Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Manapság miért nem tudom a Gold-os 360-as játékokat bezsákolni? Van Gold, a One-os gémek jönnek gond nélkül.. Egyik napról a másikra lett ez, de már egy pár hónapja ilyen.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #190898 üzenetére
Béta is változott? Akkor ráindítok majd, megnézem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz icemad #190891 üzenetére
Ez így van, mert akkoriban klasszis játék volt. Plusz a maguk korában bizony nem voltak csúnyák. Most már kicsit másképp nézünk rájuk.
A mostaniak között nem sok ilyen van.
Amúgy, nem feltétlen fontos, ez egy szempont. Hiába szép valami, ha élvezhetetlen a játékélmány számomra, és ez néha-néha fordítva is igaz. Vagyis, számomra el tud venni a játékélményből a grafika.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz persil #190464 üzenetére
Amíg volt Digis netem, általában 200Mbps körül jött minden, néha lassabban, néha gyorsabban, tök változó. De több függ a régiótól. Volt egy időszak, amikor szerver bővítés volt, az elején közel 500Mbps-sel lehetett tölteni.
Most, Inviteles nettel, igaz, ennyi a kopp, de 30Mbps-ssel jön mindig, és ennyi a kopp.. Diginél volt, hogy 10-20Mbps volt a kopp. Ez van..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz akooos #190446 üzenetére
A tokot magát lehet, viszont magát a fülest nem tudod wireless tölteni. Ahogy mondod.
Én a füles töltési metódusára gondoltam.Annyiban más itt, hogy typeC töltés van, ergo lesz gyorstöltés, de sehol sem merül fel a wireless charging.
Az ötlet jó, csak ez a kivitelezés, hát nem tudom, majd élőben meglátjuk.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #190438 üzenetére
Ez nem wireless, így töltődnek pl. bizonyos füllhallgatók is, pl a Samsung galaxy buds. Amikor ráteszed, kicsit valszeg lenyomja az érzékelőt.
Én csak nem értem, hogy ez mire jó.. mert szerintem semmi értelme nincs, azon kívül, hogy drágábban el lehessen adni. Pl. a tokot feldughatom külön töltőre? Tök jó. Az hasznos dolog, hogy ki lehet venni a tokból.. csak, na mindegy.
Szerintem elbeszéltek egymás mellett.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #190096 üzenetére
Valami hasonlón agyalok én is, de majd egyszer, talán.. 2020 vége messze van még.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #189997 üzenetére
Szerintem ez nem mérvadó még, viszont a 300-400$ nem tűnik vészesnek, ami ugye nálunk ejró lesz.
Ezek szerint akkor 2 verzió lesz? De jó lenne, hogy a Scarlet címek simán mennének X-en... No de majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #189886 üzenetére
Megvettem most lemezesen, mert ki tudja meddig fog tartani, csak meglepett.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz EmThor #189474 üzenetére
Izé, a távoli konzol elérés sem megy már?
Amúgy, mivel sima win10 pc-vel megy. Otthoni VPN szerverrel esetleg ez megoldható lehet, nem? Persze macera, meg minden..
Android esetén a Cloudra gondolsz? Ugye az egy különálló dolog lesz majd.. Bár jó l enne, ha ezzel egybekötve megoldanák azt is, hogy a saját cuccaimat is streamelhessem androidra. A DEX jó ötlet.
akooos: Valaki itt írta, hogy le tudta mondani, és visszakerült a régi rendszer, majd vett goldot, kitolva azt, és újra megvette a 300 Ft-os GPU-t.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Este, vagy holnap végre kipróbálom a Mortal 11-et. Sikerült szerezni lemezest baráti árban.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy érdekesség..
Jött a Gears-hez egy update, valami 250MB.. Lényegében nem akart letöltődni.. Gondoltam leállítom, majd elindítom újra. Nem történt semmi. Csináltam egy cache törlést, majd reboot után eltűnt a játék a HDD-ről..
Mindez úgy, hogy jelenleg 1Mbit-tel jön bármi is a store-ból.. Végre lett volna időm belekezdeni.. Erre, ennyi volt.. Köszi MS...
Nem tudom mi volt ez, soha sem volt még ilyen, hogy csak úgy eltűnt a játék...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Milyen jó, hogy nem vettem meg az Anthem-et.. Valamikor neki is állok, bár csak a Gears után..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186867 üzenetére
Hát.. Én ezt nem így mondanám.. Bár ha valakinek a homály filmszerű..
Én még régi 1080Ti-s, Gsync-es, PC-s világban is mindig kikapcsoltam, mert zavaró volt..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186865 üzenetére
Itt is megy a DoF, mint a PC-nél, ami sokaknak pl. bejön. Számomra idegesítő, zavaró, de pl. itt nem lehet kapcsolgatni..
Persze, javult a grafika (nem is állítottam ennek az ellenkezőjét), nem azt mondtam, hogy nem, csak nem annyit, hogy ezt ne lehessen pl. úgy megoldani, hogy tudja a gép, hogy miről telepíted, és ehhez mérten, hogy "butítson", mint most, az X, illetve az S esetén.
És, pl. itt nincs akkora ugrás, mint mondjuk volt a 360, és a FAT One esetén, szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz oriic #186848 üzenetére
Megközelítem másképp.. A mostani 7 évben kanyarban sem fejlődött annyit a grafikai "igény", mint az történt a 360 és a One között. Persze, értem én, hogy kell a RayTracing, meg a többi..
Manapság csak a felbontás emelése megy az egekbe, és az, hogy minél több FPS-t húzzanak ez mögé, ami.. na mindegy. Persze, jó lenne 120 FPS-sel játszani, de ez nem fog megtörténni, főként nem 4, illetve 8K-ban.
1080p-ben pedig az X is tud(na) simán 60 fps fölé menni.
Oké, hogy új generáció, de azt, hogy valami mondjuk "scarlet only" az szerintem erős túlzás, mivel ezek simán kapcsolható opciók lennének, ehhez nem kellenének külön verziók.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz oriic #186808 üzenetére
Most akkor ez megint egy teljesen új gen lesz? Ergo a scarlet-nél megjelent új játékokat már mondjuk nem játszhatjuk max X-en? Ez most komoly?
Lényegében az lesz mint a 360->Xbox One ugrással? Nagyon lesarkítva a BC-t, de ennek tűnik.. Nemár... Azért szerintem ez a jelenlegi piacot elnézve egy rossz vicc lenne.
Pl. ha a Cyberpunk megjelenik csak Scarlet-re, a premierre (azért csak nem), akkor az csak akkor lesz játszható One X-en, ha lesz belőle XO változat? Azért szerintem ez fejlesztő szinten is elég megterhelő feladat lenne, hogy külön változatokat kelljen kezelni.. Szerver szinten szintén..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186744 üzenetére
Annó valami lapost akartam, de végül elengedtem, azt az árkategóriát, amit szerettem volna, plusz ugye mindig is desktop-om volt. Ezért is jött a gondolat lassan fél év után, hogy csak kellene valami.. Persze lehet, hogy ebből semmi sem lesz, majd még meglátom.
Mostanában a boxot sem nagyon használom sajnos, mert egyszerűen nincs rá időm..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186723 üzenetére
Szerintem engedjük el ezt a dolgot.. felesleges feszegetni, egypárszor én is megfutottam ezt, amikor még megvolt a vas, 1080Ti-vel.. Mégis a box-nál maradtam.
Bár, most szöget ütött a fejemben a gondolat, hogy kellene valami gép, de sanszos, hogy ITX szerrűség lesz, APU-val...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsiságból nekikezdtem ennek a csoda NFS Payback-nek. Valamit most már muszáj volt elővenni..
Forza után tényleg nagyon árkád, de.. ami tény, hogy nem csúnya.. Az a baj, hogy számomra a Heat pont ez miatt semmis, de végre kicsit Underground-osnak tűnik.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Benoe77 #185544 üzenetére
A kevés azért erősen relatív, mert ha azt nézzük, 50-100GB 1 játék. A kérdés, hogy milyen sűrűn cserélgeti az ember a játékait.
Én is gondolkodom rajta amúgy, hogy szerzek valami olcsó 480-ast, és beteszem valami házikóba, és ami fontosabb játék, azt rápakolom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mcwolf79 #185540 üzenetére
Ez így van.. Ezért érdekel, hogy mi az a funkció amit tudnia kell az SSD-nek ehhez.
Amúgy, mivel win10 van a gépen is, nem tartom kizártnak, hogy tudja kezelni a trim parancsot. De ezt csak valaki olyan tudná megmodnani, aki ismeri a rendszert kicsit "mélyebben".
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #185490 üzenetére
Néha van ilyen, csuklott egyet, kettőt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Peace #185407 üzenetére
Hát, hamarabb vennék magánszeménytől saját nyugtával, számlával.
Persze, ha ezen a helyen is dobozzal, nyugtával, számlával kapod, akkor oké, mert a nyugta/számla feltétele az MS-nél történő RMA ügyintézésnek.
Ergo alapból nincs 6 hó gar, ha boltból veszed, ezért érdekes a téma..
wesder : Köszi, van adapterem, csak nem itt, így nem tudom kipróbálni, és soha sem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Peace #185404 üzenetére
Mit takar a normális? Ha van hozzá nyugta, onnantól MS garancia van. Persze, a vásárlás napjától.
Ha ez kevés, akkor bolt.
Nem, nem jár, van olyan változat, amihez igen (sima fekete, más változatból tudtommal nincs olyan, amihez van vevő). Tudsz, igen, bár azt nem tudom, hogy 1 vevőn 2 controllert tudsz-e használni, ezt soha sem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Dreimus #185273 üzenetére
Ezeken mind túl vagyunk.. A hangsúly azon van, hogy game módban sötétebb a HDR, mint más módokban.
Kipróbáltam, hogy más módban kikapcsoltam minden képjavító cuccot, ott nagyjából élhető, de ott viszont az input lag ugrik meg drasztikusan.
Ezt tudom, bár 400 cd-vel már nagyjából élhető, lenne, persze 1000-hez képest semmire sem jó.
Noh de, ennyi, szerintem itt engedjük el a tv témát, mert kicsit elhúzzuk vele a topic-ot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #185270 üzenetére
Így próbálgattam, itt írják is, hogy:
Note that 'Game' mode in HDR may appear dark. If so, you can enable 'Dynamic Contrast' to bring out details.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #185269 üzenetére
Próbáltam, ennél a modellnél nem megoldás. Annyi van, hogy 4:4:4 csak PC bemenetnél van, viszont game módban alapból sötét a HDR.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #185266 üzenetére
Én most egy régebbi,LG tv-nél (43UJ635V) mindent is végig próbáltam, de egyáltalán nem hajlandó rendesen menni a HDR.. bár szerintem csak a TV-nél kevés a fényerő.
Iszonyatosan sötét lesz, ha HDR van, de ezt olvastam ennél az LG tv-nél, hogy Game módban sötét a HDR...Ez volt a baj az előző, Samsung tv-nél is, így inkább maradt az, hogy game mód, 4:4:4, és nincs HDR..
Mivel ha átteszem nem game módba, akkor jó lesz, viszont akkor megnő az input lag.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz XboxGamePass #185261 üzenetére
A kép alapján én erre pont, hogy nem merném ezt mondani. Ez még a régi dizájn, ha jól látom, viszont szerintem ilyet már nem árul senki.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #185128 üzenetére
A FM6 good deal, bár a Torchlight nekem kicsit nagyobb öröm.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most ez a Youngblood, hogy van? Csak coop-ban játszható, vagy vagy megy 1 játékossal is?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz N.YCityBoy #185051 üzenetére
Belépő szintű 4K-s TV van, sajnos nem adja annyira a HDR-t, azért is kapcsolom ki inkább.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ma reggel volt kicsi időm, elindítottam a Gears5 techtest-et. Este már valszeg nem lesz aktív, így ennyi idő volt.
Kb. 10 percet próbáltam.. A grafika szerintem tényleg szebb mint a 4 volt, nem sokkal, de a részletek szerintem szebbek, pl. az árnyékok, ilyesmik. Mindezt HDR nélkül mondom, mert nálam ki van kapcsolva.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
15 fontért jó biznisz egy BF5 deluxe?
wesder : Igen, nagyjából ennyi. Szerintem az praktikusabb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Chaser #184075 üzenetére
Pl. Apple-nél sem veszed észre, hogy bizonyos esetekben (talán mindig?) más által használt terméket kapsz cserének (refurb). Mert lényegében minden új benne. Szerintem ezt engedjük el.
A refurb. termék is újnak minősül. A gépekből is általában refurb-ot adnak.
Amúgy, nem nagyon értem, hogy miért nem jó, ha egy gyári állapotba "alakított" terméket kapsz, és miért jó mondjuk hónapokat várni a javításra, vagy a csere alkatrészre? Nem nagyon értem.
Én az S-ből annó refurbished változatot kaptam, úgy, hogy 2 napos gépet küldtem vissza (a bolt nem volt hajlandó cserélni, Ők is MS-hez küldték volna, mivel nem akadályozta a rendeltetés szerű működést a venti zörgése - ami igaz. ).
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Chaser #183662 üzenetére
A cetlin mi van? Ha a cetlin frankfurt van, akkor oda megy.
1,5-2 hét lesz, nagyjából. Vagyis, a postától függ, hogy mennyi idő alatt ér vissza, de alapból 1 hét alatt indul vissza a csere.
Kétlem, hogy javítanák, szerintem cserélik. Én még az S-nél kétszer küldtem vissza recsegő analóg kar miatt, mindkétszer cserélték a kontrollert. Az elite-et is cserélték, azt sem javították soha.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Indiant #183307 üzenetére
Tudom, több felmérés is volt Insider-ben erről, plusz máig néha lehet felfedezni apróbb magyarítás nyomait.
Nekem egyáltalán nem hiányzik. De ez én vagyok.
Nem tudok róla, hogy lehetne, pinelni tudsz, hogy ne kelljen oldalra mozogni, játék ikonokat keresgélni. Én pl. ezt az elején csináltam, aztán leszoktam róla.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #183191 üzenetére
Ó igen? Okéj. Bár pont a hónap végén ezt megugrani kicsit nehézkes, de meglátom mit tehetek, köszi a tippet!
Körbenézek gold ügyben.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz AMD Power #183189 üzenetére
A boltok szinte mindenhol 1 évvel írják mindig, mindenhol..
Most, hogy van ez a gold/GP (ultimate) dolog. Le fog járni a goldom hamarosan, lehet, kellene majd venni.. Jobban megéri ultiamte-et venni, vagy, hogy mint van ez most?
Kicsit lemaradtam az utóbbi hetekben.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Motoros topic
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851