Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
debcamp
aktív tag
válasz LedyGyuszi #96894 üzenetére
Annyiból valóban megtévesztő a dolog hogy "konzolok, többféle" ugye az újság szerint. OKé.. a képen One és PS4 van.. tehát a "többféle" helytálló. Az hogy 50k-tól az is rendben van, mert van alap csomag mindfenféle kieg és játék nélkül, mint az emag-os BF-es volt 50-ért.. és lehetnek a drágábbak amihez van extra kieg/játék..
De az hogy 360-t adnak .. vicc...Én egyébként az újbuda centerben voltam, ott még konzol sincs, nem hogy akció.. elmondásuk szerint nem is szokott lenni, hírből sem hallottak róla. Telefonon kellett az újságot megmutatni hogy miről is van szó.
Gondoltam, du benézek még az útba eső TS-be, de így nem fogok. Köszönöm az infót! -
adalbert1
veterán
válasz parandroid #96838 üzenetére
Nekem úgy pl. megéri az EA access, hogy 2-3 havonta egy napot végigjátszunk barátokkal valamilyen sportjátékkal, még így is olcsóbb az éves, mint ha meg kellene venni valamelyiket (az meg nem zavar, hogy egy évvel korábbiak) - illetve ha időm lesz, akkor tervezem a Dragon Age, Unravel végigjátszását is, illetve ha jön még valami értelmes, akkor azokat is megnézem. FPS-ek engem sem érdekelnek belőle, most a BF1-gyel szoktam játszani, a régebbi verziókhoz nem mennék vissza, a Titanfall pedig nem tetszik. NFS-ekkel talán egyszer játszom majd, jelenleg még a Forzák is arra várnak, hogy sorra kerüljenek, tehát az is lehet, hogy soha.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz LedyGyuszi #96894 üzenetére
"Rocket League play anywhere játék?ha pc-re megvezsem, akkor x1-en tudom tolni?"
Nem sajnos.
Live-Die-Respawn
-
debcamp
aktív tag
válasz LedyGyuszi #96892 üzenetére
Ezt hamarabb is írhattad volna, hogy mások se izguljanak..
-
NyMRooD
őstag
válasz LedyGyuszi #96889 üzenetére
Köszi, megnyugodtam, majdnem kimásztam, hogy hátha behúzhatok ennyiért egy One-t vagy egy PS4-et De győzött a józan ész
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Vadernagyúr
senior tag
-
NyMRooD
őstag
válasz LedyGyuszi #96887 üzenetére
Hová linkeltek képeket, betudnád linkelni?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
LedyGyuszi
addikt
válasz r.levente75 #96883 üzenetére
az újságban sem a one-t hirdetté kmeg ennyiért, hanem KONZOLOK 49.990-től...
több képet is linkeltek már be a mai tescos polcokról...XONE: LedyGyusziHU
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz r.levente75 #96885 üzenetére
Mondjuk azt el kell ismerni,hogy nem rossz vásárló vonzó csel ez..
PSN: joskovagyok199
-
r.levente75
addikt
válasz Vadernagyúr #96884 üzenetére
Igen az nem one annyiért, elég megtévesztő hirdetés.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz r.levente75 #96881 üzenetére
Az a komoly,hogy xbox one doboz mellett,egy ps4 van,de mellette irják apróbetűvel,hogy annyitól kezdődnek a konzolok.. Tehát a 360 gondolom.. Csak igy jobban vonza az embereket,ha más van a képen..
-
r.levente75
addikt
válasz LedyGyuszi #96882 üzenetére
Mától akciós de akkor az lehet hogy nem One? Azt nem írják csak hogy -tól.
-
LedyGyuszi
addikt
-
r.levente75
addikt
Ez a Tescos akcióban az xbox one 50k-ért, milyen széria? Megéri ezt megvenni vagy valami bentragadt első szériás?
-
EmThor
addikt
válasz gianni85 #96877 üzenetére
Scorpio még nem tudom lesz e belőle. S-t meg 60-70 között tudok. PS4-en gondolkoztam a Horizon miatt de maradok a boxnál.
Más: Unlocked c. musorban volt Phil Spencer, 1 ora
https://youtu.be/T8uBk0FmL5Q
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Kérdeztem anno mi a helyzet ha van egy home xbox one a nappaliban, egy uj xbox one s az emeleten es egy leendő Scorpio a nappaliba a meglévő x1 mellé (ami mindenképpen marad a kinect miatt).
Nem akarok game share vagy ilyesmi, es egyszerre egy gépen lennék bejelentkezve.
Itt szerencsere azt írjak bármelyik gépbe lepek be ott letolthetem a jatekom es játszhatok vele. Es ugye a cloud save miatt a másik gepen tudom folytatni, ha a nappali foglalt, vagy az emeleti gépet beviszem munkába.
http://support.xbox.com/hu-HU/games/game-setup/playing-across-multiple-consoles
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Gijon
senior tag
Helyzetjelentés: kanizsai tesco-ban egy db konzol sincs! Nyitásra ott voltam....
-
parandroid
félisten
Először majd minden gépet ilyennel adnak, jó drágán, aztán szép csendben elmarad a csomagból, és majd egy idő után nem lesz hozzá játék. Hol is láttunk már ilyet?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CyDoN
senior tag
Üdv,
Remélem tud valaki segíteni. Van egy kis összeg a profilomon és szeretném a live-t meghosszabbítani úgy, hogy a profilomon lévő összegből fizetem. Se a konzolon se a weben nem találok erre lehetőséget.
Lehetséges egyáltalán onnan fizetni?Köszi
(_._)
-
Chereiose
addikt
válasz Vadernagyúr #96869 üzenetére
Szerencsére sikerült, érdekes volt, mert mondom másik ismerősömnek nem kért ilyeneket, de neki igen, na mind1.
-
Chereiose
addikt
Az miért lehet, hogy nekem megvan lemezesen a fifa 17, haveromnak megadtam az accomat, hogy játsszon nekem (neki digitálisan van meg a fifa 17), de nem engedi játszani, mert azt írja, hogy a 10 óra trial lejárt és gondolom azt akarja, hogy vegye meg az én profilomra is. De ugye nekem itthon megvan tehát eleve érdekes, hogy ott azon a gépen ezt nem látja? +fel is van rakva a fifa neki a gépre. Illetve másik ismerősömnek szintén kódos de ő tudta használni a profilommal... Aztán sikerült neki de akkor meg ezt írja...[link]
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
[link]
Ez is egy érdekes cím .Viszont nekem még mindig Cartman jut eszembe -
Medocsabi
addikt
Nnnna.Végre befejeztem a Mad Max-et! Nagyon jó kis game volt ,a hibáival együtt is élveztem. 94 órát sikerült beletenni,és maradtak még bőven zugok begyűjtetlen cuccokkal.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Winchester95 #96861 üzenetére
Ha az összes játék le van töltve, a másik account meg le van törölve a gépről, akkor egyesével elindítgatod a játékokat és majd beszól gondolom, hogyha nem vetted meg. Ha több nincsen letöltve, akkor megpróbálhatod letölteni, gondolom ilyenkor is szól, ha nem vetted meg. Végső esetben web-en bejelentkezel xbox.com-on és rákeresel a játékokra, ott tutira megmondja, hogy megvetted-e már.
-
Silεncε
őstag
Gondoltam, hogy ilyen irányba indul el az MS, hiszen ezen a piacon gyakorlatilag egyedül vannak (bár almáék is érdeklődnek ilyen irányban). Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy milyen hardverrel teszik majd mindezt, mert a pletykák szerint a next-gen HoloLens csak 2019-ben jön. Valószínű, hogy a partnerek megoldásaira fog támaszkodni, ő majd csak a szoftvert adja hozzá. Ahogy kiveszem a szövegből, ezt majd a nem-Skorpió XO-k (nem tudom máshogy körülírni ) is megkapják. Mondjuk ehhez a megoldáshoz nem kell annyi hardver, a HoloLens-et is egy Cherry-Trail Atom hajtja (meg a HPU, de majd az MS mérnökei megoldják )
Bár talán itt most inkább az MR-ről van szó, az AR kicsit más tészta (ajj, ez a sokfajta valóság
[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
Bepróbálkozok utoljára hátha:
Valaki tud abban segíteni hogy:
2account volt a gépen.
Egyikből kiléptem.
De tele van játékkal a gép, nem tudom kiszűrni az 57 játékból melyik van az én accountomon.
Valaki tud segíteni? -
l.skywalker
Topikgazda
Ha valaki szereti a retro-t és a Final Fantasy-t, annak itt egy hiánypotló újdonság Xbox One-ra:
A KING'S TALE: FINAL FANTASY XV
És ingyenesen a 30 éves múltra való tekintettel! Zsák!
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
norbi2010
őstag
válasz ImpersonatoR #96857 üzenetére
US store-ból tudsz játékot venni.
-
addikt
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan ember aki playstationról váltott xbox one ra és megvan a ps profilja némi értelmes digitális tartalommal? Lenne pár kérdésem privátban. Köszönöm! -
XFishboneHUN
senior tag
válasz Stauffenberg #96842 üzenetére
Ha pesti vagy nekem meg van lemezesen. Csak azzal a feltétellel, ha nem frizbinek használod a lemezt, majd végighúzod a földön.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
sch_a
addikt
Akkor bocs a fals infóért, eddig nem ez volt a jellemző.
-
eL Geri
őstag
Eddig tényleg így szokott lenni, de most rosszul kommunikálhatták le, mert mindenhol kifejezetten kiemelik a cikkekben, hogy XBOX-on korlátozások nélkül játszható.
Az én kérdésem az, hogy kétnapos trial GOLD-dal vajon tudom-e használni?
Bár valószínűleg úgysem lenne rá időm a hétvégén[ Szerkesztve ]
-
izsams
csendes tag
Sziasztok.
Battlefied 1-es játékosokhoz vagy klánhoz szeretnék csatlakozni. Nem vagyok profi. Inkább erős közepes játékos. Csapatban jobb lenni.
-
Vadernagyúr
senior tag
-
Rage47
veterán
Igaz.
Meg a mostani lista alapján inkább az új játékosoknak kedvez. Ismerősöm mostanában hezitált, hogy melyik konzolt válassza, mert nagyon tetszettek neki videók alapján a PS4 exluzívok, de a tegnapi napon eldöntötte, hogy One lesz. Tök új Xbox One tulaj lesz, 100+ játékkal első nap. -
eL Geri
őstag
Mintha valahogy elsiklott volna a fórum afelett, hogy hétvégén ingyenes a BF1.
Kell hozzá GOLD. Kérdésem, hogy 2 napos trial is elég vajon? Én csupán a single-t szeretném végigtolni
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Store-ban ha akarok venni játékot régió váltással,hogy tudom megtenni?
Van paypalom,skrill,neteller szamlam is. -
Mankó
veterán
Ez a sky force ígéretesnek tűnik a műfaj szerelmeseinek, nekem is. Majd írj róla egy szösszenetet.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én még jó, hogy nem vettem éves EA Access-t, most fogom lemondani a havonta megújulót. Karácsony körül eljátszogattam a Star Wars Battlefronttal, de ez is maximum 15-20 játékórát jelent. Ezzel kifújt. A kezdetek kezdetén barátnőmmel Fifáztunk, de szinte csak azért, mert még nem nagyon volt más local multis játékunk.
A Battlefield 1 mellett meg a régebbi BF-eket nem indítom el.
Szerintem sem nagy eresztés a EA Access. Annak ajánlott, aki frissen vesz konzolt és még nagyon nincs mivel játszania, de a saját példám az, hogy ez is maximum 2 hétig köt le, aztán úgyis elkezded összevásárolgatni ami tetszik.
Ezentúl csak akkor fizetek be egyetlen hónapra, ha valami érdekes címmel bővül a kínálat, végigjátszom és csá. Titanfall 2 single-t végigtolnám például.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #96837 üzenetére
Ahogy ismerlek, lesz neked PWZ2 is és majd később Access is
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Rage47
veterán
amúgy az Xbox Pass-szal valóra válhat szép lassan a MS régi álma, a csak digitális tartalmak és always online világa
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz r.levente75 #96832 üzenetére
Szerintem ha a sportjátékok nem az eseted, meg a BF-ek sem nagyon érdekelnek, akkor igazából egy nulla az EA access. Aki szívesen fifázik/nfl-ezik/nhl-ezik, meg játszik fps-t, de nem számít neki, hogy a legújabb, legdrágább verziókkal tolja mindig, annak ajándék, főleg, hogy bónuszként más is van mellette, de mivel ezek teszik ki a kínálat zömét, így pl. engem sem különösebben érdekel. SWBF-et megvettem, most beújítottam a NFS Bundlet, őszintén szólva gondolkoztam ezen a PvZ-n is, de a videók alapján a játékmenet sem feltétlenül a zsánerem, a képi világa meg kimondottan taszít, szóval akármilyen olcsó, kihagyom.
Még mindig keresek amúgy valami jó kis űrhajós dogfight szimulátort, ha valakinek lenne valami tippje, meg erősen gondolkozom még ezen a Sky Force-on könnyed kikapcsolódásnak - mindig bírtam ezt a felfelé scrollozódó agyatlan lövöldözést. Igazából, lehet, hogy megkockáztatom, ennyiért akkor sem nagy bukó, ha mégsem jön be, kb egy mozijegy ára...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
r.levente75
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
nagyúr
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz IntelKiller7 #96831 üzenetére
Akkor még szerencse,hogy nem vettem meg 9k-ért lemezesbe,még jó múltkor..
-
zsocy
őstag
Persze hogy érdemes megvenni ha nagyon kell, és csak ez kell. Az Access jobban megéri ha a többire is kiváncsi vagy, ha csak egy cím érdekel akkor vedd azt szólóban és hagyd az Accesst.
-
XFishboneHUN
senior tag
Ilyen esetben más a helyzet.
-
r.levente75
addikt
válasz XFishboneHUN #96816 üzenetére
És ha nem lesz EA Access-em? Van mondjuk onera 60-80 játékom de a pvz 2 nagyon kell, de csak ez? Akkor sem érdemes megvenni inkább, hisz az most csak 2k, ellentétben az előfizetéssel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Vadernagyúr #96825 üzenetére
Forintot nem ér..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz parandroid #96828 üzenetére
Ahhh nekem már sokszor volt ilyen.. Nagyon idegesitő tud lenni
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz parandroid #96828 üzenetére
Egyszer Én is jártam így.. Annyira jó!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
parandroid
félisten
Amikor a szarfos 15 megabites neteddel leszedsz 17 GB-ot a 20-ból 2 óra alatt, aztán előhozod a helyzetérzékeny menüt a játékra kattintva, de rájössz hogy mégsem ezt akartad csinálni, és cancellel megpróbálsz kilépni, majd tudatosul benned, hogy a cancel itt nem a menü bezárását jelenti, hanem cancel installationt (szemben a fölötte található szüneteltetéssel, ahol képesek voltak kiírni teljes egészében, hogy pause installation), és kezdheted elölről az egészet, az azért priceless. Köszi, MS.
Szerk.: Most már remélem, hogy tényleg annyira jó lesz ez az NFS, mint amennyire beharangoztátok, ha már a telepítésnél így szivat vele a konzol.
p
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
válasz Vadernagyúr #96825 üzenetére
Inkább mozi, mint játék.. minden szava igaz
Szerk: De ha már lesz előfizetésed, miért ne próbálnád ki persze..
[ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #96824 üzenetére
Ma szerintem veszek is egy előfizetést,egy éveset és ki is próbálom az "új" NFS-t.. Kiváncsi vagyok rá nagyon
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Vadernagyúr #96823 üzenetére
Azért az nem sok egyáltalán.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz IntelKiller7 #96822 üzenetére
Hát nekem 3 hónapja van xbox-om is,de csak most hallottam róla nemrég..
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Vadernagyúr #96821 üzenetére
kb 2,5 éve
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Vadernagyúr
senior tag
Az a kemény,hogy már biztos megy egy ideje ez az EA Access dolog,én meg csak most vettem észre..
[ Szerkesztve ]
-
-
Mankó
veterán
válasz pappy91 #96809 üzenetére
Igen, én is láttam már. Ez azért van, mert a stremelés annyira leterheli a sávszélességet, hogy a chat hangot már nem tudja átvinni. Kb sejtettem, hogy mi a baja és próbáltam kisebb fülesekkel is, de azokkal is uaz volt a helyzet. Ekkor kimonitoroztam a sávszélességet, s 1 Mbit körüli értékeket mutatott (annak ellenére, hogy minden GBiten csatlakozik). Ezek tudatában nem is csoda, hogy nincs chat hang.
-
gianni85
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #96817 üzenetére
nem te vagy a béna
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Gold-ot tényleg nem lehet vásárolni Microsoft-os egyenlegből? Még tavaly kaptam jóváírást a Fallout 4 store bug miatt, és gondoltam most beváltanám egy havi goldra, mert érdekel a Layers of Fear, de a fizetési módok választásánál nem tudom az egyenleget kijelölni, csak a bankkártyát hagyja.
(Lehet, hogy mivel recurring dologról van szó, ilyenhez csak bankkártyát fogad el; ha valaki meg tudja erősíteni, hogy nem én vagyok a béna, azt megköszönöm.)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz r.levente75 #96808 üzenetére
EA Access-ben benne van a PvZ2 (is), feleslegesen ne adj ki érte pénzt.
-
Rage47
veterán
válasz Vadernagyúr #96812 üzenetére
érdemes azt egyedül tolni? vagy csak csapatban?
-
Vadernagyúr
senior tag
-
Deathjay^
tag
válasz r.levente75 #96808 üzenetére
Elolvastam mit ír a deluxra. Lényegében egy csomó skint kapsz a karakterekhez és még egy kis játékbeli kezdő coin-t.
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
pappy91
csendes tag
Találkoztam tegnap egy elég érdekes problémával, kíváncsi vagyok felmerült-e már itt a fórumon és született-e rá megoldás.. Általában tv-n játszok, de néha rászorulok, hogy streameljek a gépemre, ilyenkor ezt úgy teszem meg, hogy a kontroller az xboxhoz van csatlakozva, mivel nincs olyan messze tőlel és amúgy sincs a gépemben bluetooth, csak külső adapter amivel nem működik olyan jól. Ha multizok akkor egy CloudX-et használok a kontrollerre kötve.
Eddig oké, hang van, minden ok tudok játszani, viszont tegnap partyba voltam amikor csatlakoztam a gépre és amint rányomtam hogy "átjátszás" megszakadt a party hangja (játék/xbox hang továbbra is van), amint megszakítom az átjátszást a hang visszjön és én is tudok beszélni. Nem nagyon találtam erre beállítást, próbáltam átalakítóval a pc-re kötni, a játék hangja így is ment, viszont a partyt nem hallottam és beszélni sem tudom.
Valaki találkozott már ezzel? -
r.levente75
addikt
A pvz gw2 és a delux Edition között mi a különbség. Most mindkettő jó áron van Melyiket érdemes zsákolni.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok! Ha valaki ért az account jelszó változtatásához, valamint magához az xbox rendszerhez (újra akarom formázni a boxot) kérem írjon egy privát üzenetet.
Köszönöm a segítséget! -
EmThor
addikt
2 óra vikinges diabko klón
Zsíros, jön boxra is!+ azt írják 150nél biztos nem lesz több a Skorpinyó.
-
csabamigo
aktív tag
-
L1MaT
tag
válasz Trenew #96774 üzenetére
Ha folyamatosan cserélődnek majd a játékok minden hónapban azért érdekes lesz.
Példa : 1 éves Game pass előfizuval neki állok 3-4 játéknak elviszem valameddig aztán pont kirakják az adott játékot a game pass-ból és nézek majd bután, hogy ott a mentésem félig elvittem az 1 éves előfizum kifizettem aztán jaj de jó nekem vehetem meg a játékot.
Ha gyakran ki-be lesznek rakva a játékok akkor ez nekem ilyen trial jellegű dolognak tünik, kipróbálhatsz sokmindent de azért vedd majd meg ha hosszabb ideig játszani szeretnél vele.
Az EA access esetén ezt szeretem megvan az 1 éves előfizum és nyugodt vagyok ráérek játszani nem hajt a tatár.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest