Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz csuvicsuva #236097 üzenetére
Azok kattanós 2 fokozatú karok. Nem alkalmas gáz/fék használatra. Csak váltásra van. Szóval itt nem úgy működik.
Viszont a gombok elrendezése frankó. Valaki rendelne, akkor figyeljen arra, hogy ne az előző modell legyen, mert az ebben SEM túl jó.
Ez a korábbi:
XBOX ONE & WINDOWS felirat.Ez pedig az újabb:
Ennél már rajta van a Series X|S felirat.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
csuvicsuva
addikt
válasz ρσгτσ #236089 üzenetére
Köszi a kimerítő elemzést, nem hangzik rosszul. Gondolom árban ez a minimum belépő szint. Jól értettem, hogy a kormány mögötti pillangókarokat be lehet állítani váltásra? Mert az ilyen "olcsó" cuccoknál mindig nyavalygás van, hogy az mindenképpen gáz és fék.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz philoxenia #236092 üzenetére
Ezt elkrttk. Nem kicsit. Nagyon.
Én játszottam pár órát (összesen) a fenti játékokkal, de nem volt gondom. Stabilan fogta.
-
homerhamm
addikt
válasz philoxenia #236092 üzenetére
no poltika!!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
válasz philoxenia #236090 üzenetére
Elég stabilnak érzem. Ráadásul kicsit fényesebb felülethez volt rögzítve, szóval a talpak is jól fogtak. Amúgy valahol 3 mm környékén lehet a minimum. A maximumot nem tudom, de nekem 5 centi vastag laphoz rögzíte jó volt.
-
addikt
válasz ρσгτσ #236063 üzenetére
Előre szólok, hogy nem sok tapasztalatom van kormányokkal. Tehát szimplán az alapján értékelem, amit tapasztaltam. Komolyabb összehasonlítás nélkül. Valamint azoknak is szól, akik még egyáltalán nem használtak játékhoz kormányt.
Viszont kicsit nehéz hasonlítani a valós élethez is, mert én az elektromos, sebességfüggő szervohoz szoktam...versenyenyzés során meg nem nagyon szokták ezt alkalmazni. Vagy ha van is, marhára nem olyan mértékben.
Jó, régebben volt a kezem alatt Lada VFTS (/replika) és hasonló cucc is, de az már ezer éve volt. Na meg az a másik véglet.
Néztem jó sok videót. Egyrészt azért, hogy tudjam mire lehet számítani. Másrészt azért, hogy amit tapasztalok mennyire normális a piacon lévő cuccokhoz képest. Na meg az sem volt utolsó, hogy kapjak valami alapot a beállításokhoz. Ami tényleg csak alap, mert szerintem érdemes saját magadnak kitapasztalni, hogy mi a legjobb. Sőt, ez még játékonként is változik.
Oldalsó "fogó részeken" elég jó minőségű szilikonos/gumis cucc van a kormányon. Nem csúszik egy kicsit sem. Páromnak picit izzadós a tenyere, de úgyis teljesen jól fogott a felülete.
A többi részén sima műanyag van. Nem a legjobb minőség, de nem is rossz. Ahogy az ezüst színű részre is ugyanez igaz.
Mivel Series modellhez IS készült, így a szokásos Series kontrolleren lévő gombok is rajta vannak itt-ott elszórva. Ráadásul minden tök jól elérhető.
Kormányzásra, forgatásra teljesen jó az alap ellenállása. Nincs súrlódás, vagy semmi plusz zavaró hang, ami arra engedne következtetni, hogy nem túl minőségi cucc. Persze nyilván nem egy 100 ezres szett.
A 270 fokot 180 -ra is le lehet venni. Bár ez nem tudom valakinek fontos -e. Illetve azt sem, hogy milyen körülmények között fontos.
A gáz és a fék természetesen vezérelhető a kormányról is. Tehát ha valaki úgy dönt, hogy pedálok nélkül szeretne játszani, arra is alkalmas.
A váltókarokat jól elérhető pozícióba rakták. Nem tudom pontosan hogy oldották meg a többi kormánynál, de ennél kattog. Nem azért, mert láthatóan rossz minőség. Hanem azért, mert szándékosan ilyen. Mindegyik egyet kattan váltás során.
A pedálok szerintem pont annyira kemények, mint amilyennek lennie kell.
Feljebb már említettem, hogy Xbox -on is letölthető a HORI program. Tehát nem csak PC -n elérhető a finomhangolás gyári alkalmazáson keresztül. Ettől függetlenül persze a játékokon belül is érdemes pár dolgot kipróbálni, beállítani.
Nekem elsőre az volt fura, hogy ezek a kormányok kicsit érzékenyebbek. Akkor is, ha amúgy állítgatom. Normál autó kormányzáshoz képest.
Először 2 olyan játékon próbáltam, aminél szerintem egyáltalán nem szükséges kormány. FH4 és FH5. Annyira nem is éreztem jónak, hiába töltöttem egy csomó időt vele. Dirt5 -nél is hasonló a véleményem, bár azzal egy fokkal jobb, mivel kevésbé van hatással az autóra a fizika. Szerintem ezek igazi kontrolleres játékok és azzal a legjobb.
Aminél viszont nagyon király volt: FM7, F1 2020, NASCAR Heat 5. Baromi jó volt kormánnyal vezetni.
Dirt4, Dirt2.0 is jó volt, de ott azért jobban meg kell szoknom a mozdulatokat, finomabb kanyarodásokat. Sokkal szűkebbek az utak, egyszerűbb hibázni. Plusz nem volt túl sok időm arra, hogy kitapasztaljam a megfelelő beállításokat. Főleg, hogy kontrolleres irányításhoz szoktam, ami szerintem elég jól ment(?). Ezek után a WRC9 -be már bele sem álltam.
Szóval...azt nem tudom az egyes darabok között mennyire van minőségi szórás. Mennyire lehet belenyúlni hibás, rosszabb minőségű darabba. Az viszont biztos, hogy szerintem az átlagos bolti áron, 30+ ezerért ez nem rossz vétel. Főleg akkor nem rossz, ha akcióban hozzá tud jutni valaki.
Ezzel együtt viszont azt gondolom, hogy érdemes online rendelni a 14 napos elállási joggal, mert simán el tudom képzelni, hogy van akinek nem jön be a "kormányos" életérzés. Vagy valami egészen másra számít.
Szerk.:
Még egy dolgot elfelejtettem. A kormány és a pedálok alján is vannak csúszásgátló talpak. Utóbbi elég jól tart - nem csúszik el -, de ugye normál esetben a két lábam is rajta pihen.A kormány részhez viszont van egy rögzítő darab is, amit nem kötelező alulra feltenni, de szerintem ajánlott. Én 5 centi vastag laphoz rögzítettem, de természetesen ennél nagyobbra vagy kisebbre is fel lehet szerelni.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz banderasz77 #236085 üzenetére
Hbo go nincs.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
banderasz77
addikt
Series S-en tapasztalat érdekelne Netflix, HBOGO, PrimeVideo-val kapcsolatban. Valaki tolja ezeket konzolon?
-
banderasz77
addikt
Alza 11.26-os érkezèst (rendelés majd 2 hónapos) eltolta 12.06-ra.
Xar van a palacsintában rendesen. Bolond világ ez most… -
addikt
válasz parandroid #236080 üzenetére
Természetesen nem úgy értettem a vicces szót, hogy fognám a hasam a röhögéstől.
Egyébként mindegy miért nincs meg. Aki ennyi idő alatt elveszti, nem találja, stb...nem túl bizalomgerjesztő az sem.
Szerk.:
Amúgy én nagyobb értékű cuccnál vásárláskor mindig adásvételit írok hasonló okok miatt. Mivel lopott cuccnál lehet számla.Rendőrségi eljárással, jegyzőkönyvvel pedig elvileg bannolható a konzol online része.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #236071 üzenetére
"...bontatlan gépnél kicsit vicces dolog, ha nincs meg a számla."
Egyáltalán nem vicces dolog, ha kiderül, hogy raktárból lopott, és nálad kopogtatnak, mert az orrgazda köpött. Nem csak a gépet bukod, de van egy pár évnyi pereskedésed, ahol vagy be tudod bizonyítani, hogy nem tudtál róla, hogy lopott gépet veszel, vagy nem.
Szerk.: Tudom, hogy nem rád vonatkozik, igazából inkább a #236072-re kellett volna válaszolni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz szabi86 #236075 üzenetére
Nem is tudhattad, mert elég sűrűn változik. Attól függően hogy állnak a nemzetközi készletek, mennyire elérhető a termék, és éppen mennyi a rendelés.
Viszont akit linkeltem feljebb, ő eléggé kompetens a témában. Jelenleg ez érvényes, de nem tudom meddig. Tegnapi infó, úgyhogy még friss.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szabi86 #236069 üzenetére
Garanciális ügyintézéshez nem kell számla, de azért szerintem sem árt. Bár eleve egy bontatlan gépnél kicsit vicces dolog, ha nincs meg a számla.
2 évet kapsz rá, illetve úgy tudom még mindig jár hozzá kb. plusz 1 hónap.
MS -nél lehet intézni a garanciát, nem kell hozzá a kereskedő közreműködése.
Melyik hirdetést nézted ki? 200 felett én nem vennék szimpla csomagot bontatlanul sem.
Szerk.:
Egyébként meg KV -nál azt írta Ricsárd a másik topikban, hogy kb. 2 héttel lehet számolni a rendeléshez képest. Ott 195 ezer.Szerk.2.:
Vagyis maximum 2 hét.
Tegnap írta, úgyhogy sanszos még most is így van.[ Szerkesztve ]
-
szabi86
csendes tag
válasz parandroid #236067 üzenetére
Mindenképpen új, bontatlan gépet akarok venni, számlával. Hardveraprón több ilyen is van. Van aki még azt is odaírja pl. hogy alzás vásárlás. Gondolom ők direkt továbbértékesítés reményében vették meg, a készlethiányt kihasználva, ezzel egy kis extra profitot termelve maguknak.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz szabi86 #236065 üzenetére
Én nem vennék olyan használt gépet, aminek nincs az eredeti vásárlásról valami bizonylata, de ezzel tudom, hogy nincs mindenki így. Ha számla van, akkor kb mindegy is, a vásárlástól számított 2 év a gari. Persze csak ha nincs a gép ütve-verve, de ez azért csak alapkövetelmény.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok! Series X vételén gondolkodom, és az lenne a kérdésem, hogy ha nem akarok rá várni hónapokat, és megveszek magánszemélytől egy újként hirdetett gépet (pl. hardveraprón), annak lehet valami buktatója? A garancia pl ugyanúgy érvényesíthető úgy is, ha nem az én nevemre szól a számla? Mi az amire még oda kell figyelni esetleg? Köszönöm!
-
addikt
válasz csuvicsuva #236057 üzenetére
+ haris + icemad + persil:
Egyelőre még pont olyan játéknál próbáltam, aminél semmi szükség nincs rá. ...de ez volt éppen kéznél. FH5.
Szedem le az F1 -et, 3 féle Dirt -et, meg az FM7 -et. Leginkább holnap állok bele szerintem.
Az frankó, hogy van külön HORI program Xbox -on lévő store -ban is. Ott lehet állítani az érzékenységet meg egyebeket. Plusz ugye FH5 -ben is tudtam. Azzal szórakoztam a legtöbbet.
Szerk.:
Talán lesz még időm kipróbálni Nascar -on és WRC -n is. Majd meglátom.[ Szerkesztve ]
-
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Ha a Forza Horizont 4 a home társamnak van meg, és én megveszem a Fortune Island DLC-t, akkor ugye menni fog nekem rendesen? Nem kavarodik bele a HOME-ba?
Illetve mi a vélemény magáról a DLC-ről? Jóféle?
-
addikt
Került hozzám egy ilyen HORI kormány pedálokkal. Úgyhogy ha érdekel valakit, írok róla véleményt.
Egyelőre annyit láttam, hogy a gombok jó minőségűek, a kormány ellenállása jónak tűnik, a pedálok pedig masszívak. Gépen még nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
zamo
csendes tag
sziasztok
a cod vanguard alatt nem lehet lőni a régi elit kontrollerrel
volt bárkinek hasonló problémája?
van akinél működik (ha igen, mit kell átállítani?)köszi
-
onkelz
aktív tag
válasz l.skywalker #236053 üzenetére
Köszönöm szépen a segitséged, megnézem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz onkelz #236052 üzenetére
Nem értem teljesen, hogy tudtad beváltani a kódot úgy, hogy még nem volt regisztrált fiók hozzá. De nem is lényeg, mert azt kell csinálnod amit előttem is írtam. Az új fióknak, amin a Gold van a konzolt állítsd be Home-nak és utána a fő fiókodnak is lesz gold. (összefoglalóban van a leírás, hogy kell)
-
onkelz
aktív tag
válasz l.skywalker #236046 üzenetére
Véletlenül egy teljesen màs email cimet adtam meg, mint amivel annak idején a profilomat létrehoztam.Csinàltam most egy màsik accountot, azzal az emailcimmel,amivel aktivàltam a Goldot, de igy meg a mentéseim nincsenek meg.
-
addikt
válasz Tomi0703 #236039 üzenetére
Gondolom 100 ezer forint alatti a vételár, és a törvény szerinti minimális garanciát írták ki. Függetlenül attól, hogy gyártó mennyit ad. Ezt sokan csinálják, illetve van ahol persze csak simán elírják.
A többi pedig úgy van, ahogy felettem a többiek is írták. A hivatalos oldalon kell megnézni, de 2 év lesz rá.
Nekem volt olyan, hogy rosszul jelölte az MS a garancia idejét. Angol nyelvű chat -en beszéltem velük, elküldtem nekik a számlát, és aznap beállították a jót.
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz onkelz #236045 üzenetére
Sajnos nem, még a support sem fogja átrakni másik fiókra a GOLD előfizetést.
#236039 Tomi0703
Mivel hivatalos boltban/üzletben veszed, ahol kapsz számlát, így felkeresheted a Microsoftot és adniuk kell 2 év garit. (Az most független, hogy milyen gépről van szó, One X-re is jár a 2 év, amit a vásárlástól kap az ember)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Vettem ma egy éves Goldot, de regisztráláskor elkövettem azt a hibát, hogy nem az xboxon aktiv emailcimemmel regisztáltam.Utólag ezt lehet valahogy orvosolni?
-
-
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Tegnap rendeltem új One X-et Telekomtól. 1 év garit írnak az oldalukon, de Microsoft 2 évet ad rá, ugye?
-
Picoka
csendes tag
válasz l.skywalker #236032 üzenetére
Gratulálok!
-
nova001
senior tag
sziasztok
ultimate előfizetéssel kilehet próbálni a bf 2042-t ? valahol olvastam de nem találom a game pass részbe
-
Dzsuri89
őstag
válasz l.skywalker #236032 üzenetére
Itt is köszönöm szépen!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #235927 üzenetére
Sherkulás
Nyereményjáték
Eredményhirdetésa
Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition Xbox One kódotnyerte:
Dzsuri89Gratulálunk!
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz zsocy #236027 üzenetére
Egyedül a gari miatt lehet érdekes. Illetve ha hosszabb távon tervezel második gépet (gyereknek saját konzol), akkor érdemes lehet egyet venni, aztán ha lesz SX, vagy forrás rá, akkor azt, ez meg megy a kisszobába. Ha csak egyedül használod, és nem tudsz vevőt azonnal az OX-re, akkor én kivárnék még. Az a gond, hogy azok a játékok, amiknek nincs Series verziója, az SS-en is a One S verziót futtatják, az meg visszalépés lesz. Persze ha te pont nem játszol ilyennel…
p
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zsocy #236027 üzenetére
Preferencia kérdése. Mivel játszol? Mi a fontos számodra a minőség vagy a teljesítmény?
Illetve vannak kompromisszumok is - pl. az optikai meghajtó hiánya.
Az, hogy a tévéd 4K az nem gond, mert mind a tévékben mind a konzolban működik a felskálázás.
-
addikt
válasz l.skywalker #236026 üzenetére
Jaja. Egy kártyán lesz a csomaghoz, ahogy tavaly a 21. Vagy kisebb eséllyel a számlán lesz rajta a kód.
Egyébként a mostani akciók miatt ez már szerintem annyira nem jó ajánlat. Eléggé beverték az árát a Fifa -nak és a kontrollereknek is. Csomóan adogatják el bontatlanul.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Megéri most lecserélni egy One X-et egy Series S-re?
Az X-en is minden játékom SSD-ről fut, külső USB-n van rádugva, szóval nem a szokásos lassú HDD tempó megy.
Az X-en már nincs gari, az S-en meg lenne 2 év, vagy amennyit adnak most, ez mondjuk vonzó, de a tv-m 65" és 4K, az S meg "csak" 1440P...
Vagy ez inkább csak egy sidegrade, ne adjam SX alá ha beledöglök is?Ti mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #46824192 #236024 üzenetére
Csak akkor van hozzá kötve, ha hivatalos bundle csomagban van (és még akkor sem mindig).
De ez egy sima Series S gép + kiegészítők + játék. Ha Fifa 22 Series S bundle lenne, akkor lenne hozzá kötve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz parandroid #236021 üzenetére
Nem biztos ,hogy eladható.
Korábban volt már téma ,hogy ezek az (ajándék) játékok a géphez vannak rendelve.
De majd valaki hozzáértő megerősít vagy megcáfol.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz NyMRooD #236022 üzenetére
Hivatalosan szerintem még nincs, de a legújabb Chromecast Google TV-re már lehet apk-val felrakni és az már felismeri a kontrollereket is.
-
NyMRooD
őstag
Van olyan Android-os tv okosító amihez az alap xbox one kontrollert hozzá lehet kötni (van windows-os stick is) és lehet vele xcloud-al játszani?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #236020 üzenetére
Na, ez mán jó vétel lehet. Ebből 20k a második kontroller, a Fifához nem értek, de biztos meg lehet tőle szabadulni néhány ezresért még.
p
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Akciós Xbox Series S 512 GB Konzol + FIFA 22 + Fehér kontroller Játék konzolok (notebook.hu)
• Xbox Series S játékkonzol 512 GB
• 2 db Xbox Series kontroller (fehér)
• FIFA 22 játékszoftver letöltőkód formájában129.900.- HUF
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
az ismert decemberi játékok sora kiegészült, dec 2-án az előfizetésben elérhető lesz a Lawn Mowing Simulator. [link]
Jelenleg így néz ki a december:
Lawn Mowing Simulator - December 2
Halo Infinite - December 8
Among Us - December 14
The Gunk - December 16[ Szerkesztve ]
-
addikt
Gratula!
Go Gunners!
-
Helga0203
tag
válasz l.skywalker #236016 üzenetére
Egy kis meglepetés ébredés után, köszönöm (Sherkulas-nak is)!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #235926 üzenetére
Sherkulás
Nyereményjáték
EREDMÉNYHÍRDETÉS
A
STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition Xbox One kódot
nyerte:
Helga0203
Gratulálunk!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kalozhun100
őstag
-
válasz bigdady #236006 üzenetére
Gyerekeknek különösen ajánlott a saját profil. Legyen nekik is, rengeteg idegességtől kíméled meg magad. Nálunk 2 xbox van, egymással is tudnak multizni, úgy, hogy minden előfizetés és játék az én profilomon van. Az egyik gép a home (ahol a gyerekek gyakran játszanak) a másikba meg az én profilom automatikusan belép. (így ezen is tudnak játszani, ha kell.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
persil
nagyúr
válasz bigdady #236008 üzenetére
Igen.
A fiok fontosabb ilyen szempontbol. Ha osszesen egy fiok van a sracaidnak, akkor egyszerre nem megy. Ha kulon-kulon fiokjaik vannak, akkor teljesen egyszerre is tudnak jatszani a ket gepen.
Viszont, mivel a mentesek csak fiokhoz kotottek, ezert kulon-kulon mindketten tudjak a sajat jatakaikat folytatni egy fiokkal is, barmelyik gepen, csak nem egyidoben.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
homerhamm
addikt
Hol találom az ingyenes Immortal Fenyx Risingot?Hát persze, hogy csak PC.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
törölt tag
válasz bigdady #236004 üzenetére
Ha homeolva van két box egymással , akkor a két gép a két rajtuk lévő saját profillal azt csinál amit csak akar, egymástól függetlenül. Lényeg hogy látják egymás tartalmait és játszhatnak egyszerre ugyanazzal a címmel is, hiába csak az egyiknek van megvásárolva digitálisan. Ez a home lényege.
-
törölt tag
válasz philoxenia #236001 üzenetére
100+1 variáció lehetséges ,hogy az ember két routerrel mit csinál és hogyan. Biztosan van olyan is hogy random épp jól működik.
Mondjuk engem a hideg kirázna tőle ha csak összedugnám és azt sem tudnám melyik mikor mit csinál és miért.De persze ez nem mindenkit érdekel ilyen szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest