Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- OpenWRT topic
- Synology NAS
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vivaldi (böngésző)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows 11
- Amazon Prime Video
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
válasz
Roooland89 #242497 üzenetére
Köszi szépen a sok infot
-
Roooland89
csendes tag
válasz
Aryan #242496 üzenetére
Kitakaritani sokkal inkább szükséges,mint a one s-eket.
Ugye itt nincs felül szellőző nyílás, hátra van kivezetve, sok esetben a nem megfelelő karbantartás miatt hamar tönkre mennek.
1.5mm elegendő, ssd mindegy, csak 2.5" legyen.
Utána újra telepítés ms-rol osu1 file, safe módból. ( Bekapcs gomb es párosító gomb egyszerre )
Burkolat ezeknél már mind úgymond "nem újszerű", szerintem a kinézet szinte lényegtelen.
Matricákat kapni az ebay/aliexpressen rengeteget. Én személy szerint nem ragasztgatnám össze.
Burkolat lepattintásnál vigyázni, ezt előre húzva lassan felfelé emelve elől tudod levenni. Óvatosan,mert könnyen letörik a bekapcsoló gomb.
Üdvözöllek -
Aryan
senior tag
Sikerült nagyon olcsón hozzájutnom egy One X-hez. Szeretném kitakarítani és ha szét van kapva akkor újrapasztázni és paddolni. Nem tudom milyen állapotban vannak a padok ezért vennék hozzá. Mit érdemes venni ami jó? (olvastam hogy valaki 2mm-est más 1,5mm-est használ).
SSD is lehet befigyelne, ott érdemes valamire figyelni vagy bármi 2,5-es belemehet?
Burkolatot lehet valahol kapni még hozzá vagy valami jó matricát?Bocsi a sok kérdésért
-
Valahol legálisan digitálisan még be lehet szerezni a Fifa 17-et?
-
homerhamm
addikt
válasz
l.skywalker #242478 üzenetére
Már el is fogyott, melyikőtök vette meg?
-
negyven2
veterán
válasz
RicsiSuly #242487 üzenetére
Hivatalosan sosem volt legális (megengedett) a VPN/más store-ból való vásárlás. Ez nagyon régóta benne van az EULA-ban (X360-as korszak óta biztos). Nem rég volt egy módosítás, de az igazából csak egyértelműbbé tette ezt a dolgot, de változtatni nem változtatott rajta semmit. Vagyis eddig is benne volt pakliban, hogy büntetés jár ezért. Ami ebben az esetben van, az annyi lehet, hogy most ebből hírt csináltak, mert 3-an, akik a Xbox Now Discord csatornáján is jelen voltak, azokat bannolták. Azt valószínűleg nem tudjuk meg, hogy csak annyi volt, hogy pl. ezek olyan USA-ban lévő user-ek, akik Kanadából vettek egy-egy játékot amin spóroltak $1.5 és egyből meg is büntették őket, vagy pedig minden játékukat nagy üzemben pl. VPN-el Argentínából, Törökországból vették.
Vagyis én azt mondom, hogy bár eddig is szembe ment az EULA-val az aki ilyen módon vett játékokat, de ez ebben a formában egy hangulatkeltő cikk (ami nem azt jelenti, hogy igazából teljesen rendben van az, hogy VPN-el, hamis adatokkal vásáról olcsón játékot)! -
RicsiSuly
aktív tag
válasz
l.skywalker #242480 üzenetére
Adtak ki közleményt? Eddig mehetett a buli nem?
-
válasz
l.skywalker #242480 üzenetére
Korrekt hogy eddig hagyták
-
vjacintka
tag
válasz
l.skywalker #242483 üzenetére
Köszönöm
Azt hadd kérdezzem meg, hogy van ilyen usb-s bluetooth adapter, amit teszem azt a Mediában is árulnak azokkal is kivitelezhető a kapcsolódás ha esetleg elveszne a gyárim?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
vjacintka #242481 üzenetére
Szia,
mind a kettő ugyanaz, csak az egyikben van USB-C kábel is. Ezek is kompatibilisek ugyanazzal az USB-s adapterrel én is azzal használom.
A kiegészítők Win-es csatlakoztatásához töltsd le az Accessories appot, azon keresztül látod, hogy csatlakozott-e valami vagy sem. -
vjacintka
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek(elnézést ha OFF), hogy melyik Xbox One kontrollert vásároljam meg PC-hez az alábbi két típus közül, ileltve mi itt a különbség?
[link] vagy ez [link]Mi itt a különbség?
Jelenleg még van egy One kontrollerem, azonban annak ilyen USB-s stickje van(bocsánat adapter, ami megy egy USB-be). Gondolom az újakhoz már nem adnak. Továbbá a mostani adapterem gondolom nem lesz kompatibilis majd az új kontrolleremhez.
-
vacs
veterán
válasz
l.skywalker #242478 üzenetére
Nem kapott One X patchet, nem kell
-
l.skywalker
Topikgazda
US Amazonon újra felbukkant a Forza Horizon 2 digitális formában.
Akinek nincs meg most lecsaphat rá:
Forza Horizon 2 Ten Year Anniversary Edition - Xbox One Digital Code 19,99$ -
l.skywalker
Topikgazda
Battlefield 1 - 295 Ft
-
l.skywalker
Topikgazda
-90%-os akcióban a The Sinking City Xbox One- kiadásai:
The Sinking City megvásárlása - 1.730.- HUF
The Sinking City – Necronomicon Edition - 2.090.- HUF -
alufelni
tag
válasz
l.skywalker #242474 üzenetére
Nálam a xbox logo jön be és írja is hogy üdv.de igazábol ez nem is számít a gyerek nem nyaggat
az a lényeg
így belegondolva hogy megcsináltam már nem is olyan nagy dolog,bezzeg mikor pattogtattam a burkolati kapcsokat izzadtam
-
alufelni
tag
Sziasztok, sikerült a csere , igen boot video az nincs tényleg.
A gépben nézve a box hdd-je 100/18% os volt. Így értem miért nem telepített stb. -
válasz
l.skywalker #242471 üzenetére
Hmm, ez érdekes.
-
válasz
l.skywalker #242469 üzenetére
Értem. De ha bekapcsolod a gépet lejátszik boot közben egy videót?
Az OSU telepítés nem másolja vissza a boot videót.
-
válasz
l.skywalker #242466 üzenetére
A boot videót is sikerült visszaállítani? Én egyszer cseréltem X-ben HDD-t, találtam boot videót, bemásoltam a megadott mappába, de mégse játszotta le bekapcsolásnál.
-
alufelni
tag
válasz
Guitar14 #242463 üzenetére
Mikor bekapcsolom van hogy leáll aztán vissza kapcsol (enyhe kattogással) bekapcsol a box ami rajta van (Minecraft stb ) azzal lehet játszani, de ha le akarok tölteni rá a felénél a játéknak (kb van hogy 60%) megáll,felpörgeti a hdd-t majd kattog,kiirja sikertelen. Ezért.
-
homerhamm
addikt
-
alufelni
tag
Sziasztok, szeretném cserélni a One S en a hhd-t ssd-re, olyan kérdésem lenne (olvastam sok oldalt volt ami angol és lehet nem úgy fordítottam...) hogy az ssd-t milyen formátumra formázzam? Köszönöm a választ.
-
castiels
addikt
Bluetooth hangszóró csatlakoztatható rá?
Illetve One S-hez kapható esetleg hordozó táska?
-
válasz
l.skywalker #242457 üzenetére
Két Xbox-on egyszerre Forzázunk a gyerekkel, meg Minecraft (bár azt lehet, hogy meg is vettem
), NFS Hot Pursuit stb., így megy simán. Enyémen a GPU, de keresztbe home-oltuk a gépeket.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #242455 üzenetére
Nekünk eddig még nem volt gond, pedig folyamatosan két xbox van itthon a multi miatt, 360 óta. Most egy sx és egy SS.
Nálunk úgy van beállítva, hogy az Sx a home konzol. Az ss-en meg az én profilom van beállítva automatikus bejelentkezésre. A játékok és előfizetések 95%-a az én profilomon van, így mindkét konzol elér mindent. Egymással is tudnak játszani a gyerekek, persze a saját profiljukkal. Akár ugyanazzal a játékkal is.
Szerintem nálad is működne úgy, hogy a konzol home konzolnak van beállítva, és te játszol PC-n. (Sajnos most nincs időm kipróbálni, 2 hét múlva költözünk, csomó mindent kell még csinálni addig.) -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #242453 üzenetére
Ja... Igen, a PC-s bejelentkezés bekavarhat. Én két xbox konzolra gondoltam.
-
castiels
addikt
válasz
l.skywalker #242450 üzenetére
Köszönöm
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #242450 üzenetére
De egyidőben ugyanazzal a Game Pass játékkal így sem tudtok játszani, csak más-más játékokkal.
Dehogynem. Miért ne tudnának külön profillal? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
castiels #242449 üzenetére
A Game Pass egy szolgáltatás, de gondolom ezt már tudod, nem részletezném.
Ha van előfizetésed akkor ha az a fiók amelyikre elő vagy fizetve be van jelentkezve a gépre vagy ha be van állítva a gép neki Home konzolnak, akkor minden további fiók tudja használni a Game Pass-t. Egyidőben persze egy gépen csak egy fiók tud játszani, kivéve a couch coop játékokat, de ott ugye érvényben lesz az, hogy az előfizetői fiók be van jelentkezve.Több gépen csak max. 2 gépen lehet használni úgy, hogy az egyik gépet beállítja az előfizető magának Home-nak a másikra bejelentkezik. De egyidőben ugyanazzal a Game Pass játékkal így sem tudtok játszani, csak más-más játékokkal.
-
-
castiels
addikt
Egy game pass fiókot hányan használhatnak? Hány gépen?
-
Guitar14
senior tag
válasz
castiels #242442 üzenetére
Nem írtad le a lényeget, de akkor világít az Xbox logo?
Ezzel kellett volna kezdeni mert ezekszerint bekapcsol a gép.
Akkor valóban HDMI encoder chip lesz a gond.
(feltételezem már próbáltad másik HDMI kábellel, meg teljes leállítással és kihúzni, visszadugni a gépet a konnektorból)Nem hiszem, hogy találsz itt a fórumon erre embert csak úgy, ehhez precíz cuccok kellenek, nem egyszerű forrasztás.
Akikről tudom, hogy csinálnak ilyet: Konzolvilág, Platinumshop és talán Pandafix még.
20-30 ezer Ft körül mozog a dolog ha valóban ez a baja. -
-
zeon.hu
nagyúr
One X-hez lehet csatlakoztatni Logitech g27 kormányt?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Xbox szervízeléshez érte valaki?
Van egy Xbox One S-em de nem kapcsol be.
-
icemad
nagyúr
válasz
István0421 #242429 üzenetére
Vagy játszanak egy gépen ketten, osztott kijelzőn.
-
István0421
újonc
válasz
l.skywalker #242428 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor kénytelen leszek vásárolni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
István0421 #242427 üzenetére
Igen: [link]
A konzolon játszott online többrésztvevős játékhoz Xbox Game Pass Ultimate vagy Xbox Game Pass Core szükséges (külön vásárolható meg).
-
István0421
újonc
Sziasztok!
Xbox One Minecraft többjátékos mód csak Game Pass előfizetéssel használható?
Két fiam szeretne együtt játszani, két külön Xbox van, két külön fiókkal. -
Blamazs
senior tag
sziasztok! gyári xbox wireless headset-hez fülpárnát honnét érdemes beszerezni? sajnos leszakadt a fülesről. Másnál is gyenge pont amúgy a gégemikrofon? Nálunk már a másodikon tört el szinte tőben. Erre van megbízható javítási mód?
-
Aryan
senior tag
válasz
l.skywalker #242424 üzenetére
Köszi szépen az infot
. Vadászok egyet akkor.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Aryan #242423 üzenetére
Mi itthon még a mai napig One X-et használunk (2022-ben vettük). Garancia lejárta után én évente 1x újra pasztáztam ill. nemrég elromlott benne a HDD azt cseréltem SSD-re. Inkább a mellér járó kontrollerek lehetnek macerásak, driftelősek. Maga a gép jó tervezésű cucc, ha a hűtése rendben van, akkor nem lehet vele nagy gond - de ha a ventillátor esetleg nyikorogna az is filléresen cserélhető.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Mennyire rizikós ONE-X-et venni most? Van amire figyelni kell vásárláskor?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyen cucc:
Dying Light - 10th Anniversary Bundle -
Boca77
újonc
válasz
IntelKiller7 #242416 üzenetére
Üdv!Sajnos nem!
-
Boumont
friss újonc
Helló!
Segítsetek kérlek:
Nem figyeltem és véletlenül x series x hez való játékot vettem,de nekem one s emvan
0x87e10013 a hibakód
Persze az euronics nem cseréli be mert a csomagolás már nem eredeti....... -
homerhamm
addikt
-
Boca77
újonc
Üdv mindenkinek!Adott egy logitech kormány és tartozik hozzá egy driving force shifter váltó.Olyan problémám lenne hogy a váltóval csak az előre fokozatokat lehet váltani.Valaki tudna ebben nekem segíteni hogy mi a probléma?Üdv:Gábor
-
gboszi
senior tag
Szisztok egyik kontrolleremen engem is utol ért a drift betegség. Kettő van, persze hogy amelyik nem garis
láttam hogy lehet már ilyen mágneses cumot is tenni bele, amit kalibrálni kell, de van már olyan amit nem. Kicsit elvesztem az alin ezzel kapcsoltban. Valaki tudna nekem konkrét terméket ajánlani amit használ? Köszi
-
vacs
veterán
válasz
Project: A #242408 üzenetére
Szerver gép, dlna megosztás.
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: a fiam szeretne nevet változtatni a Fortnite-ben (Xbox profiljában). Minden zökkenőmentesen megy, de a névváltoztatás nem ingyenes, így elküldi nekem a kérést. Én, mint szülő jóváhagyom:
Majd feltöltöttem a pénzt, ami meg is jelenik az egyenlegén, de a Gamertag változás nem történik meg. Ha újra elküldi a kérést, újra a kép szerinti üzenet jön meg, vagyis a vásárlás jóváhagyására hiába nyomok rá, mindig azt kéri hogy ehhez pénzt töltsek fel. Mit nem csinálok jól? -
vacs
veterán
válasz
Project: A #242405 üzenetére
Én évekkel korábban kipróbáltam a film lejátszást.
Hdd helyett hálózaton keresztül néztem filmeket vlc-vel, működött rendesen. -
Project: A
tag
Sziasztok!
Felmerült bennem egy olyan gondolat, hogy a megvásárolt (letöltött) 4k filmeket a XBOX ONE S-en keresztül játszanám le USB tárolóról. Szerintetek ez mennyire kivitelezhető? -
pszihó
aktív tag
Üdv soha nem volt konzolom. Pc-n billenytűzetet használtam mindig. (55 éves vagyok) Zx spectrum és Commodore 64 korszakban voltam szakközepes. Kérdés! Lehet bármelyik x boxot billenytyűzetről irányitani?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya. Eladva, értékelésre vár.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest