Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz oriic #242259 üzenetére
Mennyivel lenne jobb az új konzol a One-nál? Később, ha megveszem, akkor tudok majd játszani azon vele?
Illetve, ha Ultimate-et aktiválok, felhőben tudok játszani vele?Ez valós látványbeli különbség?
Illetve, amit megvettem a One-ra, azt nem kell újra megvennem az X-re?[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Fjoe
tag
válasz oriic #242018 üzenetére
Köszi a tippeket, ezeket megnéztem, de itt sem találtam semmit erre az összegre vonatkozóan. Sajnos én is csalókra tippelek, mert eddig két alkalommal kaptam ilyen push üzenetet, az első lejárt, azt akkor nem tudtam megnézni, és úgy voltam vele, ha bármilyen szolgáltatás (streaming előfizetés, xbox, stb.) kérte, akkor arról kapok emailt és/vagy megpróbálják majd újból lekérni az összeget. Viszont így a másodikat megnézve, semmilyen olyan szolgáltatásra nem fizettem elő a microsofton kívül sem, ami ennyibe kerülne. Nem is engedélyeztem a fizetést. Ráadásul kb. 2 hét telt el a két próbálkozás között.
Meg azért próbálok tudatosan vásárolni kártyával is, talán pont ezért is tűnt fel, hogy mi ez az összeg[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz oriic #241604 üzenetére
érdekes, sztem az volt a baj hogy eddig sose volt semmivel feltöltve (pedig 2009 óta létező acc, több game, GP vásárlás stb.), és by default a létrehozáskor még nem volt magyar régió, így usd-re tett alapból.
most feltöltöttem 10€-t (csak nem halok éhen fizetésig), már eur-ban írja elsődlegesen, usd eltűnt, és kértem a supporttól a gift cardot. hátha."Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bundaskutya
csendes tag
válasz oriic #179456 üzenetére
Szia!
Így 3 év után működik még az A400-as?
Ismerősnek XBOX ONE S- ben meghalt az 1TB Seagate belső Mobile HDD, kattogott mint állat, OSU1-et sem másolta már fel.
Felforrósodott, gépre téve sem tudtam olvasni, sokszor el is dobta mint meghajtót...
Pedig 2018as gyártás, csak 4 éves volt...Kellene valami olcsó megoldás:
Én is a Kingston A400-ra 480GB-ra gondoltam, hogy belerakom, így még 4-5 játék azért rámegy... Aztán ha kevés, akkor marad a külsős megoldás...Tényleg működik vele, mennyire tartós az SSD a konzolban?
Esetleg más típus hasonló 500GB-s, WD, Adata...?Köszönöm.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #237743 üzenetére
Nekem anno az eredeti NFS Most Wanted volt meg francia kiadásban - hát voltak problémáim.
(#237757) AnonymusX - Én a Gears of War 2 és 3 magyar feliratok elvesztését sajnáltam a BC érkeztével...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz oriic #237743 üzenetére
Én Guitar14 -től vettem 2 német NFS -t. Engem nem zavar, megy a német. Meg aztán csukott szemmel is ismerem a két játék minden porcikáját.
Carbon -t szerintem legalább 30x vittem végig.
homerhamm:
Általában van felirat a hátulján alul. Vagy matrica a csomagolás alatt/felett...de nem mindig. Meg nincs is igazán jelentősége. Legalábbis ha One/Series lemezről van szó.Szerk.:
Illetve van amikor a hátulján lévő leírás szövegéből is kiderül. Néha pedig az elején is látszik.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #237721 üzenetére
Várjál, nekem ez nem volt tiszta, hogy ez a játék már benne van a Game Pass-ban Series gépeken és ez csak a One-os megjelenés lett volna. LoL
Lawn Mowing Simulator | Xbox SeriesNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #237054 üzenetére
Szerintem meg sem jelenik, csak szájhagyomány útján emlegetik, hogy valaki egyszer már látta. Tegnapi még az Xbox oldalán is az volt, hogy megjelenés: 2021. ősz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
félisten
válasz oriic #237036 üzenetére
“To focus on production of Xbox Series X / S, we stopped production for all Xbox One consoles by the end of 2020,” says Cindy Walker, senior director of Xbox console product marketing, in a statement to The Verge.
Közben a wiki oldala is frissült, eddig úgy volt, hogy még gyártás alatt van a One S, de most már itt is az áll, hogy 2020-ban nyugdíjazták: "Lifespan One S: 2016–2020"
Gáz. Szerintem az olcsóbbik változat simán maradhatott volna gyártásban, a világ szegényebb régióiban simán kajálták volna az emberek továbbra is. Ha más nem stream-re, multimédiára, arcade/retro játékra, stb.
Főleg hogy a Sony még legyárt 1 millió PS4-et 2022-ben... pff.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
RandomName
senior tag
-
RandomName
senior tag
válasz oriic #236840 üzenetére
De amúgy egyrészt tök jó cucc, másrészt generál egy saját profilos utat is, ami meg azért valljuk meg, akármekkora sz*r is vagyok, de hízelgően tálalja a vélt/valós sikereim...
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
useless
aktív tag
válasz oriic #236748 üzenetére
Szerintem pont a GWG játékoknak nem kéne már évek óta kiszivárognia, van éppen elég baja az embernek...
MS-nál erre tuti külön van egy tréfás jelmezbe bújtatott alkalmazott, aki hónapról-hónapra a nemlétező sikersz@rkupacból válogat egy csokrot nekünk, hogy biztosítsa a hó végi nyugtalankodást, és utána a térdüket csapkodják a röhögéstől az "elégedett" twitter-kommenteket scrollozva...
-۞- -۞-
-
persil
nagyúr
válasz oriic #236644 üzenetére
Hu, reszemrol a felsorolt jatekok nagy resze az 5 pontot is csak joindulattal eri el egy 10-es skalan, szoval nagyon nehez kerdes.
Nalam ez most "ev meglepetese" es igy kapott egy pipat a the ascent.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz oriic #235239 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy erre szuksegunk van egyaltalan.
Mondjuk bevallom ferfiasan, az elozo kettovel baromi jol szorakoztam faradtan melo utan, de ez pont az a cim, ami nelkul mindenki boldogan hunyna el.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Guitar14
senior tag
válasz oriic #234850 üzenetére
Jaaaj jön PC-s GamePassba de jóóó akkor meg se kell vennem.
Ilyen jellegű játékokat nem szeretem kontrollerrel habár rápróbálok Xbox-on is. (szerk: ja, hogy Series-re jön csak na majd akkor max jövőre)
Pc-n viszont iszonyat jó volt a prologue. Nagyon tetszik a stílus.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
-
Muerte68
addikt
válasz oriic #234029 üzenetére
Ha normális grafikailag feljavitott verziók lesznek jöhet mindhárom
Vice city alap,de egy nem mobilos lebutított san andreasnak is örülnék mert ez a mostani gagyisított verzió szánalmas pedig egyébként szeretemLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oriic #234029 üzenetére
Nem tudom, hogy ennek most örüljek-e, annak fényében hogy (a cikk szerint) nem RAGE, hanem UE alapú játékok lesznek, amik egyaránt tartalmaznak "új és régi" grafikát. ~20 év után nekem ez kicsit alibizésnek tűnik.
Egy RAGE motoros, modernizált Vice City-ért teljes árat is fizetnék Day1.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest