Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Diablo 3 Season 10 érkezik konzolra. Keresek játszótársakat.
-
pzstm
titán
válasz Gsx-rr #97495 üzenetére
nyilván, sőt a még nagyobb akár, csak nem tudom belefér-e a keretébe...megfelelő HDR-el rendelkező TV-k amiket nézegettem 400k körül vannak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Chumlee
senior tag
CDkeys.com-ról mennyi idő mire küldik a kulcsot ? Be lett ruházva egy Unity-re és valami fél órát ír.(ismerős vette)
-
Sz.antal
újonc
Sziasztok!
Van aki Rocket League-ezik? Jó lenne 2v2 rankedezni, de ez az allandóan leavel valaki téma nagyon idegesítő.
-
Steelheart2
őstag
válasz birorichard #97486 üzenetére
Köszönöm szépen.Utánna nézek.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
85EasyRider
csendes tag
Ha már Natív 4K-s konzolhoz veszünk tévét akkor érdemes ellenőrizni az input lagját a tv-nek.
Nem mindegy hogy 20 vagy 120ms
Itt meg lehet nézni és ajánlanak tvt is !
[link][ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Sziasztok , azon kérdéssel fordulnék hozzátok , hogy a PC -s Origin accountomon lévő játékokkal tudok One-n is játszani ? Pl BF1 vagy Star Wars BF . A segítséget előre is köszönöm.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
-
Rage47
veterán
válasz Stauffenberg #97488 üzenetére
Barátokkal tök jó lesz persze, olyan, mint a Ghost Recon Wildlands.
Ezért esik ki nálam :/ -
Stauffenberg
nagyúr
válasz Rage47 #97432 üzenetére
Most jutottam el odáig, hogy megnézzem ezt a trailert.
Végig röhögtem az egészet, ez a játék zseniális lesz és pont letojom, hogy nem Uncharted-szintű a grafika, ez egy aranyos, kicsit rajzfilmszerű grafika, aminek van egy jó stílusa.
Csak attól tartok, hogy ez a játék pont attól lesz rossz, amiért jó. Erősen épít a kooperatívra és nehezemre esik elhinni, hogy alkalmi játékosok bármilyen szinten is eredményesen tudnának összedolgozni. Csak baráti társasággal játszva biztosan baromi jó lehet, de erre építve meg elég üres lesz a multiplayer.
Nem lesz tömegjáték az biztos, kérdés már csak az, hogy mennyire fog működni ez a játékmechanizmus a gyakorlatban.
-
birorichard
őstag
válasz Steelheart2 #97484 üzenetére
Amit pzstm linkelt, nem rossz, de inkább a 6400-t ajánlják a milyen tv-t vegyek topic-ban a jobb panel miatt, ott szerintem bővebben útba tudnak igazítani. Én is 6000-t, akartam, de 6400 lett, azt bátran tudom ajánlani.
-
interstate76
addikt
válasz MrPeekaboo #97427 üzenetére
Köszi én is a Unity-s tippet, bezsákoltam!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
pzstm
titán
válasz Steelheart2 #97482 üzenetére
Ismerős ilyet vett:
Samsung UE50KU6000WXXH UHD SMART LED Televízióár-érték arányban az egyik legjobb (nyilván 400-500 körül ugyanekkora méretben van jobb, de hát az a csúnya ár ugyebár....)
Én hosszabbtávon mindenképp 4K-ban gondolkodnék, persze az árkategória nagyon meghatározó.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Tudom hogy már 1000xer ki lett vesézve,de szeretnék tanácsot kérni.Tv vásárlás elött állok és a jövöre is gondolva szeretnék tvt venni.A kritériumok: Smart tv legyen,120 cm átmérötöl 140 ig,legyen rajta min 3 hdmi port.Annyi hogy One S em van.Nem tudom hogy érdemes e 4k tv vagy elég a full hd is.Az ár amiben gondolkodom kb 200 ezer ft.Ha tudtok nekem ajánlani konkrét tipusokat is,azt megköszönöm!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
kokoaliga
tag
Ha valakit érdekel.
Akciós AssassinsKoko
-
törölt tag
Jó reggelt a korán kelőknek! Most kaptam Gwent zárt béta kódot, aki kapja marja
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Stauffenberg #97385 üzenetére
Ebből nem lehet huzamosabb ideig megélni. A Sony is felfogta, hogy az Uncharted sikeres, de jobb nyugdíjba küldeni és új sztárokat behozni, melyek megcsinálják a platform szerencséjét."
Khmm: God of war sorozat? Ps2-n indult el, tett kitérőt PsP-re, aztán Ps3-on jött a harmadik rész - valamint a PsP-s és Ps2-s részek átdolgozása is. Ps4-en a Gow 3 feljavítás jött, valamint itt is jön egy új epizód - amit már most borítékolok hogy egyszer Ps5-re is lesz....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Rage47
veterán
válasz negyven2 #97459 üzenetére
hát ez nekem bejött, szuper lesz
akinek nem jön be, engesztelésül nézze meg a 2. rész trailerét
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz negyven2 #97459 üzenetére
Azt kell mondanom, hogy tetszik, de valahogy a régi Mass Effect hangulatból nem hoz át sokat. Aztán persze majd meglátjuk mennyire lesznek szerethetők a karakterek. A régieket én nagyon csíptem és ahányszor megláttam az SSV Normandy feliratot az azonnal libabőrt okozott.
Remélem nem üresítik ki a sztorit a lézer pew-pew meg jetpackes ugra-bugra miatt, ami eddig eléggé bárgyúnak tűnik a korábbiakhoz képest.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Pacee90
tag
válasz XFishboneHUN #97457 üzenetére
Köszönöm
-
Pacee90
tag
Sziasztok !
Mi a teendő a géppel eladáskor ? Gondolom az nem elég ha kijelentkezem a profilból ?!
Köszi szépen ! -
-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Az lenne a kérdésem, hogy EA Access előfizetés vásárlására csak online van lehetőség, vagy ha pl bemegyek egy konzolboltba ott is lehet például digit feltöltőkódos hozzáférést venni úgy mint a Gold előfizu esetében?
A kérdés azért érdekes számomra, mert vannak nem használt játékok és azokat visszaveszi a bolt és a értékét le lehet vásárolni. Ergo ha lenne EA acess vásárlás lehetőség a boltban akkor azt vennék a levásárolható összegből.
Előre is köszönöm a választ.
-
Deathjay^
tag
válasz sugarforce #97450 üzenetére
én konkréten nem tudom, hogy ez mi akar lenni.
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Rage47 #97445 üzenetére
Igazából ez a rendszer erre lett kitalálva.
Nem arra, hogy Jóskapista összebútorozik virtuálisan Gézabélával, mert de fasza lesz felesben venni a játékokat, ez inkább a rendszer exploitja."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
A Home-al kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem, elolvastam az összefoglalóban leírtakat.
Az én gépem lenne az A-az én Gold előfizetésem lenne megosztva. Viszont akivel megosztanám, ő is szeretne vásárolni, és ha jól értem a Gold kedvezmények csak nekem elérhetőek. Azt találta ki, hogy megadja a bankkártyája adatait, (hozzáteszem, ez annyira nekem nem jön be, nem szeretem az ilyen dolgot, nincs kedvem veszekedni, ha véletlenül elfelejti hogy miért van kevesebb pénz a számláján) és ami neki kell, azt azzal venném meg, így arról fizetek, és a kedvezmény is elérhető lenne neki is. Ha jól gondolom, amennyiben én megválnék a konzoltól, illetve megszüntetném a Home-ot, akkor ezek a játékok is nálam maradnának, és ő hiába fizette ki, nem éri majd el őket? -
Rage47
veterán
Most néztem csak utána, hogy mi ez az eltitkolt játék, aminek a címe Below és Xbox exkluzív, és múltkor Spencer egy videóban elhintette, hogy lesz E3-on. Nem is emlékeztem rá, hogy 2013-ban bejelentették már és még videók is vannak.
-
Def26
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #97435 üzenetére
Én épp meg akartam jegyezni, hogy a víz szép.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Rage47
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #97435 üzenetére
sztem is vicc
ebből nem lesz idei megjelenés, hacsak nem ilyesmi lesz a végeredmény is max nagyobb területtel, lol
lehet nem kéne mutogatni az alpha videókat, vagy nemtom, de ez elveszi az ember kedvét és a reményt -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Rage47 #97432 üzenetére
Ez még mindig jó szarnak néz ki imho.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
pzstm
titán
válasz frankdelgado #97433 üzenetére
mármint PS4 Pro esetében is a fejlesztők eldönthetik, hogy s mire fókuszálnak. Itt sem lesz másképp gondolom
-
Rage47
veterán
-
Mankó
veterán
válasz frankdelgado #97420 üzenetére
Xbox app-on keresztül vagy valami más megoldással?
-
Vadernagyúr
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz MrPeekaboo #97427 üzenetére
Köszi a tippet, meg is vettem
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pzstm
titán
Project Scorpio will deliver enhanced Xbox graphics to 1080p TVs (exclusive)
Érdekes olvasmány, akár igaz is lehet. Majd E3-on meglátjuk
-
MrPeekaboo
senior tag
Ha valakinek még nem lenne meg, akkor a CDKeys-en AC: Unity kb. 300 Ft, havi EA Access pedig kb. 610 Ft (£-ból átszámolva, 5% kedvezménnyel).
-
Száguldo
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
Én is inkább a telefonos appot használom ha írkálni kell. Gyorsabb mint mindig kilépegetni a főoldalra pár percre a játékból míg megírod amit akarsz és jó, hogy közben látom a játékot is fél szemmel míg írok telon. (kevésbé lőnek agyon egy fps-be vagy hasonló) Maga a begépelés gyorsasága is így megoldott
-
rdt89
addikt
válasz frankdelgado #97420 üzenetére
Még OTG kábellel telefonhoz is használható.
-
frankdelgado
őstag
-
pzstm
titán
válasz appleGjuice #97406 üzenetére
sőt már készletinfós cikkszáma, kódja is van
-
L1MaT
tag
Ingyen játszható a hétvégén a Steep. Március 10-13.
Elvileg az alapjáték 50%-kal a Gold Edition 40%-kal olcsóbb lesz Xbox One-on.
[ Szerkesztve ]
-
appleGjuice
tag
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
A jobb TV-k is tudnak szépen felkonvertáltni, de még ezekben is nudli hardver van, szépen meg is nő miattuk az input lag. Mert lehet, hogy szép munkát végeznek, csak nem mindegy mennyi idő alatt.
Az Xbox Ones S felkonvertálása 4K-ra is ezért előnyösebb, mintha a TV végezné.
(#97395) gianni85: Annyi a hókuszpókusz a PS4 Pro-ban, hogy a kb két tucatnyi elterjedtebb upscale algoritmus közül az egyik legjobbat használja. De amúgy nem mindent skáláz fel, mehet rajta natív 4K is, igaz az erőforrás igénye miatt ezzel alighanem csak az egyszerűbb grafikájú játékok tudnak élni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sugarforce
addikt
válasz Stauffenberg #97385 üzenetére
Sokan pedig pont ezeket nezik, hany mhz hany tflops, meg akkor is ha nem is feltetlen gyorsabb.
Reszben igazat adok neked, de azert az uncharted jovojerol sem a sony dontott igy, a naughty dog mondta, hogy ok tobbet nem akarnak ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest