján egy 36 éves Ayoví van. Nalepa is ilyen lehetne, csak a lengyelek úgyse fogják sose behívni a válogatottba a magyar bajnokságból, inkább jönnek a lengyel középcsapatokból az emberkék. Pedig KH poszton ott sincs nagy felhozatal, 30-on felüli játékosok. Egyedül a Torinos Glik és a Krasnodarban focizó Jedrejczyk az aki tényleg jobb bajnokságban edződik. Mielőtt betámad valaki, én a lengyelt nem tartom színvonalasabb bajnokságnak mint a magyart. 1998 óta nem volt BL főtáblás csapatuk, Izlandi meg Kazah csapatok ejtik ki őket évről évre. Annyi a különbség hogy ott tényleg minden meccsen legalább 70%-osan megtelik a stadion, valamint a középcsapatok tudnak annyit fizetni mint itthon az élcsapatok.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
hoppá..
Arturo Vidal ügyében egyességre jutott a Juventus és az Arsenal. A Serie A-ból a Premier League-be igazoló
chileiért 21 millió fontot fizetett Arséne Wenger. Vidal ötéves megállapodás alá írta a nevét. -
BenHans
addikt
Azt pletykálják hogy a Roma felvette a kapcsolatot a Real vezetőségével Casillas-szal és ügynökével.
Jó-jó, de ha van esze a tisztelt római vezetőségnek akkor elhozzák ingyen Sergio Romero-t az argentin válogatott kapusát a Samp-tól ugyanis lejár a szerződése.
De félek nincs eszük és csak nevet akarnak igazolni ahogy ígérték, az mindegy mennyi idős és hogy milyen a teljesítmény és hogy ki szerint nagy név(ezt nem Casillasra értem)... Tiszta Amerika.Eközben Bacca/Lukaku/Dzeko is kiesni látszik az elérhető csatárok közül előbbi valószínűleg a Milanban köt ki (a halász Milánóban köt ki ) utóbbi viszont a mags kivásárlási ár miatt felejtős. Helyettük Luis Muriel került képbe. És érdeklődnek Yarmolenko iránt is a szélső szekció erősítésére.
Eközben a Roma Davide Santon leigazolásán dolgozik, és versenyt futnak a Chelsea-vel az Augsburg bal-bekkjéért Abdul Rahman Baba-ért itt is valószínűleg az ajánlott fizetés és/vagy a szimpátia dönt majd.
Mivel minden jel arra mutat hogy Bacca-t (a halászt) elhalászta a Milan a Roma elől, a Roma nem adja el nekik Bertolacci-t.
Milyen szellemesre sikerült ez a hsz. Ha már a Roma átigazolások nem azok egyelőre.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
En is neztem a tegnapi brazil egest, eleg szomoru volt ilyen otlettelennek latni a brazilokat. En egyebkent nem csak Neymart mondanam hianyzonak. Nem volt kreativ tamado szekcio. Olyan jatekos aki neymarral ossze tudna jol jatszani. Pl oscar is hianyzott elolrol nagyon szerintem.
A tegnapi keretbe egy kaka vagy egy ronaldinho siman befert volna.
Marceloval mi van egyebkent?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
B0V9B
tag
Én Peruban látok esélyt hogy megfogja Chilét (már csak azért is mert sok jelenlegi vagy volt Bundesliga játékosuk van ), a kérdés csak az hogy mernek a kétszer is ilyen pofátlanul nagy hazai pályát fújni Chilének... Peru abból a csoportból jutott tovább másodikként ahol Brazília és Kolumbia volt, Paraguay szintén másodikként onnan ahol ott volt Argentína és Uruguay, míg Chilének a kontinens egyik leggyengébb csapata, Bolívia, a B kerettel utazó Mexikó és Ecuador jutott. Valamint ugye az Uruk ellen kaptak egy hazai pályát a bíróktól.
-
Fippo
csendes tag
Én is ugyan ezen vagyok, neymar kiesése nagyon nagy hiányt képzett a csapatnál..sajnos
És teljesen igazad van hiába játszik jól brazília ha nincs aki befejezze az akciókatHa a papírformát nézzük akkor ez a copa americát argentínának vagy chilének kell meg nyernie,de volt pár olyan meccs amikor semmi nem alakult a papír forma szerint
OK! De hol marad az FPS!?
-
B0V9B
tag
Nagyon megérezték Neymar hiányát. Látszik is hogyha Neymar kiesik sérülés vagy eltiltás miatt, akkor nincs igazi befejező csatár aki helyettesíthetné és ilyen Tardelli meg Fred szintű labdarúgókhoz kell nyúlni, ami méltatlan egy ekkora futballnemzethez.
Dunga nyilatkozata is elég furcsára sikerült a mérkőzés után...Most már az is biztos hogy bárki nyeri a Copát, az nagyon fog neki örülni mivel évtizedeket várt rá. Argentína bármilyen meglepő, de 1993-ban nyert utoljára (ha most nyernének akkor beérnék a csúcstartó Urukat, mindkét válogatottnak 15 elsősége lenne), Chile még sosem, Peru és Paraguay pedig 2-2 elsőséggel büszkélkedhet. Előbbi 75-ben, utóbbi 79-ben győzött utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
Fippo
csendes tag
Hát igen ezt alves már párszor eljátszotta és egy ilyen fiatal tehetség mint montoya nem fog évekig várni,inkább jobban teszi ha el igazol ahol megbecsülik a tehetségét!
Braziloknál tényleg nagy az elégedetlenkedés,de elvileg "klasszis" játékosok játszanak benne és sem egy VB sem egy copa america nem jön össze,őszintén megértem az elégedetlenkedésüket!
OK! De hol marad az FPS!?
-
B0V9B
tag
Már úgyis lefog lépni a nyáron, megunta már ő a kispadot, valamint a Dani Alves féle "na most nyáron már tényleg elmegyek" című szappanoperát.
Brazíliának meg szia van, nagy lehet ott most az elégedetlenség, tavaly a vb most meg ez. Egyébként meg nem is értem hogy hogy kerül a brazil válogatott közelébe egy kínai bajnokságban játszó Tardelli, vagy egy Arab emírségekbeli csapatban focizó Everton Ribeiro... -
NyxNyxNyx
addikt
Ennyi retardáltat egy országban...
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
válasz BenHans #68028 üzenetére
sok meló volt, lemaradtam a popsizásról.
szegény gyerek.
ennyi egy karrier.
a vállharapás előre visz, a seggturkászat nem.herta & zsuzsi.
pali pont azt a hibát követi el, mint amit pl. moniz.
sleppgyűjtés, amivel majd jól beég...***
átgondoltam az egészet.
teljesen jól csinálta a gyerek, hiszen cavani-t kiállították.
eredménycentrikus világban élünk.
kb, mint a 0:0-s busz.egyébként már rég óta hiányolom, hogy a csatárok pl. szögletnél miért nem kezdik el a védőket sutyiban mogyizni, hátha egy tiziért + pirosért leterítik őket.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz BenHans #68047 üzenetére
messi azért általában nem szokott színészkedni.
ezt az esetet nem láttam, ahogy a meccset sem.én egy művészi teljesítményére emlékszem.
már csak körvonalakban.
barca, bajnokság vége felé valahogy.
nem nyertek.
ordító helyzetet kihagyott.
olyat, amit 10-ből 14* belő.
asszem egy fejes volt.
és utána teátrálisan, fekve nekiállt csapkodni a földet.
kimutatván, hogy ő most nagyon dühös.
soha nem szokott ilyet csinálni.
max mosolyog rajta egyet, majd lő 2-3 gólt...
rosszabbul játszotta el, mint egy mexikói szappanopera főhőse.akkor döbentem rá, hogy eladták a meccset.
utólag persze már okos voltam, de beugrott az arca a bevonulás alatt. már az is fura volt.
majd rákeresek, melyik volt ez a meccs...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Nézem ezt an argentin - kolumbia meccs ismétlését. Ez a bíró egy f@sz. Akárcsak a kolumbiaiak. Elképesztő szabálytalanság Messi ellen!
-
peterszky
őstag
válasz Tibiajax #68037 üzenetére
Ez a saját jegyem Szerintem egyáltalán nem esélytelen, sőt! Biztos továbbjutást várok, bár sokszor megnehezítette az ellenfelek dolgát ez a csapat, osztályozón simán kizúgott az első osztályból, a fél keret kicserélődött. Nem látom okát a félelemnek.
What else you gonna do on a Saturday?
-
-
BenHans
addikt
Te jó ég, mit csinál Ospina!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
Jelen! Jó kis meccs, megérte fennmaradni.
(#68033)-ra: Ha tényleg kell Mou-nak és ott jó lesz a teljesítménye akkor a portugál nem csak special one hanem pszichológus is és zseni.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ez a sportfogadás topikba ment, de valójában ide készült:
női vb-n is működik a riszpekt izé, ami a tavalyi, férfi vb-n is bejött: ha nem ad sok sárgát, pirosat a spori, akkor hiába rúgják szét egymást a játékosok, statisztikailag működik a "tisztelet és a sportszerűség".
ez csodálatos találmány.
gratulálunk.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B0V9B
tag
Amit Chile felépített a VB-n, azt most lerombolta egy mérkőzés alatt a szememben. Remélem Peru lepofozza őket hazai pályán. Egyébként nekem kevés ez a 12 csapatos torna, olyan hurkának tűnik. Sokkal jobban várom már a jövő évi Copa América Centenáriót, ahol ott lesz az egyre erősebb Usa, Mexikó (nem B kerettel mint idén), a tavalyi VB meglepetés csapata (Costa Rica), vagy egy sötét ló Honduras. Egyébként tudom hogy hagyományok meg minden, de sokkal gazdaságosabb és nézettebb lenne egy össz Amerikai kupa, mint külön-külön. Más is van még olyan hülye mint én hogy fent maradt meglesni az Argentína-Kolumbiát?
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #68026 üzenetére
Igazad van, Barca-Juve nevelés. Szimpi a srác nagyon, remélem hogy beválik...
Dybala(21év): 34meccs 13gól 10assziszt -->Juve 32M€ (13/14-->28-5-6)
Falque(25év): 32meccs 13gól 5assziszt -->Roma 8M€ (13/14-->28-3-3)
Nagyon kíváncsi leszek a következő szezonban a teljesítményükre, hogy Dybala megért-e 4x annyit mint Falque... Ha ugyanezeket a számokat hozzák akkor nagy üzletet csinált a Roma.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #68024 üzenetére
Mondjuk az argentin/brazil srácokba mindig sikerült valahogy belenyúlni. Fene a pofájukat.
--------
AS Roma nagytakarítás: Cole-Spolli-Gervinho-Astori-Holebas-Doumbia-Destro távozik a klubtól ha minden igaz. Bertolacci pedig ahogy hazatért 8,5M€-ért lehet megy is tovább a Milanba 20M€-ért.
Akik érkeztek/érkeznek és elvileg maradnak is: Nainggolan (teljes játékjog), Ibarbo (újabb kölcsön elvileg), Romagnoli (kölcsönből vissza), Iago Falqué (Barcelona nevelés most a legutóbbi éve a Seria A-t nézve a Genoa-nál 32meccs 13gól 5assziszt, remélem beválik)
Pletykálják: Kapus: Romero(Samp+Argentin válogatott), Csatár: Bacca/Lukaku/Dzeko/RvP/Benteke Védelem: Bruno Peres, Adriano (Barcelona), Digne(PSG), Heurtaux(Udinese)
A középpálya oké, valami jó csatár kéne + megerősíteni a védelmet és nem Florenzit játszatni a védelem jobb szélén támadó létére...
Vélemények?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #68019 üzenetére
igen, úgyhogy reszkessetek
de amúgy is reszkethet a komplett serieA, új csapattal fog nekiindulni Mancs a szezonnak.
szétkapunk mindenkit, mint Matula bácsi a tükörpontyot-----------------------Handa---------------------
--Zukanovic----Miranda----Jesus----Santon----
-----Kondogbia----Kovacic----Medel-------
-----Shaqiri----Icardi----Sallah/Quadrado---
-
pohár
félisten
válasz venember83 #68019 üzenetére
isten fizesse meg...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #68016 üzenetére
jajjj az a newcastle-filing...
a nike viszont visszahozta a '90-es évek első feléből azt a gyönyörű kék színt még a fiorucci-korszakból, ami nékem annyira bejövős..
-
pohár
félisten
válasz venember83 #68016 üzenetére
ú, az a 3rd kit de gecijól néz ki
volt ilyesmi régen a Realnak is, 3-4 éve talá? vissza lehetne hozni megint, egészen jól nézett kiGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
Jövő évi Juve mezek: [link].
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #68012 üzenetére
ezt te költötted? : )
-
szami777
addikt
Hatalmas
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
pohár
félisten
ez jó
-
venember83
nagyúr
MUFC: Firmino?
Liverpool: Mine!
MUFC: Clyne?
Liverpool: Mine!
MUFC: Ramos?
RM: Nope.
MUFC: Bale?
RM: You mad bro?
MUFC: Ronaldo?
RM: Seriously, stop.
MUFC: Varane?
RM: Dude, you're embarrassing yourself.
MUFC: Pogba?
Juve: Suck it.
MUFC: Schweinsteiger?
Bayern: anything else? would you want Robben and Ribery with that?
MUFC: Kane?
Spurs: £50-£60m.
MUFC: Sterling?
Liverpool: to City, maybe.
MUFC: At least we'll be keeping De Gea here.
David De Gea: Um, boss, we need to talk... -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #68003 üzenetére
hülye német, kit érdekel...
vagy lengyel? franc se tudja..
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #68005 üzenetére
Legfeljebb a primavera játékosoknak jelentene ez felkészülést...
Annak mondjuk nagyon örülnék ha jönnének meccselni egyet a Vidi-Loki-Fradi-Újpest négyes valamelyikével.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #68005 üzenetére
Vidal egyébként parádés amit játszik a tornán!
-
BenHans
addikt
[link] Igazi, BL döntőbe illő rangadóval kezdi a felkészülést az AS Roma!
-
BenHans
addikt
válasz DopeBob #68001 üzenetére
Inspired by Homer [link]
Amúgy tényleg undorító. Vannak olyan játékosok akik Európában szocializálódnak, de azok közül sem mind.
Észak-Amerika déli részétől lefele+Afrika+Ázsia egyes részeitől sem várok ennél többet.... Nívós népek, tisztelet a kivételnek.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DopeBob
addikt
Cavanit megujjazták, és még őt állították ki
Egyszerűen nem értem, hogy ezeket utólag miért nem szankcionálják nagyon durván... teljesen tönreteszik vele az egész focit... így is alig nyertek 1-0-ra, pirosok nélkül meg... ennek a gyökérnek 2 év eltiltás, addig gondolkodhat rajta, hogy ilyet illik e csinálni, meccset meg ujrajátszatni, vagy 0-3 a másik csapatnak... kb 3x kéne megcsinálni, és nem hiszem, hogy sok ilyet látnánk a későbbiekben
MZ/X
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest