Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz Mister_X #4096 üzenetére
Neves angol újságok cikkcímeiben ennél sokkal durvábbak vannak, ez a tömör fogalmazás, minél kevesebb helyet foglaljon, de teljesen hivatalos és szabályos. Aki nem használja sokat, csak tanulta a nyelvet annak tűnik fel hogy furcsa, engem is tanárom okított ki meg hozott újságokat.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Mister_X #4096 üzenetére
Ez már kicsit mélyebb angol. Lényegében "jövő héten te jössz" -re esetleg "a Te köröd jövő héten lesz" -re lehetne fordítani szerintem.
(én sem tudtam amúgy, nekem is asszony súgott, Ő kint élt Ausztráliában )[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Ott is van a válasz. Hát lehet homár dolog, de szerintem szép gesztus, hogy a nagyok így összeköszönnek. Ez olyan mint amikor az F1 pilóták együtt buliznak verseny után. Igaz ott is van széthúzás, meg amikor Schumacher szét akarta verni Coulthard fejét, de ilyen ez a pop szakma.
-
Def26
félisten
Phil Spencer gratulált twitteren a sony -nak.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Alexios #4077 üzenetére
Ha jól tudom mind a 3 os kapott külön dedikált hwt, és a nagy újdonság az összeszinkronizálásuk aminek vmi marketing neve is van már természetesen de arra nem emlékszem... Szóval 3 os, 3 hw, 1 dobozban, ha jól tudom... PSben csak 1 van meg a powerbrick, de az el is fér így le is hül igy... Ha 1 hwn futna a 3 os egyszerre akkor igazad lenne, de akkor méggyengébb lenne az x1 hiszen a másik 2 os is zabálná az erőforrásait...
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
A hűtéssel semmi gondja nem volt senkinél, egyedül a 24/7 menő bezárt dobozban volt egy kis gondja, de ott is kinyitották és pikk pakk lehült normálisra... mellesleg elvileg az hoax volt... amúgy ps4 benne rejlő apuja alig fogyaszt, nem kell annak ennél több hűtés... X azért olyan batár nagy mert több rendszert is belezsúfoltak, 3 os fut egyszerre, ezért annak nagyobb a hőtermelése gondolom, meg eleve fizikailag is több benne a hw... PSnél hűtés probléma nem is volt a most kiadottaknál, az egyiknél a hdmi kimenet volt szar a psen, a másiknál meg vagy az, vagy a vga... De több ezer pst küldtek szét, és csak 2-3nál volt probléma, azok is mind nyeremény psek voltak Persze ha az ember pont kifog magának egy ilyet az szomorú, de erre van a gari, és igen, új termék indulásánál 5%os hibaarányt is meg tudja haladni az elején ...
-
Def26
félisten
Szerintem fel lehet ezt fogni reálisan is. Nem muszáj foggal körömmel megmagyarázni sem a ps -t sem a xbox -ot. Nyugodt lehetsz, hogy mindkettőnél lesznek rossz darabok.
Mivel a ps4 jelent meg először, ezért erről jött előbb infó.
Azt azért tudni lehetett, hogy az a picsányi ventilátor nem tud sok levegőt szállítani és a munkáját a vékony kis ház sem segíti.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Voltak amik bedöglöttek, csíkozott a kép, gpu túlmelegedés stb. Nem poénkodott. Még sony nagyfőnök is írt twitter ez ügyben. De ezek mindkét gépnél meglesznek, egy új termék bevezetésénél ez igy szokott lenni.
-
pzstm
titán
PS4-bol mar van elromlott darab, mintha épp tulmelegedes miatt lett volna.
amugy tuti mind a ket konzolbol lesz olyan amit gariztatni kell. Semmi meglepő
aki amúgy bármelyik konzol eseteben az első elromlo példány alapjan von le bármilyen következtetést, az meg is érdemli
amugy ma reggel kaptam mailben:
Use the code below to unlock the 2011 McLaren Forza Motorsport 12C with special livery and tuning package. Your code can be redeemed any time beginning November 22.**
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
Tudom láttam, talán Brazília húzza le ennyire?. Én inkább az EU országokra voltam kíváncsi és ott összességében 50-50% körül vannak ami számomra elég nagy meglepetés. Egyébként ha megnézed a heti és napi adatokat akkor elég komolyan megnőtt az xbox one.
-
rocket
nagyúr
Kivancsi leszek az elso elromlo X1 ami publikus lesz mekkora lavinat indit majd el.
Biztosra veszem, hogy tul lesz porogve a tema, RROD szelleme belengi a teret sok embernel, masok meg szimplan csak szeretnek lufit fujni[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
drkbl
őstag
-
Madwe
nagyúr
Lehet mondasz valamit, de én maradok a reményteljesebb véleménynél Amúgy sok olyan indie cím van, ami hosszabb ideig lekőt és jobban szórakoztat mind egy egy aaa cím, ár ide vagy oda... A grafikája nyilván rosszabb, de vannak tartalmas minőségi példák jószerivel!
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Eredetileg Drive Club "csonkitott" verzioja lett volna az ingyenes jatek, csak a megjelenest elhalasztottak.
A Sony nem jofejsegbol adott ingyen jatekokat PS3 melle a PSN+-al, hanem igy tudtak osztonozni az embereket megvegyek az elofizetest, hogy digitalis tartalmakon kivul beveteluk legyen a PSN-bol. (ugye az online jatek ingyenes PS3-nal)
Mig a masik oldalon a M$ megjelenes ota szedte a penzt, dollar 100milliokat beseperve, ingyen jatek nelkul. (nehany honapja jottek az elso, amik tobb eves cimek voltak)
Plusz a Sony-nak a lemaradasa miatt fut-fat kellett igernie, amivel meggyozte az embereket, hogy PS3-at vegyenek.PS4 eseteben mar mas lesz a helyzet, most a M$-nak kell majd fut-fat igernie (foleg olyat amit a Sony nem), hogy meggyoze az embereket vegyek meg az X1-et.
A gond az, hogy az ingyen jatek temaban mar most lemaradasban van a M$, mert PS4-hez megjeleneskor van 2 ingyen letoltheto Indie jatek PSN+-hoz es havonta jonnek majd, mig X1 Gold-hoz nem lesz, csak majd valamikor 2014-ben.Azert illene a Indie jatekokat 5-10x kevesebb tartalommal, sok esetben elozo generacios grafikaval kulon kezelni a valodi konzol jatekoktol, vicc amikor megjelenesi listakon fel se tuntetik az Indie jatekokat, hanem egybe vannak a God of War, meg Halo kaliberu jatekok kozott.
Kizartnak tartom olyan jatek dompinget fogunk latni ingyen jatekokban, mint a PS3 es PSN+ eseteben.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Inkább úgy mondanám, hogy a launch utáni azon időszakban, amíg nincs nagy vásárlóbázis és játékkínálat, ezért kb mindenki ráveti magát a stílusának megfelelő aaa címre, addig indie illetve kifejezetten ebbe a dealbe szánt játékokat adnak, mind ps+nál, mind xnél gondolom... Miután lesz egy nagyobb library. azután már elkezdik csurgatni a nagyobb neveket is, akár a frissebbeket is mint ps3 esetén a ps+, addigra eleve nagyobb lesz a vásárlóbázis valamint megoszlik a költekezésük, elején kb egységesen veszik ugyanazokat a címeket. Legalábbis én ezt gondolom, lehet ők nem
BTW psnél a resogun pl elég kedves kezdésnek, psnes címek közül az pörgött volna amúgy is imho, legmagasabb pontszámot elért játék eddig
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Lesz hova fejlodni, jelenlegi generacioban (meg a PS3 X360 tekintendo annak ) PSN+-hoz kepest az Xbox Live Gold ingyen jatek kinalata vicc.
Sajnos az eleg valoszinu, hogy PSN+ is visszafog fejlodni, es atfognak terni az ingyenes jatekoknal az Indie cimekre, es nem lesznek mar olyan nagy nevu jatekok ingyenesen elerhetok (vagy joval kesobb mint jelen generacional) minden honapban mint PS3-on voltak eddig.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
-
pzstm
titán
Nah végre kiirhatom
news: Access to free games each month is coming for Xbox Live Gold members on #XboxOne – Details coming later in 201iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
hol/mikor láttál utoljára előrendelési adatokat? (komolyan kérdem, mert elég érdekes infókat hallottam mostanában innen-onnan...más kérdés, hogy ez kb. szánalmas szerintem )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
Pár napja amit linkeltem az alapján én azt mondom lehetnek meglepetések. [link] Igaz, hogy ez csak egy twitter szavazás.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Cápával őrzi a Microsoft az Xbox One-t
Amúgy szerintem is egy 70/30% lesz az eredmény a PS4 javára, vagy több.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
Mindre nem, auaztriaban elo 3 ismeros azt mondta pl, hogy mindkettőt megveszik, csak asszony ujsagos polcat arrébb kel rakni hogy elférjenek kényelmesen.
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #4042 üzenetére
Azt nem tudom de gyere Te is. xbox one vs. ps4.
Itthon azért is lesz furcsa, mert ugye olcsóbb gép a ps4, ugyanakkor elég erős itthon az xbox 360. Valószínűleg az itthoni szavazás ráhúzható majd a szomszédos országokra is.[ Szerkesztve ]
-
-
prisz
senior tag
media markt westend-ben este 20.00-22.00-ig minden 10% kedvezménnyel!!!!
Xbox 250gb+fifa14 54000,-
xbox250+tomb+halo 56700,-Meg asszem minden más cuccra is érvényes
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aki Xbox ONE-t vesz és budapesti dobjon nekem egy PM-et pls. Szívességet kérnék tőle.
#4035) Def26
Rajta vagyok, csak sok időm nincs. (mondjuk attól még nem tudom meg ki veszi meg mert névtelen a szavazás. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz zöld drazi #4024 üzenetére
miért is?
Ha tehetném Sony 4K-s TV-t vennék...amúgy nekem is Sony LCD TV-m van otthon és az Xbox 360-al teljesen jó barátsában vannak
-
-
Def26
félisten
Nekem lenne egy forradalmi ötletem. Az lenne király, ha funkciókhoz hozzá lehet bindelni az utasítást. Tehát felveszed, hogy "múkodj" és hozzá társítod az xbox bekapcsolást. Ebben az esetben nem kéne vacakolni a lokalizálással.
-
Madwe
nagyúr
ennek valahogy így kéne hangoznia: Xbox (or PS) i'm lazy and fat so i cant raise my arm to the controller, please turn on? BTW a sebesség elég pöpec, hipp hopp felállt! na az valami, van értelme! (de imho egy gombot még mindig gyorsabban megnyomok mint elmondok egy mondatot és várok h felfogja, de mindegy, szórakozni jó lesz ez is, nyilván sokan fogják használni, csak értelmét nem látom se xnél se psnél...)
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
"Xbox on" [link]
-
Def26
félisten
Azt tudjuk már, hogy internet explorert tudom használni billentyűzettel és egérrel? vagy majd nézzem meg magamnak jövő héten.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
PS4 tesztekben pont hogy kiemelték h mostmár pörög a rendszer rendesen és ez a NEXTGEN legjobb előnye Storet nyilván nem tudják még milyen lesz mert alig használják, napokban kiderül... De szerintem ebben a genben a rendszer mindkettőnél gyors lesz, remélem stabil is, store xen alap h hasít, psnél meg nemsokára kiderül (bár az hozzátartozik h launchnál lehet mindkettő szarrá lesz terhelve, még xé is, a valós sebességük majd csak akkor jön ki h ha lecsengett...)
-
Madwe
nagyúr
Flémface on : Ezt onnan tudod mert látod melyik oldalnak melyik gyártó mennyit fizetett? Vagy csak abból indulsz ki hogy a legtöbb amerikai marketingsheep brainwashed távirányítót felemelni nem képes lusta disznó aki minden idióta featureért rajong és akit teljesen lenyűgöz az x1 funkciólistája, amit egy smart tv és laptop/tablet/okostelefon eddig is tökéletesen kiváltott, cserébe jobb rajta az ux és nem kell feleslegesen menjen közbe mégegy doboz ?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Én sem értem miért zavar... Youtube indulásánál én is úgy kerestem videókat, hogy beírtam a keresőbe azt amit érdekel azt dobált mindent én meg belelestem... Node manapság van 15-20 csatorna amire feliratkoztam, azok minőségi tartalmat generálnak, legalábbis számomra, nekem tetszik amit csinálnak, ráadásul kb 0 spoilerrel mindezt... Innentől kezdve a 13 évesek azt tesznek fel amit akarnak, úgyse fogom látni
[ Szerkesztve ]
-
zöld drazi
csendes tag
A Live jobb, ezt eddig is tudtuk, én már akkor is boldog lennék, ha a generáció végére a ps4 be tudná érni minőségben.
Kezdeti címek szerintem egyik konzolon sem kiemelkedőek.
PS4 joyja végre használható, külsőre nekem mind a két konzol bejön.
TV-s baromság nem hinném hogy számottevő lenne, amerikaiknak talán, de nekik van más, jobb lehetőségük is, mint a Netflix és a Hulu app.Nagyon hasonló a két konzol, csak az ms elcseszte a marketinget. Nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
Nem tudok erre az értelmetlen eszmefuttatásodra mit írni. Nem tudom felfogni, hogy mi késztet téged arra, hogy egy játék végigjátszását végignézd videómegosztón, úgy, hogy közben nem is akarod. Felfoghatatlan az is, hogy miért nézed meg egyáltalán egy előzetest, ha nem akarod megnézni. Mi késztet téged, hogy olyan videókra pazarolt az időd, ami nem is érdekel(Tirexi). Azt sem értem, hogy miért zavar téged, ha valaki meg akarja osztani facebook ismerőseivel, ha mondjuk BF4-ben csinál egy 10-es multikill-t. Esetleg látná magát egy másik játékos szemszögéből, hogy miként versenyeztek egy autóversenyen. Téged ez zavar, de nem baj, egyedül vagy vele.
-
Xirtam
veterán
Gondolom a SPOILER fogalomról hallottál már. És biztos hogy láttál már te is pár nemzetközi VLOG-os videót és magyart is. Na most ebből az egészből kiindulva én nem vagyok kíváncsi a játék végére, közepére, mivel magam szeretném azt megtapasztalni. Lehet jönni ilyen dumával, hogy NE NÉZD MEG. Ez aztán a megoldás. . . sokszor a trailerek (film/játék) lelövi az egészet. És hiába az IronMan 3 nem volt egy történetileg nagy eresztés, ott a trailerek engem mint fant maximálisan félrevezettek. És erre van szükség.
Na de lehet picit elkanyarodtam a témától. Egy szó mint száz, óriási hülyeségnek tartom ezt a featurest. Felesleges, ettől nem nextgen egy konzol. SŐT! És a legnagyobb kib@szás azokkal akik ezzel foglalkoznak, ebből élnek. De mint ez is folyamatosan túlcsépelt és mindenki ezt akarja csinálni. Lásd a srácot. VLOG-olásba akar kezdeni. Mivel fiatal és gyors pénzszerzésnek látja. Még egy Vlog-os a semmiért. Egyre többen vannak, egyre több tinédzser fiatal videójával van tele ezen dolgok gyűjtőoldala. Ahol anyu apu pénzéből vett gépéről beszél. Butaságokat, játszani nem tud, vagy nem ért hozzá. De látta a Tirexi gyereket és hogy juuuj mennyire tele van. Az már más kérdés, hogy esetlegesen ő dolgozik is mellette, és a stílusától függetlenül képes minőségi videókat készíteni.
Erre most jön az 5 - 10 perces felvételi lehetőség. Minden oldal szarásig lesz videókkal. Órási. Ahelyett hogy arra hajtottak volna, hogy ebből valami érdemleges dolgot hozzanak ki. Oké, hogy az AMD chipje alapból képes , támogatja ezt. De ettől függetlenül ahogy már említettem egy felesleges features. Mindegyik day one játék elvan sietve. Még az ACIV is, minden! Miért? Mert a gépek sincsenek kész. Az első bő 1 évben bétateszter lesz mindenki. Ezzel kellett volna foglalkozni. Nem a DVR-el!
De a SONY UStream-je még viccesebb. Ahogy a reklámjukban is volt, menjek ki a parkban nézzem projectoron ahogy játszik a spanom killzone-t , de nézzem inkább a telefonon a stream-et hiszen telefonon sokkal jobb. Vagy a PSVitámon. Hát óriási, köszönjük! Ment rá egy LIKE csak úgy ahogy a hiperszuper PS Store megvalósításukra AGAIN!
De a reggelnek köszönhetően sok témáról szerettem volna leírni a véleményem. Erre egy zsúfolt hozzászólás sikerült MEGINT!
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Khm érdemes lesz nézegetni a hírportálokat. Elvégre PS4 vs. XOne ról fog szólni a sajtó. Ja és jó popcorn evészetet. Most leszögezem hogy sok mindenben az XOne-t fogják kihozni győztesnek már ha van ilyen , hogy győztes!
-
addikt
-
Def26
félisten
válasz gyuribácsi88 #4003 üzenetére
Kákán a csomót is, igaz?
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest