Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #97593 üzenetére
Basszus, ez a sale komolyabb, mint a karácsonyi vásár volt.
De jó, hogy nem vettem meg a múltkor a sky force-t, tudtam én, hogy előbb-utóbb leakciózzák.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Siffredi
senior tag
Úgy látom, assassin-os leárazások is lesznek most. A kérdés: ha megveszem külön a season pass-t, akkor azzal ugyanazokat megkapom az alapjátékhoz, mintha alapból a gold verziót vettem volna?
Konkrétan a syndicate kapcsán kérdezem.
-
Czimby
addikt
válasz Zizmand #97588 üzenetére
A közelmúltban 2x is volt nagy akció a Forzákra.
Azt, hogy lesz-e a jósnőnél kérdezd mert más nem tudja előre
Bár amennyire akciózzák a Forza 5-öt szerintem a végén még bekerül GWG-beHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Zizmand
aktív tag
Kaptam még egy fel nem használt 14 napos goldot is, ha felhasználom és ha jól értelmezem, akkor most ezzel a gold-al le tudom tölteni ingyen a Project Cars-t március 15-ig?
(Mivel autóbuzi vagyok azt nem lehet tudni előre, hogy esetleg forza lesz-e akcióban a következő hónapokban valamikor?)[ Szerkesztve ]
-
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Vettem maganak egy xbox-ot és lenne pár kérdésem.
Akitől vettem azt mondat, hogy 2 lemezes játék van hozzá, GTA 5 és Dying Light. És a porfilját nem adja hozzá. Ez eddig oké. De azt írja a gép, hogy ezeken kívül még 30 másikat is le tudok tölteni, pl Witcher 3-at, amivel éppen most játszom is. (korábban nem vettem meg semmit)
Ez hogy lehet?[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
ME Andromeda csutortoktol kiprobalhato ea acces elofizetoknek. Szokasos 10 ora jatekido. Hurra!
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
szcs
újonc
Sziasztok!
XBOX One gépre on-line vásároltam meg a Tomb Raider Legend játékot, le is tölti kb 27 GB, majd indulás után 15 másodpercig beadja a kezdő képet. Ezután csak fekete kép, semmire sem reagál kb. 2-3 percig majd kilép vissza a fő menübe (
Újraindítás, uninstall és új telepítés után is ugyan ez a helyzet.Valami ötletetek?
-
Rage47
veterán
válasz appleGjuice #97570 üzenetére
4k-ra tervezett játékok is kellenek ahhoz, ami egyelőre nem sok, és többletmunkát igényel a fejlesztőktől
-
pzstm
titán
válasz appleGjuice #97570 üzenetére
Project Scorpio will deliver enhanced Xbox graphics to 1080p TVs (exclusive)
(aztán persze majd kiderül, hogy ezek a Jez Corden-féle cikkek igazak-e vagy csak tervek voltak....bár elég jó kapcsolataik vannak a Wincentralos emberkéknek állítólag....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bab1987
tag
psn:balazsb1987
-
appleGjuice
tag
válasz Medocsabi #97568 üzenetére
Nekem már az is bőven megtenné, ha witcher 3 nem dropolná folyton az fps-t 30 alá. 😃 Egyébként ez ilyen ördögi kör: nem veszek 4k képes konzolt, mert nincs 4k tv-m és nem veszek 4k tv-t, mert nincs 4k képes konzolom. Valamelyikkel el kell kezdeni és ha játékon kívül másra nem használom, akkor arra sem lehet fogni, hogy addig legalább tudok 4k filmeket meg sorozatokat nézni. Úgy gondolom, hogy a ps4 pro mintájára hoz majd előnyöket a scorpio az 1080p képernyőkre is és az nekem egyelőre bőven meg fog felelni.
-
Medocsabi
addikt
válasz appleGjuice #97566 üzenetére
Én is várom az új gépet,bár gondolkozom azon is h marad a mostani gépem.Elvileg a MS azt niylatkozta,hogy mindhárom gépre (one,s,scorpio) megjelennek a jövőbeni játékok.Innentől kezdve én arra vagyok kíváncsi,milyen pluszt ad a mostanihoz képest.Ha belegondolok,hogy a mostani is milyen megjelenítést tud produkálni,lásd pl Witcher3,Doom,akkor ha a jövőben "csak" ennyire néznek majd ki jól a régi one-on a játékok,lehet nem lesz értelme váltani,én legalábbis nem tervezek 4k-t még jópár évig.
szerk.:bocs h hangosan gondolkodtam -
birorichard
őstag
Nem ismertem, bár gondoltam, h nyilván szakmabeli. Egyébként becsapósak ezek az "xy címen dolgozott" jelzők, uh. inkább próbálom enélkül értékelni, és hát a véleményem változatlan.
Egyébként tagadhatatlan, hogy voltak érdekes gondolatok is, de nem arra volt kihegyezve. Egyébként megtalálta Zoli a párját, aki még belé is beléfojtja a szót.
-
okibots
aktív tag
"Mivel a Scorpio drágább lesz az Xbox One S-nél, így Spencer szerint utóbbiból sokkal többet fognak értékesíteni az elkövetkezendőkben, mint a bivalyerős új Xbox gépből, de ez így van rendjén. "Az Xbox One S fog a legjobban fogyni, és erre büszkék vagyunk." - jelentette ki a szakember. Lassan beindult tehát az Xbox marketing gépezete, legutóbb a Middle-Earth: Shadow of War játékra kötött promóciós egyességükről lehetett hallani. "
Szerintem nem is kellett volna linkelni a cikket, mert ez az idézet mindent elmond. De legalább a kattintás megvolt
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
pzstm
titán
szokásos IGN.....
A Microsoft szerint az Xbox One S kelendőbb lesz a Scorpiónálezen mi a hír? mi a meglepő?
tényleg nem értem...PS4 és PS4 slimből is több fogy jóval mint a Pro-ból...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
F.B.I.
veterán
Szerintem vedd meg lemezesen, már jó áron adják, sokat nem fog esni már az ára a dlc-ek miatt, eladni meg mindig el lehet. Az Aliens-t anno 8 évesen néztem, barátommal, moziba beengedett a jegyszedő faterja...
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
smaul
csendes tag
Ebben kicsit bővebben le vannak írva a lehetőségek.
Én megpróbáltam egy ssh tunnelbe belezavarni az egész forgalmat, hogy ne kelljen kinyitni ilyen sok portot, sőt, semennyit se kelljen csak az xbox miatt (DMZ-t eleve hanyagoltam), de végülis a windows limitációi miatt nem sikerült.
Mindent megpróbáltam, de a win10-es belső alkalmazások (például az xbox) nagyon nem szereti, ha proxyzol, még akkor sem, ha localhost a proxy.
Tehát én azt az utat választottam, hogy ssh tunnelen belépek a saját hálozatomba otthonra bárhonnan, kinyitom a routeren a portokat, ha játszani szeretnék:
5050
4838
49000-65000Majd indulhat a streaming. Ha végzek, bezárom a portokat.
VPN lehet még biztonságos megoldás, ha valaki még ennyitől is ódzkodik.
Van egy scriptem is, amit a neten találtam, azzal lehet ébreszteni a boxot belső hálózaton (vagy fix ip, dinamikus domain alapján) bárhonnan, csak kell hozzá egy azonosító, amit csak az xbox menüjéből tudsz kiolvasni, így azt érdemes előre felírni. Akit érdekel megkereshet, szívesen segítek, amennyiben tudok.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Silεncε #97558 üzenetére
AR esetében csak egy kijelzőn megjelenő kép van a valóságról, amin extra objektumok lehetnek...MR (Mixed Reality) esetében pedig nem kijelző van, hanem szemüvegen keresztül tényleg a valóságot nézed, de attól többet/mást látsz (HoloLens MR például)
De ez elég pongyola megfogalmazás, lehet egy sokkal szakértőbb számára.
Remélem lényeg átment azért
-
Bogyi007
veterán
Húsvétignem tudod elhúzni? Akkor lesznek leárazások biztosan abban szerintem benne lesz.
Néha szokott Horror játékok és/vagy Resident Evil/Capcom games akciós hét is lenni - rég vlt már az is talán nemsokára az is esedékes lehet...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Stauffenberg
nagyúr
-
pzstm
titán
-
strcpy
tag
válasz bulikavagyok #97539 üzenetére
Videótól függetlenül: El sem tudom képzelni, hogy egy ilyen korlátolt panelproli, mint Zoly (ejtsd: zoj) hogyan válhatott véleményvezérré.
Különben mért kell 45 perces contentet gyártani youtube-ra?
Hey, you know what, guys? This right here, this rambling, boring conversation containing already-made-before observations, this could be a podcast. Family Guy S15E12 -
sugarforce
addikt
válasz bulikavagyok #97527 üzenetére
Köszi, jót röhögtem ezen a videón. Vagyis remélem viccnek szánták és unatkoztak egyik délután.
-
aktív tag
válasz birorichard #97551 üzenetére
A srácot akivel Zoly beszélget Grőb Attilának hívják.
Többek között ezeken a játékokon is dolgozott: Witcher, OverLord 2, Ryse
Össz kb. 15-16 évet dolgozott AAA-s (most már A+ -os) címeken, jelenleg Indie fejlesztő.
Van egy sajátságos stílusa, maradjuk annyiban hogy ezek az OtherSide-os beszélgetések nagyon szórakoztatóak. (néha azért mondanak értelmes dolgokat is benne)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
birorichard
őstag
Fizut az OW-tól? Nem hiszem. Amúgy olyan volt crytek-esnek tűnik, legalábbis azt vettem ki a szavaiból.
Amúgy persze, vannak ilyen emberek.(#97546) Chumlee: ja, mondott ilyet is, rögtön azután, hogy szerinte vr-ra nincs jelenleg olyan hardver, amit ne tudna megenni. 6 tflop pedig persze hogy nem kell, ha 720p meg 900p-ben akarod élvezni a játékokat medium részletesség mellett, sőt. egyébként maradva a vr-os analógiája mellett a hagyományos vidójátékok terén sincs olyan graf, amit ne tudná megenni az aktuális csúcskártyát - nyilván nem ezt kell default-nak tekinteni, de kicsit ellentmondásos, hogy vr-ra kell a hardver, hagyományosra meg nem... nyilván, hogy mindkettő tud mit kezdeni az erőforrásokkal.
Ez a mostani xone hardverén minden játék 1080p 60fps... ugyanolyan bullshit és félrebeszélés, amit kikér magának az ms hardverekkel kapcsolatban. ez konkrétan hülyeség, ha még azt mondja, hogy 1080p stabil 30 fps-sel, ha hozzáadhatnának a 2-höz még 1 év fejlesztési időt, azt mondom, rendben, bizonyos esetekben meglehet (mondjuk pl. egy witcher esetében marha kíváncsi lennék rá), de úgy dobálózik a számokkal meg a kijelentésekkel, hogy rossz hallgatni.
Mondom, pár dolgot fel tudok mérni abból, amit mondott, és olyan rezzenéstelen arccal mond orbitális marhaságokat, hogy nem egy politikus tanulhatna tőle.
Nekem az jött le róla, hogy tipikusan az az ember, aki idejár nagyot mondani, mert máshol már nem hiszik el.
Nyilván engem/minket meg lehet vezetni magabiztosan előadott szakmai dolgokkal, amik nem fedik a valóságot, ugyanígy jégre tudnád vinni te is őt féligazságokkal a saját szakmai dolgaiddal, amibe még csak bele sem lehetne kötnie annak, aki nem foglalkozik vele napi szinten.Persze, lehet hogy én vagyok a hülye és ha 10 évet dolgoznának egy játékon, akkor elfutna a gow4 1080p/60 fps-sel egy 360-on is, de azért debugingnak is vannak határai...
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Nekem a 15 éves lányom amióta boxunk van (3+ éve), azóta Forza rajongó (MS-t, és Horizont is játszik), bár most végre megkapta a GTA5-öt, most az a sláger. A kisebbik 11, neki eddig a Lego-játékok, és a Minecraft jöttek be, de most Skyrim és Far Cry Primal van soron. Néha kikapcsolódásnak Skyrim. 360-on ment még a Sims is, persze, azt mondjuk nagyon sajnálom, hogy nem jöttek ki vele One-ra.
Szóval sose tudod, mire kattannak rá, és a youtube-os végigjátszásvideók tényleg egészen meglepő dolgokkal tudják megfertőzni őket.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Rage47
veterán
válasz bulikavagyok #97539 üzenetére
szerintem pedig nem rossz videók, a kezdeti szar technikától (visszhang, rossz kamerabeállítás) eltekintve
érdekes látni egy fejlesztő (bal oldali srác) szemével a piacot és a híreket. -
StLui
veterán
válasz gianni85 #97545 üzenetére
Basszus már végignézte a végigjátszás videót valami "h.lyegyerektől" (csak idétlenkedik a videóban közben), meg sem fog lepődni semmin, de valóban, szégyenlem magam, de ez van. Már nem tudod elzárni őket előle. Nyilván a játékot megtehetném, hogy nem veszem, de szerintem így már mindegy. Viszont tény, hogy olyan munkát végzett el lelkesedésében, aminek eddig a közelében sem volt mennyiségileg, hatékonyságilag.
pelenka35 hát igen, sajna apuka "játékszenvedélye" ragad rá, pedig most pont hónapok óta nem is játszom. Bár inkább forza ms 4, majd 6 felé próbáltam terelni, de azt letojja
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Chumlee
senior tag
válasz birorichard #97541 üzenetére
Valahogy nekem más jött le . Azt mondta ,ha a fejlesztő kapna elég időt akkor normálisan tudná optimalizálni a játékát . Ebből kifolyólag nem biztos ,hogy kellene az a 6 tflop.
-
StLui
veterán
Kertimunka okán lógok a fiamnak Resident Evil 7-tel, plussz season pass. Merre nézelődjek, online? 1-2 esetleg 3 hétig még tudom húzni a vásárlást Privátban is várok ötleteket Home partnernek (apukának) meg sem merem említeni, ott is 13 éves a gyerek (osztálytársak)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
pzstm
titán
válasz birorichard #97541 üzenetére
csak végig kellene néznem, mert ezek szerint egész jó kis stand-up comedy-t hoztak össze
Jövőhéten hátra beszélnek a PS4 és Ps4 Pro nyugdíjazásáról és a 10 Teraflopos PS5-ről is
A baj az, hogy ezért rendes fizetést is kapnak
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Én végignéztem, de ott eldobtam magam, hogy a 6 tflop 4k-ra felesleges ( ), és a mostani xone hardverrel meg lehetne csinálni minden játéknál a 1080p/60 fps-t...
Hát nem tudom, nem vagyok játékfejlesztő, de adatokat összehasonlítani én is tudok, és nekem konkrétan lehetetlennek tűnik ugyanezzel a részletességgel. Ha mondjuk úgy értette, hogy az eddig med-high beállítások helyett low alá butítva, akkor ok (de inkább akkor sem).
Ami elgondolkodtató, az az, hogy hogyan fognak egy ilyen bazi nagy kártyát beépíteni, hűtését megoldani, stb. Kíváncsi leszek mindenesetre.
Kicsit amúgy nekem olyan benyomásom volt erről a srácról, mint általában a dühös megmondóemberekről. Mindent tud, azt is mindenkinél jobban. Evidenciaként kezel hipotéziseket, iparági sztenderdekkel kapcsolatban pedig szkeptikus... Lehet, hogy meg tud hülyíteni valakit, mert magabiztosan mondja a bullshit-et, de attól az még nem lesz igaz.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz IntelKiller7 #97536 üzenetére
értem....de ennél nagyobb butaságot egy konzolos "szagértésnél" produkálni, mint hogy vele nagyjából megegyező PC alkatrészek árait megnézni...
A Windows MR (nem, nem VR) dolgot meg sem említem. Az Acer devkites szemüvegéről van szó, lövésük sincs a VR, MR és AR közti különbségekről....azt a részt végighallgatni si nagyon fájt
frenkdelgado: a vicces az, hogy szerintük a PS4 Pro is bőven elegendő natív 4K-ra...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gianni85 #97537 üzenetére
Én a Zolit bírom (főleg a kritikáit), de a másik srácot nem ismerem. És mivel 45 perc a videó, így végignézni valószínűleg nem fogom. Ilyen reakciók után főleg nem.
frankdelgado: Kizártnak tartom, h kétszer annyiba kerüljön mint a PS4 Pro. Még a másfélszeres szorzó is eléggé necces lenne -azzal tényleg csak a Sony-t erősítené a MS. Szerintem inkább fogják óriási bukóval adni megjelenéskor, minthogy ez megtörténjen.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
frankdelgado
őstag
A nativ 4K-al kapcsolatban màr màshol is merültek fel kétségek, lehet h a sonyéhoz hasonló trükközés lesz...viszont ha a ps4 pro- nàl 40%al lesz erősebb, és több mint a 2szeresébe fog kerülni, akkor azzal a kékek jàtékostàboràt fogja erősíteni az ms😀. Nincs kizàrva ez sem, de akkor sokunknak érzékeny búcsú lesz a vége.
-
gianni85
veterán
Bele se nézek, mert szégyen ez a banda
-
pzstm
titán
belenéztem kicsit, totálisan felesleges megnézni bárkinek is
De viccesnek vicces
(343-asok is hogy tudják-e vagy nem.....)meg mondják, hogy kamu a 6teraflop.... azt nem is értem...
-
Tegla80
addikt
-
törölt tag
idióták
-
turikoczka
aktív tag
Baromság...
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #97529 üzenetére
Az plusz 100k
-
ssgt1981
senior tag
Működik még a paypal-os gift card vásárlás?
-
nagyúr
-
pzstm
titán
500 ezres
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
X_C
tag
Sziasztok!
Van lehetőség arra hogy úgy kapcsoljam össze a boxomat a win10-zel, hogy nem egy közös wifi hálózaton vannak? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz birorichard #97522 üzenetére
Hogy érted? Már napok óta él a preload. Vagy egy hete kb. Legalábbis nekem már bőven lejött a 40GB.
Live-Die-Respawn
-
birorichard
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy ME: A-t lehet majd előtölteni?
-
bab1987
tag
Ha már TV. Nekem sikerült megcsípnem 52000-ért kiárusításban januárban a Tescoban ezt: [link]
Igaz FHD, de nagyon elégedett vagyok vele.
psn:balazsb1987
-
interstate76
addikt
válasz pelenka35 #97511 üzenetére
Ha külföldi rendelés is szóba jöhet, akkor ez a KZ-ED9 nevű cucc - minőségét tekintve - mérföldekkel túltesz az árán. Kétféle cső jár hozzá, amelyek variálásával 2, teljesen eltérő karakterű fülhallgatót kapunk. Hónapok óta megvan, eddig kiválóan bírja a gyűrődést, a hangja pedig belőhető annak is, aki a sok mélyet szereti (arany színű cső), és annak is, aki a kevesebbet (réz színű cső). A KZ-EDR2 még olcsóbb és szintén minőségi hangkeltő. Én az elsőt használom és nagyon elégedett vagyok vele. Annyi hátulütője van, hogy egy ilyen kipróbálása után az ember eldobja a "mindegy hogy, csak szóljon"-szintű dolgait. Legalábbis én így jártam. Mondjuk nem vesztettem semmit.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Medocsabi
addikt
válasz Steelheart2 #97515 üzenetére
A mostaninál akármilyet veszel ég és föld lesz a különbség . Én is 32" hdready ről váltottam igaz "csak" 47" és "csak" fullhd,de iszonyat szép az LG ips panelje. Szerintem vedd meg amit linkeltél.Tanácsot azért nem érdemes kérni,mert akinek drágább tvje van az úgyis azt fogja mondani h belépőkategória és dobjál rá még xy összeget és vegyél jobbat,akinek meg nincs 4k tvje az meg hogy ad releváns tanácsot?...sehogy...
szerk: ja és 125.000ft volt 2 év garival outletből,800hz-es képfrissítéssel,szóval szerintem nem volt drága,viszont baromi szép képet ad!
[ Szerkesztve ]
-
Djmarko
tag
válasz Steelheart2 #97515 üzenetére
[link]
Nekem ilyenem van és brutál jó. Az ára se vészes. -
Djmarko
tag
válasz Steelheart2 #97513 üzenetére
LG-ből a 7-es széria a nagyon jó.
Ez egy belépő szintű modell amit te linkeltél. -
-
pelenka35
őstag
Tönkre ment a gyári headsetem, olcsó headsetet tudd valaki ajánlani (elitecontrollert használok)
KöszönömGamertag:Rob3rt75
-
v-man
őstag
válasz Ragnar95 #97507 üzenetére
Korhatáros játék vásárlásakor kérik, ha első vétel az adott profillal. Ha csak simán kifizeted paypalon, regisztráció nélkül, akkor viszont nem kérnek semmit.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Ragnar95
félisten
válasz Chumlee #97497 üzenetére
Unityt vettem én is onnan 1-2 napja, első vásárlásom volt. Fél órán belül jött egy email, amiben kértek egy fotót érvényes képes igazolványról (igazolványszámot kitakarva), illetve egy papírról, amin az aznapi dátum és cdkeys.com felirat szerepel, majd jóvá is hagyták a vásárlásom. Gondolom az eszméletlen alacsony ár miatt így zárják ki a kereskedőket.
45 perc alatt lezajlott az egész a vásárlástól kezdve, szóval tényleg gyors a procedúra.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gsx-rr
veterán
válasz birorichard #97505 üzenetére
En is csak arra akartam kilyukadni ,hogy erdemes egy jobb full hd tv-t venni ,mint ezeket a beleposzintu 4k-nak "csufolt"-tv ket. Ami meg full hd-ban is alulmarad egy arban azonos fullhd-tvtol!
-
birorichard
őstag
válasz sugarforce #97504 üzenetére
"En azt mondom, hogy szet kell nezni par oldalon aztan teszteket olvasgatni a kiszemelt tvkrol, ez alapjan merlegelni." Ennyi. Nem mindenkinek ugyanarra és ugyanannyi időre kell egy-egy eszköz.
-
sugarforce
addikt
válasz birorichard #97501 üzenetére
csak annyit fuznek a temahoz, hogy eleg csak ranezni a milyen tvt vegyek topikra, ott a legtobbszor ilyen tanacsok mennek a kerdesre, vegyel ezt vegyel azt vegyel amazt. Az mar maskerdes, hogy arban koszono viszonyban sincs az op kerdeseben felvazolt kerethez.. Persze aztan jon a vita meg a hitkerdes feszegetese, hogy samu vagy lg vagy sony vagy akarmelik masik marka hasonlo termeke. Aztan jon az okoskodas meg a kopkodes es a durcazas. En azt mondom, hogy szet kell nezni par oldalon aztan teszteket olvasgatni a kiszemelt tvkrol, ez alapjan merlegelni. Most azert mert x y z ismeretlen aztmondja egy topikban hogy a ks9999 a fasza tv, attol meg a kerdezo preferenciajanak meg igenyeinek lehetosegeinek nem biztos hogy meg fog felelni. Szaz szonak is egy a vege, igazad van.
-
Tegla80
addikt
Ez igy van sajna.... viszont most vagyunk az fhd/4k valtasban.
Ha most veszel egy olyan 4k-t ami nem tudja a hdr premiumot akkor adtal a xarnak egy pofont.Persze van a piacon boven 8bites es rgbw trukkos hdr-es keszulek,de azt haggyuk meg azoknak akiknek a 4k szo eleg ahoz,h jo tv-nek gondolja/lassa azt amit vett.
Szoval En amondo vok,h amid van jelenleg az egy jo fhd es ahoz kepest egy alap 4k csak visszalepes lenne.Iden meg varni kell es ev vegen korbenezni mert az idei modellek mar lehetnek/lesznek jobb arban es tudasban is.
(mellesleg ugy nez ki,h a Sony is jon iden ismet VA paneles modellekkel a tavalyi ips borzalmak utan.... )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- További aktív témák...
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest