Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEIL
addikt
válasz Bogyi007 #240904 üzenetére
Ez a terv a Forzánál...köszi a tippet !
Steames Forzásokkal is tudunk együtt játszani majd ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #240726 üzenetére
Csak az ő szobájában van egy 48” fhd+ series s, valamint egy egeszen használható gamer pc 27-es 2k monitorral. A vendégszobában ott a ps5+55” 4k, nálam a nappaliban meg a series x 65”-en, és még egy korrekt gamer pc 32” 2k monitorral. Szóval ez nem az infrastruktúrán múlt, hanem valami egyéb kibékíthetetlen ellentéten. De a barátnőivel akár ipaden is elvannak a genshin impacttal (csak nagyon hangosak olyankor), szóval azon nem múlik. Valszeg egyszerűen csak nyugodtan akart játszani. Vagy a srác nem gaminget tervezett be aznap délutánra/estére. Hozzáteszem, előző nap óta itt volt, szóval…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
addikt
válasz Bogyi007 #239818 üzenetére
Konzolon a HDMI CEC menüben kell lennie egy olyannak, hogy TV-távvezérlő használata a konzolhoz.
Ahogy itt:
Szerk.:
Bár ha jól emlékszem a Samsung újabb fajta távirányítói működnek a konzolon enélkül is. Természetesen feltétel, hogy össze legyen kötve a TV -vel a konzol.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
draco31
veterán
válasz Bogyi007 #239805 üzenetére
Öcsém TV-jén csak Netflix van meg YouTube, aztán eszembe jutott, hogy ott pihenget az all digital One, így akkor kicsit többet lesz használva.
Garija már nincs, lehet majd dobok bele egy SSD-t, hogy ne agyaljon olyan sokat a bekapcsoláson.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
krisz12071
aktív tag
válasz Bogyi007 #239443 üzenetére
Köszönöm!
Akkor nem erőltetem ilyen célra a One-t,főleg,hogy túl sok játékot én sem találtam hozzá.
Marad a 360 és alternatívaként megnézem a ps3 vonalat is.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
válasz Bogyi007 #238604 üzenetére
Sok helyen szar a hálózat is. Meg még a mai napig is sok olyan ház van, ahol a földelés rosszul vagy sehogy nincs kiépítve. Hálózati elosztóból is teljesen felesleges a legjobbat megvenni, ha a dugaljban csak fázis/nulla van. Ismerősömnek villanyszerelő cége van Magyarországon, azt mondja, hogy még a mai napig is sok helyen alumínium vezetékek vannak a falban.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
zsolti72837
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #235641 üzenetére
Köszi, akkor ezzel meg is oldódott. Habár a Premium Add-Ons Bundle benne maradt a listában, minden más ment a levesbe:
All current games in GAME PASS in the Xbox Store | Xbox-NowNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #234795 üzenetére
Kép megoldható, kell hozzá egy átalakító hdmi-ről dsubra. Nem tudom, van-e ilyen. Olyan biztosan van, ami dvi-ből csinál dsubot, azok szoktak is működni, akkor ahhoz már csak egy hdmi-dvi kábel kell. Hang is megoldható, ahhoz egy olyan hdmi átalakító kell, ami szétválasztja a hangot, és a képet. Ilyet nehezebb ügy találni. De ha ezek eleve nincsenek a fiókban, vagy a szekrény aljában a kábeles dobozkában, akkor felejtsd el, újan ezek kb annyiba kerülnek, mint amit a monitor ér.
Nézz szét a helyi fb csoportban, és vegyél egy olcsó tv-t, jobban jársz.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
persil
nagyúr
válasz Bogyi007 #234430 üzenetére
Kulcsjelentben ilyen baki eleg meghokkento...?
(Cyberpunk SPOILER, ha valaki neg nem tart itt)
Most akkor elesunk, vagy megsem, vagy mi van?!Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
-
negyven2
veterán
válasz Bogyi007 #232785 üzenetére
Az nemcsak grafikában volt teljesen más, hanem játékként is (nem volt annyira open world). Itt azért most nincs 10x-es különbség rendszermemória szinten a One S és Series S között (ott 512MB vs. 8GB)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
válasz Bogyi007 #231249 üzenetére
Arról nem nagyon láttam még infót.
Fifa21 -et is direkt nem írták pontos dátummal, hogy kövessék az emberek a különböző hivatalos közösségi oldalakat.
IntelKiller7:
Nekem is derengett valamiért...de fogalmam sincs miért. Lehet az NHL94 miatt, ami egy csomagban is volt (van) az NHL21 -gyel. Előbbi meg ugye már ott van a Play -en.A trial meg már régóta benne van.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
persil
nagyúr
válasz Bogyi007 #230177 üzenetére
"The Xbox Series S doesn't have the hardware to push for true 4K gaming for most games. The new console instead targets 1440p (or QHD) at up to 120FPS. However, players with 4K TVs can still enjoy 4K media streaming, and the Xbox Series S will upscale games to 4K to fit the confines of your television."
Minden letezo oldalon pontosan ugyanezt irjak. Gondolom nem szemre merik be a felbontast.
Az, hogy huszmilliobol egy jatek eseteben van e 4k nincs kizarva(mert technikailag valoban kepes ra), de nem alapoznek 1-2 cimre, ezert inkabb mondjuk, hogy 1440p-re van kitalalva, amit sok esetben nem is tud tartani, szoval a 4k-t nyugodtan vehetjuk nem letezonek.
Szrk.: Ezt a felkover hulyeseget nem en tettem bele, igy volt mar a cikkben. :D
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
válasz Bogyi007 #229717 üzenetére
Ha ő miattuk megvetted a Gang Beasts játékot, akkor már megérte őket nézni. Tényleg bitang jó cucc. Fall Guys megjelenésig elleszünk vele. Most nézem, hogy már több mint 4 éves játék!
Érdekes, hogy amit írtam hibának, az online játék során nem jön elő, csak local játéknál...
-
válasz Bogyi007 #229711 üzenetére
Talán egy videót néztem ezektől a vr-osoktól. 5 perc után kapcsoltam is ki. Káromkodnak orrba szájba, nekem valahogy nem volt vicces. Kb úgy jött ki, mint amikor az ovisok azon röhögnek, hogy pisi meg kaka...
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
csuvicsuva
addikt
-
Wesder
félisten
válasz Bogyi007 #227774 üzenetére
Ha ajàndékba veszed, akkor a rendeléseid közt lesz egy kulcs, amit el tudsz neki küldeni, ő meg mobilnet + régi appban bevàltja. Így neki nem kell semmit sem csinàlnia a bevàltàson kívül.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Bogyi007 #227756 üzenetére
Köszi, én teljesen nyugodt vagyok, ennél jóval több kell a lelki nyugalmam felborításához.
#227755 IntelKiller7: Igen, rendkívül szimpatikus lépés, de nyilván nem az a cél, hogy a vásárlónak jó legyen, inkább az, hogy ne váltsd be őket, ahogy Beniii06 is említette. Nem szeretnék, hogy egyszerre pár tízezer/százezer vásárló faragjon le a vásárlásából 1-2-3 ezer forintokat, azért az egy szabad szemmel látható összeg már, viszonylag rövid időtávon. Korábban valószínűleg jobban eloszlottak a pontlevásárlások az éves forgalomban (amúgy már egy ideje ugye nehezítették azzal, hogy csak 500-as csomagokban lehetett őket levásárolni).
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
válasz Bogyi007 #227417 üzenetére
Nem értem ezt a nagy hisztit a Cyberpunk 2077 körül. Bugos a játék. Na és?! Melyik nem az?! Mindegyik játékban vannak kisebb/nagyobb bugok. Tegnap előtt motoroztam a játékban, és egyszer csak felrepült a karakter a csillagos égig, beláttam az egész várost. Van ilyen. GTA5-ben meg pár helyen a semmiben akad el az autó vagy láthatatlan falak vannak. Mégsem hisztiznek. Nekem tetszik a játék, a hibái ellenére is, bár én Pc jàtszok vele(egy ismerős jóvoltából) nagyon alap felbontáson.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
persil
nagyúr
válasz Bogyi007 #227464 üzenetére
Most ezt nem feltetlen neked cimezem, hanem inkabb ugy altalanosan, de egesz egyszeruen nem ertem miert huzza ide mindenki a smart delivery-t.
Semmi koze ahhoz, hogy jelenleg egy vason, hogy fut a jatek, ha egyszer abbol ez az elerheto legjobb verzio.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sindare
csendes tag
válasz Bogyi007 #227417 üzenetére
S-I-K-E-R-Ü-L-T!
Annyi árnyalja az eufóriát, hogy nem nekem hanem a zasszonynak. Néhány óra és pár száz halállal később oda adtam neki, hogy próbálja meg, hátha valami csoda történik. Elmondtam neki, hogy A-val lehet ugrolni, dupla A-val double jump-olni, Y-al skill-elni, hajrá!
Mondanom sem kell elsőre felment ott ahol én több hét után sem tudtam és 45 perc múlva sikerült is a pálya. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #227313 üzenetére
Komolyan Bogyi, néha az az érzésem, hogy csak azért kommentelsz, mert unatkozol
Ő ezentúl a másik topikot fogja látogatni, és udvariasan elköszönt.
Gratulálhatsz neki vagy te is udvariasan utána integethetsz, de most ebből miért kell fitym*reszelést csinálni?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bogyi007 #226537 üzenetére
Ha a konzol garis még majd egy évig, és haverja kontija sem volt jó akkor te, hogy jössz a képbe?
edit.: gép egyáltalán elkezdett kontrollert keresni pairing gomb nyomására?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
GEIL
addikt
válasz Bogyi007 #226357 üzenetére
Az komoly.....én meg a Lidl-s 1,5%-os tartós tejből se merek 10-nél többet venni egyszerre
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
bbsofficial
aktív tag
-
Tomi0703
addikt
válasz Bogyi007 #225970 üzenetére
Akkor az enyem nagyon jo deal kategoria. Ugyanakkor vettem mint te, 2021 junius vegeig garis X-et, minden tartozekkal + far cry 4, 55k-ert.
Azt hittem amugy, hogy az uj gennel fogok majd novemberben 60k korul kapni valami idei vasarlasu One X-et, de nem.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Bogyi007 #224950 üzenetére
Létezhet hogy még tudnám bővíteni EA Play előfizetés vásárlással ezt a csomagot?
Xbox Game Pass Ultimate
Ismétlődő számlázás kikapcsolva, lejárat dátuma: 2023. 05. 18.Emlékeztető: A(z) Xbox Live Gold, Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC és EA Play terméket automatikusan átalakítjuk Xbox Game Pass Ultimate csomaggá a megfelelő konverziós ráta használatával.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest