- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz r.levente75 #67287 üzenetére
5 kontrollert gariztattam már (2 volt sajátom csak), és semmi gondom nem volt. Alap hogy ilyenkor nem webre megyünk hanem felhívjuk őket az ingyenes számon, ott sokkal gyorsabb az egész. Nem tudom hogy nálad mi volt a gond, de én bejelentés utáni fél órában megkaptam a szállítólevelet, felhívtam UPS-t és még AZNAP este elvitték a kontrollert.
14. napon jött az értesítő, hogy mehetek be érte postára és ott volt rendesen becsomagolva sérülésmentesen az új.
Legjobb szolgáltatás az MS-é ilyen téren, ennél jobb nem is kell szerintem. Ezzel mi a probléma?
"Magyar postával jött a saját dobozából kiszedve egy boborékos borítékban!!!"
Milyen dobozából? Új kontrollerek a gyártótól jönnek, nem fogják a te dobozodba visszacsomagolni.
Live-Die-Respawn
-
BigStraw
senior tag
válasz r.levente75 #67815 üzenetére
Ma vettem újratölthető elemet beraktam és csak villant egyet a kontroller. Lehetséges, hogy fel kellene tölteni előtte?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
BigStraw
senior tag
válasz r.levente75 #67818 üzenetére
-
BigStraw
senior tag
válasz r.levente75 #67820 üzenetére
Már folyamatban van, majd megírom, hogy sikerült-e.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz r.levente75 #67827 üzenetére
Használtam vettem, szerintem vagy 1 éve így ezt a töltési technikát nem probáltam, de tudtommal ezeknél a lithium ion akkuknál annyira nem kell ráparázni már erre.. Tökéletes azóta is.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #67852 üzenetére
Játszani akarsz vele vagy szerelgetni?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
zsolti72837
addikt
válasz r.levente75 #67861 üzenetére
Az igen. Akkor szépek lehettek a lemezek.
(#67862) orichalcos: A levegő beszívás miatt is vacilláltam.
(#67863) tunkiih: ONE-ra is lehet kapni ilyet. Az megéri?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Döglött Róka
veterán
válasz r.levente75 #68011 üzenetére
nem
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Def26
félisten
válasz r.levente75 #68011 üzenetére
lol (troll)
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz r.levente75 #68016 üzenetére
PlayStation 1 kontroller, 7 évvel az első Xbox megjelenése előtt:
De ez itt erősen off.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz r.levente75 #68016 üzenetére
Én meg naiv fejjel azt hittem, hogy az xbox one szarul sikerült kontrollerével poénkodsz amit a ps3 szintén elbaszott kontrolleréhez hasonlítasz.
-
Def26
félisten
válasz r.levente75 #68021 üzenetére
oric feljebb leírta Neked.
-
törölt tag
válasz r.levente75 #68339 üzenetére
Ha nem indiszkrét mennyiért tudsz 500 gigást és hol, hogy jobban megéri plusz hozzá venni külső vinyót?
-
Kvelstadt
veterán
válasz r.levente75 #68339 üzenetére
Mindenki beleszólhat.
Viszont néztem újat meg használtat ár miatt és nem volt akkora árkülönbség szóval valszeg ràdobom majd azt a plusz összegrt és újat veszek.
Bár nem is tudom hogy hasznàltal itt mi a helyzet. Gondolok ara hogy 360-nál volt megnevedd kategória a régebbi modelleknél."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Bazsi1987
őstag
válasz r.levente75 #68377 üzenetére
Én most küldtem vissza a joystickot a héten el is vitték oda is ért Frankfurtba de most mi következik kapok majd valami emailt hogy hogy állnak a dolgok vagy bármit? Vagy csak egyik nap csenget a postás futár hogy itt a cucc?
-
Bazsi1987
őstag
válasz r.levente75 #68381 üzenetére
Köszönöm
-
Bazsi1987
őstag
válasz r.levente75 #68381 üzenetére
Na kaptam is emailt ma, neked onnantól hány nap volt?
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz r.levente75 #68459 üzenetére
Köszönöm
-
Bazsi1987
őstag
válasz r.levente75 #68609 üzenetére
Gondolom követni nem tudom hogy merre tart!?
-
Lefty
addikt
válasz r.levente75 #68934 üzenetére
Mondjuk ugy, hogy total folosleges hozza. Mar az iranyvonal is azt mutatja, hogy az is lesz.
-
pixta78
senior tag
válasz r.levente75 #68934 üzenetére
Az elmúlt 2 évben erre tellett? Akkor ki veszi meg?😠...
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
pixta78
senior tag
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz r.levente75 #71717 üzenetére
Hja az lesz, köszi
(#71718) figure85: Igen, külön vásárolt, akkor majd holnap felhívom őket
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r.levente75 #71838 üzenetére
Nem az enyém! Én PVC csövekből építettem cockpitet magamnak.
zkas90: Hja. Én is azért választottam egy könnyű és mobil megoldást, mert a többi nem igazán csaj kompatibilis!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz r.levente75 #75330 üzenetére
Bejelentkezés megvolt, de a játékok indításánál a felhővel való szinkronizáció nem megy.....
Telekomos netem van - lehet hogy ez a probléma?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz r.levente75 #75333 üzenetére
Én most csináltam egy profil ki-be jelentkezést majd egy teljes újraindítást. Hátha az után rendben lesz....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz r.levente75 #75336 üzenetére
Nálam nem segített - a Telekomos elosztót megkísérlem még újraindítani.
-
parandroid
félisten
válasz r.levente75 #75365 üzenetére
A 360-ra is ugyanennyibe került minden, amíg az volt a kurrens konzol, csak régen még ingyenes Gold játék, meg EA Access sem volt, aztán amikor jöttek a Gold játékok, akkor eleinte ezeréves vackokat, vagy arcade cuccokat osztogattak, és abból is csak havonta kettőt, nem négyet, mint most (már az XBO tulajoknak 4, ugye), és viszonylag friss címeket. Illetve a 360-as játékárak is az XBO megjelenésével álltak bele a földbe.
Ami a 360 mellett szólt, az a létező Kinect támogatás (nálam ez volt a legnagyobb behúzó erő, a gyerekek is kihasználták keményen, meg én is ugráltam sokat a Your Shape-pel), meg a strapabíróbb kontroller (ez szerencsére nekem személy szerint eddig nem volt gond az XBO-nál sem).
Egyébként az UI, a support, és az MS általános hozzáállása is rengeteget fejlődött az elmúlt kb 4 évben, amióta én bekapcsolódtam, szóval az összes morgolódásom, és az MS hülyeségeivel kapcsolatban obligát facepalmok ellenére (UI-n még lehetne mit fejleszteni (Win 10, LOL), applikációk kezelése, kínálata, és integrációja egy katasztrófa, Kinect kuka, hogy csak a legfájóbb pontokat említsem) elégedett vagyok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Djmarko
tag
válasz r.levente75 #76974 üzenetére
Én most vettem ismerőstől felujított gépet 50ér
Nem használta, csak állt a polcon. -
HKorn
veterán
-
Croft-21
őstag
válasz r.levente75 #78689 üzenetére
Nem hiszem, hogy az lehozná, de megpróbálom.
-
őstag
válasz r.levente75 #93549 üzenetére
az lehet de azt nem értem hogy miért tűnt el egy csomó "szimulátor". Anno F22 lightning sorozatbe meg comanche 4-be én napokat beleöltem PC-n, mert poén volt.
Jó manapság ezeknek a járműveknek a vezetése valamennyire be van építve jópár FPS-be, de na, az akkor se olyan. -
Silεncε
őstag
válasz r.levente75 #93645 üzenetére
Igen, en is arra várok, hogy a cserének mi baja lesz. A gold nekem is pörög, de az ugye senkit nem érdekel... Tegnap már DS4-el játszottam pc streamen keresztül, hogy legalább az ea access ne porogjon le
-
sumi4623
tag
válasz r.levente75 #93809 üzenetére
remélem én is hogy így lesz. egyszer már volt cserélve konti, és én is meglepődtem ahogy ők küldték vissza... ahogy írtad egy bubis boríték azt csá, de szerencsére nem lett baja, meg akkor az első kontorllert cserélték jack-esre szal akkor jól jártam. most fehéret küldök remélem fehéret is kapok vissza, mert vhogy az jobban kézre áll mint a fekete.
Medocsabi: hát igen a fifa ki szokott készíteni
-
zsocy
őstag
válasz r.levente75 #94469 üzenetére
Sőt, IKEA Ladda = Panasonic/Sanyo Eneloop Pro
-
Bogyi007
veterán
válasz r.levente75 #95404 üzenetére
Nálam a BC már kiváltotta, egyesegyedül a Forza 4 és a Bad Company 1 az ami még hiányzik onnan a többi ottani kedvencem már kompatibilis ( Gears sorozat, Forza Horizon 1; Bayonetta, Tekken 6, Bad Company 2)
-
Deathjay^
tag
válasz r.levente75 #96808 üzenetére
Elolvastam mit ír a deluxra. Lényegében egy csomó skint kapsz a karakterekhez és még egy kis játékbeli kezdő coin-t.
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz r.levente75 #96808 üzenetére
EA Access-ben benne van a PvZ2 (is), feleslegesen ne adj ki érte pénzt.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz r.levente75 #96832 üzenetére
Ilyen esetben más a helyzet.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
zsocy
őstag
Persze hogy érdemes megvenni ha nagyon kell, és csak ez kell. Az Access jobban megéri ha a többire is kiváncsi vagy, ha csak egy cím érdekel akkor vedd azt szólóban és hagyd az Accesst.
-
parandroid
félisten
Szerintem ha a sportjátékok nem az eseted, meg a BF-ek sem nagyon érdekelnek, akkor igazából egy nulla az EA access. Aki szívesen fifázik/nfl-ezik/nhl-ezik, meg játszik fps-t, de nem számít neki, hogy a legújabb, legdrágább verziókkal tolja mindig, annak ajándék, főleg, hogy bónuszként más is van mellette, de mivel ezek teszik ki a kínálat zömét, így pl. engem sem különösebben érdekel. SWBF-et megvettem, most beújítottam a NFS Bundlet, őszintén szólva gondolkoztam ezen a PvZ-n is, de a videók alapján a játékmenet sem feltétlenül a zsánerem, a képi világa meg kimondottan taszít, szóval akármilyen olcsó, kihagyom.
Még mindig keresek amúgy valami jó kis űrhajós dogfight szimulátort, ha valakinek lenne valami tippje, meg erősen gondolkozom még ezen a Sky Force-on könnyed kikapcsolódásnak - mindig bírtam ezt a felfelé scrollozódó agyatlan lövöldözést. Igazából, lehet, hogy megkockáztatom, ennyiért akkor sem nagy bukó, ha mégsem jön be, kb egy mozijegy ára...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #96837 üzenetére
Ahogy ismerlek, lesz neked PWZ2 is és majd később Access is
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
LedyGyuszi
addikt
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz r.levente75 #96881 üzenetére
Az a komoly,hogy xbox one doboz mellett,egy ps4 van,de mellette irják apróbetűvel,hogy annyitól kezdődnek a konzolok.. Tehát a 360 gondolom.. Csak igy jobban vonza az embereket,ha más van a képen..
PSN: joskovagyok199
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz r.levente75 #96885 üzenetére
Mondjuk azt el kell ismerni,hogy nem rossz vásárló vonzó csel ez..
PSN: joskovagyok199
-
LedyGyuszi
addikt
válasz r.levente75 #96883 üzenetére
az újságban sem a one-t hirdetté kmeg ennyiért, hanem KONZOLOK 49.990-től...
több képet is linkeltek már be a mai tescos polcokról...XONE: LedyGyusziHU
-
Rogiii
aktív tag
válasz r.levente75 #97031 üzenetére
Szerintem az alap. Ea Acess előfizetéssel használjuk.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
DaveHutt
őstag
válasz r.levente75 #97064 üzenetére
Simán meg. Én decemberben 100kért vettem Fifa 17-tel, amivel még nem is játszottam.
-
Rage47
veterán
válasz r.levente75 #97067 üzenetére
Tud 4k felbontást, 40%-kal kisebb, és a belsejébe van építve a tápegység.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Metal topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest