Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jövőre kérek egy ismétlést közönség előtt a telefont viszont elvenném a díjátadó előtt mindenkitől és adnék a kezükbe 1-1 üveg sört
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #134095 üzenetére
...kocsmák akkor is voltak ...viccet félretéve valami elromlott útközben: '90es években nagybátyámék heti szinten mentek pestre meccset nézni... pár kocsit megtöltöttek és mentek... aztán valami megkopott: nem jutottunk el komolyabb tornákra a válogatottal... klubok is ha 1-1 lépéssel előbb jutnak nemzetközi versenyen, megtömik őket... inkább nézi majdnem mindenki a színvonalas külföldi klubfocit, mint az itteni szenvedést... akadnak azért "ősdrukkerek": pl nem is tudom melyik meccsen mutatták a kaposvári nénit, aki folyamatosan ott van a csapat meccsein... ritka már az ilyen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #134093 üzenetére
ahhoz talán más foci, meg mentalitás is kéne.. sajnos ezen a téren Mo és Albion között mély szakadék tátong
dehát tudjuk jól, h egyébként régen itt is volt még olyan foci, hogy soktízezer ember ment ki rá a népstadionba hétvégente..
a maiakra annyian már nem kíváncsiak.. nem is tudom, miért nem -
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #134092 üzenetére
lehet, hogy már a nagyapa meg a dédapa is leeds drukker volt kint tényleg szurkolónak születik az ember, nem pedig azzá válik ...ez nekem hiányzik itthon (vagyis vannak azért hazai szurkolók, de nem ilyen számban, hogy megtöltsék a stadiont hazai meccseken)
-
mephi666
nagyúr
ezt az állást tippeltem utolsó forduló előttre: manu-chelsea-leicester 65-63-61
...csak hát a united bukott tegnap +2 pontot, leicester meg meglepetésre verte a sheffield-et, így még szorosabb lett... chelsea-manu-leicester 63-63-62
párosítások pedig:
leicester - manu
chelsea - wolverhamptonchelsea-nek nagyon kell a győzelem, viszont tegnap is kellett és bemutatták, milyen átjáróház a védelmük... nem játszanak rossz focit, gólra törnek, de hibáznak rengeteget a wolverhampton meg kemény... meg fognak dögleni a pályán, mert ha a leicester bukik és ők nyernek, feljöhetnek az 5. helyre, ami a cél
leicester - manu meccsen szintén bármi megtörténhet: papíron a unitednek kellene győzni, viszont tegnap is nekik kellett volna... most meg idegenben lesznek: nem fogadnék egyik csapat győzelmére sem
érdekes lesz ez a vasárnap délután szerintem olvasni fogom az eredményeket, mert lesz egy newcastle - 'pool is, ami legjobban érdekel... itt sem fogadnék a sima győzelemre, mert megmutatták, hogy bajnokként teljesen máshol járnak már fejben (közben azért bízok, hogy salah-al végre megrúgatják a 20. gólját, mert tiszta önző görcs már meccsek óta... 100%-os ziccerekben csak le kellene adnia és tuti gól, erre folyamatosan kapusba rúg mindent, vagy a védők lépnek bele... nem egy 200%-os befejező ember, mint amilyen pl fowler/owen volt: ők ennél kisebb helyzetekből is az elmúlt meccseken szereztek volna már vagy 6 gólt)
-
mephi666
nagyúr
itt a vege: taa milyen labdat tett mar firmino fejere
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #134085 üzenetére
az azért elég nagy les volt, nem sokáig kellett elemezgetni végül azért szépítettek... jó meccs ez mindenesetre és lesz itt még minimum 2 gól a 2. félidőben... chelsea-nek most már mindegy: menniük kell ezerrel, a védelmük viszont nem áll a helyzet magaslatán... 'poolnál meg illene már a csatároknak is gólt lőni: nehogy a végén pl van dijk is fejeljen egyet szögletből, fabinho meg eleresszen 30ról egy bombát
-
LyonnaisFan1
őstag
A Chelseatől a VAR egy gólt elvesz lesállás miatt, és a pool utána kettőt rúgva már hárommal megy.
Érdekes és egyben pikáns szombat elé nézünk.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz vans? #134083 üzenetére
kezdik merni azt a zakot... 2015 majusban buktuk a szezont a chelsea ellen, amikor gerrard elcsuszott? most itt lehet a revans
-
Tibiajax
nagyúr
kössz, csöves united..
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz #56268288 #134080 üzenetére
bizok benne, hogy a mult hetibol tanultak es nem jarnak ugyanugy... meg salah rugja mar meg azt a nyomorult 20adikat
na, ott a masodik innentol csak nem forditanak mar... ugy erzem, hogy gorcsosek a keket es sok felesleges kemenykedest produkalnak
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
na, keita szepen beakasztotta ...csak ne uljunk az eredmenyre, hanem rakjunk ra meg legalabb 2t
-
Viszlát
addikt
válasz venember83 #134074 üzenetére
100+ milliót kérnek érte? Az egy "kissé" soknak tűnik, persze durván sokat fizettek is érte, de akkor is... Valszeg a fizetése sem kevés, megérné kis bukóval lepasszolni valahova.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
LyonnaisFan1
őstag
A Brentford jelenleg egyenes ágú feljutásra áll.
Voltak ők valaha a PL-ben?[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #134075 üzenetére
Ismerve a Chelsea és a Pool ""viszonyát"", nem lesz ajándékozás.
Ha a Chelsea nyerni akar harcoljon meg érte, és utána jöjjön a körkapcsolásos dráma szombaton.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #134073 üzenetére
ha a 'pool ma veri a chelsea-t, akkor szép nyitott lesz az utolsó forduló, ha pedig ajándékba ad 3 pontot, azzal kb biztos lenne a kékeknek a dobogó remélem lesznek annyira "korrektek", hogy ilyet nem csinálnak és az anfielden elverik a chelsea-t... (nem úgy, mint anno a united, amikor kedvezhettek volna nekünk)
a papírforma nálam borult ma: sima hazai győzelmet jósoltam
-
LyonnaisFan1
őstag
Akár lesz, akár nem BL a vörösöknek egy VÉRBELI támadóval erősödniük kéne, mert egyszerűen a góllövéssel hadilábon állnak.
Egy Cavani (aki szabadon igazolható) jól jöhetne a csapatnak. Ő legalább azokat be is rúgná, amiket mondjuk egy Martial vagy éppen a Rashford kihagy.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Szurkolok a West Ham-nek.
Ha a MU kikap akkor a Leicester - MU meccs egész jó lesz.
szerk :
Nem húzták sokáig.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Viszlát
addikt
válasz Enzolord #134067 üzenetére
Sajnos úgy tűnik, hogy ha Fernandesnek nem megy, akkor az egész csapat tanácstalan. Pogbát remélem eladják a francba a nyáron, legyen máshol kiemelkedő játékos, kocogja végig a meccseket máshol, szerintem le tudunk mondani arról az 1-2 jó passzról amit átlag 5 meccsenként kioszt. És akkor a tetejébe még ekkora ostobaságot is csinál...
Az a baj, hogy most a második félidőben darálni kellene (egy valószínűleg totál hátrahúzódó WH ellen), de látszik a srácokon, hogy a seggükön veszik már most is a levegőt...
LyonnaisFan1: én sem ismerem, de valahogy nézem ki belőle az Öreg féle hajszárítót.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
veterán
válasz LyonnaisFan1 #134068 üzenetére
Hajrá, Rókák!
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
Na most fél Manchester hallja a hazai öltözőt, gondolog ogs üvölt a játékosokkal, hogy miafaszomatműveltekbazmeg?
Bár nem ismerem a habitusát.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Enzolord
addikt
válasz Viszlát #134066 üzenetére
Sajnos/Szerencsère nem látom a meccset! De kezdek agyfaszt kapni ettől. Ev elején elhitették, hogy szarok vagyunk, most elhitettèl, hogy igen, megcsináljuk, ès most megint vissza a trè állapotba. Agybaj..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Viszlát
addikt
Pogba az elitjátékos.
-
Viszlát
addikt
válasz Enzolord #134060 üzenetére
Hja, jól elszúrták, de ma is ugyanazt a rezignáltságot látni rajtuk sajnos...
(#134063) LyonnaisFan1: ha nyerünk ma este, akkor vasárnap a Leicesternek nem csak győznie kell, hanem több góllal mint amivel mi esetleg nyerünk.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #134063 üzenetére
így van, épp ezért tettem meg én is ezt a két csapatot. remélem, hozni fogják. annyira unitedos meg romás leszek ma este, hogy az már fájni fog. de ha nyerünk, mindent én fizetek
xd -
LyonnaisFan1
őstag
válasz Viszlát #134059 üzenetére
Mindenképpen nyernie kell a Manchesternek és akkor fél lábbal már a BL főtábláján vannak.
A rókáknak utolsó meccsükön mindenáron győzniük kellene akkor, más eredmény nem jó. Bármilyen X2 elég ha ma akár egy csúnya góllal is de nyer a manu.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
veterán
válasz ZavaBalazs #134044 üzenetére
4 meccs, papíron 2 hozzájuk képest harmatgyenge csapat ellen, simán 3-6 gól...
-
Enzolord
addikt
válasz Viszlát #134059 üzenetére
Ne is mondd! Agybaj.. ès ha nem kapjuk azt a kaka gólt, és behúzzuk ezt a meccset, akkor az utolsó fordulóban már nem kellene izgulni.
És igen, tudom, ha nagyanyámnak töke lett volna, ő lett volna nagyapám..[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Viszlát
addikt
Fú de nehéz lesz ez a meccs, rendesen izgulok, pedig a WH elvileg már nem tud kiesni, de akkor is, francért kellett az a 96. percben kapott egyenlítő gól...
-
bandus
veterán
válasz Napfénysüti #134054 üzenetére
nekem is simán jó lenne utcai pólónak is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz venember83 #134048 üzenetére
Nekem tetszik ez a mez, szerintem jók a színei.
Més que un club!
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #134049 üzenetére
Pont az a jó bennük, hogy normálisan, visszafogottan néznek ki, és igyekeznek a hagyományokhoz igazodni. Biztos náluk is volt néhány elborultabb szerelés. De nekem ez az új is kifejezetten tetszik.
(#134050) forceberg: Azért a sárga-naracs-vörös színkombinációról nekem még nem jut a pride az eszembe. Ez még bőven ízléses azzal a bordó alappal. Kicsit a Generációnk arculatom jut róla eszembe.
Egyébként nem valószínű, hogy folytatódik hátul, mert akkor bezavarna a számozásba.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
veterán
Gyanús... Ha a hátulján folytatódik az okádék bux!s színkombó, akkor égetni való...
-
Tibiajax
nagyúr
ezek a roma mezek rettenetes egykaptafák voltak szegénykéim, mindig is.. próbáltam valamelyiket kiemelni, melyik volt a legjobb, hát..fel van adva a lecke talán a 2010-es away
-
venember83
nagyúr
Egész kellemesen néz ki a Romának ez a meze, szerencsére hazai, így viszonylag sokszor láthatjuk majd.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #134043 üzenetére
A tartás qrva fontos tulajdonság úgy sportolókent, mint alapvető emberként. Neki ez megvan. Én is nagyon örülök a felépülésének. Játékosként annyira nem bírtam, de fasza kis edző lett/lesz/lehet belőle.
Amúgy szerencsére a kemoterápia után nem lehetetlen a felépülés, sőt... Erről Erőskarú (és lábú/szívű) Lance is mesélhetne.
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #133906 üzenetére
múltkor számolgattam a 'pool újraindítás utáni gyászos teljesítményét... a city tegnap megint egy 4est hozott össze, lehet hogy 100gólos szezonjuk lesz... az ő teljesítményük:
29 forduló alapján:
GY: 16 D: 3 V: 7 R: 71 K: 31 (rúgott/kapott gól/meccs: 2,448 / 1,06) <- rúgottban picit voltak jobbak, mint a 'pool, kapott gólban pedig rosszabbak voltakutolsó 8 forduló: (újraindítás óta)
GY: 6 D: 0 V: 2 R: 26 K: 4 (rúgott/kapott gól/meccs: 3,25 / 0,5 -> 8 meccsből 5 clean)nem tudom, mi van velük, de hengerelnek újraindítás óta... szezon végét kegyetlenül képesek megnyomni... csak most becsúszott 1-1 hiba a 2018/19-es szezonhoz képest
-
addikt
válasz ZavaBalazs #134040 üzenetére
A német bírók a hibásak...
Nem fújnak be elég tizit.Nézd meg az olaszoknál mi van. A labda szele megcsapja a védő kezét - > tizenegyes.
Bayern játékos meg amúgy se kaphat aranycipőt. Mert nem. Főleg olyan nem akit az a balfék töm assistokkal.
Tetszett volna Dortmundban maradni. Akkor még bírtam Lewát.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ZavaBalazs #134040 üzenetére
A bundás amúgy pont simán elbírná a 20 csapatot, 4 meccs nagy hátrány.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #134038 üzenetére
Csak jókor volt jó helyen.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz venember83 #134025 üzenetére
megszólítva érzem magam, szóval megnyugtatlak, teljességgel hidegen hagy, hogy a juventus mit alkot a bajnokságban (illetve fent láthatod, hogy a laziót is említem), engem mindössze emiatt érdekel, hogy Ronaldo és Immobile rogyásig van tizigóllal.
ha már a tetves aranylabdát törlik idén, legalább ezt hadd nyerje meg szerencsétlen Bobski...wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
bandus
veterán
válasz venember83 #134038 üzenetére
ez annyira brutális, remélem lehúz a milanban egy olyan karriert, mint buffon a juvéban, vagy totti a romában
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
venember83
nagyúr
200 meccs AC Milan mezben. 21 évesen.
-
venember83
nagyúr
válasz kacsyx #134030 üzenetére
Szerencsére nem tisztem megvédeni őt, s nem is szorul rá. Nem kedvencem semennyire, max. becsülöm, de ez ugyanúgy igaz Messire is. Egyik talán nagyobb tehetség, míg a másik képes (volt) több bajnokságban is bizonyítani. Nekem oly mindegy, hogy x, y, z szemében ki a jobb.
-
mephi666
nagyúr
válasz Pkc83 #134035 üzenetére
és az a durva, hogy tm szerint a unitedben nem is sokat volt sérült angliában ez azért nem rossz... nem sok technikás játékos élt volna meg ott úgy, mint ő... messi-t szerintem bedarálták volna elég gyorsan
volt egy biztonsági őr régen a cégünknél, akivel bagózás közben általában fociról beszéltünk... ő úgy tartotta, hogy az a játékos sérül sokat, aki lazsál: nem melegít/edz rendesen... (mármint csomó rándulásos-húzódásos sérülés ebből fakad... törések ellen mondjuk nem sokat ér a melegítés)
ui: amúgy a büntetőket milyen aránnyal rúgja cr? egy dolog, hogy sok gólt ebből szerzett, de ha neki van a legjobb statja, miért ne vele rúgassák? a csapat érdeke is ezt kívánja
ui2: na találtam statot... 126score/23miss az aránya (messinek meg 91/26... csak azért őt nézem, mert mindig össze vannak hasonlítva) +1-nek zlatan, az isten: 81/11 ...ez is szép azért
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bagyulajuve #134031 üzenetére
734 gól.
Csak jókor volt jó helyen.
Szerencséje volt.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #134031 üzenetére
Legalább nem Pessi.. az milyen hülyén hangzana..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
kacsyx
aktív tag
válasz venember83 #134028 üzenetére
A nagy Penaldo istenség... A tucatnyi büntető nélkül nem több egy átlagos támadónál. A nagy szabadrúgáskirály.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #134028 üzenetére
az eredeti kép az lehetett, hogy cr fut, hogy a labdát lerakhassa a tizenegyespontra.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
veterán
válasz bagyulajuve #134010 üzenetére
...konyharuhára...
Igen visszafogottan és tisztelettudóan nevezted azt arongyotnemes textíliát, amivel a J a padlót fogja feltörölni jövőrehttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
válasz venember83 #134025 üzenetére
Én csak a szokásos Penaldo kommentekbe futottam bele külföldi fórumokon.
Pedig van egy csatár aki még ugyanannyi tizit lőhetett mint ő. Immobile.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #134016 üzenetére
„Annyira jó h más fórumokon a szokásos Juventus tizin hisztiznek ismét, annyira kár h elfelejtik h a Lazio többet kapott nálunk és az Inter sincs lemaradva mögöttünk... :D”
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #134023 üzenetére
Ha csak nem adják el Koulibalyt, mert akkor még marad is egy kevés..
-
venember83
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #134019 üzenetére
Lesz játékoscsere is, nem csak pénzben fizet a Napoli.
-
Peterhappy
őstag
válasz LyonnaisFan1 #134019 üzenetére
Teljesen nonszensznek tartom, hogy a mai körülmények mellett a világ bármely csapata ennyi pénzt adjon egyetlen játékosért.
-
drachoHUN
senior tag
Könyörgöm valaki vigye már el zebrából ezt a félkegyelmű Bonuccit. Internek nem kell?
Forza JUVE!!!
-
LyonnaisFan1
őstag
Napoli: Átesett az orvosi vizsgálatokon a Lille nigériai támadója, Victor Osimhen, így a következő napokban hivatalossá válhat az átigazolás. Az előző szezonban 18 gólig jutó csatárért 81 millió eurót fog fizetni az olasz klub a hírek szerint. (RMC Sport)
Ha ez megvalósul a Lille bankot robbant, és hatalmas összegeket nyer a 21 éves játékoson.
A Royal Charleloitól 14 misiért vették meg, és most 81 misiért adhatják tovább.
Igaz volt munkabére meg más költsége, de azok elenyészőek a két fentebbi számok mellett.
Olyan ~60 misit nyerhet rajta a LOSC.
Mondjuk a Napolinak van ennyi pénze, hogy 81 misit kifizessen valakiért? Ez könnyedén nyári SA top igazolás lenne ár szempontjából.
Osimhen statisztikái az előző L1 idényből elég impozánsak. 27 fellépésén 13+5, 4 sárgalap, kiállítva nem volt. Ahogy eltiltva sem, mert ott 5 sárga után jár egy mérkőzéses eltiltás. Szinte az egész idényt lenyomta a lezárásig.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #134008 üzenetére
Nem szarral gurigáznak az angyalföldiek. A feljutást komolyan gondolják, és jó esélyük is van rá.
A másik helyért meg lehet egy jó nagy marakodás. A debrecen is rákapcsolt, és még ott vannak az amúgy mb1-et érdemlő városok egyesületei.
És 1000X inkább egy vasas az mb1-be, mint az ilyen nevesincs tanyák, faluk, zsákutcák.
Amikor a gyakadémia meccsel az el-ben fog bárki is szorítani értük a pár ""fizetett szurkolón"" és közmunkáson kívül?As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Ringman #134009 üzenetére
Lehet rajta Amőböt játszani
Aki először ér el egyenesen vagy átlósan kettő pontot az nyerAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
megy már a sírás-rívás úgy látom
Resistencia eterna
-
kacsyx
aktív tag
Lesz itt még Aranylabda osztás, ha Penaldo kap még pár tizit és hősiesen megelőzi Lewát az Aranycipőért.
-
Tibiajax
nagyúr
wtf?? 2.félidő eleje és még nem vezet a juventus 1-0ra, egy jó kis krisztiáno tizigóllal??
bzmeg és ahogy megírtam,már meg is jött[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #134010 üzenetére
pedig:
The graphic represents the community of Milanese people that looks to the future of the city and the Club with an innovative approach.
Building on the themes established by the club’s new home kit, our away strip is also "Made of Milano", taking inspiration from the Milanese post-modernist movement, which changed the global face of art and design in the 1980s.
Inter’s new away shirt has a white base with black and blue lines, forming an all-over grid graphic that covers the front, back and sleeves. The shirt has a blue and black colour-blocked V-neck collar that overlaps in the center and at the nape of the neck. White shorts and socks complete the full look, with the word "Inter" appearing on the shin in a post-modernist font.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
inter idegenbeli meze
elsőre elég érdekes/formabontó
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Peterhappy
őstag
Látom megöltem a bulit
Az megvan, hogy a mennyei kettes Vasasnál lassan a magyar mezőny egyik legerősebb csapata formálódik? Már télen is sikerült egy-két olyan játékost odavinni, hogy felvonja az ember a szemöldökét, de az idei nyári érkezőkkel, élen a ma bejelentett Radóval aztán végképp eluralkodik a wtf érzés.
Oké, hogy van az a pénz, de hogy ennyire??? -
Peterhappy
őstag
válasz mephi666 #134005 üzenetére
Nagyot ment Lewa, 34 gólt nem kell sehol sem magyarázni (+ a BL), de azért ne tapossuk már a sárba Messit, aki "csak" 24-t termelt, de mellette egyedülálló módon kiosztott majdnem ugyanennyi gólpasszt.
Ettől függetlenül Barca-szurkolóként én sem Messinek adtam volna idén.
Én inkább arra lennék kíváncsi, vajon akkor is így döntött volna a France Football, ha folytatják a francia ligát. Mert azért Mbappe igencsak nagyot ment idén, a dobogó szerintem minimum meg lett volna neki.
-
mephi666
nagyúr
válasz ZavaBalazs #134004 üzenetére
...ha messi nem érdemli meg, ne kapja meg senki? ...lewa produkál egy iszonyat évet, erre idén sem kapja meg... pff
emlékszem erre az esetre... csodálkozok, hogy azt a majom pepe-t nem tiltották el utána örökre a focitól... sőt sorozatosan jöttek a brutális megmozdulásai, mégis alig kapott cserébe valamit... bezzeg amikor suarez mondott valami félreérthetőt (rasszizmussal vádolni angliában egy szintén kisebbségit? számomra ez elég vicces volt), elmeszelték vagy 10 meccsre
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #134002 üzenetére
De borzasztó ez a fordító... 😂😂😂
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #134001 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest